αααααααπ τωρα ειν καλος ο γουοκισμος ε;;;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2024, 11:50Ρε δεν πάτε να πλύνετε κανένα σώβρακο ή στριγκάκι;nyxtovios έγραψε: 24 Μάιος 2024, 11:35 Δεν θα έπρεπε καν να επιτρέπεται στις γυναίκες να πολιτέυονται αν δεν κάνουν στρατιωτική θητεία και αυτές. Έχουν που έχουν ξεφτιλίσει την έννοια καριέρα, τώρα το κάθε τσόκαρο θέλει να γίνει και πολιτικός.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στα εκατό χιλιάρικα η μεσαία τάξη και μειωση φορων!!!
- Οργισμένος
Re: Στα εκατό χιλιάρικα η μεσαία τάξη και μειωση φορων!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οταν δούλευα, καθάριζα πολύ περισσότερα από €3.000 αλλά δεν μου πέρασε ποτέ η ιδέα να αγοράσω Χ5 ή ανάλογο αυτοκίνητο.Ερμής έγραψε: 24 Μάιος 2024, 13:11Το περίεργο είναι πως όσους ξέρω και καβατζώνουν 3Κ πλας ειναι αρκετά μαζεμένοι, οι σπατάλες παίζουν στους πιο κάτω. Ακόμη και μεγαλοεπιχειρηματίες εταιρειών με τζίρο δυνατό οκταψήφιο, τους βλέπεις επιφυλακτικούς.hades έγραψε: 24 Μάιος 2024, 12:59Έχουμε άλλο περίγυρο τότε φίλε . Πουθενά δεν βλέπω τέτοια πράγματα ακόμα και με άτομα που τσαλακώνουν καθαρά 3000 τον μήνα είναι μαζεμένα.Ερμής έγραψε: 24 Μάιος 2024, 12:47 όμορφα, συμφωνούμε.
Αυτη τη φορά οι τράπεζες όμως ειναι υποψιασμένες. Δε θα πουν, χρωστάς δέκα, δώσε δύο και καθάρισες.
Ο βοηθός λογιστή στη δίπλα μου εταιρεία με μισθό 1500 πήρε το Φορμεντορ φουλ έξτρα.
Γραμματεία στην άλλη εταιρεία τσίμπησε του κουτιού ένα Πουμα με 35.
Εκείνες τις εποχές που είχε έρθει η γραμματέας μου με Χ5 του άντρα της που δούλευε στην Αλάπις με 3000.
Οι άλλοι με μισθό 900 το μήνα έκαστος, πήγαν διακοπές το πάσχα στην Κέρκυρα
Οι παραδίπλα που ο ένας έχει μια σχολή καράτε και η γυναίκα του δουλεύει σε βενζινάδικο για τον βασικό, έκλεισαν 15 μέρες διακοπες στην Τήνο τον Αύγουστο.
Μπορώ να συνεχίσω να λέω παραδείγματα μέχρι αυριο το πρωί.
Επειδή και εγώ με όσους μιλάω μαγκωμένοι είμαστε, γιαυτο αναρωτιέμαι. Αν ήμουν μονο εγώ ο μαγκωμένος τότε θα έλεγα πως κάτι λάθος κάνω.
Μόνο έναν ξέρω που σκορπάει κάργα χρήμα στον κοντινο μου κύκλο αλλά αυτός έχει φτιάξει μια πατέντα που κονομάει χοντρά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Σωστά το διάβασες αυτό, έτσι ακριβώς δουλεύει η πραγματική αγορά. Δεν δουλεύει με θεωρητικά γραφήματα της πούτσας χωρίς ρεαλιστική βάση.
Όταν ανέβει η τιμή στο σαμπουάν και το αφρόλουτρο δεν θα πει ο μέσος άνθρωπος "α, θα πάψω να πλένομαι" ούτε θα πει "α, θα πάψω να τρώω" όταν ανέβει η τιμή στα τρόφιμα. Μόνο καθυστερημένοι οικονομολόγοι με μηδενική αντιληπτικότητα μπορούν να καταλήξουν σε τέτοια συμπεράσματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 24 Μάιος 2024, 14:18
Σωστά το διάβασες αυτό, έτσι ακριβώς δουλεύει η πραγματική αγορά. Δεν δουλεύει με θεωρητικά γραφήματα της πούτσας χωρίς ρεαλιστική βάση.
Όταν ανέβει η τιμή στο σαμπουάν και το αφρόλουτρο δεν θα πει ο μέσος άνθρωπος "α, θα πάψω να πλένομαι" ούτε θα πει "α, θα πάψω να τρώω" όταν ανέβει η τιμή στα τρόφιμα. Μόνο καθυστερημένοι οικονομολόγοι με μηδενική αντιληπτικότητα μπορούν να καταλήξουν σε τέτοια συμπεράσματα.
Αντιστοιχα, οταν μειωνεται η ζητηση ενος προιοντος/υπηρεσιας λογο πληθωρισμου/ συμπιεσμενων οικονομικων των νοικοκυριων, οι τιμες ανεβαινουν καθως οι ηδη υπαρχοντες πελατες καλουνται να καλυψουν τη χασουρα (π.χ. διοδια).
- hellegennes
Ποτέ δεν άλλαξε αυτό και εδώ που τα λέμε ισχύει για οποιονδήποτε μέσο δυτικό λαό. Κανείς δεν κάνει εκπτώσεις των εξόδων του σε καιρούς κρίσης ανάλογες της μείωσης των δυνατοτήτων του. Έτσι συσσωρεύονται τα χρέη. Αλλιώς όλες οι κρίσεις θα ήταν πολύ σύντομες. Θα έκαναν όλοι οικονομία, θα μειωνόταν η μεταφορά χρημάτων από τους φτωχούς και μεσαίους προς τους πλούσιους και όλα καλά.Ερμής έγραψε: 24 Μάιος 2024, 12:38 Αυτο που δε ταιριάζει ειναι η δυναμική του μέσου έλληνα με αυτό που χαλάει. Αυτο δε καταλαβαίνουμε.
Το χρέος συντηρείται και αυξάνεται κυρίως με πιστώσεις της αγοράς, όχι των τραπεζών. Αυξάνεται η μέση έκθεση των επιχειρήσεων σε πιστώσεις.Ερμής έγραψε: 24 Μάιος 2024, 12:47 όμορφα, συμφωνούμε.
Αυτη τη φορά οι τράπεζες όμως ειναι υποψιασμένες. Δε θα πουν, χρωστάς δέκα, δώσε δύο και καθάρισες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
talaipwros
Μονο αν μιλας για ανελαστικα αγαθα
- hellegennes
Κι αυτό το έχω γράψει αλλά αρνούνται να το αντιληφθούν οι πχορουμικοί οικονομολόγοι γιατί πάει κόντρα στα παιδαριώδη γραφήματα προσφοράς-ζήτησης που έχουν στο μυαλό τους. Στην κοσμοθεωρία τους όταν πέφτει η ζήτηση για ένα προϊόν/υπηρεσία το λογικό είναι να πέφτει η τιμή. Αυτό συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο όταν πέφτει η ζήτηση σε μια συγκεκριμένη εταιρεία λόγω ανταγωνισμού από άλλες, δεν χωράει στο κεφάλι τους ότι όταν πέφτει η ζήτηση σε ολόκληρο τον κλάδο ανεβαίνει η τιμή συλλογικά για να καλυφθεί η χασούρα.Portia έγραψε: 24 Μάιος 2024, 14:22hellegennes έγραψε: 24 Μάιος 2024, 14:18
Όταν ανέβει η τιμή στο σαμπουάν και το αφρόλουτρο δεν θα πει ο μέσος άνθρωπος "α, θα πάψω να πλένομαι" ούτε θα πει "α, θα πάψω να τρώω" όταν ανέβει η τιμή στα τρόφιμα. Μόνο καθυστερημένοι οικονομολόγοι με μηδενική αντιληπτικότητα μπορούν να καταλήξουν σε τέτοια συμπεράσματα.![]()
Αντιστοιχα, οταν μειωνεται η ζητηση ενος προιοντος/υπηρεσιας λογο πληθωρισμου/ συμπιεσμενων οικονομικων των νοικοκυριων, οι τιμες ανεβαινουν καθως οι ηδη υπαρχοντες πελατες καλουνται να καλυψουν τη χασουρα (π.χ. διοδια).
Η πτώση της τιμής ενός προϊόντος/υπηρεσίας σε περιβάλλον χαμηλής ζήτησης γίνεται καθαρά για λόγους ανταγωνιστικότητας. Αν η πτώση της ζήτησης δεν έχει να κάνει με ανταγωνισμό, όχι μόνο δεν τίθεται θέμα πτώσης της τιμής αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο: ανεβαίνει η τιμή για να καλύψει την μείωση των εσόδων από μείωση όγκου πωλήσεων. Η αύξηση αυτή πρέπει να είναι στοχευμένη και στο επίπεδο που θα ικανοποιήσει την διαφορά στις πωλήσεις. Αν είναι πολύ μεγάλη θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερες απώλειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ετσι ακριβως.hellegennes έγραψε: 24 Μάιος 2024, 14:30
Κι αυτό το έχω γράψει αλλά αρνούνται να το αντιληφθούν οι πχορουμικοί οικονομολόγοι γιατί πάει κόντρα στα παιδαριώδη γραφήματα προσφοράς-ζήτησης που έχουν στο μυαλό τους. Στην κοσμοθεωρία τους όταν πέφτει η ζήτηση για ένα προϊόν/υπηρεσία το λογικό είναι να πέφτει η τιμή. Αυτό συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο όταν πέφτει η ζήτηση σε μια συγκεκριμένη εταιρεία λόγω ανταγωνισμού από άλλες, δεν χωράει στο κεφάλι τους ότι όταν πέφτει η ζήτηση σε ολόκληρο τον κλάδο ανεβαίνει η τιμή συλλογικά για να καλυφθεί η χασούρα.
Η πτώση της τιμής ενός προϊόντος/υπηρεσίας σε περιβάλλον χαμηλής ζήτησης γίνεται καθαρά για λόγους ανταγωνιστικότητας. Αν η πτώση της ζήτησης δεν έχει να κάνει με ανταγωνισμό, όχι μόνο δεν τίθεται θέμα πτώσης της τιμής αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο: ανεβαίνει η τιμή για να καλύψει την μείωση των εσόδων από μείωση όγκου πωλήσεων. Η αύξηση αυτή πρέπει να είναι στοχευμένη και στο επίπεδο που θα ικανοποιήσει την διαφορά στις πωλήσεις. Αν είναι πολύ μεγάλη θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερες απώλειες.
- hellegennes
Εγώ πάντως βλέπω ότι μέσα στην τελευταία 4ετία περίπου 10% των νοικοκυριών αγόρασαν οποιοδήποτε ΙΧ αυτοκίνητο (μεταχειρισμένο ή καινούργιο οποιασδήποτε εταιρείας). Δεν αποκαλύπτει αυτό κάποιον οργασμό αγορών ακριβών αυτοκινήτων.Ερμής έγραψε: 24 Μάιος 2024, 12:47 Ο βοηθός λογιστή στη δίπλα μου εταιρεία με μισθό 1500 πήρε το Φορμεντορ φουλ έξτρα.
Εκείνες τις εποχές που είχε έρθει η γραμματέας μου με Χ5 του άντρα της που δούλευε στην Αλάπις με 3000.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
αυτα ειναι...Portia έγραψε: 24 Μάιος 2024, 14:22hellegennes έγραψε: 24 Μάιος 2024, 14:18
Όταν ανέβει η τιμή στο σαμπουάν και το αφρόλουτρο δεν θα πει ο μέσος άνθρωπος "α, θα πάψω να πλένομαι" ούτε θα πει "α, θα πάψω να τρώω" όταν ανέβει η τιμή στα τρόφιμα. Μόνο καθυστερημένοι οικονομολόγοι με μηδενική αντιληπτικότητα μπορούν να καταλήξουν σε τέτοια συμπεράσματα.![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Τι να σου πω, βλέπω τι κυκλοφορεί δεξια και αριστερά, δε ξερω τι λένε τα νουμερα.hellegennes έγραψε: 24 Μάιος 2024, 14:47Εγώ πάντως βλέπω ότι μέσα στην τελευταία 4ετία περίπου 10% των νοικοκυριών αγόρασαν οποιοδήποτε ΙΧ αυτοκίνητο (μεταχειρισμένο ή καινούργιο οποιασδήποτε εταιρείας). Δεν αποκαλύπτει αυτό κάποιον οργασμό αγορών ακριβών αυτοκινήτων.Ερμής έγραψε: 24 Μάιος 2024, 12:47 Ο βοηθός λογιστή στη δίπλα μου εταιρεία με μισθό 1500 πήρε το Φορμεντορ φουλ έξτρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μπορεί να πει "α θα πάω λιγότερες μέρες διακοπές" ή "α δεν θα πάω θέατρο"hellegennes έγραψε: 24 Μάιος 2024, 14:18Σωστά το διάβασες αυτό, έτσι ακριβώς δουλεύει η πραγματική αγορά. Δεν δουλεύει με θεωρητικά γραφήματα της πούτσας χωρίς ρεαλιστική βάση.
-
talaipwros
gassim έγραψε: 24 Μάιος 2024, 15:10Μπορεί να πει "α θα πάω λιγότερες μέρες διακοπές" ή "α δεν θα πάω θέατρο"Σωστά το διάβασες αυτό, έτσι ακριβώς δουλεύει η πραγματική αγορά. Δεν δουλεύει με θεωρητικά γραφήματα της πούτσας χωρίς ρεαλιστική βάση.Leporello έγραψε: 24 Μάιος 2024, 12:45 Δεν είναι παράδοξο αυτό. Κάπου διάβασα ότι όταν ανεβαίνουν οι τιμές, η ζήτηση δεν πέφτει. Απλώς ανεβαίνει το ιδιωτικό χρέος.
Ή θα πει " α θα παω Aldi και Lidl που εχουν φτηνοτερες μαρκες" ( οπως και εγινε στην πραξη στην Αγγλία )
Καλό μου άντροπο, ο γουοκισμός έχει άμεση σχέση με την αυτάρκεια, αυτοεξυπηρέτηση, λοιπά.Οργισμένος έγραψε: 24 Μάιος 2024, 14:11αααααααπ τωρα ειν καλος ο γουοκισμος ε;;;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2024, 11:50Ρε δεν πάτε να πλύνετε κανένα σώβρακο ή στριγκάκι;nyxtovios έγραψε: 24 Μάιος 2024, 11:35 Δεν θα έπρεπε καν να επιτρέπεται στις γυναίκες να πολιτέυονται αν δεν κάνουν στρατιωτική θητεία και αυτές. Έχουν που έχουν ξεφτιλίσει την έννοια καριέρα, τώρα το κάθε τσόκαρο θέλει να γίνει και πολιτικός.![]()
Αν πλένεις τα σώβρακα ή τα στριγκάκια σου με τα χεράκια σου, κανένα πρόβλημα.
Αν θεωρείς ότι θα πέσει το πολύτιμο σου βαλκανικό εργαλείο ή θα χαλάσει το μανικιούρ με τα στρασάκια αν αναλάβεις προσωπικώς τη διεκπεραίωση των βρώμικων δουλειών υπαιρεσιών που απαιτούνται για τη διαφύλαξη του ευάλωτου εναλλακτικού είδους σου, τί να πω;
Στην τελική, ό,τι και να πω δεν θα το καταλάβεις. Είναι θέμα λειτουργικού. Και λειτουργικό που έχει κολλήσει στις πλεροφορίες του "ντουγιουλάικ μαμαζέλ δι γκρις" δεν σηκώνει εκ των πραγμάτων νιου απς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
paei ayth , to kapse teleios...ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μάιος 2024, 15:12Καλό μου άντροπο, ο γουοκισμός έχει άμεση σχέση με την αυτάρκεια, αυτοεξυπηρέτηση, λοιπά.
Αν πλένεις τα σώβρακα ή τα στριγκάκια σου με τα χεράκια σου, κανένα πρόβλημα.
Αν θεωρείς ότι θα πέσει το πολύτιμο σου βαλκανικό εργαλείο ή θα χαλάσει το μανικιούρ με τα στρασάκια αν αναλάβεις προσωπικώς τη διεκπεραίωση των βρώμικων δουλειών υπαιρεσιών που απαιτούνται για τη διαφύλαξη του ευάλωτου εναλλακτικού είδους σου, τί να πω;
Στην τελική, ό,τι και να πω δεν θα το καταλάβεις. Είναι θέμα λειτουργικού. Και λειτουργικό που έχει κολλήσει στις πλεροφορίες του "ντουγιουλάικ μαμαζέλ δι γκρις" δεν σηκώνει εκ των πραγμάτων νιου απς.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 971 Απαντήσεις