!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντιλιβεράδες, αυτή η μάστιγα
Re: Ντιλιβεράδες, αυτή η μάστιγα
Οι μπάτσοι είναι μακράν οι χειρότεροι οδηγοί στους δρόμους. Ακολουθούν οι ταξιτζίδες και ύστερα τα μηχανάκια του ντελίβερι.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Ότι δηλαδή ο εργοδότης λέει στον εργαζόμενο να κάνει παραβάσεις στο δρόμο για να μη πάει ο καφές δύο λεπτά μετά. Αυτά δε τα πιστεύει ούτε ο πιο καμμένος κνιτης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 16:21ναι, makes senseΕρμής έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 16:03Μη σου κάνει εντύπωση, το καλό σενάριο είναι πως θέλουν να δίνουν περισσότερες παραγγελίες και να τσιμπάνε τιπς
ο κακό σενάριο είναι πως θέλουν να μοιράζουν και αλλότρια είδη, οπου είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν οπως να ναι.
γιατί μέχρι τώρα το αφήγημα είναι ότι φταίνε οι εργοδότες μόνο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ πιστεύω ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις. Όταν παραγγέλνεις στο e-food και σου λένε σε 30 λεπτά θα είναι σπίτι σου, υπάρχουν καμμένοι που θα μπουν και θα γράψουν αρνητικό review αν έρθει πχ σε 35, οπότε πιθανόν να υπάρχει κάποια πίεση από τους εργοδότες. Απλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την εξοφθαλμα αντικοινωνικη συμπεριφορά του να μπαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο.Ερμής έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:03Ότι δηλαδή ο εργοδότης λέει στον εργαζόμενο να κάνει παραβάσεις στο δρόμο για να μη πάει ο καφές δύο λεπτά μετά. Αυτά δε τα πιστεύει ούτε ο πιο καμμένος κνιτης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 16:21ναι, makes senseΕρμής έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 16:03
Μη σου κάνει εντύπωση, το καλό σενάριο είναι πως θέλουν να δίνουν περισσότερες παραγγελίες και να τσιμπάνε τιπς
ο κακό σενάριο είναι πως θέλουν να μοιράζουν και αλλότρια είδη, οπου είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν οπως να ναι.
γιατί μέχρι τώρα το αφήγημα είναι ότι φταίνε οι εργοδότες μόνο
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ναι αλλα 1) ειναι πολυ λιγοτεροι 2) εχουν μια στοιχειωδη αυτοσυντηρηση γιατι το οχημα ειναι χρεωμενο 3) οι ντελιβεραδες ειναι δευτεροι χειροτεροι στους δρομους και πρωτοι χειροτεροι στις νησιδες, τα πεζοδρομια και τους πεζοδρομους.
Στην Κρήτη παντως πρεπει να πω οτι οι ντελιβεραδες οδηγουν καλυτερα απο οτι περιγραφετε. Γιατι εδω αν κανουν συχεχως ταρζανιες με το μηχανακι, αργα ή γρηγορα συναντουν καποιο αγροτικο που κανει επισης ταρζανιες και η μαχη είναι ανιση.foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:19Ναι αλλα 1) ειναι πολυ λιγοτεροι 2) εχουν μια στοιχειωδη αυτοσυντηρηση γιατι το οχημα ειναι χρεωμενο 3) οι ντελιβεραδες ειναι δευτεροι χειροτεροι στους δρομους και πρωτοι χειροτεροι στις νησιδες, τα πεζοδρομια και τους πεζοδρομους.
Στην Αθήνα ξεπερνούν ταριφες και οδηγούς με μικρά φορτηγαpanos291 έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:30Στην Κρήτη παντως πρεπει να πω οτι οι ντελιβεραδες οδηγουν καλυτερα απο οτι περιγραφετε. Γιατι εδω αν κανουν συχεχως ταρζανιες με το μηχανακι, αργα ή γρηγορα συναντουν καποιο αγροτικο που κανει επισης ταρζανιες και η μαχη είναι ανιση.foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:19Ναι αλλα 1) ειναι πολυ λιγοτεροι 2) εχουν μια στοιχειωδη αυτοσυντηρηση γιατι το οχημα ειναι χρεωμενο 3) οι ντελιβεραδες ειναι δευτεροι χειροτεροι στους δρομους και πρωτοι χειροτεροι στις νησιδες, τα πεζοδρομια και τους πεζοδρομους.
ολοι αυτοι μαζι δεν φτανουν ενα γυφτο.Βίνγκιλοτ έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:06 Οι μπάτσοι είναι μακράν οι χειρότεροι οδηγοί στους δρόμους. Ακολουθούν οι ταξιτζίδες και ύστερα τα μηχανάκια του ντελίβερι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 18:28Piraeus - We don't call 911Aitwlos έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 17:38Γιατί δεν φώναζες την αστυνομία στην δεύτερη περίπτωση; Έχω ακούσει θα ερχόταν ταχύτατα αυτή την περίοδο που κυβερνάμε εμειςOtto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 09:42 Έχω 2 περιστατικά με ντελιβεράδες.
Στο πρώτο πήγα να βγω σε κεντρικό δρόμο και ο ντελιβερας μπήκε ανάποδα στο στενό ενώ ταυτόχρονα ανέβαινε ανάποδα τον κεντρικό δρόμο.
Με το ένα χέρι οδηγούσε με το άλλο κοιτούσε το κινητό (προφανώς την διεύθυνση).
Μου έκοψε την χολή, άφησα τα λάστιχα στην άσφαλτο παρότι πήγαινα πολύ σιγά λόγω στενού.
Αλλά η είδα ακούμπησε και παραλίγο να πέσει (λόγω ενός χεριού).
Ζήτησε 500 συγγνώμη σε 5 δευτερόλεπτα, οπότε δεν είπα τίποτα πως να βρίσεις κάποιον που ζητάει αμέσως συγγνώμη.
Το δεύτερο ήταν χειρότερο. Είμαι σε φανάρι, με φλας για δεξιά. Την ώρα που ανάβει το φανάρι και πάω μα στρίψω περνάει γκαζωμενος ντελιβερας από τα δεξιά μου μεταξύ αυτοκινήτου και πεζοδρομίου σε ελάχιστο χώρο (απορώ πως χωρεσε) και μάλιστα πήγε ευθεία στο σουβλατζίδικο.
Δεν έστριψα, πήγα στο σουβλατζίδικο και ρώτησα που είναι.
Αυτος, άλλοι 2 ντελιβεραδες και ένας που μάλλον εψηνε ήρθαν απευθείας πάνω μου για μανούρα.
Και πάνω που είχα μπει σε beast mode και ημουν έτοιμος να στείλω τουλάχιστον δύο από αυτούς στα επείγοντα μέχρι να με βάλουν κάτω, η γυναίκα μου αρχισε τις φωνές και μπήκα πάλι στο αυτοκίνητο. Ούτε αυτοί με ακολούθησαν βέβαια.
911 ούτως η άλλως δεν καλούσαμε. Πυροσβεστική πυροσβεστική και αστυνομία (100 ) καλούσαμε και βγαίνει συγκεκριμενος αριθμός που είναι πανάκεια. Κακώς τον ακολούθησες σκληρό αγόρι και τι τραβάει η γυναίκα σου να σε μαζεύει από τα πεζοδρομια όταν θα ξαπλώνεις 3 .Αν υπήρχε παράβαση έπρεπε να πάρεις.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:19Ναι αλλα 1) ειναι πολυ λιγοτεροι 2) εχουν μια στοιχειωδη αυτοσυντηρηση γιατι το οχημα ειναι χρεωμενο 3) οι ντελιβεραδες ειναι δευτεροι χειροτεροι στους δρομους και πρωτοι χειροτεροι στις νησιδες, τα πεζοδρομια και τους πεζοδρομους.
Μαλακίες στοιχειώδη αυτοσυντηση έχουν. Πες τρακαρουν το όχημα.το χρεωμένο που πάει; Θα το πληρώσουν από την τσέπη τους; Θα γίνει ΕΔΕ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
panos291 έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:30Στην Κρήτη παντως πρεπει να πω οτι οι ντελιβεραδες οδηγουν καλυτερα απο οτι περιγραφετε. Γιατι εδω αν κανουν συχεχως ταρζανιες με το μηχανακι, αργα ή γρηγορα συναντουν καποιο αγροτικο που κανει επισης ταρζανιες και η μαχη είναι ανιση.foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:19Ναι αλλα 1) ειναι πολυ λιγοτεροι 2) εχουν μια στοιχειωδη αυτοσυντηρηση γιατι το οχημα ειναι χρεωμενο 3) οι ντελιβεραδες ειναι δευτεροι χειροτεροι στους δρομους και πρωτοι χειροτεροι στις νησιδες, τα πεζοδρομια και τους πεζοδρομους.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Οκ ελπίζω να μην πιστεύεις ότι κάποιος (όσο και αν αντιπαθεί τους ντελιβεραδες) συμπάθησε αντιπαθησε ένα τσακ λιγότερο κάπως τους Κρητικούς, μόλιςpanos291 έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:30Στην Κρήτη παντως πρεπει να πω οτι οι ντελιβεραδες οδηγουν καλυτερα απο οτι περιγραφετε. Γιατι εδω αν κανουν συχεχως ταρζανιες με το μηχανακι, αργα ή γρηγορα συναντουν καποιο αγροτικο που κανει επισης ταρζανιες και η μαχη είναι ανιση.foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:19Ναι αλλα 1) ειναι πολυ λιγοτεροι 2) εχουν μια στοιχειωδη αυτοσυντηρηση γιατι το οχημα ειναι χρεωμενο 3) οι ντελιβεραδες ειναι δευτεροι χειροτεροι στους δρομους και πρωτοι χειροτεροι στις νησιδες, τα πεζοδρομια και τους πεζοδρομους.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Otto Weininger
Δεν θα ξάπλωνα εγώ, έτσι το είπα. Σιγά μην συνέχιζαν οι άλλοι μόλις έβλεπαν τους πρώτους να σπαρταράνε.Aitwlos έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:06Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 18:28Piraeus - We don't call 911Aitwlos έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 17:38
Γιατί δεν φώναζες την αστυνομία στην δεύτερη περίπτωση; Έχω ακούσει θα ερχόταν ταχύτατα αυτή την περίοδο που κυβερνάμε εμεις
911 ούτως η άλλως δεν καλούσαμε. Πυροσβεστική πυροσβεστική και αστυνομία (100 ) καλούσαμε και βγαίνει συγκεκριμενος αριθμός που είναι πανάκεια. Κακώς τον ακολούθησες σκληρό αγόρι και τι τραβάει η γυναίκα σου να σε μαζεύει από τα πεζοδρομια όταν θα ξαπλώνεις 3 .Αν υπήρχε παράβαση έπρεπε να πάρεις.
Ήμουν και στα πικ μου τότε, με ένα low θα τους θέριζα τα πόδια σε δύο ταυτόχρονα. Ειδικά σε αυτούς εκεί.
Πέραν της πλάκας όμως, σιγά μην έπαιρνα την αστυνομία χωρίς να έχει γίνει ατύχημα. Μόνο αν θες να κάνεις μήνυση κλπ δεν αξίζει το μπλέξιμο.
Ένα καλό τραμπουκισμο ήθελα να κάνω για να μου φύγουν τα νεύρα γιατί κυριολεκτικά χέστηκα πάνω μου, νόμιζα ότι θα τον σκότωνα και μάλιστα χωρίς να φταίω. Για εκατοστά δε με ακούμπησε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ντελιβερας κορνάρει σε μπάτσο , σε φανάρι, γιατί δεν χωράει να περάσει, ο μπάτσος κάνει λίγο χώρο, το παπί σφάζει κόκκινο και φεύγει.
Είμαστε μόνοι μας , και δεν υπάρχει καμία ελπίδα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εντάξει δε μου κανει τρελή εντύπωση. Πολλές φορες τα καρφιά χρήζουν σκανδαλώδους ασυλίαςenterprise-psi έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:41 Ντελιβερας κορνάρει σε μπάτσο , σε φανάρι, γιατί δεν χωράει να περάσει, ο μπάτσος κάνει λίγο χώρο, το παπί σφάζει κόκκινο και φεύγει.
Είπαμε να μιλήσουμε για ανθρώπους, αν είναι να πούμε και για τα σκυλιά που πετάγονται στο δρόμο.
Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:36Δεν θα ξάπλωνα εγώ, έτσι το είπα. Σιγά μην συνέχιζαν οι άλλοι μόλις έβλεπαν τους πρώτους να σπαρταράνε.Aitwlos έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:06
Ήμουν και στα πικ μου τότε, με ένα low θα τους θέριζα τα πόδια σε δύο ταυτόχρονα. Ειδικά σε αυτούς εκεί.
Πέραν της πλάκας όμως, σιγά μην έπαιρνα την αστυνομία χωρίς να έχει γίνει ατύχημα. Μόνο αν θες να κάνεις μήνυση κλπ δεν αξίζει το μπλέξιμο.
Ένα καλό τραμπουκισμο ήθελα να κάνω για να μου φύγουν τα νεύρα γιατί κυριολεκτικά χέστηκα πάνω μου, νόμιζα ότι θα τον σκότωνα και μάλιστα χωρίς να φταίω. Για εκατοστά δε με ακούμπησε.
Μιλάμε για τώρα ή για τοτς που ήσουν έφηβος ρε φίλε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση