Παπαριές μαρίτσα μ. Αυτά τα κλισέ να τα πουλήσεις στους προχωκαγκουρίτες κωλοπετεινιτσιώτες.vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:03Πρεπει να ηταν η νηπιαγωγός απο κανενα χωριό λογικά, Ηλεία-ξυλεία δεν ξερω, που ετυχε να διοριστει Αθηνα. Απ'τις λιγες αναμνήσεις που εχω, θυμαμαι μια ντεκαβλέ φιγουρα μονίμως μαυροντυμένη (άντε να εσπαγε τη μαυρίλα με κανενα navy blue που και που), μονιμως με παντελόνι (κι αυτο μαυρο) ή πολυ μακριά φούστα ακομα και μεσα στο κατακαλοκαιρο, και μονιμως άβαφη και γενικως απεριποίητη.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:58δεν εκδημοκράτησε η πασοκαρα την εκπαιδευση και αστυνομια;vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:57
Αθηνάρα. Πετρούπολη. Εκεί μέναμε τότε. Αθήνα εχω γεννηθεί και μεγαλώσει.
Σημερα αν ζει, παιζει να ειναι σε κανενα μοναστήρι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη-αθώα στο πειθαρχικό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη-αθώα στο πειθαρχικό
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι το ίδιο όμως. Ομοίως ντρίπλα και σουτ με το δεξί ,αλλά με όχι ικανοποιητικά αποτελέσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:19Εγώ ήμουν δεξιόχειρ εξαπανέκαθενΣτύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:59
Ορισμένοι είμαστε και αμφιδέξιοι . Ο βλαξ ,ο πρώτος προπονητής στο προεφηβικό μπάσκετ , όταν είδε ότι ήμουν αριστερόχειρας με πίεζε να χρησιμοποιώ το δεξί.![]()
Ο επόμενος ήταν σωστός και ήξερε ότι ήταν πιο δύσκολο για τους αντιπάλους, επομένως είχα το ελεύθερο.αλλά μια χαρά έμαθα να χρησιμοποιώ και το αριστερό για κάρφωμα όταν έπαιζα στη θέση 4 στο βόλεϊ. Κάποια πράγματα είναι εν των ων ουκ άνευ.
Γι' αυτό έγινα και ΚΚΕ , συνεργάζεται καλύτερα ο εγκέφαλος με την αριστερά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με αποζημίωσε το κάρμα και με το παραπάνω στο δημοτικό, ομως. Απο β' ταξη και μετά, με ολες τις δασκαλες μία προς μία, ευχαριστιόσουν να κανεις μάθημα. Χάρμα όλες.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:13Παπαριές μαρίτσα μ. Αυτά τα κλισέ να τα πουλήσεις στους προχωκαγκουρίτες κωλοπετεινιτσιώτες.vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:03Πρεπει να ηταν η νηπιαγωγός απο κανενα χωριό λογικά, Ηλεία-ξυλεία δεν ξερω, που ετυχε να διοριστει Αθηνα. Απ'τις λιγες αναμνήσεις που εχω, θυμαμαι μια ντεκαβλέ φιγουρα μονίμως μαυροντυμένη (άντε να εσπαγε τη μαυρίλα με κανενα navy blue που και που), μονιμως με παντελόνι (κι αυτο μαυρο) ή πολυ μακριά φούστα ακομα και μεσα στο κατακαλοκαιρο, και μονιμως άβαφη και γενικως απεριποίητη.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:58
δεν εκδημοκράτησε η πασοκαρα την εκπαιδευση και αστυνομια;
Σημερα αν ζει, παιζει να ειναι σε κανενα μοναστήρι.![]()
Ναι βρε, σαφώς και είναι πολύ πιο βολική η συγκεκριμένη συνεργασία. Το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το σύστημα.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:14Δεν είναι το ίδιο όμως. Ομοίως ντρίπλα και σουτ με το δεξί ,αλλά με όχι ικανοποιητικά αποτελέσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:19Εγώ ήμουν δεξιόχειρ εξαπανέκαθενΣτύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:59
Ορισμένοι είμαστε και αμφιδέξιοι . Ο βλαξ ,ο πρώτος προπονητής στο προεφηβικό μπάσκετ , όταν είδε ότι ήμουν αριστερόχειρας με πίεζε να χρησιμοποιώ το δεξί.![]()
Ο επόμενος ήταν σωστός και ήξερε ότι ήταν πιο δύσκολο για τους αντιπάλους, επομένως είχα το ελεύθερο.αλλά μια χαρά έμαθα να χρησιμοποιώ και το αριστερό για κάρφωμα όταν έπαιζα στη θέση 4 στο βόλεϊ. Κάποια πράγματα είναι εν των ων ουκ άνευ.
Γι' αυτό έγινα και ΚΚΕ , συνεργάζεται καλύτερα ο εγκέφαλος με την αριστερά.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Εγώ το αντιστροφο. Με το αριστερό σχεδόν μονο γράφω, μαστορικά ειμαι αμφιδέξιος εκτός απο βίδωμα, που το κανω μόνο με το δεξί. Μαλακία απο μικρος, μονο με το δεξί. Κιθάρα (λιγο που ασχολήθηκα κάποτε) επισης μόνο με δεξί.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:44 Κι εγώ μπορεί να γράφω με το δεξί ,αλλά το αριστερό έχω για "καλό" χέρι όταν πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Βάλε με να βιδώσω π.χ κάτι με το δεξί και θα δεινοπαθήσω.
Μονο γράψιμο και βουρτσισμα δοντιών κανω με το αριστερό, ουσιαστικα.
Ε ναι, όλως τυχαίως με το που εμπέδωσες το άλφα, οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κόψουν τις μαυροντυμένες θεούσες από την Ηλεία και να βάλουν αστές Αθηναίες μοντέλες στη βου τάξη.vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:18Με αποζημίωσε το κάρμα και με το παραπάνω στο δημοτικό, ομως. Απο β' ταξη και μετά, με ολες τις δασκαλες μία προς μία, ευχαριστιόσουν να κανεις μάθημα. Χάρμα όλες.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:13Παπαριές μαρίτσα μ. Αυτά τα κλισέ να τα πουλήσεις στους προχωκαγκουρίτες κωλοπετεινιτσιώτες.vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:03
Πρεπει να ηταν η νηπιαγωγός απο κανενα χωριό λογικά, Ηλεία-ξυλεία δεν ξερω, που ετυχε να διοριστει Αθηνα. Απ'τις λιγες αναμνήσεις που εχω, θυμαμαι μια ντεκαβλέ φιγουρα μονίμως μαυροντυμένη (άντε να εσπαγε τη μαυρίλα με κανενα navy blue που και που), μονιμως με παντελόνι (κι αυτο μαυρο) ή πολυ μακριά φούστα ακομα και μεσα στο κατακαλοκαιρο, και μονιμως άβαφη και γενικως απεριποίητη.
Σημερα αν ζει, παιζει να ειναι σε κανενα μοναστήρι.![]()
![]()
Το έθνος χρωστά πολλά στην θεζμική παρέμβαση του πατρός σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μ' έχεις καλύψει αντιστρόφως κι εδώ, ουκ έχω τι πλέον ειπείν.vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:21Εγώ το αντιστροφο. Με το αριστερό σχεδόν μονο γράφω, μαστορικά ειμαι αμφιδέξιος εκτός απο βίδωμα, που το κανω μόνο με το δεξί. Μαλακία απο μικρος, μονο με το δεξί. Κιθάρα (λιγο που ασχολήθηκα κάποτε) επισης μόνο με δεξί.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:44 Κι εγώ μπορεί να γράφω με το δεξί ,αλλά το αριστερό έχω για "καλό" χέρι όταν πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Βάλε με να βιδώσω π.χ κάτι με το δεξί και θα δεινοπαθήσω.
Μονο γράψιμο και βουρτσισμα δοντιών κανω με το αριστερό, ουσιαστικα.
- vantono
Ολο κατι τετοιες ημιπροσβλητικές ειρωνικές χαζομαρίτσες πετάς, και μετά σου φταίνε όσοι σε λένε Γιουβέντους.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:24Ε ναι, όλως τυχαίως με το που εμπέδωσες το άλφα, οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κόψουν τις μαυροντυμένες θεούσες από την Ηλεία και να βάλουν αστές Αθηναίες μοντέλες στη βου τάξη.vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:18Με αποζημίωσε το κάρμα και με το παραπάνω στο δημοτικό, ομως. Απο β' ταξη και μετά, με ολες τις δασκαλες μία προς μία, ευχαριστιόσουν να κανεις μάθημα. Χάρμα όλες.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:13
Παπαριές μαρίτσα μ. Αυτά τα κλισέ να τα πουλήσεις στους προχωκαγκουρίτες κωλοπετεινιτσιώτες.![]()
![]()
Το έθνος χρωστά πολλά στην θεζμική παρέμβαση του πατρός σου.![]()
Δεν ξερω αν ηταν απο Ηλεια ή απο Αχαία η συγκεκριμένη, η Ηλεία ηταν προσθηκη του ληστοσυμμοριτη στην κουβεντα. Εγω απλως για χωριο μιλησα.
Ούτε κι εγώ. Τα είπε όλα.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:26Μ' έχεις καλύψει αντιστρόφως κι εδώ, ουκ έχω τι πλέον ειπείν.vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:21Εγώ το αντιστροφο. Με το αριστερό σχεδόν μονο γράφω, μαστορικά ειμαι αμφιδέξιος εκτός απο βίδωμα, που το κανω μόνο με το δεξί. Μαλακία απο μικρος, μονο με το δεξί. Κιθάρα (λιγο που ασχολήθηκα κάποτε) επισης μόνο με δεξί.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:44 Κι εγώ μπορεί να γράφω με το δεξί ,αλλά το αριστερό έχω για "καλό" χέρι όταν πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Βάλε με να βιδώσω π.χ κάτι με το δεξί και θα δεινοπαθήσω.
Μονο γράψιμο και βουρτσισμα δοντιών κανω με το αριστερό, ουσιαστικα.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ουδείς από τους εν λόγω, μου φταίει. Κερκίδα είναι, ας λένε ό,τι θένε.vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:28
Ολο κατι τετοιες ημιπροσβλητικές ειρωνικές χαζομαρίτσες πετάς, και μετά σου φταίνε όσοι σε λένε Γιουβέντους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπα δεν θα καταλάβουν.
Εννοείται είναι ψυχανώμαλη η τύπισσα.
Ε όχι και να χάσει τη δουλειά της η γυναίκα, Ας της γίνει σοβαρή παρατήρηση και ας μην το ξανακάνει.
νηπιαγωγοί βρεφονηπιοκόμοι συχνά είναι 1 μονη της σε βάρδια μεχρι να την αλλάξουν, ούτε να κατουρήσουν δεν μπορούν. ίσως το βρήκε ως λύση για να μην ασχολείται μόνο με το παιδί που χαλάει τον κόσμο, αφήνοντας τα άλλα αφύλακτα.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:57Εδώ όμως , στην προκειμένη περίπτωση , μάλλον μιλάμε για προνηπιακό σταθμό του δήμου. Τι καθεστώς επικρατεί ,τι είδους υπάλληλοι και με τι προσόντα....άγνωστον.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:24Αν ένα παιδί εκδηλώνει προβληματική συμπεριφορά που μπορεί να είναι επικίνδυνη και για τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης, δεν το κλείνεις στην αποθήκη, το πας στο γραφείο των δασκάλων/καθηγητών/διεύθυνσης και επικοινωνείς άμεσα με τους κηδεμόνες του.vagabondo έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:16 Μα δεν το βαρούσε η νηπιαγωγός, γιατί φέρνετε άστοχα παραδείγματα;
Παλιά τα μάθαιναν και την αλφαβήτα, είναι λάθος μόνο και μόνο επειδή το κάναν παλιά; Γιατί προς τα κει πάει η συζήτηση.
Ξέρουμε τον λόγο που έκλεινε το παιδί στην αποθήκη;
Για 3χρονα, δεν τίθεται καν θέμα. Κλείνεις στην αποθήκη τον νηπιαγωγό.![]()
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν το έκανε στο δικό σου παιδί θα είχες την ίδια άποψη;Ιδεολόγος έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:51 Ε όχι και να χάσει τη δουλειά της η γυναίκα, Ας της γίνει σοβαρή παρατήρηση και ας μην το ξανακάνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 497 Απαντήσεις
- 7763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις