!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στεναχωριέστε κι εσείς όταν βλέπετε άτομα με πολλά τατουάζ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Στεναχωριέστε κι εσείς όταν βλέπετε άτομα με πολλά τατουάζ?
Μάγκες για άλλη μια φορά οι Εβραίοι.
Λευϊτικόν 19:28.
@Κόκκορας
@Κόκκορας
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
α μπραβο!και δεν το θυμομουνImperium έγραψε: 16 Ιουν 2024, 15:37 Μάγκες για άλλη μια φορά οι Εβραίοι.
@Κόκκορας
Το λέει ξεκάθαρα.
Μή σκίζετε το δερμα σας ή τα καλσόν σας.
Μή σκίζετε το δερμα σας ή τα καλσόν σας.
- Λίνο Βεντούρα
Daje έγραψε: 16 Ιουν 2024, 11:28 Με στεναχωρεί που βλέπω τόσα πολλά νέα παιδια με τόσο χαζά και αδυναμα μυαλά.
Μου θυμίζουν τα πρόβατα στο μαντρί που τα μαρκάρουν οι βοσκοί.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Αυτή η μόδα των τατουάζ προήλθε από ιθαγενείς που έβαφαν το σώμα τους για να κάνουν τις τελετές που κάνουν τις ούγκα μπούγκα.
Το ανθρώπινο δέρμα γηράσκει με το περασμα ετών όπως είναι φυσιολογικό. περιμένετε να δείτε πώς θα είναι αυτοι με τα πολλά τατουάζ στα 50 τους και στα 60 τους. Ενα παραμορφωμένο δερμα θα έχουν και θα βλαστημαν την ωρα που τα κάνανε.
Το ανθρώπινο δέρμα γηράσκει με το περασμα ετών όπως είναι φυσιολογικό. περιμένετε να δείτε πώς θα είναι αυτοι με τα πολλά τατουάζ στα 50 τους και στα 60 τους. Ενα παραμορφωμένο δερμα θα έχουν και θα βλαστημαν την ωρα που τα κάνανε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Και πριν τα τατουαζ, τρυπαγαν μύτες και το πάνω μέρος του αυτιού ακριβώς όπως κάνουν στα γελάδια για παροχή αντιβιωτικών και ορμόνων.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:17Daje έγραψε: 16 Ιουν 2024, 11:28 Με στεναχωρεί που βλέπω τόσα πολλά νέα παιδια με τόσο χαζά και αδυναμα μυαλά.
Μου θυμίζουν τα πρόβατα στο μαντρί που τα μαρκάρουν οι βοσκοί.![]()
Σαν τους Εβραίους των γκέτο και των στρατοπέδων συγκέντρωσης που τους φόραγαν το άστρο ή τους έκαναν τατουάζ τον αριθμό.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:18 Και μια ιστορική αναφορά.
Γιατί τα τατουάζ στην αρχαία Ελλάδα ήταν δείγμα ντροπής και εξευτελισμού;
Σε ποιους τα έκαναν και πως τα αφαιρούσαν
https://www.mixanitouxronou.gr/giati-ta ... fairoysan/
Άλλη μια συνήθεια υψηλού πολιτισμού των αρχαίων προγόνων μας.
Είναι εδώ και 2-3 χρόνια που ο στρατός εκδίδει έκτακτη διαταγή να μην ανεβάζουν πλέον τα μανίκια της στολής την καλοκαιρινή περίοδο, όπως ισχύει.. .
Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με τα τατουάζ-μανίκια και αισθητικούς λόγους..
Αυτό ισχύει για όλα τα σώματα; Θυμάμαι μόνο με τους στρατονόμους υπήρχε πρόβλημα.Japetus έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:31 Είναι εδώ και 2-3 χρόνια που ο στρατός εκδίδει έκτακτη διαταγή να μην ανεβάζουν πλέον τα μανίκια της στολής την καλοκαιρινή περίοδο, όπως ισχύει.. .
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Παλιά απαγορευόταν στους στρατιωτικούς να έχουν τατουάζ.Japetus έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:31 Είναι εδώ και 2-3 χρόνια που ο στρατός εκδίδει έκτακτη διαταγή να μην ανεβάζουν πλέον τα μανίκια της στολής την καλοκαιρινή περίοδο, όπως ισχύει.. .
Έχει αλλάξει αυτό;
Yippie Kay Yay
- kongrosian
ναι. μαύρισμα ταξιτζή και τατουάζ είναι πολύ αντιαισθητικό και ρίχνει το ηθικό των στρατιωτών.Japetus έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:31 Είναι εδώ και 2-3 χρόνια που ο στρατός εκδίδει έκτακτη διαταγή να μην ανεβάζουν πλέον τα μανίκια της στολής την καλοκαιρινή περίοδο, όπως ισχύει.. .
Ε κι αν έχουν τι θα κάνεις;Airman68 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:35Παλιά απαγορευόταν στους στρατιωτικούς να έχουν τατουάζ.Japetus έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:31 Είναι εδώ και 2-3 χρόνια που ο στρατός εκδίδει έκτακτη διαταγή να μην ανεβάζουν πλέον τα μανίκια της στολής την καλοκαιρινή περίοδο, όπως ισχύει.. .
Έχει αλλάξει αυτό;
Δεν θα τους προσλάβεις;
Όχι.Imperium έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:38Ε κι αν έχουν τι θα κάνεις;Airman68 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:35Παλιά απαγορευόταν στους στρατιωτικούς να έχουν τατουάζ.Japetus έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:31 Είναι εδώ και 2-3 χρόνια που ο στρατός εκδίδει έκτακτη διαταγή να μην ανεβάζουν πλέον τα μανίκια της στολής την καλοκαιρινή περίοδο, όπως ισχύει.. .
Έχει αλλάξει αυτό;
Δεν θα τους προσλάβεις;
Στις εγκυκλίους που θυμάμαι εγώ ήταν στα κριτήρια επιλογής να μην έχουν.
Για αυτό ρωτάω αν έχει αλλάξει τώρα.
Yippie Kay Yay
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει, για τους φαντάρους πιστεύω γίνεται..Airman68 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:35 Παλιά απαγορευόταν στους στρατιωτικούς να έχουν τατουάζ.
Έχει αλλάξει αυτό;
- hellegennes
Σε θυμήθηκα το απόγευμα. Ήρθε ένας πελάτης μου (ΡΠ, φυλακόβιος) που μας έδειχνε το καινούργιο τατουάζ του. Λέει δεν είναι τελειωμένο, εδώ στην μέση θα βάλω μια σβάστικα.kongrosian έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:08 δεν με ενοχλούν, μέχρι να τα κοιτάξω λίγο πιο προσεκτικά, και πάρει το μάτι μου κάτι άθλιο. κάνα σταυρό, κάνα στέμμα, καμιά σβάστικα κλπ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 1 Απαντήσεις