!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσείς το ξέρετε το «Hawk Tuah»;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εσείς το ξέρετε το «Hawk Tuah»;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ποια είναι, τελικά, μάθαμε; Έχουμε τηλέφωνο της;
Η φίλη της είναι καλύτερη, πάντως.
Η φίλη της είναι καλύτερη, πάντως.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Βλαχαδερά του Τενεσσή. 
Αηδία κατάντησε ρε τύποι.
Ένα απλά αστείο βιντεάκι, έχει ξεχειλωθεί από κάθε νέρντουλα στο διαδίκτυο.
Ήμαρτον!
Ένα απλά αστείο βιντεάκι, έχει ξεχειλωθεί από κάθε νέρντουλα στο διαδίκτυο.
Ήμαρτον!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
πρέπει να κλείσει η ενότητα μέχρι και αν επιστρέψει γκερ και δοντ, εστω ο ορέστης, καποιος να ειναι πανω απο 5 να θετει όρια.
εχω σημερις ενα τσουρμο πιτσιρικοπουλες 18χρονες αγγλιδες, μολις εχουν τελειωσει το σχολειο και ξεκινουν να διακοπαρουν, εχει γεμισει ο τοπος.
σκαλωνει λοιπον η αγκυρα σε ενα σκαφος διπλα, και παω να βουτηξω να βοηθησω. η ρουτινα μου ειναι να φτυνω το τζαμι της μασκας πριν την βαλω, για να μη θαμπωνει. ρωτανε λοιπον γιατι το κανω, και τους εξηγω.
λεει μια: so you need to hawk tuah and spit on that thang, ενω οι υπολοιπες χαζογελανε, νομιζωντας οτι σιγα μην ξερει ο παλιογερος τα νεα τρεντς.
ο παλιογερος διαβαζει πχορουμ ομως, και ξερει. και απαντα με ποκερ φεις και απολυτη φυσικοτητα, no, not like a dick, much less.
σκαλωνει λοιπον η αγκυρα σε ενα σκαφος διπλα, και παω να βουτηξω να βοηθησω. η ρουτινα μου ειναι να φτυνω το τζαμι της μασκας πριν την βαλω, για να μη θαμπωνει. ρωτανε λοιπον γιατι το κανω, και τους εξηγω.
λεει μια: so you need to hawk tuah and spit on that thang, ενω οι υπολοιπες χαζογελανε, νομιζωντας οτι σιγα μην ξερει ο παλιογερος τα νεα τρεντς.
ο παλιογερος διαβαζει πχορουμ ομως, και ξερει. και απαντα με ποκερ φεις και απολυτη φυσικοτητα, no, not like a dick, much less.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το μετά δε μας λες όμως.Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 19:27 εχω σημερις ενα τσουρμο πιτσιρικοπουλες 18χρονες αγγλιδες, μολις εχουν τελειωσει το σχολειο και ξεκινουν να διακοπαρουν, εχει γεμισει ο τοπος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το κάνουν πολλές γυναίκες νομιζοντας ότι ερεθίζει τους άντρες
Εμένα δεν με φτιάχνει καθόλου. Θα έλεγα ότι με χαλάει και λίγο.
Εμένα δεν με φτιάχνει καθόλου. Θα έλεγα ότι με χαλάει και λίγο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
εβουτηξα κι εβγαλα την αγκυρα.Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:17Το μετά δε μας λες όμως.Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 19:27 εχω σημερις ενα τσουρμο πιτσιρικοπουλες 18χρονες αγγλιδες, μολις εχουν τελειωσει το σχολειο και ξεκινουν να διακοπαρουν, εχει γεμισει ο τοπος.
α, κατι ακομη που εκαναν οι συγκεκριμμενες. ηταν ενας μαντραχαλος απανω σ ενα βραχο καμμια 20αρια μετρα, και το εξεταζε να βουτηξει. του φωναζανε jump-jump, αλλα κολωνε.
jump and we will show you our tits.
εβουτηξε. ανεμισαν τα σουτιεν και σαλεψαν τα μασταρια.
αλλα οι κακοι αντρηδοι σεξουαλικοποιουμε τις αθωες πιτσιρικες επειδης πατριαρχια και τετχοια.
και κατι αλλο εκανε μια, αλλα ας θεωρησω οτι το εκαμε κατα λαθος και ας μην το πω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 3 Απαντήσεις