!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

εντωμεταξυ ρε τσιλ παλι τα ιδια ελεγες και περυσι βλεπω, αγνόησες οτι ειναι παράνομο, και ελεγες οτι καλυτερα απο το να δουλευεις στο ΙΚΕΑ κλπ. Ωραίος :lol:

το ειχε αναλαβει ο αδωνις περυσι, το μαχαιρι θα εφτανε στο κοκκαλο.

https://x.com/AdonisGeorgiadi/status/16 ... 0164260864
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Είμαστε σίγουροι ότι οι εξέδρες είναι παράνομες πλέον; Επειδή τώρα ισχύει ο νέος νόμος, ο οποίος απ'όσο έχω δει μέχρι τώρα φτιάχτηκε ειδικά για να νομιμοποιήσει τέτοιες περιπτώσεις. Δηλαδή το υπουργείο ουσιαστικά είπε "δώσε κάτι παραπάνω ρε φιλάρα να σε νομιμοποιήσουμε για να μη μας τα πρήζουν και οι μαλάκες οι παραλιάκηδες".
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:39
Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:21
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:02 Πληρώνονται καλά;
Δηλαδή και μένα αν με πληρώναν καλά για να ειμαι σε μια πλατεία μεσα σε κλουβί κάτω απο το λιοπύρι αυτό θα ήταν αποδεκτό για σένα; δεν θα ταν κάτι που θα έθιγε βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου;
Να σου πώ.
Σε κάθε συμβόλαιο, εργασίας ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει η έννοια του καταχρηστικού όρου, και αν υπάρχει τέτοιος όρος καθιστά το συμβόλαιο άκυρο, άσχετα αν έχουν υπογράψει όλοι. Είμαι πολύ σίγουρος ότι εδώ πέρα δεν υπάρχει κανένα κλουβί. Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω απαγορεύεται να δουλεύει κάποιος μέσα στη θάλασσα γιατί είναι επικίνδυνο κλπ τότε οκ άκυρο το συμβόλαιο. Αλλά αν δεν υπάρχει, πραγματικά δεν ξέρω τι λόγος μου πέφτει εμένα να ορίσω την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου.

Στην τελική μπορεί να γυρίσει και να με βρίσει αν χάσει τη συγκεκριμένη δουλειά γιατί μπορεί να είναι χρυσορυχείο γι'αυτόν, πού να ξέρω γώ;
δεν είναι ζήτημα βουλησιαρχικό ή ατομική ευθύνη. Μπορεί κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του μανιτάρι. Πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:55 Είμαστε σίγουροι ότι οι εξέδρες είναι παράνομες πλέον; Επειδή τώρα ισχύει ο νέος νόμος, ο οποίος απ'όσο έχω δει μέχρι τώρα φτιάχτηκε ειδικά για να νομιμοποιήσει τέτοιες περιπτώσεις. Δηλαδή το υπουργείο ουσιαστικά είπε "δώσε κάτι παραπάνω ρε φιλάρα να σε νομιμοποιήσουμε για να μη μας τα πρήζουν και οι μαλάκες οι παραλιάκηδες".
Και νόμιμο να είναι τον γράφουμε στα παπαρια μας αυτόν τον νόμο που καταπατά και προσθέτει ασχήμια στο φυσικό περιβάλλον. :102:

Καήκαμε αν υπακούμε στην κάθε μαλακια που ψηφιζουνε ως νόμο οι πολιτικοί κοπρίτες.
Άβαταρ μέλους
enaon

micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:55 Είμαστε σίγουροι ότι οι εξέδρες είναι παράνομες πλέον; Επειδή τώρα ισχύει ο νέος νόμος, ο οποίος απ'όσο έχω δει μέχρι τώρα φτιάχτηκε ειδικά για να νομιμοποιήσει τέτοιες περιπτώσεις. Δηλαδή το υπουργείο ουσιαστικά είπε "δώσε κάτι παραπάνω ρε φιλάρα να σε νομιμοποιήσουμε για να μη μας τα πρήζουν και οι μαλάκες οι παραλιάκηδες".
εχεις μηπως τον νεο νομο που λες; Μου μοιάζει πολυ δύσκολο ακομα και για την μπανανία που ζουμε να το πέρασαν αυτο, οχι γιατι δεν θα μας αρέσει, χειρότεροι ειμαστε εμεις οπως βλεπω στο νημα, αλλα πρακτικά δεν βλέπω πως μπορει να γινει, υπάρχει και αστική ευθύνη, κατω απο τα τραπέζια σε ενα μαγαζι δεν μπορεις να κόβεις βολτες, κατω απο αυτα ομως ανετα μπορεις να κολυμπας και να κουτουλίσεις "κατα λαθος".
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:42
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:39Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω απαγορεύεται να δουλεύει κάποιος μέσα στη θάλασσα
αλήθεια τώρα; Δηλαδή εισαι τόσο αθώος που βλεπεις "τραπέζακια" μεσα στην θάλασσα και δεν ξερεις αν ειναι παράνομο; Παναθηναικός εισαι;
ε σόρι ρε φίλε, δεν ξέρω, δεν είναι δουλειά μου να ξέρω κανονισμούς τραπεζοφαγοποτείων :102:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:56
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:39
Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:21

Δηλαδή και μένα αν με πληρώναν καλά για να ειμαι σε μια πλατεία μεσα σε κλουβί κάτω απο το λιοπύρι αυτό θα ήταν αποδεκτό για σένα; δεν θα ταν κάτι που θα έθιγε βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου;
Να σου πώ.
Σε κάθε συμβόλαιο, εργασίας ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει η έννοια του καταχρηστικού όρου, και αν υπάρχει τέτοιος όρος καθιστά το συμβόλαιο άκυρο, άσχετα αν έχουν υπογράψει όλοι. Είμαι πολύ σίγουρος ότι εδώ πέρα δεν υπάρχει κανένα κλουβί. Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω απαγορεύεται να δουλεύει κάποιος μέσα στη θάλασσα γιατί είναι επικίνδυνο κλπ τότε οκ άκυρο το συμβόλαιο. Αλλά αν δεν υπάρχει, πραγματικά δεν ξέρω τι λόγος μου πέφτει εμένα να ορίσω την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου.

Στην τελική μπορεί να γυρίσει και να με βρίσει αν χάσει τη συγκεκριμένη δουλειά γιατί μπορεί να είναι χρυσορυχείο γι'αυτόν, πού να ξέρω γώ;
δεν είναι ζήτημα βουλησιαρχικό ή ατομική ευθύνη. Μπορεί κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του μανιτάρι. Πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια.
Και από ποιούς ορίζονται τα ...αντικειμενικά κριτήρια; Από τον λαό;

Όταν κάποια απροσδιόριστη στιγμή αποφασίζουν οι χρήστες των πάντα αφηρημένων όρων "λαός", "λαϊκές ανάγκες" κλπ με τους όρους "πολίτες", "ανάγκες των πολιτών" κλπ συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων υποχρεώσεων και δικαιωμάτων, τότε θα γίνει πιο σαφές το πράγμα.

Γιατί προς το παρόν, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρισθεί πλήρως ποια η διαφορά μεταξύ λαϊκότητας και λαϊκισμού, που είναι αντίπαλες έννοιες. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:00 ε σόρι ρε φίλε, δεν ξέρω, δεν είναι δουλειά μου να ξέρω κανονισμούς τραπεζοφαγοποτείων :102:
ε καλα τσιλ οκ, βλεπεις τραπεζακια μέσα στην θαλασσα και δεν καταλαβαινεις αν ειναι παρανομο. Αφου τα ειπαμε και περυσι βρε. Τεσπα, θα τα ξαναπεις και του χρόνου, καποια στιγμη θα το κανουν νομιμο και ολα οκ, υπομονή.

Αν ειναι παράνομο, εχεις να σχολιάσεις κατι για εκεινον που λαδώθηκε, η δεν εχει και μεγαλη σημασια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Ιουν 2024, 09:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πάμε πάλι. Ναι, είναι παράνομες οι εξέδρες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:46 Ρόδος: Άμεση σφράγιση του beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα, αποφάσισε ο δήμος

https://www.lifo.gr/now/greece/rodos-am ... i-thalassa
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

καλα δεν λεει κατι οτι το σφραγισαν γαλή, μπορει να εχουν περάσει νομο πραγματι που να επιτρεπει 5, και εκεινος να εβαλε 15. Εχουμε και εκλογες την Κυριακη, πρέπει να δειξουμε μηδενική ανοχή κλπ.

αλλα ρε παιδια, δεν ειναι τρελό να λεμε οτι δεν ξερουμε οτι η θαλασσα δεν ειναι του επιχειρηματία; Δηλαδή αλήθεια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Ιουν 2024, 09:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
micmic

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:59
εχεις μηπως τον νεο νομο που λες; Μου μοιάζει πολυ δύσκολο ακομα και για την μπανανία που ζουμε να το πέρασαν αυτο, οχι γιατι δεν θα μας αρέσει, χειρότεροι ειμαστε εμεις οπως βλεπω στο νημα, αλλα πρακτικά δεν βλέπω πως μπορει να γινει, υπάρχει και αστική ευθύνη, κατω απο τα τραπέζια σε ενα μαγαζι δεν μπορεις να κόβεις βολτες, κατω απο αυτα ομως ανετα μπορεις να κολυμπας και να κουτουλίσεις "κατα λαθος".
Ξέρω ότι οι παραχωρησιούχοι έχουν απλά την υποχρέωση να παραδώσουν την παραλία "στην προτέρα κατάσταση". Δεν ξέρω αν πλέον κάποιος έχει την αρμοδιότητα να κρίνει ότι μια παρέμβαση είναι "απαράδεκτη" και επομένως μη νόμιμη από τη στιγμή που είναι "προσωρινή".

Αλλά αφού γράφτηκε ότι ο Δήμος αποφάσισε την άμεση (σε 2 βδομάδες) σφράγιση, θα δούμε. 20 Ιουνίου λέει. Είμαι πολύ περίεργος να δω αν στις 25 Ιουνίου η επιχείρηση θα λειτουργεί ακόμα. Εγώ πάντως θα πόνταρα στο ότι θα λειτουργεί.

edit: Τώρα είδα ότι "ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα προσφυγής". :003: :003: :003: :003: :003: :003: :003:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
enaon

micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:07 Ξέρω ότι οι παραχωρησιούχοι έχουν απλά την υποχρέωση να παραδώσουν την παραλία "στην προτέρα κατάσταση". .
Αμμο σε μια αποσταση απο το νερό, ή και μεσα στο νερό;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:07 καλα δεν λεει κατι οτι το σφραγισαν γαλή, μπορει να εχουν περάσει νομο πραγματι που να επιτρεπει 5, και εκεινος να εβαλε 15. Εχουμε και εκλογες την Κυριακη, πρέπει να δειξουμε μηδενική ανοχή κλπ.
Ναι βρε enaon μου, ναι.

Ό,τι και να γίνει, πάντα υπάρχει και ένα "μπορεί"...

Ενιγουέι, ελπίζω να χαλάρωσες λίγο μετά τη σύγχυση που πήρες πάλι από τους αρνητές της νομιμότητας.

Άσε που θα γλυτώσει και από το πανελλαδικό φτύσιμο αυτός ο αναξιοπρεπής σερβιτόρος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
micmic

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:10
micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:07 Ξέρω ότι οι παραχωρησιούχοι έχουν απλά την υποχρέωση να παραδώσουν την παραλία "στην προτέρα κατάσταση". .
Αμμο σε μια αποσταση απο το νερό, ή και μεσα στο νερό;
Όλο, προφανώς. Δηλαδή δεν το αποκλείω να τον νομιμοποιήσουν έτσι ώστε να βάζει τις κατασκευές Μάιο και να τις βγάζει Οκτώβριο. Προς τα εκεί πάει ο νέος νόμος: Και αεροδρόμιο να φτιάξεις στην παραλία, άμα μπορείς να το αποσυναρμολογήσεις το φθινόπωρο, no problem.
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:11 Ενιγουέι, ελπίζω να χαλάρωσες λίγο μετά τη σύγχυση που πήρες πάλι από τους αρνητές της νομιμότητας.
ναι ναι, σοκαρίστηκα .

αλλα οκ, ο τσίλ πραγματικά μου θυμισε τότε που ημασταν παιδια και μας ετρωγε ο σκυλος την εργασία, ωραιος. :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”