!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη-αθώα στο πειθαρχικό

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη-αθώα στο πειθαρχικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:03
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:58
vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:57
Αθηνάρα. Πετρούπολη. Εκεί μέναμε τότε. Αθήνα εχω γεννηθεί και μεγαλώσει.
δεν εκδημοκράτησε η πασοκαρα την εκπαιδευση και αστυνομια;
Πρεπει να ηταν η νηπιαγωγός απο κανενα χωριό λογικά, Ηλεία-ξυλεία δεν ξερω, που ετυχε να διοριστει Αθηνα. Απ'τις λιγες αναμνήσεις που εχω, θυμαμαι μια ντεκαβλέ φιγουρα μονίμως μαυροντυμένη (άντε να εσπαγε τη μαυρίλα με κανενα navy blue που και που), μονιμως με παντελόνι (κι αυτο μαυρο) ή πολυ μακριά φούστα ακομα και μεσα στο κατακαλοκαιρο, και μονιμως άβαφη και γενικως απεριποίητη.

Σημερα αν ζει, παιζει να ειναι σε κανενα μοναστήρι.
Παπαριές μαρίτσα μ. Αυτά τα κλισέ να τα πουλήσεις στους προχωκαγκουρίτες κωλοπετεινιτσιώτες. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:19
Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:59

Ορισμένοι είμαστε και αμφιδέξιοι . Ο βλαξ ,ο πρώτος προπονητής στο προεφηβικό μπάσκετ , όταν είδε ότι ήμουν αριστερόχειρας με πίεζε να χρησιμοποιώ το δεξί. :fp:
Ο επόμενος ήταν σωστός και ήξερε ότι ήταν πιο δύσκολο για τους αντιπάλους, επομένως είχα το ελεύθερο.
Εγώ ήμουν δεξιόχειρ εξαπανέκαθεν :P αλλά μια χαρά έμαθα να χρησιμοποιώ και το αριστερό για κάρφωμα όταν έπαιζα στη θέση 4 στο βόλεϊ. Κάποια πράγματα είναι εν των ων ουκ άνευ.
Δεν είναι το ίδιο όμως. Ομοίως ντρίπλα και σουτ με το δεξί ,αλλά με όχι ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Γι' αυτό έγινα και ΚΚΕ , συνεργάζεται καλύτερα ο εγκέφαλος με την αριστερά. :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:13
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:58
δεν εκδημοκράτησε η πασοκαρα την εκπαιδευση και αστυνομια;
Πρεπει να ηταν η νηπιαγωγός απο κανενα χωριό λογικά, Ηλεία-ξυλεία δεν ξερω, που ετυχε να διοριστει Αθηνα. Απ'τις λιγες αναμνήσεις που εχω, θυμαμαι μια ντεκαβλέ φιγουρα μονίμως μαυροντυμένη (άντε να εσπαγε τη μαυρίλα με κανενα navy blue που και που), μονιμως με παντελόνι (κι αυτο μαυρο) ή πολυ μακριά φούστα ακομα και μεσα στο κατακαλοκαιρο, και μονιμως άβαφη και γενικως απεριποίητη.

Παπαριές μαρίτσα μ. Αυτά τα κλισέ να τα πουλήσεις στους προχωκαγκουρίτες κωλοπετεινιτσιώτες. :e045:
Με αποζημίωσε το κάρμα και με το παραπάνω στο δημοτικό, ομως. Απο β' ταξη και μετά, με ολες τις δασκαλες μία προς μία, ευχαριστιόσουν να κανεις μάθημα. Χάρμα όλες. :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:19
Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:59

Ορισμένοι είμαστε και αμφιδέξιοι . Ο βλαξ ,ο πρώτος προπονητής στο προεφηβικό μπάσκετ , όταν είδε ότι ήμουν αριστερόχειρας με πίεζε να χρησιμοποιώ το δεξί. :fp:
Ο επόμενος ήταν σωστός και ήξερε ότι ήταν πιο δύσκολο για τους αντιπάλους, επομένως είχα το ελεύθερο.
Εγώ ήμουν δεξιόχειρ εξαπανέκαθεν :P αλλά μια χαρά έμαθα να χρησιμοποιώ και το αριστερό για κάρφωμα όταν έπαιζα στη θέση 4 στο βόλεϊ. Κάποια πράγματα είναι εν των ων ουκ άνευ.
Δεν είναι το ίδιο όμως. Ομοίως ντρίπλα και σουτ με το δεξί ,αλλά με όχι ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Γι' αυτό έγινα και ΚΚΕ , συνεργάζεται καλύτερα ο εγκέφαλος με την αριστερά. :lol:
Ναι βρε, σαφώς και είναι πολύ πιο βολική η συγκεκριμένη συνεργασία. Το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το σύστημα. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono

Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:44 Κι εγώ μπορεί να γράφω με το δεξί ,αλλά το αριστερό έχω για "καλό" χέρι όταν πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Βάλε με να βιδώσω π.χ κάτι με το δεξί και θα δεινοπαθήσω.
Εγώ το αντιστροφο. Με το αριστερό σχεδόν μονο γράφω, μαστορικά ειμαι αμφιδέξιος εκτός απο βίδωμα, που το κανω μόνο με το δεξί. Μαλακία απο μικρος, μονο με το δεξί. Κιθάρα (λιγο που ασχολήθηκα κάποτε) επισης μόνο με δεξί.
Μονο γράψιμο και βουρτσισμα δοντιών κανω με το αριστερό, ουσιαστικα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:18

Με αποζημίωσε το κάρμα και με το παραπάνω στο δημοτικό, ομως. Απο β' ταξη και μετά, με ολες τις δασκαλες μία προς μία, ευχαριστιόσουν να κανεις μάθημα. Χάρμα όλες. :romance-hearteyes:
Ε ναι, όλως τυχαίως με το που εμπέδωσες το άλφα, οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κόψουν τις μαυροντυμένες θεούσες από την Ηλεία και να βάλουν αστές Αθηναίες μοντέλες στη βου τάξη.

Το έθνος χρωστά πολλά στην θεζμική παρέμβαση του πατρός σου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:21
Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:44 Κι εγώ μπορεί να γράφω με το δεξί ,αλλά το αριστερό έχω για "καλό" χέρι όταν πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Βάλε με να βιδώσω π.χ κάτι με το δεξί και θα δεινοπαθήσω.
Εγώ το αντιστροφο. Με το αριστερό σχεδόν μονο γράφω, μαστορικά ειμαι αμφιδέξιος εκτός απο βίδωμα, που το κανω μόνο με το δεξί. Μαλακία απο μικρος, μονο με το δεξί. Κιθάρα (λιγο που ασχολήθηκα κάποτε) επισης μόνο με δεξί.
Μ' έχεις καλύψει αντιστρόφως κι εδώ, ουκ έχω τι πλέον ειπείν. :003:
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:24
vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:18

Ε ναι, όλως τυχαίως με το που εμπέδωσες το άλφα, οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κόψουν τις μαυροντυμένες θεούσες από την Ηλεία και να βάλουν αστές Αθηναίες μοντέλες στη βου τάξη.

Το έθνος χρωστά πολλά στην θεζμική παρέμβαση του πατρός σου. :lol:
Ολο κατι τετοιες ημιπροσβλητικές ειρωνικές χαζομαρίτσες πετάς, και μετά σου φταίνε όσοι σε λένε Γιουβέντους.

Δεν ξερω αν ηταν απο Ηλεια ή απο Αχαία η συγκεκριμένη, η Ηλεία ηταν προσθηκη του ληστοσυμμοριτη στην κουβεντα. Εγω απλως για χωριο μιλησα. :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:26
vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:21
Μ' έχεις καλύψει αντιστρόφως κι εδώ, ουκ έχω τι πλέον ειπείν. :003:
Ούτε κι εγώ. Τα είπε όλα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:28
Ολο κατι τετοιες ημιπροσβλητικές ειρωνικές χαζομαρίτσες πετάς, και μετά σου φταίνε όσοι σε λένε Γιουβέντους.
Ουδείς από τους εν λόγω, μου φταίει. Κερκίδα είναι, ας λένε ό,τι θένε. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:21
stella έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 15:27 Παιδιά εχετε δει πώς κάνουν τα τρίχρονα;
Να τα στείλουμε αναμορφωτηριο ;
Μπα δεν θα καταλάβουν.

Εννοείται είναι ψυχανώμαλη η τύπισσα.
Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος »

Ε όχι και να χάσει τη δουλειά της η γυναίκα, Ας της γίνει σοβαρή παρατήρηση και ας μην το ξανακάνει.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:24
vagabondo έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:16 Μα δεν το βαρούσε η νηπιαγωγός, γιατί φέρνετε άστοχα παραδείγματα;
Παλιά τα μάθαιναν και την αλφαβήτα, είναι λάθος μόνο και μόνο επειδή το κάναν παλιά; Γιατί προς τα κει πάει η συζήτηση.
Ξέρουμε τον λόγο που έκλεινε το παιδί στην αποθήκη;
Αν ένα παιδί εκδηλώνει προβληματική συμπεριφορά που μπορεί να είναι επικίνδυνη και για τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης, δεν το κλείνεις στην αποθήκη, το πας στο γραφείο των δασκάλων/καθηγητών/διεύθυνσης και επικοινωνείς άμεσα με τους κηδεμόνες του.

Για 3χρονα, δεν τίθεται καν θέμα. Κλείνεις στην αποθήκη τον νηπιαγωγό.
Εδώ όμως , στην προκειμένη περίπτωση , μάλλον μιλάμε για προνηπιακό σταθμό του δήμου. Τι καθεστώς επικρατεί ,τι είδους υπάλληλοι και με τι προσόντα....άγνωστον. :102:
νηπιαγωγοί βρεφονηπιοκόμοι συχνά είναι 1 μονη της σε βάρδια μεχρι να την αλλάξουν, ούτε να κατουρήσουν δεν μπορούν. ίσως το βρήκε ως λύση για να μην ασχολείται μόνο με το παιδί που χαλάει τον κόσμο, αφήνοντας τα άλλα αφύλακτα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Ιδεολόγος έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:51 Ε όχι και να χάσει τη δουλειά της η γυναίκα, Ας της γίνει σοβαρή παρατήρηση και ας μην το ξανακάνει.
Αν το έκανε στο δικό σου παιδί θα είχες την ίδια άποψη;
Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος »

taliban έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 20:06
Ιδεολόγος έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:51 Ε όχι και να χάσει τη δουλειά της η γυναίκα, Ας της γίνει σοβαρή παρατήρηση και ας μην το ξανακάνει.
Αν το έκανε στο δικό σου παιδί θα είχες την ίδια άποψη;
Πωπω ρε φίλε με αυτή τη μαλακία συνέχεια!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”