!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δέμα SOS

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Re: Δέμα SOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi »

Kauldron έγραψε: 05 Ιουν 2024, 22:52

Ναι, δε παίζεται.
ναι εχει μεγάλη φαντασία...του το δίνω!!

:lol:
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

enaon έγραψε: 05 Ιουν 2024, 21:51
Kappa έγραψε: 05 Ιουν 2024, 21:45 της τραγουδούσα ένα τραγούδι του Σινατρα.
I know I stand in line
Until you think you have the time
αυτό;

Οχι, ένα από τα παλιότερα του Φρανκ, το I 've got a crush on you , στην εκτέλεση με το σόλο του Boby Hackett, που είναι ο αγαπημένος μου τρομπετιστας. Της είχα τραγουδήσει την εισαγωγή:

How glad the many millions of Annabelles and Lillians
Would be to capture me
But you had such persistence, you wore down my resistance
I fell and it was swell
I'm your big and brave and handsome Romeo
How I won you I shall never, never know
It's not that you're attractive
But, oh, my heart grew active
When you came into view
I've got a crush on you, sweetie pie
All the day and nighttime hear me sigh
I never had the least notion that
I could fall with so much emotion

Έχω πολύ καλή προφορά στα αγγλικά αλλά το τραγούδι δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Της το είχα στείλει γιατι είχαμε στείλει ηχητικό πρώτη φορά για να ακούσουμε ο ένας τη φωνή του άλλου (είχαμε διαβάσει αμφότεροι ένα απόσπασμα από το αγαπημένο μας βιβλιο) και μου είχε πει πως κάποια μερα, όταν θα είναι μεθυσμενη, θα μού τραγουδήσει. Βλέπαμε ταινία εκείνο το βράδυ και ήταν η εποχή που νταραβεριζοταν με έναν κακό συγγραφέα αυτοεκδοσεων που δεν του σηκωνοταν. Της τραγούδησα γιατί ηλπιζα να μου στείλει κι εκείνη ένα ηχητικό που να τραγουδάει. Δεν το έκανε ποτέ.

Kappa

Kauldron έγραψε: 05 Ιουν 2024, 22:42
Andromachi έγραψε: 05 Ιουν 2024, 22:16
Kauldron έγραψε: 05 Ιουν 2024, 22:09

Ρε 'συ Ανδρομάχη, θα τελειώσει αυτό το ωραίο νήμα. :P
ώ να με σχωρνάτε!!!

και συνεχίζω...

αν τη θες πραγματικά πηγαινε να τη βρείς ....

εμφανίσου φάντης μπαστουνης απο το πουθενα....

(καλύτερα τώρα???)
O τύπος προφανώς τρολλάρει, γι' αυτό το λέω, και το νήμα το άνοιξε για πλάκα. Αν μιλούσε σοβαρά, οκ, αυτά που λες πρίν είναι σωστά.
Καλά και καλημέρα να γράψω εδώ μέσα ότι τρολαρω θα πείτε. Δεν έχω τρολαρει σε κανένα θέμα. Απλώς έχω χιούμορ και αυτοσαρκαζομαι. Το θέμα δεν αφορούσε καν αυτή στην παρούσα περίπτωση αλλά αυτό το χειριστο παράρτημα των ΕΛΤΑ που δεν παραδίδει το βιβλίο μου στο περιοδικό για να προχωρήσει η συνέντευξη που μου υποσχέθηκαν. Μόλις πέσει κάπως ο καυσωνας και μπορέσω να πάω μέχρι το ταχυδρομείο θα το στείλω ξανά με ΕΛΤΑ κουριερ αυτή τη φορά.
Kappa

Andromachi έγραψε: 05 Ιουν 2024, 22:04
Kappa έγραψε: 05 Ιουν 2024, 21:41
Να σου πω ...

Δεν έχει κανένα νόημα τότε!!!

Απλά ξέχασε την και πήγαινε για αλλά!!!

Άσε την να ζει στον κόσμο της και εσύ στον δικό σου!!!

Η απόσταση παίζει μεγάλο ρόλο να ξερεις, γτ αν είναι του στυλ άντρα θέλω τώρα τον θέλω....δυστυχώς χωριό δεν κάνετε!!!

Εφόσον σε έχει μπλοκάρει κιολας....καλά.... σε έχει ήδη διαγράψει και σε έχει συνδέσει με Κάιρο....

Μη στεναχωριέσαι δεν είναι η μοναδική υπάρχουν κι άλλες εκεί έξω
Τα δώρα γιατί τα δέχεται ομως; Και μάλιστα της είχα γραψει στο μειλ που της γνωστοποιουσα ότι θα λάβει το δώρο για τα γενέθλιά της: "σε προτρέπω, αν δεν θες να λάβεις και στο μέλλον παρόμοια δεματα, να μην δεχτεις να το παραλαβεις. Ειναι αλλωστε μοναχα κτερισματα του νεκρού χώρου ανάμεσά μας, χωρίς καμία προσδοκία".

Το μπλοκ επήλθε μετά από οργισμένο δικό μου μειλ που την κατηγορούσα ότι τα έχει με κάποιον που έγραψε καλή κριτική για το βιβλίο της. Τη δική μου κριτική φυσικά την αγνόησε. Μάλιστα πρέπει να μίλησε και με τον εκδοτικό της για να μην την δημοσιεύσουν στη σελίδα τους. Τα μειλ μου πάντως τα διαβάζει. Τα διαβάζει και μετά, αντί να μου απαντήσει, ποσταρει passive aggressive κουοτς στο μπλογκ της.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Έχεις γαμηθει με κάτι δεματα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Kappa έγραψε: 01 Ιουν 2024, 18:22
GoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 18:17
Kappa έγραψε: 01 Ιουν 2024, 18:08

Καλά αν κρίνω από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου, αμφιβάλλω. Πολύ απλά στέλνουν ειδοποίηση και περιμένουν να πας να το πάρεις εσύ. Εγώ αυτη νομιζα πως είναι η στάνταρ διαδικασία.

Στην άλλη έστειλα ένα βιβλίο για τα γενεθλια της. Θα της παραδοθεί τη Δευτέρα μάλλον, αν το δεχτεί. Το ξέρω, δεν ξοδευτηκα αλλά το να της έπαιρνα κόσμημα τη δεδομένη στιγμή θα ήταν μάλλον ακαιρο.
Εάν είναι να πάει ο άλλος να το πάρει, στείλτο και με ΚΤΕΛ στην τελική. Κανονικά πάει πρώτα στο τοπικό τους ταχυδρομείο και από εκεί φεύγει για τον παραλήπτη.

Εγώ έχω γενέθλια τον Νοέμβρη.
Σε σένα γιατί να στείλω δώρο τυπε;

Τις καρτ ποστάλ πήγε και τις πήρε από το κατάστημα κουριερ η κυρία πάντως, ούτε καν περίμενε να της το φέρουν. Για να δούμε αν θα το δεχτεί αυτό.

Πιο πιθανό είναι να σου κάτσει κάποιος από εμάς εδώ μέσα παρά η αλλη
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Kappa έγραψε: 03 Ιουν 2024, 22:20
Kauldron έγραψε: 03 Ιουν 2024, 20:59
Kappa έγραψε: 03 Ιουν 2024, 20:48 Έστειλα και μειλ και λένε ότι τα δεματα δεν τα παραδίδουν. Παράνοια. Φταίει βέβαια και ο άλλος ο μαλακας από το σαιτ που δεν πάει να το πάρει. Τι να κανω, θα το ξαναστείλω με ΕΛΤΑ κούριερ, που να τους πάρει ο διαολος.

Η άλλη δέχτηκε να παραλάβει το δώρο για τα γενέθλιά της. Της είχα γράψει ότι αν δεν θέλει να λάβει και αλλα πακέτα στο μέλλον, καλύτερα να το αρνηθεί. Δεν είναι ένα έμμεσο μήνυμα το ότι το δεχτηκε;
Γιατί να το αρνηθεί ρε τύπε? Της δίνουν κάτι τσάμπα χωρίς στρίνγκς αττάτσντ (πάν ιντέντιντ), γιατί να πεί οχι? :003:
Δηλαδή εφόσον δεν θες να έχεις σχέση με κάποιον, κατέληξες να τον μπλοκαρεις κλπ κλπ, με ποια λογική δέχεσαι δώρα του; Προσωπικά δεν θα τα δεχόμουν αν δεν ήθελα σχέσεις.

Είσαι σίγουρος ότι άμα σου στελναμε κάτι, θα το παραλαμβάνες;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 00:05
Kauldron έγραψε: 05 Ιουν 2024, 22:42
Andromachi έγραψε: 05 Ιουν 2024, 22:16

ώ να με σχωρνάτε!!!

και συνεχίζω...

αν τη θες πραγματικά πηγαινε να τη βρείς ....

εμφανίσου φάντης μπαστουνης απο το πουθενα....

(καλύτερα τώρα???)
O τύπος προφανώς τρολλάρει, γι' αυτό το λέω, και το νήμα το άνοιξε για πλάκα. Αν μιλούσε σοβαρά, οκ, αυτά που λες πρίν είναι σωστά.
Καλά και καλημέρα να γράψω εδώ μέσα ότι τρολαρω θα πείτε. Δεν έχω τρολαρει σε κανένα θέμα. Απλώς έχω χιούμορ και αυτοσαρκαζομαι. Το θέμα δεν αφορούσε καν αυτή στην παρούσα περίπτωση αλλά αυτό το χειριστο παράρτημα των ΕΛΤΑ που δεν παραδίδει το βιβλίο μου στο περιοδικό για να προχωρήσει η συνέντευξη που μου υποσχέθηκαν. Μόλις πέσει κάπως ο καυσωνας και μπορέσω να πάω μέχρι το ταχυδρομείο θα το στείλω ξανά με ΕΛΤΑ κουριερ αυτή τη φορά.
:003: :wave:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Aitwlos έγραψε: 06 Ιουν 2024, 00:36
Kappa έγραψε: 01 Ιουν 2024, 18:22
GoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 18:17

Εάν είναι να πάει ο άλλος να το πάρει, στείλτο και με ΚΤΕΛ στην τελική. Κανονικά πάει πρώτα στο τοπικό τους ταχυδρομείο και από εκεί φεύγει για τον παραλήπτη.

Εγώ έχω γενέθλια τον Νοέμβρη.
Σε σένα γιατί να στείλω δώρο τυπε;

Τις καρτ ποστάλ πήγε και τις πήρε από το κατάστημα κουριερ η κυρία πάντως, ούτε καν περίμενε να της το φέρουν. Για να δούμε αν θα το δεχτεί αυτό.

Πιο πιθανό είναι να σου κάτσει κάποιος από εμάς εδώ μέσα παρά η αλλη
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

masterridley έγραψε: 05 Ιουν 2024, 22:14
Yochanan έγραψε: 03 Ιουν 2024, 21:12
Kauldron έγραψε: 03 Ιουν 2024, 12:53

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
δαφακ
ΔΑΦΑΚ
έχουμε ξεπεράσει τα red flags! Τώρα είμαστε στα infrared!
:lol:

αν γινοταν διασκεψη κορυφης Τουρκια, Αλβανια, Κινα, Σιγκαπουρη, Τυνησια, Χονγκ Κονγκ, Ελβετια, Μαλτα ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα είχε λιγότερα red flags από το ποστ του στοκερ παραπανω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Kappa

Δεν ήμουν στοκερ, με προσέγγισε, με καλεσε σπίτι της, έλεγε ότι είμαι σημαντικό άτομο στη ζωη της και ότι θα περάσουμε μαζί τα γεράματά μας. Αυτή είναι ψεύτρα και αναξιόπιστη, όχι εγώ στοκερ. Σε τελικη ανάλυση, μπορούσε να με έχει μπλοκάρει μήνες πριν, αντιθέτως το έκανε μόλις τα μηνύματά μου από εξυμνητικά έγιναν κριτικά. Και τώρα είχε καθιστά την επιλογή να μην δεχτεί τα δώρα. Την έχω ενημερώσει για όλα, δεν έγινε ξαφνικά ούτε το έκανα με δόλο.
Άβαταρ μέλους
Andromachi

Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 00:09
Τα δώρα γιατί τα δέχεται ομως; Και μάλιστα της είχα γραψει στο μειλ που της γνωστοποιουσα ότι θα λάβει το δώρο για τα γενέθλιά της: "σε προτρέπω, αν δεν θες να λάβεις και στο μέλλον παρόμοια δεματα, να μην δεχτεις να το παραλαβεις. Ειναι αλλωστε μοναχα κτερισματα του νεκρού χώρου ανάμεσά μας, χωρίς καμία προσδοκία".

Το μπλοκ επήλθε μετά από οργισμένο δικό μου μειλ που την κατηγορούσα ότι τα έχει με κάποιον που έγραψε καλή κριτική για το βιβλίο της. Τη δική μου κριτική φυσικά την αγνόησε. Μάλιστα πρέπει να μίλησε και με τον εκδοτικό της για να μην την δημοσιεύσουν στη σελίδα τους. Τα μειλ μου πάντως τα διαβάζει. Τα διαβάζει και μετά, αντί να μου απαντήσει, ποσταρει passive aggressive κουοτς στο μπλογκ της.

1. τα δώρα μπορεί να τα δέχεται αλλα ποτέ δεν ξερεις που μπορεί να είναι ...
αντιστοιχα κι εγώ είχα πετάξει ένα δακτυλίδι στη θαλασσα κάποτε

2. εστειλες οργισμένο μειλ?
αυτο δειχνει κτητικότητα, ζήλεια, μη κατανόηση, εμμονή.... και εφοσον μιλάς για συγγραφέα αντιλαμβάνομαι ότι ειναι ελευθερο πνεύμα που λενε και δεν σηκώνει πολλές πολλές εγνοιες τέτοιου στύλ...
με συγχωρείς αλλα κι εγώ εχω κανει το ίδιο και το ίδιο θα εκανα σε οποιονδήποτε μου φερόταν έτσι, την πρωτη φορά μου πηρε λίγο χρόνο αλλα μετά εμαθα.
τι δλδ θα κάτσει να σκεφτεί για το αν θα απαντήσει σε κάποιον για να μην παρεξηγηθείς εσυ?? μη παει σε μια εκδήλωση γτ θα σου στραβοφανεί?
ε όχι δεν ειναι ετσι!!

θα σου εγραφα και αλλα .... αλλά δεν εχω πιεί ακόμη καφέ... :lol:
Άβαταρ μέλους
Andromachi

Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:38 Δεν ήμουν στοκερ, με προσέγγισε, με καλεσε σπίτι της, έλεγε ότι είμαι σημαντικό άτομο στη ζωη της και ότι θα περάσουμε μαζί τα γεράματά μας. Αυτή είναι ψεύτρα και αναξιόπιστη, όχι εγώ στοκερ. Σε τελικη ανάλυση, μπορούσε να με έχει μπλοκάρει μήνες πριν, αντιθέτως το έκανε μόλις τα μηνύματά μου από εξυμνητικά έγιναν κριτικά. Και τώρα είχε καθιστά την επιλογή να μην δεχτεί τα δώρα. Την έχω ενημερώσει για όλα, δεν έγινε ξαφνικά ούτε το έκανα με δόλο.
ε καλα εντάξει... είπε κατι κι εσυ το εδεσες!! μπορεί εκεινη την ώρα να το εννοούσε αλλα μετά να είδε τα υπολοιπα και να το ξανασκέφτηκε
Kappa

Andromachi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:53
Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:38 Δεν ήμουν στοκερ, με προσέγγισε, με καλεσε σπίτι της, έλεγε ότι είμαι σημαντικό άτομο στη ζωη της και ότι θα περάσουμε μαζί τα γεράματά μας. Αυτή είναι ψεύτρα και αναξιόπιστη, όχι εγώ στοκερ. Σε τελικη ανάλυση, μπορούσε να με έχει μπλοκάρει μήνες πριν, αντιθέτως το έκανε μόλις τα μηνύματά μου από εξυμνητικά έγιναν κριτικά. Και τώρα είχε καθιστά την επιλογή να μην δεχτεί τα δώρα. Την έχω ενημερώσει για όλα, δεν έγινε ξαφνικά ούτε το έκανα με δόλο.
ε καλα εντάξει... είπε κατι κι εσυ το εδεσες!! μπορεί εκεινη την ώρα να το εννοούσε αλλα μετά να είδε τα υπολοιπα και να το ξανασκέφτηκε
Εγώ τηρώ τον λόγο μου, περιμένω από τους υπόλοιπους να πράξουν το ίδιο. Αν αυτή είναι επιπόλαια δεν είναι δικό μου το φταίξιμο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”