!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

mao mao έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:10
Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:09
Τον πούλο τώρα.
αυτό φαντάζομαι είναι για το νηματοθέτη
φαντάζεσαι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:06
Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:03 "Ο θάνατος του εμποράκου" . Συγχαρητήρια γίδια που θα ξαναψηφίσετε Κούλη με τα 200 ακίνητα.
Καλό κουράγιο φίλε :wave:
Απο την αλλη πλευρα το ανωθεν γιδι που ονομαζεται στυγιος, και αλλα εκατομμυρια μισθωτα ή συνταξιουχα γιδια πληρωναν και πληρωνουν φορο πολυ μεγαλυτερο απο εσενα διχως μαυρα, μια ζωη, αγαπητε Ίακχος
Αυτά τα γίδια παρακαλανε για χωρίς αποδειξη για να πληρώσουν 24% πιο λίγο, άσχετε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:10
mao mao έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:10
Τον πούλο τώρα.
αυτό φαντάζομαι είναι για το νηματοθέτη
φαντάζεσαι.

Περαστικά φίλε σου εύχομαι τα καλύτερα

5 minutes later

τον πούλο φτωχομπινέδες που βγάζετε 10 χιλιάρικα
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36 Έχω ένα τεχνικό γραφείο που κουτσά στραβά και με λίγη ενίσχυση τα εωγαζα πέρα. Τώρα καλουμαι να πληρώσω φόρο 3000 Ευρώ από τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία που έβαλε η ΝΔ. Δεν τα έχω τα χρήματα και αυτοί που με στηρίζουν τα θεωρούν πάρα πολλά. Μοιραία το γραφείο θα κλείσει.
Θα ψάξω για δουλειά γραφείου από Σεπτέμβρη γιατί έχω μια εγχείρηση να κάνω και μου έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά οι αντιβιωσεις που μου έδωσαν. Μάλλον τελειώνει η καριέρα μου σα Μηχανικός.
Κουράγιο συνάδελφε και καλή δύναμη.

Την υγειά μας πάνω απ όλα.
Δεν θα πεθάνουμε γι αυτούς τους αλήτες.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

micmic έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:00
Otto Weininger έγραψε: 31 Μάιος 2024, 23:38 Εικόνα
Την έχουμε ξαναναλύσει αυτή τη μαλακία: Από τους 200-300 χιλιάδες που δηλώνουν μέχρι 10 χιλιάρικα, πιθανόν να βγάζουν όντως τόσα μόνο οι 20-50 χιλιάδες. Κάποιοι άλλοι όμως, δεν βγάζουν 10 χιλιάρικα. Μπορεί να βγάζουν 20, 30, 50, 100, 200.

Η λύση του μαλάκα λοιπόν, είναι να πηδήξει τους φτωχότερους και τίμιους ενώ οι πλουσιότεροι και πλέον φοροφυγάδες δεν το έχουν σε τίποτα να δηλώσουν 10 χιλιάρικα αφού έτσι κι αλλιώς μπορεί να κρύβουν 100. Αυτούς ο Μητσοτάκης τους αφήνει στο απυρόβλητο, με ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ελέγχους. Ουσιαστικά παίρνει από τους φτωχότερους αυτά που αδυνατεί να πάρει από τους πλουσιότερους.

Επίσης, μαλακίζεται με διασυνδέσεις POS/ταμειακών κτλ, τη στιγμή κατά την οποία ο ηλεκτρολόγος, ο δικηγόρος, ο γιατρός κτλ σου λέει το ίδιο που σου έλεγε και πριν: Τόσα με απόδειξη, τόσα χωρίς. Είπαμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ σε οτιδήποτε εκτός από μαγαζιά. Π.χ εγώ ξέρω πετρά που χτίζει μάντρες και ο οποίος έχει 5 συνεργεία και (υπολογίζω ότι) βγάζει πάνω από 300 χιλιάρικα το χρόνο. Αυτός λοιπόν ξέρω ότι δηλώνει 10 χιλιάρικα. Με το νέο σύστημα, θα συνεχίσει να δηλώνει 10 χιλιάρικα.

Αυτή είναι η "πάταξη της φοροδιαφυγής" επί Μητσοτάκη. Το ξαναλέμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ακόμα και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
Για όλα έχετε λύσεις, κρίμα που καμία δεν λειτούργησε σε όλη την μεταπολίτευση και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Τον πούλο τώρα.
Ναι, τοποθέτησέ με κάπου κομματικά για να ξέρεις τί να βρίσεις. Αλλιώς μπλοκάρεις.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Lugozzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:12
Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:06
Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:03 "Ο θάνατος του εμποράκου" . Συγχαρητήρια γίδια που θα ξαναψηφίσετε Κούλη με τα 200 ακίνητα.
Καλό κουράγιο φίλε :wave:
Απο την αλλη πλευρα το ανωθεν γιδι που ονομαζεται στυγιος, και αλλα εκατομμυρια μισθωτα ή συνταξιουχα γιδια πληρωναν και πληρωνουν φορο πολυ μεγαλυτερο απο εσενα διχως μαυρα, μια ζωη, αγαπητε Ίακχος
Αυτά τα γίδια παρακαλανε για χωρίς αποδειξη για να πληρώσουν 24% πιο λίγο, άσχετε
από κάπου πρέπει να ρεφάρουν και αυτοί

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Κουράγιο, Ιάκχε και δύναμη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

micmic έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:14
micmic έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:00

Την έχουμε ξαναναλύσει αυτή τη μαλακία: Από τους 200-300 χιλιάδες που δηλώνουν μέχρι 10 χιλιάρικα, πιθανόν να βγάζουν όντως τόσα μόνο οι 20-50 χιλιάδες. Κάποιοι άλλοι όμως, δεν βγάζουν 10 χιλιάρικα. Μπορεί να βγάζουν 20, 30, 50, 100, 200.

Η λύση του μαλάκα λοιπόν, είναι να πηδήξει τους φτωχότερους και τίμιους ενώ οι πλουσιότεροι και πλέον φοροφυγάδες δεν το έχουν σε τίποτα να δηλώσουν 10 χιλιάρικα αφού έτσι κι αλλιώς μπορεί να κρύβουν 100. Αυτούς ο Μητσοτάκης τους αφήνει στο απυρόβλητο, με ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ελέγχους. Ουσιαστικά παίρνει από τους φτωχότερους αυτά που αδυνατεί να πάρει από τους πλουσιότερους.

Επίσης, μαλακίζεται με διασυνδέσεις POS/ταμειακών κτλ, τη στιγμή κατά την οποία ο ηλεκτρολόγος, ο δικηγόρος, ο γιατρός κτλ σου λέει το ίδιο που σου έλεγε και πριν: Τόσα με απόδειξη, τόσα χωρίς. Είπαμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ σε οτιδήποτε εκτός από μαγαζιά. Π.χ εγώ ξέρω πετρά που χτίζει μάντρες και ο οποίος έχει 5 συνεργεία και (υπολογίζω ότι) βγάζει πάνω από 300 χιλιάρικα το χρόνο. Αυτός λοιπόν ξέρω ότι δηλώνει 10 χιλιάρικα. Με το νέο σύστημα, θα συνεχίσει να δηλώνει 10 χιλιάρικα.

Αυτή είναι η "πάταξη της φοροδιαφυγής" επί Μητσοτάκη. Το ξαναλέμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ακόμα και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
Για όλα έχετε λύσεις, κρίμα που καμία δεν λειτούργησε σε όλη την μεταπολίτευση και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Τον πούλο τώρα.
Ναι, τοποθέτησέ με κάπου κομματικά για να ξέρεις τί να βρίσεις. Αλλιώς μπλοκάρεις.
Δεν χρειάζομαι να σε τοποθετήσω κάπου, ούτε και το έκανα. Εκτός και αν δεν ξέρεις ανάγνωση.

Απλά οι τύποι σαν εσένα είναι η αιτία που ποτέ δε θα γίνει κάτι.
Γιατί ενώ μυξοκλαινε συνέχεια για το ένα και για το άλλο, πάντα θέλουν κάτι άλλο να συμβεί πριν από αυτό που αποφασίστηκε να γίνει.

Δε γαμιέστε λέω γω;

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Πολύ κριμα αγαπητέ Ίακχε... Τι να κάνουμε όμως, Μητσοτάκη θέλει ο σκατολαος
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:00
mao mao έγραψε: 31 Μάιος 2024, 23:55
Otto Weininger έγραψε: 31 Μάιος 2024, 23:38 Εικόνα
Και τι πετυχαίνουμε με το τεκμαρτό; Διαλύουμε τους λίγους που δουλεύουν τίμια για να επιβιώσουν.
Θες να πεις οτι υπαρχουν εε με εσοδα κατω των 15000?? ΑΚομα και αν υπηρχαν θα επρεπε να αλλαξουν ενασχοληση.
Καλο θα ηταν να μην δουλευομαστε.
Υποθετω υπαρχουν αρκετοι σε μικρες κοινοτητες της επαρχιας.Αυτοι τι να κανουν να αλλαξουν ενασχοληση η να πανε και αυτοι στην Αθηνα που ολοι οι καλοι χωρανε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:17

Τον πούλο τώρα.
Δεν χρειάζομαι να σε τοποθετήσω κάπου, ούτε και το έκανα. Εκτός και αν δεν ξέρεις ανάγνωση.

Γιατί ενώ μυξοκλαινε συνέχεια για το ένα και για το άλλο, πάντα θέλουν κάτι άλλο να συμβεί πριν από αυτό που αποφασίστηκε να γίνει.

Δε γαμιέστε λέω γω;
Πολύ καλή επιχειρηματολογία. Συγχαρητήρια για το επίπεδό σου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi »

Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36
καλή δύναμη !
Ξεκούραση, υγεία πανω απολα και όλα τα υπολοιπα γίνονται !!!
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36 Έχω ένα τεχνικό γραφείο που κουτσά στραβά και με λίγη ενίσχυση τα εωγαζα πέρα. Τώρα καλουμαι να πληρώσω φόρο 3000 Ευρώ από τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία που έβαλε η ΝΔ. Δεν τα έχω τα χρήματα και αυτοί που με στηρίζουν τα θεωρούν πάρα πολλά. Μοιραία το γραφείο θα κλείσει.
Θα ψάξω για δουλειά γραφείου από Σεπτέμβρη γιατί έχω μια εγχείρηση να κάνω και μου έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά οι αντιβιωσεις που μου έδωσαν. Μάλλον τελειώνει η καριέρα μου σα Μηχανικός.
Δεν έχω λόγια. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά, τίποτα άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

micmic έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:18
Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:17

Δε γαμιέστε λέω γω;
Πολύ καλή επιχειρηματολογία. Συγχαρητήρια για το επίπεδό σου.
Επιχειρηματολογια πάνω σε τι; Σε κάποιον που ζητάει παγκόσμιο αφοπλισμό προτού του πάρουν το αδηλωτο κυνηγετικο;
Γιατί αυτοί είστε.

Και ας αφήσουμε τις υποκρισίες. Μόνο για την υγεία του Ιάκχου με νοιάζει, να είναι πάντα καλά. Όπως και για όλους σας εδώ.

Για το επιχειρηματικό κομμάτι, βάσει όσων έχει γράψει κατά καιρούς, ειλικρινά είμαι ο μόνος που του έχει γράψει 2 σοβαρά και ρεαλιστικά πράγματα.

Γιατί μιλάμε για αδιανόητες καταστάσεις. Μιλάει για μια επιχείρηση/γραφείο/whatever που για να του αφήνει κάτι ψιλά, πρέπει :
α) να μην πληρώνει φόρο
β) να του τσοντάρουν (κατά δήλωσή του) άλλα δύο (2) άτομα.

Πάτε καλά ρε;

Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Ίακχε έρρωσο και υγίαινε πάνω απ'όλα...
Όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι ξαδέλφη μου τοπογράφος-μηχανικός, οδοποιός καθαρίζει για πλάκα 2μισαχιλιαράκι 8ωρο..
Συμμετέχει το γραφείο της σε όλα τα μεγάλα έργα που χρειάζονται μελέτες οδοποιίας. Συγκεκριμένα έχει ειδίκευση στα υδραυλικά της οδοποιίας...
Με την εμπειρία που σε κόβω να έχεις είναι reachable για σένα ευκολάκι.
Ξέρω είσαι πολ.μηχ. μάλλον αλλά και πάλι σε τεχνικό γραφείο - εταιρεία κάτω από 1800 δεν παίζει να πέσεις, ειδικά τώρα που τρέχουν έργα αλλά και ο κατασκευαστικός πάει τρένο...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”