!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η μονάδα «πχόρουμ»

Πεζογραφία, ποίηση, γλώσσα και γραπτός λόγος, βιβλία
sharp

Re: Η μονάδα «πχόρουμ»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Otto Weininger έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 19:59 :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
φχαριστώ κυρλοχαγέ!

Κι εμένα μού άρεσαν τα δικά σου τα χόρρορ. Δεν τόλμησα να στο γράψω εκεί, γιατί παρατήρησα ότι όποιος το έκανε τον τσίμπαγες για το επόμενο. :lol:

Ειδικά αυτό του Ελληγενή ήταν τέλειο αλλά και Νάνος, Ερμής. Έχεις μείνει όμως πίσω στην παραγωγή, περιμένουμε τον ταλαίπωρα.
sharp

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 17:08 εκτός από τραγουδιστής πρέπει να μπει οπωσδήποτε πως είμαι καταδρομέας και μάχιμος.
Αυτό δεν το ξέρω, αλλά τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να σε ανεβάσω στη σκηνή παρέα με έκφυλα μπαλέτα... ταίριαζε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

sharp έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 14:32 Ο Όττο πήρε το κυάλι του φόσιλι και το έστρεψε προς το προαύλιο της μονάδας. Είδε τον Kauldron να κάνει πουσαπς χωρίς σταματημό. Μπράβο τα παιδιά, το έχουν πάρει ζεστά. Έτσι, θέλει ψυχή ο πόλεμος! Ειδικά αυτός ο χελώνος που έχει κάνει στις ειδικές μονάδες, έχουμε να περιμένουμε πολλά από αυτόν. Ξαφνικά ακουσε ένα ουρλιαχτό και είδε τον χελώνο να τρέχει προς την μονάδα. Μπαίνοντας μέσα, κρατούσε τον αγκώνα του που έσταζε αίμα. Κυρ Λοχαγέ, είπε ο χελώνος σχεδόν κλαίγοντας, εκεί που θα έσπαγα ρεκόρ στα πουσαπς έσκισα τον αγκώνα μου σε μια κοφτερή πέτρα. Κοιτάξτε, του είπε και του έδειξε το τραύμα.

Έλα ρε χελώνε, κάνεις και τον παλληκαρά, είπε ο Όττο γελώντας, έτσι θα πάρουμε την Πόλη ρε; Τράβα στη ΓΑΛΗ να στο ράψει.

Η ΓΑΛΗ ήταν νοσοκόμα στο Υγειονομικό και για κάποιο λόγο ενώ όλοι συνέχεια την κατηγορούσαν και την κουτσομπολεύανε, μόλις αρρώσταιναν έστω και λίγο έτρεχαν σε αυτήν να τους περιθάλψει, σαν τα μικρά παιδιά. Για ασπιρίνη στη ΓΑΛΗ, για τραύματα στη ΓΑΛΗ, ουρές σχημάτιζαν κι ας είχε αλλού κενή θέση. Ενώ τους περιποιόταν τούς τα έψελνε κι αυτή, λέγοντας τους τα δικά της, αλλά για κάποιο λόγο φαίνεται πως τούς άρεσε, το τραβούσε η όρεξη τους. Υπήρχε και η Fata Morgana αλλά δεν ήταν πάντα στο πόστο της, κυκλοφορούσε η φήμη ότι την κοπανάει με έναν φαντάρο.

Στο Υγειονομικό ήταν και ο talaipwros, όνομα και πράγμα. Τά χε δει όλα από τις εγχειρήσεις, τόση δουλειά δεν είχε ρίξει στην Αγγλία σε όλη του τη ζωή. Ωραία περνούσα τότε, όλη μέρα πχόρουμ και χρηματιστήριο, μονολογούσε. Και μού το είπε η γυναίκα μου, βλακεία κάνουμε να γυρίσουμε. Με έφαγε βλέπεις η νοσταλγία, ωραία στο πχόρουμ, νόμιζα ότι θα περνάω καλύτερα αν τους βλέπω κι όλας.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ο τρολέμπορος μόνος του θα καθαρίσει τόσους δικούς μας, που οι άλλοι θα του δώσουν παράσημο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
sharp

enterprise-psi έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:10 Εικόνα
Thanks!

Παράκληση. Γίνεται να κολλήσουμε όλη την ιστορία σε ένα ποστ; Δηλ. τα πρώτα 6 σε 1.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

:hebit: Απαιτώ να υπάρξει και νούμερο 2. Τα πετυχημένα πρέπει να παίζονται.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Scouser έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 14:38 O Οργισμένος γιατί λείπει; Ι/5, ε;
:lol: :lol: :lol:
Εν τω μεταξύ ο Σενέκος κατά δήλωσή του δεν έχει πάει στρατό (είχε πεί οτι είναι δειλός) αλλά δε γαμιέται.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Communio Sancta έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:05 :hebit: Απαιτώ να υπάρξει και νούμερο 2. Τα πετυχημένα πρέπει να παίζονται.
Κι εγώ έπαθα σύνδρομο στέρησης. :lol:

Και όσο κάνω εικόνα τις περιγραφές, τόσο περισσότερο γελάω. Θυμήθηκα κάτι αντίστοιχο.

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:22
Communio Sancta έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:05 :hebit: Απαιτώ να υπάρξει και νούμερο 2. Τα πετυχημένα πρέπει να παίζονται.

Και όσο κάνω εικόνα τις περιγραφές, τόσο περισσότερο γελάω. Θυμήθηκα κάτι αντίστοιχο.

Εικόνα
Ναι, ναι, ναι, κι εγώ ανέκτησα τη διάθεσή μου. Θέλω κι άλλο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

sharp έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 14:32 Ωραία περνούσα τότε, όλη μέρα πχόρουμ και χρηματιστήριο, μονολογούσε. Και μού το είπε η γυναίκα μου, βλακεία κάνουμε να γυρίσουμε. Με έφαγε βλέπεις η νοσταλγία, ωραία στο πχόρουμ, νόμιζα ότι θα περνάω καλύτερα αν τους βλέπω κι όλας.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Κάθε φορά που το ξαναδιαβάζω γελάω πιο πολύ, και σε διαφορετικά σημεία.
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Communio Sancta έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:36
sharp έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 14:32 Ωραία περνούσα τότε, όλη μέρα πχόρουμ και χρηματιστήριο, μονολογούσε. Και μού το είπε η γυναίκα μου, βλακεία κάνουμε να γυρίσουμε. Με έφαγε βλέπεις η νοσταλγία, ωραία στο πχόρουμ, νόμιζα ότι θα περνάω καλύτερα αν τους βλέπω κι όλας.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Κι εγώ το ίδιο. Κι επειδή πια το έχω κάνει εικόνα, σκέφτομαι μονίμως αυτόν τον άμοιρο τον Σκάουζερ που μονίμως βρίσκεται σε φάση "θεοί, δώστε μου δύναμη" προσπαθώντας να διατηρήσει μια στοιχειώδη τάξη εν μέσω χάους της καρακοσμάρας του καθένα. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Εικόνα
sharp

:smt005:

Ρε συ εναον, τι αυτιστική αντιμετώπιση είναι αυτή;

Πάντως επειδή φαίνεται ότι είσαι ο μόνος που έκλαψε με την ιστορία, ενώ οι περισσότεροι γέλασαν, προτείνω να ξαναδιαβάσεις το τέλος, διότι δεν είναι σαφές ότι ο πύραυλος τελικά έπεσε. Δεν υπάρχουν έβιντενσις, όπως λέμε στα μοντέρνα ελληνικά Δ έκδοση, ότι αυτό πραγματικά συνέβη. Οπότε εσύ φτιάξε το τέλος που σε ανακουφίζει.

Μπορεί ας πούμε να έσωσε την κατάσταση το Ισραήλ που τα πάμε και καλά τελευταία. Ή έστω το Ιράν, αν προτιμάς.
Αλλά ας μην το πολιτικοποιήσουμε…
sharp

Communio Sancta έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:36 :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:22

Και μένα μού συμβαίνει αυτό, τό 'χω διαβάσει τόσες φορές που κοντεύω να το μάθω απ' έξω. Ούτε δικό μου νά 'ταν. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 12 Ιούλ 2024, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

enaon έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 02:39 Εικόνα
:smt005:
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

έπος :smt005: