!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιά πιστεύετε πως πρέπει να είναι η τιμωρία για αυτούς που στήριξαν την αποστολή όπλων στην Ουκρανία?
-
Δημοκράτης
Re: Ποιά πιστεύετε πως πρέπει να είναι η τιμωρία για αυτούς που στήριξαν την αποστολή όπλων στην Ουκρανία?
Το κοριτσάκι δεν κάθεται από μόνη του, σε αυτό στο καρεκλάκι, το βάζει η ρώσικη προπαγάνδα εκεί.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Re: Ποιά πιστεύετε πως πρέπει να είναι η τιμωρία για αυτούς που στήριξαν την αποστολή όπλων στην Ουκρανία?
Άλλο μια χώρα να έχει λίγο ή πολύ ναζισμό και άλλο μια χώρα να είναι καθαρά νεοναζιστική όπως η Ρωσία του Πούτιν (Poo-tin)Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 12:53
Ακόμα και κατά το δεύτερο παγκόσμιο, πολλοί ήταν οι Εβραίοι που υπηρετούσαν το Χίτλερ, και σε ένοπλη υπηρεσία. Ψάξε και θα βρείς.
Ναι, και αυτοί έκαναν εθνικές εκκαθαρίσεις στο Λουχάνσκ και το Ντονμπάς απ' το 2014. Άλλωστε και οι Δυτικοί, πρίν το 22 αναγνώριζαν οτι η Ουκρανία έχει πολύ ναζισμό.
Το 14, οι κυβερνήσεις ήταν ακόμα φιλορωσικές. Έστω ότι έκαναν εκκαθαρίσεις, τώρα που ο νεοναζί Πούτιν (Poo-tin), βομβαρδίζει αδιακρίτως,
και έχει δολοφονήσει εκατοντάδες χιλιάδες δικούς του ρωσομπεκρήδες που τους στέλνει στο πόλεμο αλλά και άμαχους ρωσόφωνους ουκρανούς,
είναι επειδή έγιναν εκκαθαρίσεις στο Λουχανσκ;
Μόνο ένας πανηλίθιος μπορεί να τα πιστέψει αυτά, μόνο ένς τρολ κατάσκοπος προβοκάτορας μπορεί να λέει ότι ισχύουν.
"Ακόμα και κατά το δεύτερο παγκόσμιο, πολλοί ήταν οι Εβραίοι που υπηρετούσαν το Χίτλερ, και σε ένοπλη υπηρεσία. Ψάξε και θα βρείς."
Δεν το ξέρω αυτό, ίσως να υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις, αλλά το ότι υπήρξαν, δεν αναιρεί πως ο κύριος μοχλός προπαγάνδας των νεοναζί
είναι το φυλετικό μίσος προς εβραίους....
Κατάλαβες;
Συνέχισε ξεβράκωτος να μας διασκεδάζεις... έχει ενδιαφέρον να μας προσφέρουν την νεοναζιστική ρωσική προπαγάνδα
έτοιμη καθημερινά για να κάνουμε μια θέαση ...
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Nobel Ειρήνης.
Δεν ξέρω αν το είπε και κανας άλλος, δεν κάθησα να διαβάσω το νήμα, φυσικά.
Δεν ξέρω αν το είπε και κανας άλλος, δεν κάθησα να διαβάσω το νήμα, φυσικά.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μαλάκα μου, μιλάμε ο τύπος αυτοεκτιμηση μηδέν.nowhere έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 10:20 ο τύπος που πρότεινε να βουλιάζουμε τις βάρκες,που χαζογελούσε όταν η χρυση αυγή έδερνε φουκαράδες στις λαικές και που έλεγε πως ο μιχαλολιάκος και ο παπας ήταν ντυμένοι προσκοπάκια μιλάει για ναζί κ σούργελα.τόσο θράσος
Μηδέν όμως.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Esperos, Δημοπράτης, πουθενάς (όνομα και πράμα) και Ψυχακοπλοκαμαίος. Οι τεσσερις μεγαλύτεροι καραγκιόζηδες του βόθρουμ εν δράσει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
χώστονα στον πάτο σου να φράξει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ένοχος εσχάτης προδοσίας ο Μητσοτάκης – Έδωσε τα πάντα στους Ουκρανούς αφήνοντας την άμυνα της χώρας να «μπάζει» από παντού – Ως πότε θα καλύπτεται πίσω από την ασυλία;Αρίστος έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 06:46Πτολεμαίος έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 06:191ον) Δεν υπάρχουν μαυροι/μαυριδεροι ναζίΑρίστος έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 05:07 Δικη της Νυρεμβεργης γιατι περα απο την αποδυναμωση της αμυνας στηριξαν Ναζι εγκληματιες που τους περιεφεραν και στα κοινοβουλια Ελλαδας και Κυπρου...![]()
.
2ον) Αν κάποιος πρέπει να δικαστεί, αυτοί είναι οι Ρώσοι με τα άπειρα εγκλήματα πολέμου,σφαγες αμάχων, βομβαρδισμους νοσοκομείων κλπ.
Κουράσατε μαλακες
Κουράσατε πολύ.
29 μήνες και δεν μπορείτε να υποταξετε μια χώρα 40 φορές μικρότερη.
Μιλάμε για κανονικό south park.
Μαζέψτε τα και γυρίστε πίσω στην αχανή (και άρα πλούσια ούτως ή άλλως) κωλοχωρα σας και αφήστε τα χωριουδάκια της Ουκρανίας ήσυχα.
Εσεις κουρασατε, ολοκληρο το ΝΑΤΟ και δεν μπορεσε να κανει καλα τη Ρωσια και ολες οι δυτικες οικονομιες δεν μπορεσαν να καταστρεψουν με τις κυρωσεις τη Ρωσικη οικονομια που ειχε αναπτυξη κιολας.
Να κοιταξεις τα δικα σας χαλια που ουτε τον Ασαντ δεν μπορεσατε να ανατρεψετε και που στη Λιβυη αντι να καταφερετε να τοποθετησετε ενα αμερικανοφιλο καθεστως, η χωρα επεσε στα χερια Ισλαμιστων εξτρεμιστων που ελεγχονται απο την Τουρκια.
Για να μην μιλησουμε για τις τρεις αφρικανικες χωρες που ο Πουτιν εκανε κλυσμα στον Μακρον και περασανε απο τη γαλλικη στη ρωσικη επιρροη.
.
Δείτε από το 5’26 του βίντεο:
Ένα μάτσο ψυχοπαθή πιόνια σε ... αποσύνθεση...

- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
- Frappezitis
Πολιτική εξαφάνιση και O,τι προβλέπει ο νόμος για άτομα που θέτουν σε κίνδυνο τη χώρα.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Eθνικοκοινωνιστης
δοξα και τιμη στον Μεγα Πατερουλη για εκεινο το πρωινο στο ΜεξικοBeria έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 12:33 Η Ρωσία είναι επιτιθέμενη ξεκινώντας έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Όσο διαρκεί ο πόλεμος αυτός είναι εντελώς αδιάφορο τι είναι το καθεστώς του Κιέβου.
Όταν ηττηθεί ο Πούτιν (και μόνο τότε) θα συζητήσουμε για το καθεστώς του Ζελενσκι
Όποιος στηρίζει τη Ρωσία σε έναν επεκτατικό πόλεμο είναι είτε ενεργούμενο είτε ηλίθιος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Chupacabra
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 21:17δοξα και τιμη στον Μεγα Πατερουλη για εκεινο το πρωινο στο ΜεξικοBeria έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 12:33 Η Ρωσία είναι επιτιθέμενη ξεκινώντας έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Όσο διαρκεί ο πόλεμος αυτός είναι εντελώς αδιάφορο τι είναι το καθεστώς του Κιέβου.
Όταν ηττηθεί ο Πούτιν (και μόνο τότε) θα συζητήσουμε για το καθεστώς του Ζελενσκι
Όποιος στηρίζει τη Ρωσία σε έναν επεκτατικό πόλεμο είναι είτε ενεργούμενο είτε ηλίθιος![]()
Εδω υπηρχαν αρκετα βληματα για ουκρανικους ολμους, κακως ο Κουλης δεν εντοπισε αυτη την ανεξαντλητη πηγη.
.
.
Να υποθέσω ότι σας δίνει μία ψευδαίσθηση δύναμης, η οποία είναι ένα ζωτικής σημασίας πλασέμπο για την διαταραγμένη ψυχοσύνθεση σας, το κοστουμάκι του τιμωρού;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να υποθεσω οτι σας χαλουσε που με Τραμπ ηταν ασφαλεστατη η Ουκρανια και δεν ειχαμε ουτε πολεμους στο Ισραηλ, ουτε πληθωρισμο και ακριβεια;
Αλλα ενταξει το να ξηλωνεται ολη η Ευρωπη για να κερδιζουν τελικα ο Πουτιν και οι αμερικανικες πολεμικες βιομηχανιες ηταν η σωστη πλευρα της ιστοριας, ετσι;
.
Αλλα ενταξει το να ξηλωνεται ολη η Ευρωπη για να κερδιζουν τελικα ο Πουτιν και οι αμερικανικες πολεμικες βιομηχανιες ηταν η σωστη πλευρα της ιστοριας, ετσι;
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Iced Earth
-