!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μούκης - Ο Δραπέτης
Re: Ο Μούκης - Ο Δραπέτης
''ενα αυτογλυφοκωλι στην φωλια του κουκου''
Σκέφτηκες να γίνεις ινφλουενσερ;Casp έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:33ΛΥΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ.Aitwlos έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:30Ε για αυτό, δεν ήθελαν την λατρεία οι άνθρωποι.Casp έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:24 Επίσης δεν ήταν δική μου ιδέα. Του δικού μου ήταν που έβγαλε λεφτά και παλιά και τα παρακολουθεί συνεχώς.
Ο συναδελφος του έχει δική του ομάδα σαν καθηγητής και σκέφτεται να παραιτηθεί γιατί αυτά που βγάζει από κρύπτο είναι x3 του μισθού του.
Ο δικός σου τι δουλειά κάνει και τι καθηγητής είναι ο άλλος; Αν εκεί στην Κύπρο, έχετε ανακαλύψει τρόπο να βγαζετε λεφτά από κρυπτο να το πείτε και σε εμάς τους μαλακές που δουλευουμε
ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
καλά, ντάξει, με δουλεύετε εσείς.
θα σας πω τα αποτελέσματα.
μέχρι τότε, περιμένω να ακούσω μία ΣΟΒΑΡΗ λύση, αφού η δική μας είναι μαλακία.
Τα όνλυ φανς και οι ινφλουένσερ, είναι επίσης ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Εσύ μας δουλεύεις. Νταμιάν εσύ;Casp έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:35 500 ευρώ τζογάρισμα, 1800 σε 3 μέρες. Ένας μαθητής του καθηγητή.
Μην ζηλεύετε τόσο πολύ όμως ε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Είναι λατρεία τα ζωάκια ρε.
Και μόνο το ότι βλέπεις άδειο το σπίτι, είναι λες και πενθείς.
Δεν υπάρχει χειρότερο από την απουσία αλλά και την αγωνία για το πού είναι, πώς είναι και γιατί ήρθαν έτσι τα πράγματα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Αφού πιστεύεις ότι σε δουλεύω, ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ.
Μπα θα συνεχισω να σου απαντάω.ειτε με δουλεύεις, είτε όχι. και θα γίνουμε και φιλοι
Φίλος με άτομο που πιστεύεις ότι λέει ψέματα, που δεν εκτιμάς και που θεωρείς ότι έχει υπερβολικά χαμηλό iq?
Κάτι δεν πάει καλά με το ορισμό που δίνεις στην φιλία.
Καλά δεν θα γίνουμε αμεσως φίλοι φίλοι. Εσύ πάντως είτε εισαι κάποιο τρολλ ( και βγάζω το καπέλο. ) είτε είσαι περιορισμένης ευθύνηςCasp έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:58Φίλος με άτομο που πιστεύεις ότι λέει ψέματα, που δεν εκτιμάς και που θεωρείς ότι έχει υπερβολικά χαμηλό iq?
Κάτι δεν πάει καλά με το ορισμό που δίνεις στην φιλία.
Έναν μαλακιά Νταμιάν που είναι εκατομμυριούχος στο Ντουμπάι, τον έχει άκουσα κάνεις;
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ποιος ξέρει τι τραβάει το γατί και έγινε Mookie Wilson.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Έτσι ακριβώς. Λατρείες!Casp έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:51![]()
![]()
![]()
Είναι λατρεία τα ζωάκια ρε.
Και μόνο το ότι βλέπεις άδειο το σπίτι, είναι λες και πενθείς.
Δεν υπάρχει χειρότερο από την απουσία αλλά και την αγωνία για το πού είναι, πώς είναι και γιατί ήρθαν έτσι τα πράγματα.
Ποτέ δεν μετάνιωσα που έχω γάτα στο σπίτι, παρά μόνο για το ότι δεν το έκανα πιο πριν.
Μακάρι να μπορούσα να αποφανθώ το ίδιο και για κάποιους δίποδους συγκάτοικους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 30 Απρ 2024, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αν το γατακι θελει να φυγει αστο να φυγει. Μην το βασανιζεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Κάπου ώπα, μη λέμε τέτοιες χοντράδες.Casp έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:49
καλά, ντάξει, με δουλεύετε εσείς.
θα σας πω τα αποτελέσματα.
μέχρι τότε, περιμένω να ακούσω μία ΣΟΒΑΡΗ λύση, αφού η δική μας είναι μαλακία.
Τα όνλυ φανς και οι ινφλουένσερ, είναι επίσης ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μην την νευριασεις. Βρήκε τρόπο να αυξήσουμε τις αποταμιεύσεις μας. Περιμένουμε το βράδυ να μας πει πόσο αυξήθηκε το χιλιαρικακι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 97 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν