Aυτό το σώμα είναι άφθαρτο; πάνε καλά; btw δηλώνω πιστός αλλά κάτι ιερές παντούφλες κτλ με στεναχωρούνε και δεν έχουνε καμιά σχέση με το κύρηγμα του Χριστού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ενώθηκε το χέρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου ft vintage Τατσόπουλος
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Ενώθηκε το χέρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου ft vintage Τατσόπουλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 28 Μάιος 2024, 10:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και το όνομα αυτού Άγιος Ιωαννητορ Ρωσεκτορ Prime
Ο νέος αρχηγός των Autobot
Υ.Γ. Εμένα πάντως μου θύμισε και ολίγον Voltron
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zteo την 28 Μάιος 2024, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Όχι, ο George_V είπε αυτό στην φωτογραφία είναι το πτώμα αλλού.
- Μαδουραίος
zteo έγραψε: 28 Μάιος 2024, 10:32Και το όνομα αυτού Άγιος Ιωαννητορ Ρωσεκτορ Prime
Ο νέος αρχηγός των Autobot
Υ.Γ. Εμένα πάντως μου θύμισε και ολίγον Voltron
Πάντως άμα δεν τους φέρνει έσοδα από θαύματα ας το πουλήσουν σαν Lego σε παιδιά
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Καλα ρε πστ μου περιφερουν τοσα χρονια τον νεκρό? Απονποτε επιτρεπεται η περιυβριση νεκρου?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
θα ξεράσω τι χάλι είναι αυτό;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το μαλλί της θείτσας που αχνοφαίνεται δεξιά στο πλανο, δίνει άλλη διάσταση τοσο στη φωτό όσο και στο μήνυμα που περνάει η φωτό.micmic έγραψε: 28 Μάιος 2024, 11:32 Αυτός είναι ο περί ου ο λόγος άγιος. Οποιαδήποτε ομοιότητα με Χάνιμπαλ Λέκτερ είναι συμπτωματική:
![]()
εντιτ: Ωραία και η μασονική μασκούλα α λα μάτια ερμητικά κλειστά στο πτώμα. Προσδίδει και μια κίνκυ χροιά.
Κι εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι για κάποιο λόγο, θεωρείται αυτή η επαναλαμβανόμενη "έκθεση" νεκρού ως κάτι τιμητικό για τον νεκρό.
Από όποια πλευρά και να προσπαθήσω να το δω, το αντιλαμβάνομαι ως κάτι απωθητικό.
Κάτι τέτοια με παραπέμπουν σε κάτι εορταστικές εκταφές και περιφορές νεκρών στην Ινδονησία.

Από όποια πλευρά και να προσπαθήσω να το δω, το αντιλαμβάνομαι ως κάτι απωθητικό.
Κάτι τέτοια με παραπέμπουν σε κάτι εορταστικές εκταφές και περιφορές νεκρών στην Ινδονησία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτός είναι ο άφθαρτος; Ούτε για καυσόξυλο δεν κάνει.micmic έγραψε: 28 Μάιος 2024, 11:32 Αυτός είναι ο περί ου ο λόγος άγιος. Οποιαδήποτε ομοιότητα με Χάνιμπαλ Λέκτερ είναι συμπτωματική:
![]()
btw τώρα που του πριτσινώσανε το χέρι, είχανε το νου τους μην τσούρνεψε κανείς το μαλαματένιο;
Κοίτα, για 294 χρόνια πτώμα δεν το λες και άσχημο.Ναύτης έγραψε: 28 Μάιος 2024, 11:49Αυτός είναι ο άφθαρτος; Ούτε για καυσόξυλο δεν κάνει.micmic έγραψε: 28 Μάιος 2024, 11:32 Αυτός είναι ο περί ου ο λόγος άγιος. Οποιαδήποτε ομοιότητα με Χάνιμπαλ Λέκτερ είναι συμπτωματική:
![]()
btw τώρα που του πριτσινώσανε το χέρι, είχανε το νου τους μην τσούρνεψε κανείς το μαλαματένιο;
Ε μπορεί να τον είχανε στο μούσκιο. Παρεμπιπτόντως, το χέρι που τού κολλήσανε τώρα, πότε το χάσανε;GoBzi έγραψε: 28 Μάιος 2024, 11:52Κοίτα, για 294 χρόνια πτώμα δεν το λες και άσχημο.Ναύτης έγραψε: 28 Μάιος 2024, 11:49Αυτός είναι ο άφθαρτος; Ούτε για καυσόξυλο δεν κάνει.micmic έγραψε: 28 Μάιος 2024, 11:32 Αυτός είναι ο περί ου ο λόγος άγιος. Οποιαδήποτε ομοιότητα με Χάνιμπαλ Λέκτερ είναι συμπτωματική:
![]()
btw τώρα που του πριτσινώσανε το χέρι, είχανε το νου τους μην τσούρνεψε κανείς το μαλαματένιο;![]()
το έχω δει live σε εκδρομή σε ηλικία 9 ετών. Νομίζω μου άφησε κάποιο παιδικό τραύμα
Σε πτώματα σας πήγαιναν;Σενέκας έγραψε: 28 Μάιος 2024, 12:10το έχω δει live σε εκδρομή σε ηλικία 9 ετών. Νομίζω μου άφησε κάποιο παιδικό τραύμα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 0 Απαντήσεις