Θα φωνάξω τον αρκτουρο να τον πάει πισω στη Φλωρινα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
Re: Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
ok, αρα ουσιαστικα βαζουν και το κοστος στεγασης οταν λενε για 2019 prices και η συγκριση ειναι αξιοπιστηChilloutbuddy έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:35Nαι, θεωρείται κόστος στέγασης. Και κάνουν και έναν υπολογισμό τι νοίκι θα πλήρωνε ένας ιδιοκτήτης αν δεν ήταν δικό του το σπίτι.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
Μα φυσικά είναι αξιόπιστη, εκτός αν θες να αγοράσεις σπίτι ή να σπουδάσειςtalaipwros έγραψε: 28 Μάιος 2024, 15:02ok, αρα ουσιαστικα βαζουν και το κοστος στεγασης οταν λενε για 2019 prices και η συγκριση ειναι αξιοπιστηChilloutbuddy έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:35Nαι, θεωρείται κόστος στέγασης. Και κάνουν και έναν υπολογισμό τι νοίκι θα πλήρωνε ένας ιδιοκτήτης αν δεν ήταν δικό του το σπίτι.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ψιλοχοντροήτανε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:02 Έχω παρατηρήσει ότι οι Χers είμαστε εγγύτερα με τους Ζers. Οι Millers είναι λίγο ότι να ναι
Δεν είναι "λίγο ό,τι να 'ναι", είναι η πιο κλαψομούνικη ομάδα ανθρώπων που έβγαλε ποτέ το ανθρώπινο είδος.
- metaxoskolikas
λάθος αυτοί είναι οι επόμενοι από τους zoomers δηλαδή αυτοί που πάνε τώρα σχολείο.τραγικη κατάστασηfoscilis έγραψε: 28 Μάιος 2024, 15:33Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:02 Έχω παρατηρήσει ότι οι Χers είμαστε εγγύτερα με τους Ζers. Οι Millers είναι λίγο ότι να ναι
Δεν είναι "λίγο ό,τι να 'ναι", είναι η πιο κλαψομούνικη ομάδα ανθρώπων που έβγαλε ποτέ το ανθρώπινο είδος.
-
talaipwros
ναι, αλλα ειναι αξιοπιστη αν νοικιαζεις ( και δεδομενουν οτι το νοικι ανεβαινει παραλληλα με την τιμη αγορα της οικιας, αρα και αν θες να αγορασεις σπιτι ειναι εξισου αξιοπιστη)Chilloutbuddy έγραψε: 28 Μάιος 2024, 15:15Μα φυσικά είναι αξιόπιστη, εκτός αν θες να αγοράσεις σπίτι ή να σπουδάσειςtalaipwros έγραψε: 28 Μάιος 2024, 15:02ok, αρα ουσιαστικα βαζουν και το κοστος στεγασης οταν λενε για 2019 prices και η συγκριση ειναι αξιοπιστηChilloutbuddy έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:35
Nαι, θεωρείται κόστος στέγασης. Και κάνουν και έναν υπολογισμό τι νοίκι θα πλήρωνε ένας ιδιοκτήτης αν δεν ήταν δικό του το σπίτι.![]()
Οκ, ας μην κανουν gender studies
Απ' ότι ακούω από νεότερους έχουν ένα θέμα με τον μισθό των 700-900 ευρώ (πρώτα έτη στη δουλειά). Θα ήθελαν πρώτο μισθό μισθό 1600-2000 καθαρά, λόγω πτυχίων κλπ. ανεξαρτήτως του πληθωριστικού φαινομένου που υπάρχει στα πτυχία αλλά και στα μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Αυτοί είναι οι προνομιούχοι. Έχουν και γονική στήριξη.
Οι άλλοι, οι λιγότερο προνομιούχοι, κάνουν τεχνικά επαγγέλματα και ίσως βγάζουν πολύ περισσότερα.
Οι άλλοι, οι λιγότερο προνομιούχοι, κάνουν τεχνικά επαγγέλματα και ίσως βγάζουν πολύ περισσότερα.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Αυτό ρε συ. Οι γονείς μου ξεπλήρωναν το σπίτι για 30 χρόνια, τι ντούκου αγορά και μαλακίες φαντασιώνονται οι νουμπάδες;Chilloutbuddy έγραψε: 28 Μάιος 2024, 07:04Γιατί η Ελλάδα δεν έχει αξιόπιστα στατιστικά, ούτε και ασχολείται κανείς να φτιάξει γιατί είναι ασήμαντη. Και έχει και μεγάλη φοροδιαφυγή που κάνει ό,τι στοιχεία υπάρχουν ειδικά για εισοδήματα να κυμαίνονται κάπου μεταξύ μισής αλήθειας και ψέματος.masterridley έγραψε: 28 Μάιος 2024, 06:27 Δεν ξέρω γιατί πάντα συζητάμε για τις γενιές στις ΗΠΑ. Τι σχέση έχει αυτό με την Ελλάδα;
Κατά τα άλλα παγκοσμίως ολονών το κύριο πρόβλημα είναι το σπίτι, γιατί είναι το μεγαλύτερο έξοδο που θα κάνει ο μέσος άνθρωπος στη ζωή του. Στην Ελλάδα η αγορά/χτίσιμο σπιτιού ήταν πονεμένη ιστορία ακόμα και στις καλές εποχές που δέναμε σκυλιά με λουκάνικα, πόσο μάλλον τώρα. Προσωπικά δεν ξέρω ούτε μία Ελληνική οικογένεια που έχει σπίτι το οποίο αγοράστηκε/ξεπληρώθηκε 100% με το εισόδημά τους και τίποτα άλλο, όσοι ξέρω που δε νοικιάζουν παίξανε μερικώς ή ολικώς με κληρονομιές, προίκες και ενέσεις μετρητών συν καθημερινή σπανακόπιτα και υπηρεσίες φύλαξης μωρού από γονείς και πεθερικά.
Tώρα έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο ίδιο μοντέλο και οι δυτικοί και έχουνε φάει σοκ, γιατί το θεωρούσαν πάντα δεδομένο ότι δουλεύεις = αγοράζεις σπίτι με δάνειο χωρίς να χρειάζεται να γλύφεις την πεθερά σου* ή να περιμένεις να πεθάνει κάποιος, και όλα αυτά γίνονται το πολύ μέχρι τα 30-32. Παράλληλα τους έχει φτάσει και το φοιτητικό δάνειο μέχρι τις αμυγδαλές και σκούζουν σαν τις χήρες.
*Η οποία πεθερά τους έχει έτσι κι αλλιώς γραμμένους στ'αρχίδια της, δεν ξέρει να φτιάχνει σπανακόπιτα, δε φυλάει μωρά, και πιθανότατα έχει ήδη πουλήσει την κληρονομιά τους για να χρηματοδοτήσει τη σύνταξή της.
Βαλε κόστος σπίτι+σπουδές+αυτοκίνητο οπουδήποτε στον Αγγλόφωνο κόσμο από το 60 μέχρι σήμερα να δεις σε τι ωραίο λαδωμένο αγγούρι κάθισαν.
Κι αυτό το κάνανε με μια (μικρή) βοήθεια από συγγενείς, αλλά κυρίως κάνοντας το σκατό τους παξιμάδι (ειδικά τα πρώτα χρόνια). Εννοείται δεν είχαν κάποιον να φυλάει το μωρό (εμένα + αδερφό) οπότε γαμήθηκε και η κοινωνική τους ζωή. Πρώτο αμάξι ο μικρότερος κουβάς που μπορούσες τότε να αγοράσεις, fiat uno. Πιο κάτω είχε μόνο το zastava ξερωγω.
Επιπλέον, ακόμα και αν μου φέρει κάποιος έναν πίνακα με τις τιμές των σπιτιών, θα πω ότι συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Γιατί τότε οι δικοί μου "αγοράσανε" στο πιο μακρινό (τότε) προάστιο που ήταν μισό λαγκάδια, είχε και πρόβατα! Ενώ τώρα όλοι συνεχίζουν να θέλουν να έρθουν στην Αθήνα, αλλά αγοράζουν διαφορετικό πράγμα, ήτοι σπίτι σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Χαλόοοου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
sharp έγραψε: 28 Μάιος 2024, 00:20 Γι' αυτό έχουν πέσει σε κατάθλιψη, δεν θέλουν να δουλέψουν κλπ. Όταν τα έχεις όλα άκοπα την πατάς, δυστυχώς. Να δούμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Bill Hicks
Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:02 Έχω παρατηρήσει ότι οι Χers είμαστε εγγύτερα με τους Ζers. Οι Millers είναι λίγο ότι να ναι
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
nyxtovios έγραψε: 28 Μάιος 2024, 00:22 Εγώ στην ηλικία σου...
Ξέρεις ποιός είμαι εγώ...
Εμείς στο στρατό...
Κλασσικοί ελληνιάρηδες φραπεδοπότες.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το αστείο είναι που σχολιάζουν κάποιοι απο τις γενιές που για να πάρουν σπίτι έδιναν έναν ετήσιο μισθό, ένα τσουβάλι πατάτες και η εγγύηση ήταν να πουν ότι δεν είναι κομμουνιστές. Άντε βγάλε άκρη.
- Dwarven Blacksmith
Εν τω μεταξύ εδώ οι κεντρικοί σχεδιαστές της ΝΔ δεν σε αφήνουν καν να αποταμιεύσεις για να αποκτήσεις σπίτι, πρέπει ντε και καλά να χαλάς το 30% του φορολογητέου (που είναι μεγαλύτερο του καθαρού!) σε ηλεκτρονικές αγορές, αλλιώς σου παίρνουν το 20%.
Εμείς στην ηλικία σας δεν γκρινιάζαμε που δεν είχαμε ιδιόκτητη κατοικία.nyxtovios έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:52Μα δεν είπα ότι έκανα κάτι που πήγα στρατό.Νon4me έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:45Τι κατορθωμα να' ταν ? δεν επελεξα κατι . ηταν η στρατος η γιωτα 5 ας πουμε . αλλη λυση δεν υπηρχε . σου ειπα απλα δε χρειαζεται να υπερβαλλεις . νομιζω γραφω ελλ .nyxtovios έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:42
Επιβεβαιώσεις το ποστ μου όμως με αυτά που γράφεις.
Εμείς στην ηλικία σας... κτλ
Μπράβο σου. Δε είναι κάνα κατορθωμα παντως
Την ελληνιαρικη νοοτροπία του σαρπ καυτηριάζω.
Το εμείς στην ηλικία σας...
Είμαι σίγουρος ότι έχεις κατα νου τι εννοώ.
Σίγουρα το χεις δει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
-