Έτσι πάντα η ψυχή του πάρτι είσαι, τύπισσα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Short Horror Stories - Phorum Edition
Re: Short Horror Stories - Phorum Edition
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Σαν επίλογος δεν θα είχε νόημα γιατί δεν θα υπήρχε buildup. Θα ήξερες ήδη τι έχει συμβεί. Σαν εισαγωγή είναι περίεργο, αλλά ίσως να μπορούσε να λειτουργήσει. Για να είμαι ειλικρινής, περισσότερο το θεωρώ ποίημα παρά σύντομη ιστορία. Αν το διαβάσεις δεύτερη φορά θα παρατηρήσεις κάτι που μπορεί να σου ξέφυγε στην πρώτη ανάγνωση.Otto Weininger έγραψε: 24 Ιουν 2024, 08:59Αυτό θα έπρεπε να είναι επίλογος ιστορίας.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2024, 04:01 Έγραψα μόλις κάτι. Το ποστάρω εδώ αν και δεν συμμετέχουν μέλη του φόρουμ. Το θεώρησα too much για την συγκεκριμένη ιστορία, αλλά γράφτηκε για να κάνει trigger συγκεκριμένη χρήστρια.
Spoiler
Φώτα
Στάχτη. Αποχρωματισμένη και πεθαμένη, στροβιλιζόταν στον γυμνό αέρα του Νοέμβρη. Μόνο σκόρπια ξύλα μαρτυρούσαν την πηγή της, πεταμένα γύρω από την δεξαμενή. Το χωράφι ήταν άδειο. Τόσο άδειο που θαρρείς θα χωρούσε μέσα του ένα ολόκληρο σύμπαν. Έκανε μερικά μπερδεμένα βήματα και κάθισε στο χώμα. Έφερε το χέρι αργά στο έδαφος και γρατσούνισε το σκληρό πέτρωμα. Είχε καιρό να βρέξει. Φαντάστηκε πως ήταν γίγαντας και το ανάγλυφο του χωραφιού ήταν βουνά σε άλλον πλανήτη που κοιτούσε ενώ βρισκόταν σε τροχιά. Έριξε λίγη σκόνη πάνω σε ένα ψηλό βουνό και παρατήρησε πως έπεφτε αργά, σαν βροχή.
Είχε σχεδόν νυχτώσει, ίσα που φαινόταν ένα αμυδρό φως στον ορίζοντα. Δεν υπήρχε τίποτα στο μυαλό του. Δεν σκεφτόταν, μόνο ανάσαινε και ακίνητος προσπαθούσε να αφουγκραστεί. Μόνο αέρας ακουγόταν. Ούτε έντομα ούτε πουλιά ούτε τίποτε άλλο που να πρόδιδε ζωή. Και τι μ' αυτό; Τι αξία έχει; Μόνο αέρας. Ίσως ήταν εκεί δυο ώρες. Ούτε που ήξερε. Κοιτούσε το δέντρο χωρίς να αισθάνεται τίποτα. Άδειος. Τόσο άδειος που θαρρείς θα χωρούσε μέσα του ένα ολόκληρο σύμπαν. Έκανε πως σηκώνεται. Έφερε στο στόμα του το στόμιο του μπουκαλιού και ίσα που έγλειψε από το χείλος. Είχε καιρό να πιει. Φαντάστηκε πως τώρα πια θα έψαχναν παντού. Έριξε στον ώμο του το σακίδιο και κίνησε προς το δέντρο.
Είχε σχεδόν φτάσει στο ίσιωμα, αντίκρυ μόνο η νύχτα τώρα και τα άστρα που έπαιζαν στον ουρανό. Δεν υπήρχε τίποτα που να επιθυμούσε. Δεν ντρεπόταν, μόνο έπαιζε το χέρι στα μαλλιά του, πλησιάζοντας. Μόνο ο άνεμος που έπαιζε στα τοιχώματα της δεξαμενής σαν αδασκάλευτη ορχήστρα πνευστών. Ίσως ήταν ο φόβος, ίσως τα ψέματα. Ούτε τον ένοιαζε ούτε θα μάθαινε. Κοιτούσε το δέντρο χωρίς να αισθάνεται τίποτα.
Τον κοιτούσε. Ανάσαινε. Δεν έλεγε τίποτα. Μόνο αίμα έβγαινε απ' το στόμα της. Πηχτό, αφρώδες, βαθυκόκκινο, σαν από χίλια αγκάθια που είχαν σχίσει τον λαιμό της.
Άνοιξε την παλάμη του. Κοίταξε τα μάτια της· βαθιά μέσα στα μάτια της. Έκλεισε σφιχτά την παλάμη και το αίμα χύθηκε ανάμεσα από τα δάχτυλα, σαν καταρράκτες που έρρεαν από το σύμπαν πάνω στα βουνά ξένου πλανήτη. Τα άφησε να πέσουν στο χώμα, να μην κοιτάνε τίποτα άλλο παρά στάχτη.
Ή ακόμα καλύτερα, εισαγωγή.
Ολόκληρο βιβλίο γράφεις πάνω σε αυτό
Στην αρχή σκέφτηκα να περιγράψω περισσότερο το σπλάτερ που έχω σαν εικόνα, αλλά είπα να το αφήσω στην φαντασία του αναγνώστη. Η μόνη λεπτομέρεια που ίσως έπρεπε να χωρέσω είναι ότι αυτή είναι καρφωμένη στο δέντρο, γυμνή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
Το διάβασα αρκετές φορές, και πλέον ειμαι 100% σίγουρος ότι μπορεί να προχωρήσει σε ιστορία. Το κειμενάκι μπαίνει σαν εισαγωγή και καπάκι ξεκινάει το πρώτο κεφάλαιο με πρωταγωνιστή, έναν ψιλοαλκολικο ξεπεσμένο ντετέκτιβ που προσπαθεί να πιάσει τον δολοφόνο.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2024, 13:20Σαν επίλογος δεν θα είχε νόημα γιατί δεν θα υπήρχε buildup. Θα ήξερες ήδη τι έχει συμβεί. Σαν εισαγωγή είναι περίεργο, αλλά ίσως να μπορούσε να λειτουργήσει. Για να είμαι ειλικρινής, περισσότερο το θεωρώ ποίημα παρά σύντομη ιστορία. Αν το διαβάσεις δεύτερη φορά θα παρατηρήσεις κάτι που μπορεί να σου ξέφυγε στην πρώτη ανάγνωση.Otto Weininger έγραψε: 24 Ιουν 2024, 08:59Αυτό θα έπρεπε να είναι επίλογος ιστορίας.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2024, 04:01 Έγραψα μόλις κάτι. Το ποστάρω εδώ αν και δεν συμμετέχουν μέλη του φόρουμ. Το θεώρησα too much για την συγκεκριμένη ιστορία, αλλά γράφτηκε για να κάνει trigger συγκεκριμένη χρήστρια.
Spoiler
Φώτα
Στάχτη. Αποχρωματισμένη και πεθαμένη, στροβιλιζόταν στον γυμνό αέρα του Νοέμβρη. Μόνο σκόρπια ξύλα μαρτυρούσαν την πηγή της, πεταμένα γύρω από την δεξαμενή. Το χωράφι ήταν άδειο. Τόσο άδειο που θαρρείς θα χωρούσε μέσα του ένα ολόκληρο σύμπαν. Έκανε μερικά μπερδεμένα βήματα και κάθισε στο χώμα. Έφερε το χέρι αργά στο έδαφος και γρατσούνισε το σκληρό πέτρωμα. Είχε καιρό να βρέξει. Φαντάστηκε πως ήταν γίγαντας και το ανάγλυφο του χωραφιού ήταν βουνά σε άλλον πλανήτη που κοιτούσε ενώ βρισκόταν σε τροχιά. Έριξε λίγη σκόνη πάνω σε ένα ψηλό βουνό και παρατήρησε πως έπεφτε αργά, σαν βροχή.
Είχε σχεδόν νυχτώσει, ίσα που φαινόταν ένα αμυδρό φως στον ορίζοντα. Δεν υπήρχε τίποτα στο μυαλό του. Δεν σκεφτόταν, μόνο ανάσαινε και ακίνητος προσπαθούσε να αφουγκραστεί. Μόνο αέρας ακουγόταν. Ούτε έντομα ούτε πουλιά ούτε τίποτε άλλο που να πρόδιδε ζωή. Και τι μ' αυτό; Τι αξία έχει; Μόνο αέρας. Ίσως ήταν εκεί δυο ώρες. Ούτε που ήξερε. Κοιτούσε το δέντρο χωρίς να αισθάνεται τίποτα. Άδειος. Τόσο άδειος που θαρρείς θα χωρούσε μέσα του ένα ολόκληρο σύμπαν. Έκανε πως σηκώνεται. Έφερε στο στόμα του το στόμιο του μπουκαλιού και ίσα που έγλειψε από το χείλος. Είχε καιρό να πιει. Φαντάστηκε πως τώρα πια θα έψαχναν παντού. Έριξε στον ώμο του το σακίδιο και κίνησε προς το δέντρο.
Είχε σχεδόν φτάσει στο ίσιωμα, αντίκρυ μόνο η νύχτα τώρα και τα άστρα που έπαιζαν στον ουρανό. Δεν υπήρχε τίποτα που να επιθυμούσε. Δεν ντρεπόταν, μόνο έπαιζε το χέρι στα μαλλιά του, πλησιάζοντας. Μόνο ο άνεμος που έπαιζε στα τοιχώματα της δεξαμενής σαν αδασκάλευτη ορχήστρα πνευστών. Ίσως ήταν ο φόβος, ίσως τα ψέματα. Ούτε τον ένοιαζε ούτε θα μάθαινε. Κοιτούσε το δέντρο χωρίς να αισθάνεται τίποτα.
Τον κοιτούσε. Ανάσαινε. Δεν έλεγε τίποτα. Μόνο αίμα έβγαινε απ' το στόμα της. Πηχτό, αφρώδες, βαθυκόκκινο, σαν από χίλια αγκάθια που είχαν σχίσει τον λαιμό της.
Άνοιξε την παλάμη του. Κοίταξε τα μάτια της· βαθιά μέσα στα μάτια της. Έκλεισε σφιχτά την παλάμη και το αίμα χύθηκε ανάμεσα από τα δάχτυλα, σαν καταρράκτες που έρρεαν από το σύμπαν πάνω στα βουνά ξένου πλανήτη. Τα άφησε να πέσουν στο χώμα, να μην κοιτάνε τίποτα άλλο παρά στάχτη.
Στην αρχή σκέφτηκα να περιγράψω περισσότερο το σπλάτερ που έχω σαν εικόνα, αλλά είπα να το αφήσω στην φαντασία του αναγνώστη. Η μόνη λεπτομέρεια που ίσως έπρεπε να χωρέσω είναι ότι αυτή είναι καρφωμένη στο δέντρο, γυμνή.
Με τέτοια περιγραφή που έδωσες, του χτίζουμε άπειρα προφίλ και χτίζουμε γαμω τους χαρακτήρες.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα gore βιβλίο όπου ο καθένας γράφει ένα κεφάλαιο έναλλαξ από κει που το άφησε ο άλλος.
Όπως έκανε ο Edward Lee με τις άλλες 2 τυπάρες
Let them make the first mistake. We make the last move.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
More please 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Χτίστε το ορθόδοξα πχωρουμικά με περσονες αντίστοιχεςOtto Weininger έγραψε: 24 Ιουν 2024, 13:26Το διάβασα αρκετές φορές, και πλέον ειμαι 100% σίγουρος ότι μπορεί να προχωρήσει σε ιστορία. Το κειμενάκι μπαίνει σαν εισαγωγή και καπάκι ξεκινάει το πρώτο κεφάλαιο με πρωταγωνιστή, έναν ψιλοαλκολικο ξεπεσμένο ντετέκτιβ που προσπαθεί να πιάσει τον δολοφόνο.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2024, 13:20Σαν επίλογος δεν θα είχε νόημα γιατί δεν θα υπήρχε buildup. Θα ήξερες ήδη τι έχει συμβεί. Σαν εισαγωγή είναι περίεργο, αλλά ίσως να μπορούσε να λειτουργήσει. Για να είμαι ειλικρινής, περισσότερο το θεωρώ ποίημα παρά σύντομη ιστορία. Αν το διαβάσεις δεύτερη φορά θα παρατηρήσεις κάτι που μπορεί να σου ξέφυγε στην πρώτη ανάγνωση.Otto Weininger έγραψε: 24 Ιουν 2024, 08:59
Αυτό θα έπρεπε να είναι επίλογος ιστορίας.
Με τέτοια περιγραφή που έδωσες, του χτίζουμε άπειρα προφίλ και χτίζουμε γαμω τους χαρακτήρες.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα gore βιβλίο όπου ο καθένας γράφει ένα κεφάλαιο έναλλαξ από κει που το άφησε ο άλλος.
Όπως έκανε ο Edward Lee με τις άλλες 2 τυπάρες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΓΤΠ συγγραφέας.
- Otto Weininger
Απόψε θα ανέβει το 4ο με πρωταγωνίστρια την Naida
- Dwarven Blacksmith
Γράφω κι εγώ ένα για τον Όττο, δεν ξέρω αν θα το τελειώσω σήμερα αλλά έρχεται. Ήδη είναι ίδιου μεγέθους με την ιστορία για τον Πήζον.
- Otto Weininger
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:24 Γράφω κι εγώ ένα για τον Όττο, δεν ξέρω αν θα το τελειώσω σήμερα αλλά έρχεται. Ήδη είναι ίδιου μεγέθους με την ιστορία για τον Πήζον.
Ντάξει Φέιν; Πετάχτηκες κι εσύ να πεις τη μαλακία σου; Κομπλέ;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μάλλον έπρεπε να σε σατιρίσει 10 φορές παραπάνω ο τύπος, τύπισσα, μήπως και κολλήσεις λίγο χιούμορ.
Εμείς θα συνεχίσουμε να γελάμε πάντως.
Dein Herz, meine Gier
Φέιν, είσαι μαλάκας; Ας με σατιρίσει. Σε δολοφονίες ζώων να μην αναφέρεται. Τί πίνετε ρε καρντάσια κει πάνω; Για το τι διαβάζετε δε, γαμώ τον άξονα της Γαίας.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:45Μάλλον έπρεπε να σε σατιρίσει 10 φορές παραπάνω ο τύπος, τύπισσα, μήπως και κολλήσεις λίγο χιούμορ.
Εμείς θα συνεχίσουμε να γελάμε πάντως.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ο τιτλος λεει horrorΠασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:01Φέιν, είσαι μαλάκας; Ας με σατιρίσει. Σε δολοφονίες ζώων να μην αναφέρεται. Τί πίνετε ρε καρντάσια κει πάνω; Για το τι διαβάζετε δε, γαμώ τον άξονα της Γαίας.
Πολλοι συγγραφεις τρομου εχουν χρησιμοποιησει αυτο το κλισε για να προκαλεσουν. Απο τον Ποε μεχρι τον Κινκ και τους ενδιαμεσους.(δεν συγκρινω εννοειται)
Υπαρχει βεβαια και αυτο που μαλλον ξεχνας
- Fata_Morgana
Ωχ βλέπω να έχω φωταγωγηση στο σπίτι απόψε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 777 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 2 Απαντήσεις