το ειχε αναλαβει ο αδωνις περυσι, το μαχαιρι θα εφτανε στο κοκκαλο.
https://x.com/AdonisGeorgiadi/status/16 ... 0164260864
δεν είναι ζήτημα βουλησιαρχικό ή ατομική ευθύνη. Μπορεί κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του μανιτάρι. Πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:39Να σου πώ.Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:21Δηλαδή και μένα αν με πληρώναν καλά για να ειμαι σε μια πλατεία μεσα σε κλουβί κάτω απο το λιοπύρι αυτό θα ήταν αποδεκτό για σένα; δεν θα ταν κάτι που θα έθιγε βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου;
Σε κάθε συμβόλαιο, εργασίας ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει η έννοια του καταχρηστικού όρου, και αν υπάρχει τέτοιος όρος καθιστά το συμβόλαιο άκυρο, άσχετα αν έχουν υπογράψει όλοι. Είμαι πολύ σίγουρος ότι εδώ πέρα δεν υπάρχει κανένα κλουβί. Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω απαγορεύεται να δουλεύει κάποιος μέσα στη θάλασσα γιατί είναι επικίνδυνο κλπ τότε οκ άκυρο το συμβόλαιο. Αλλά αν δεν υπάρχει, πραγματικά δεν ξέρω τι λόγος μου πέφτει εμένα να ορίσω την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου.
Στην τελική μπορεί να γυρίσει και να με βρίσει αν χάσει τη συγκεκριμένη δουλειά γιατί μπορεί να είναι χρυσορυχείο γι'αυτόν, πού να ξέρω γώ;
Και νόμιμο να είναι τον γράφουμε στα παπαρια μας αυτόν τον νόμο που καταπατά και προσθέτει ασχήμια στο φυσικό περιβάλλον.micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:55 Είμαστε σίγουροι ότι οι εξέδρες είναι παράνομες πλέον; Επειδή τώρα ισχύει ο νέος νόμος, ο οποίος απ'όσο έχω δει μέχρι τώρα φτιάχτηκε ειδικά για να νομιμοποιήσει τέτοιες περιπτώσεις. Δηλαδή το υπουργείο ουσιαστικά είπε "δώσε κάτι παραπάνω ρε φιλάρα να σε νομιμοποιήσουμε για να μη μας τα πρήζουν και οι μαλάκες οι παραλιάκηδες".
εχεις μηπως τον νεο νομο που λες; Μου μοιάζει πολυ δύσκολο ακομα και για την μπανανία που ζουμε να το πέρασαν αυτο, οχι γιατι δεν θα μας αρέσει, χειρότεροι ειμαστε εμεις οπως βλεπω στο νημα, αλλα πρακτικά δεν βλέπω πως μπορει να γινει, υπάρχει και αστική ευθύνη, κατω απο τα τραπέζια σε ενα μαγαζι δεν μπορεις να κόβεις βολτες, κατω απο αυτα ομως ανετα μπορεις να κολυμπας και να κουτουλίσεις "κατα λαθος".micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:55 Είμαστε σίγουροι ότι οι εξέδρες είναι παράνομες πλέον; Επειδή τώρα ισχύει ο νέος νόμος, ο οποίος απ'όσο έχω δει μέχρι τώρα φτιάχτηκε ειδικά για να νομιμοποιήσει τέτοιες περιπτώσεις. Δηλαδή το υπουργείο ουσιαστικά είπε "δώσε κάτι παραπάνω ρε φιλάρα να σε νομιμοποιήσουμε για να μη μας τα πρήζουν και οι μαλάκες οι παραλιάκηδες".
ε σόρι ρε φίλε, δεν ξέρω, δεν είναι δουλειά μου να ξέρω κανονισμούς τραπεζοφαγοποτείωνenaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:42αλήθεια τώρα; Δηλαδή εισαι τόσο αθώος που βλεπεις "τραπέζακια" μεσα στην θάλασσα και δεν ξερεις αν ειναι παράνομο; Παναθηναικός εισαι;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:39Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω απαγορεύεται να δουλεύει κάποιος μέσα στη θάλασσα
Και από ποιούς ορίζονται τα ...αντικειμενικά κριτήρια; Από τον λαό;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:56δεν είναι ζήτημα βουλησιαρχικό ή ατομική ευθύνη. Μπορεί κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του μανιτάρι. Πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:39Να σου πώ.Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:21
Δηλαδή και μένα αν με πληρώναν καλά για να ειμαι σε μια πλατεία μεσα σε κλουβί κάτω απο το λιοπύρι αυτό θα ήταν αποδεκτό για σένα; δεν θα ταν κάτι που θα έθιγε βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου;
Σε κάθε συμβόλαιο, εργασίας ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει η έννοια του καταχρηστικού όρου, και αν υπάρχει τέτοιος όρος καθιστά το συμβόλαιο άκυρο, άσχετα αν έχουν υπογράψει όλοι. Είμαι πολύ σίγουρος ότι εδώ πέρα δεν υπάρχει κανένα κλουβί. Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω απαγορεύεται να δουλεύει κάποιος μέσα στη θάλασσα γιατί είναι επικίνδυνο κλπ τότε οκ άκυρο το συμβόλαιο. Αλλά αν δεν υπάρχει, πραγματικά δεν ξέρω τι λόγος μου πέφτει εμένα να ορίσω την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου.
Στην τελική μπορεί να γυρίσει και να με βρίσει αν χάσει τη συγκεκριμένη δουλειά γιατί μπορεί να είναι χρυσορυχείο γι'αυτόν, πού να ξέρω γώ;
ε καλα τσιλ οκ, βλεπεις τραπεζακια μέσα στην θαλασσα και δεν καταλαβαινεις αν ειναι παρανομο. Αφου τα ειπαμε και περυσι βρε. Τεσπα, θα τα ξαναπεις και του χρόνου, καποια στιγμη θα το κανουν νομιμο και ολα οκ, υπομονή.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:00 ε σόρι ρε φίλε, δεν ξέρω, δεν είναι δουλειά μου να ξέρω κανονισμούς τραπεζοφαγοποτείων![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:46 Ρόδος: Άμεση σφράγιση του beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα, αποφάσισε ο δήμος
https://www.lifo.gr/now/greece/rodos-am ... i-thalassa
Ξέρω ότι οι παραχωρησιούχοι έχουν απλά την υποχρέωση να παραδώσουν την παραλία "στην προτέρα κατάσταση". Δεν ξέρω αν πλέον κάποιος έχει την αρμοδιότητα να κρίνει ότι μια παρέμβαση είναι "απαράδεκτη" και επομένως μη νόμιμη από τη στιγμή που είναι "προσωρινή".enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:59εχεις μηπως τον νεο νομο που λες; Μου μοιάζει πολυ δύσκολο ακομα και για την μπανανία που ζουμε να το πέρασαν αυτο, οχι γιατι δεν θα μας αρέσει, χειρότεροι ειμαστε εμεις οπως βλεπω στο νημα, αλλα πρακτικά δεν βλέπω πως μπορει να γινει, υπάρχει και αστική ευθύνη, κατω απο τα τραπέζια σε ενα μαγαζι δεν μπορεις να κόβεις βολτες, κατω απο αυτα ομως ανετα μπορεις να κολυμπας και να κουτουλίσεις "κατα λαθος".micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:55 Είμαστε σίγουροι ότι οι εξέδρες είναι παράνομες πλέον; Επειδή τώρα ισχύει ο νέος νόμος, ο οποίος απ'όσο έχω δει μέχρι τώρα φτιάχτηκε ειδικά για να νομιμοποιήσει τέτοιες περιπτώσεις. Δηλαδή το υπουργείο ουσιαστικά είπε "δώσε κάτι παραπάνω ρε φιλάρα να σε νομιμοποιήσουμε για να μη μας τα πρήζουν και οι μαλάκες οι παραλιάκηδες".
Αμμο σε μια αποσταση απο το νερό, ή και μεσα στο νερό;micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:07 Ξέρω ότι οι παραχωρησιούχοι έχουν απλά την υποχρέωση να παραδώσουν την παραλία "στην προτέρα κατάσταση". .
Ναι βρε enaon μου, ναι.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:07 καλα δεν λεει κατι οτι το σφραγισαν γαλή, μπορει να εχουν περάσει νομο πραγματι που να επιτρεπει 5, και εκεινος να εβαλε 15. Εχουμε και εκλογες την Κυριακη, πρέπει να δειξουμε μηδενική ανοχή κλπ.
Όλο, προφανώς. Δηλαδή δεν το αποκλείω να τον νομιμοποιήσουν έτσι ώστε να βάζει τις κατασκευές Μάιο και να τις βγάζει Οκτώβριο. Προς τα εκεί πάει ο νέος νόμος: Και αεροδρόμιο να φτιάξεις στην παραλία, άμα μπορείς να το αποσυναρμολογήσεις το φθινόπωρο, no problem.
ναι ναι, σοκαρίστηκα .ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:11 Ενιγουέι, ελπίζω να χαλάρωσες λίγο μετά τη σύγχυση που πήρες πάλι από τους αρνητές της νομιμότητας.