!!! DEVELOPMENT MODE !!!
15χρονος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια για τρομοκρατία
Re: 15χρονος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια για τρομοκρατία
σαν σύντομο ανέκδοτο "ήταν ένας κομουνιστής μια φεμινίστρια και ένας δικαιωματιστής σε ένα αεροπλάνο που στηρίζαν πούτιν" είναι οι μπαγάσηδες και ούτε που το καταλαβαίνουν.[άφησα απ εξω τον ναζί γιατί χαλάει η ανεκδοτική τριάδα]
Ο Νάνος δεν ξέρω αν μετράει για κομμουνιστής. Επιτρέπεται να τον μετράμε αν το έπαθε όντως απο χτύπημα στο κεφάλι;nowhere έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:26 σαν σύντομο ανέκδοτο "ήταν ένας κομουνιστής μια φεμινίστρια και ένας δικαιωματιστής σε ένα αεροπλάνο που στηρίζαν πούτιν" είναι οι μπαγάσηδες και ούτε που το καταλαβαίνουν.[άφησα απ εξω τον ναζί γιατί χαλάει η ανεκδοτική τριάδα]
- Dwarven Blacksmith
Μα εγώ δεν στηρίζω Πούτιν, έτσι το αντιλαμβάνεστε γιατί βλέπετε 3 διαστάσεις αντί για 5.
Εδω ο 15χρονος δεν μπαινει 5 χρονια μεσα ακομα και να καθαρισει ολη του την οικογένεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 28 Ιουν 2024, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το θέμα είναι η υπαρκτή παράξενη συμμορία,δεν θα τα χαλάσουμε στους ρόλουςΣενέκας έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:29 Ο Νάνος δεν ξέρω αν μετράει για κομμουνιστής. Επιτρέπεται να τον μετράμε αν το έπαθε όντως απο χτύπημα στο κεφάλι;![]()
Πάλι ΓΑΛΗζειςDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:35 Μα εγώ δεν στηρίζω Πούτιν, έτσι το αντιλαμβάνεστε γιατί βλέπετε 3 διαστάσεις αντί για 5.
- Dwarven Blacksmith
Ε εντάξει, κι εσύ πάλι προβληματισμούς θέτεις, δεν είναι ότι κάποια στιγμή θα πάρεις θέση για το που τραβάς τη γραμμή για κάθε συνδυασμό ηλικίας και εγκλήματος.Σενέκας έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:49Πάλι ΓΑΛΗζειςDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:35 Μα εγώ δεν στηρίζω Πούτιν, έτσι το αντιλαμβάνεστε γιατί βλέπετε 3 διαστάσεις αντί για 5.
καλό είναι να βρεθεί κάποια άλλη λύση για τους μικρούς εγκληματίες που κλέβουν μολύβια στο νηπιαγωγειο.γνώμη μου έτσι
Δεν έκανα ξεκάθαρο ότι θεωρώ μαλακία του να παίρνεις θέση τύπου "he fucked around and found out" για ένα 15χρονο που μπήκε 5 χρόνια φυλακή για τρομοκρατία με αποδείξεις το γεγονός ότι μίλησε με ένα άγνωστο στο vkontak και το ότι τύπωσε κάτι φυλλάδια κατά του Πουτιν? Παράλειψης, ε λοιπόν, το θεωρώ μέγιστη καφρίλα. Εκεί βάζω τη γραμμήDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:56Ε εντάξει, κι εσύ πάλι προβληματισμούς θέτεις, δεν είναι ότι κάποια στιγμή θα πάρεις θέση για το που τραβάς τη γραμμή για κάθε συνδυασμό ηλικίας και εγκλήματος.Σενέκας έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:49Πάλι ΓΑΛΗζειςDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:35 Μα εγώ δεν στηρίζω Πούτιν, έτσι το αντιλαμβάνεστε γιατί βλέπετε 3 διαστάσεις αντί για 5.
- Dwarven Blacksmith
Το ποιες είναι οι αποδείξεις πως το έμαθες εσύ ακριβώς; Οι κατηγορίες είναι σοβαρές. Και τελικά πάει φυλακή ή εσώκλειστος σε κάποιο σχολείο;Σενέκας έγραψε: 28 Ιουν 2024, 22:17Δεν έκανα ξεκάθαρο ότι θεωρώ μαλακία του να παίρνεις θέση τύπου "he fucked around and found out" για ένα 15χρονο που μπήκε 5 χρόνια φυλακή για τρομοκρατία με αποδείξεις το γεγονός ότι μίλησε με ένα άγνωστο στο vkontak και το ότι τύπωσε κάτι φυλλάδια κατά του Πουτιν? Παράλειψης, ε λοιπόν, το θεωρώ μέγιστη καφρίλα. Εκεί βάζω τη γραμμήDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:56Ε εντάξει, κι εσύ πάλι προβληματισμούς θέτεις, δεν είναι ότι κάποια στιγμή θα πάρεις θέση για το που τραβάς τη γραμμή για κάθε συνδυασμό ηλικίας και εγκλήματος.![]()
Τα πουστοανακλαστικα σου είναι.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 18:50Καμια απολυτως.nyxtovios έγραψε: 28 Ιουν 2024, 18:33Δεν έγραψα κάτι για πουστηδες. Ούτε είπα ότι θα μας κάνουν σαν εσάς.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 18:31 Ο nyxtovios βλεπει παντου πουστηδες.
"Καλημερα" του λες
"Θα μας κανουν ολους πουστηδες" σου απανταει.
Σύγκριση μεταξύ 2 περιπτώσεων κάνω.
Ρωσίας-Ψευδοκράτους
Καμία σχέση το ποστ μου δηλαδή για πουστηδες. Εσύ έχεις την ανάγκη να πεταχτείς αυτεπαγγελτα να τους υπερασπιστείς
Δεν έγραψα τίποτε εναντίον ομοφυλοφιλων ούτε κάποια σχετική υπόνοια για αυτούς. Τη σύλληψη σχολιάζω.
Το ότι είσαι ένας μαλακας και μίσος που θρεφεται παριστανοντας τον NPC του φόρουμ επίσης το έχουμε πει. Στον ψυχίατρο σου δεν το χεις πει όμως από ότι φαίνεταιnowhere έγραψε: 28 Ιουν 2024, 20:42ότι είσαι ηλίθιος,το χουμε ξαναπεί.απόδειξη ότι μιλάμε για 5 χρόνια σε 15χρονο και το συγκρίνεις με κλάσιμο αρχιδιών σε 34χρονοnyxtovios έγραψε: 28 Ιουν 2024, 18:16 Αφήνω αυτό εδώ
https://www.newsbreak.gr/ellada/636029/ ... /#comments
Συνελήφθη 34χρονος που μίλησε στο ραδιόφωνο κατά του Europride
Ευτυχώς δεν ήμαστε σαν τη Ρωσία.
Τι έχουν οι φίλοι ψεκες για αυτό?
διάβασα το κείμενο που έβαλα παραπάνω, που αναφέρει όλο το ιστορικό της φυλάκισης με λεπτομέρειες, που επικαλείται συνέντευξη με τη μάνα του παιδιού και έχει στη διάθεσή του ηχητικά απο καταθέσεις. Μάλλον δεν τον διάβασε κανείς άλλος, η Καραμελίτσα μου απάντησε denied κιόλας, χωρίς να διαβάσει. Πάλι αδιάβαστος έμειναDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2024, 22:21Το ποιες είναι οι αποδείξεις πως το έμαθες εσύ ακριβώς; Οι κατηγορίες είναι σοβαρές. Και τελικά πάει φυλακή ή εσώκλειστος σε κάποιο σχολείο;Σενέκας έγραψε: 28 Ιουν 2024, 22:17Δεν έκανα ξεκάθαρο ότι θεωρώ μαλακία του να παίρνεις θέση τύπου "he fucked around and found out" για ένα 15χρονο που μπήκε 5 χρόνια φυλακή για τρομοκρατία με αποδείξεις το γεγονός ότι μίλησε με ένα άγνωστο στο vkontak και το ότι τύπωσε κάτι φυλλάδια κατά του Πουτιν? Παράλειψης, ε λοιπόν, το θεωρώ μέγιστη καφρίλα. Εκεί βάζω τη γραμμήDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:56
Ε εντάξει, κι εσύ πάλι προβληματισμούς θέτεις, δεν είναι ότι κάποια στιγμή θα πάρεις θέση για το που τραβάς τη γραμμή για κάθε συνδυασμό ηλικίας και εγκλήματος.![]()
Καραμελίτσα το λινκ φέρεται να έχει επίσημα έγγραφα απο την υπόθεση αλλά οι Ρώσοι δε μ'αφήνουν να μπω, μάλλον γιατί είμαι Ευρωπαίος πολίτης
Βάζεις πολλά και μεγάλα κατεβατά συνήθως.Σενέκας έγραψε: 28 Ιουν 2024, 22:29διάβασα το κείμενο που έβαλα παραπάνω, που αναφέρει όλο το ιστορικό της φυλάκισης με λεπτομέρειες, που επικαλείται συνέντευξη με τη μάνα του παιδιού και έχει στη διάθεσή του ηχητικά απο καταθέσεις. Μάλλον δεν τον διάβασε κανείς άλλος, η Καραμελίτσα μου απάντησε denied κιόλας, χωρίς να διαβάσει. Πάλι αδιάβαστος έμειναDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2024, 22:21Το ποιες είναι οι αποδείξεις πως το έμαθες εσύ ακριβώς; Οι κατηγορίες είναι σοβαρές. Και τελικά πάει φυλακή ή εσώκλειστος σε κάποιο σχολείο;Σενέκας έγραψε: 28 Ιουν 2024, 22:17
Δεν έκανα ξεκάθαρο ότι θεωρώ μαλακία του να παίρνεις θέση τύπου "he fucked around and found out" για ένα 15χρονο που μπήκε 5 χρόνια φυλακή για τρομοκρατία με αποδείξεις το γεγονός ότι μίλησε με ένα άγνωστο στο vkontak και το ότι τύπωσε κάτι φυλλάδια κατά του Πουτιν? Παράλειψης, ε λοιπόν, το θεωρώ μέγιστη καφρίλα. Εκεί βάζω τη γραμμή![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 259 Προβολές