προσπαθεί να κοπιάρει Πάολα ή είναι ιδέα μου;
Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη, μόνο το όνομα έχω πετύχει δεξιά αριστερά
προσπαθεί να κοπιάρει Πάολα ή είναι ιδέα μου;
Σταρχιδιστες που το θεωρούν το πιο φυσικό πράγμα να αποδεικνύεις την φιλία σου μέχρι τα ξημερώματα χάνοντας και την επόμενη μέραAlienWay έγραψε: 08 Απρ 2024, 20:37 Μεγάλη καταπίεση έχω φάει σε αυτά τα μαγαζιά. (Με πήγαινε με το ζόρι η παρέα).
Δεν νομίζω ότι μια φεμινίστρια θα πάθαινε κοκομπλοκο με κάτι τέτοιο.panos291 έγραψε: 08 Απρ 2024, 20:49Αυτες που το καθε μπουτι τους μπορει να βγάλει 30 κιλα προσουτο, αυτες θικτηκαν.
Φεμινιστριες του κωλου που την έχουν δει νταβατζήδες των γυναικών.
καποιος ολιγαρχης την φιτσωσεΜπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2024, 01:27 Δεν καταλαβαίνω πως έγινε κορυφαίο όνομα, τραγούδια δεν έχει, φωνές καλές τέτοιες ακούγονται και σε ταβέρνες...
Μουναρος δεν είναι![]()
Μάλλον φταίει η φτώχεια μας και η πολλή τηλεόραση![]()
Αυτό με τους Έλληνες που δεν τους αρέσει καμμία αλλά αν κάτσει τις γαμανε όλες είναι αξεπέραστο πραγματικά. Έχομε εκλεπτυσμένα γούστα αλλά αναγνωριζομε και τις ανάγκες μας
Ευτυχώς στην περίπτωσή μου είχα προνοήσει να έχω και άλλη μια παρέα, με την οποία μοιραζόμασταν κοινά μουσικά γούστα.Μπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2024, 00:15Σταρχιδιστες που το θεωρούν το πιο φυσικό πράγμα να αποδεικνύεις την φιλία σου μέχρι τα ξημερώματα χάνοντας και την επόμενη μέραAlienWay έγραψε: 08 Απρ 2024, 20:37 Μεγάλη καταπίεση έχω φάει σε αυτά τα μαγαζιά. (Με πήγαινε με το ζόρι η παρέα).![]()
Αν τους πεις για κλασική ή καμμία γκαραζιά κάνα ηλεκτρόνιο κάνουν πως δεν άκουσαν. Σε αυτά υπάρχει η ανεξαρτησία του καθενός
Λαμόγια σκυλαδες![]()
panos291 έγραψε: 08 Απρ 2024, 20:49Αυτες που το καθε μπουτι τους μπορει να βγάλει 30 κιλα προσουτο, αυτες θικτηκαν.
Φεμινιστριες του κωλου που την έχουν δει νταβατζήδες των γυναικών.
Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2024, 19:57 Σεμνοτυφη, βρακι εδειχνε μεχρι και η Βουγιουκλακη, η μαγκια θα ηταν να μην φορουσε βρακι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, είναι νομοτέλεια.