Τέλος πάντων ...άκρη δεν θα βρούμεzteo έγραψε: 18 Απρ 2024, 21:29Λέγεται Δημοκρατικός συγκεντρωτισμος όπου έξω λένε την άποψη που διαμόρφωσαν μέσα στο κόμμα.Spoiler
georgebi έγραψε: 18 Απρ 2024, 21:12Με συγχωρείς αλλά όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ - πλην Καννελη - σαν ρομποτακια μου φαίνονται που λεν το ποίημα..... όχι συνδιαμορφωτες θέσεωνzteo έγραψε: 18 Απρ 2024, 21:01
Οι βουλευτές του ΚΚΕ συμμετέχουν ενεργά στην διαμόρφωση των θέσεων του κυρίως όσοι είναι κομματικά μέλη.
Η Ελεονόρα σε ποια κομματική οργάνωση της ΝΔ είναι μέλος είπαμε? Πότε αυτές διαμόρφωσαν τις θεσεις της ΝΔ?
Το ζήτημα δεν είναι εάν αποκλίνει κάποιος από την κομματική γραμμή αλλά κατά πόσο σαν υψηλά αμειβόμενα εργαζόμενη αποποιείται των ευθυνών για τις μαλακίες που έκανε η έλεγε
Απ την άλλη στα μιντια όσο πιο υψηλά αμειβόμενος υπάλληλος είσαι ...τόσο λιγότερες πρωτοβουλίες ρισκάρεις να παρεις
Γι αυτό και στο Χόλιγουντ οι σταρς παίζουν στα ανεγκέφαλα μπλοκμπαστερ για τα φράγκα
αλλά κάνουν πότε πότε και καλλιτεχνικές ταινίες για τη ψυχή της μάνας τους
Οπότε να ξέρουμε ότι όταν πει ένας παρουσιαστής μια μαλακια την ευθύνη την έχει το κανάλι και ο παραγωγός.
Επίσης ξέρουμε πλέον ότι οι δημοσιογράφοι δεν έχουν αυτόνομη παρουσίαση
Υ.Γ. Το παράδειγμα σου με τους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ είναι τελείως ατυχες
αλλά μια και είπαμε για Χόλιγουντ - με το to the point - παράδειγμα μου
βγήκε σήμερα και η ταινιαρα που από σένα έμαθα
viewtopic.php?f=19&t=51667#p3300768
αλλά δυστυχώς το νήμα σου μοναχός μου το ''τρεχω''