Ανέκαθεν φευγατος λαος ήταν.
Το έχουν πει αυτό από πολύ παλια και Πρωθυπουργοί και εθνικοί ήρωες και άλλοι.........
Ανέκαθεν φευγατος λαος ήταν.
Δεν καταλαβαίνω, υποθέτεις ότι ο λόγος που δεν έκατσε στο τμήμα να περιμένει περιπολικό είναι επειδή δεν ήθελε;Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:16Ξέρεις πόσες καταγγελίες γίνονται κάθε τόσο;Σενέκας έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:12αυτό που λες, είναι ένα φανταστικό σενάριο. Στην πραγματικότητα είχαν 1 κακό μπροστά τους, όχι 2, και σ'αυτό το 1 απέτυχαν να αντιδράσουν και την άφησαν να πεθάνει στα σκαλιά του τμήματοςJuno έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:10
Αυτό που λες, δείχνει παράνοια.
Εάν κλείδωναν το ΑΤ, επέστρεφαν πχ μετά από μισή ώρα και είχε γίνει άλλο κακό στην πόρτα του κλειδωμένου ΑΤ, πάλι θα τους έβριζες ότι εγκατέλειψαν τη θέση τους και ποιος ξέρει πού πήγαν.
Στην τελική, ας καθόταν η κοπέλα εκεί μέχρι να καλέσει όχημα. Το έχω κάνει σε ΑΤ μετά από κατάθεσή μου κι επειδή ανησυχούσα (μάλλον υπερβολικά) μην τυχόν με περιμένει κανείς έξω. Κάλεσα ταξί, ήρθε, έφυγα.
Δεν μπορεί να απαιτούμε να έχουμε περιπολικό ταξί.
σ'αυτή την περίπτωση ελπίζω ότι θα έχουν συνέπειες μεγαλύτερες απο 1 πρόστιμο 100ε. Αν ήμουν συγγενείς της κοπέλας, θα τους έκανα μήνυση γιατί πρακτικά έγιναν συνεργοί στον φόνο λόγω αμέλειας. Αν είσαι αστυνομικός, έχεις μπροστά σου ένα άτομο που σου λέει ότι είναι σε άμεσο κίνδυνο και δεν κάνεις τίποτα γιατί φοβάσαι το πρόστιμο επειδή δεν ακολούθησες κατα γράμμα τη γραφειοκρατική διαδικασία, σου αξίζει να πληρώνεις αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος μέχρι τα βαθιά γεράματαhellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:16Αυτό εννοούσα με το προηγούμενο μήνυμά μου. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι που δεν προβλέπεται γιατί περνάνε ΕΔΕ και μαλακίες. Καθαρά η ηγεσία φταίει.
Σε όλους. Σε όλους όμως.Σενέκας έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:30 εφόσον δεν πρόκειται να έρθει ποτέ απο τη μεριά του κράτους, η μόνη λύση για να αποκτήσουν οι κάθε είδους δημόσιοι λειτουργοί αίσθημα καθήκοντος, είναι οι αγωγές. Μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος μέχρι να σβήσει ο ήλιος, ειδικά σε αστυνομικούς
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Πρόστιμο είναι την πρώτη φορά. Εάν αυτό επαναλαμβάνεται, έχει αργία, διαθεσιμότητα κτλ.Σενέκας έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:27σ'αυτή την περίπτωση ελπίζω ότι θα έχουν συνέπειες μεγαλύτερες απο 1 πρόστιμο 100ε. Αν ήμουν συγγενείς της κοπέλας, θα τους έκανα μήνυση γιατί πρακτικά έγιναν συνεργοί στον φόνο λόγω αμέλειας. Αν είσαι αστυνομικός, έχεις μπροστά σου ένα άτομο που σου λέει ότι είναι σε άμεσο κίνδυνο και δεν κάνεις τίποτα γιατί φοβάσαι το πρόστιμο επειδή δεν ακολούθησες κατα γράμμα τη γραφειοκρατική διαδικασία, σου αξίζει να πληρώνεις αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος μέχρι τα βαθιά γεράματαhellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:16Αυτό εννοούσα με το προηγούμενο μήνυμά μου. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι που δεν προβλέπεται γιατί περνάνε ΕΔΕ και μαλακίες. Καθαρά η ηγεσία φταίει.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Λάθος κάνεις, αυτό είναι θεσμικό καθήκον απέναντι σε ηθικό καθήκον. Δεν μπορείς να κάνεις μήνυση σε κάποιον για παράβαση ηθικού καθήκοντος. Το θεσμικό τους καθήκον σίγουρα δεν το παρέβησαν.Σενέκας έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:27σ'αυτή την περίπτωση ελπίζω ότι θα έχουν συνέπειες μεγαλύτερες απο 1 πρόστιμο 100ε. Αν ήμουν συγγενείς της κοπέλας, θα τους έκανα μήνυση γιατί πρακτικά έγιναν συνεργοί στον φόνο λόγω αμέλειας. Αν είσαι αστυνομικός, έχεις μπροστά σου ένα άτομο που σου λέει ότι είναι σε άμεσο κίνδυνο και δεν κάνεις τίποτα γιατί φοβάσαι το πρόστιμο επειδή δεν ακολούθησες κατα γράμμα τη γραφειοκρατική διαδικασία, σου αξίζει να πληρώνεις αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος μέχρι τα βαθιά γεράματαhellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:16Αυτό εννοούσα με το προηγούμενο μήνυμά μου. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι που δεν προβλέπεται γιατί περνάνε ΕΔΕ και μαλακίες. Καθαρά η ηγεσία φταίει.
Δεν θα σβήσει, τι δεν καταλαβαίνεις;Σενέκας έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:30 εφόσον δεν πρόκειται να έρθει ποτέ απο τη μεριά του κράτους, η μόνη λύση για να αποκτήσουν οι κάθε είδους δημόσιοι λειτουργοί αίσθημα καθήκοντος, είναι οι αγωγές. Μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος μέχρι να σβήσει ο ήλιος, ειδικά σε αστυνομικούς
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ακριβώς. Είναι 100% θέμα της κυβέρνησης.Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:41 Το μόνο που στέκει, είναι να στραφούν κατά της Πολιτείας που δεν έχει τα απαραίτητα μέσα και απασχολεί προσωπικό της αστυνομίας για αλλότρια και αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους. Αλλά εκεί θα έχουν εναντίον τους και το κράτος και τους αντιφά.
Ας πάνε και αυτοί στην ΕΕ.
Άπλυτος antifa είναι.
όταν είσαι αστυνομικός, το θεσμικό σου καθήκον είναι αλληλένδετο με το ηθικό καθήκον του να προστατεύεις ζωές. Το έχουμε ξαναπεί, ένα μεγάλο μέρος του δημοσίου τομέα πρέπει να αντιληφθεί, ή μάλλον κάποιος οφείλει να τρυπήσει το κεφάλι τους με τρυπάνι και τους βάλει μέσα την αντίληψη ότι αυτό που επέλεξαν να κάνουν, δεν είναι μια δουλειά 8ωρου όπως όλες οι άλλες. Όπως έχουν άλλες εξουσίες, έχουν και άλλα καθήκοντα, εκτελούν λειτούργημα. Το πρώτο και απλό βήμα είναι βέβαια πλήρης αποσύνδεση επαγγελμάτων όπως είναι του αστυνομικού, του στρατιωτικού κλπ, απο τις πανελλήνιες. Να καταλάβουν όλοι ότι αυτά τα επαγγέλματα δεν πρέπει να είναι για τον καθένα, δεν είναι απλά μια εύκολη δίοδος προς την πρόσληψη στο δημόσιο αλλά απαιτούν μια ολόκληρη σειρά απο ειδικές ικανότητες, καθήκοντα κοκ.hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:39Λάθος κάνεις, αυτό είναι θεσμικό καθήκον απέναντι σε ηθικό καθήκον. Δεν μπορείς να κάνεις μήνυση σε κάποιον για παράβαση ηθικού καθήκοντος. Το θεσμικό τους καθήκον σίγουρα δεν το παρέβησαν.Σενέκας έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:27σ'αυτή την περίπτωση ελπίζω ότι θα έχουν συνέπειες μεγαλύτερες απο 1 πρόστιμο 100ε. Αν ήμουν συγγενείς της κοπέλας, θα τους έκανα μήνυση γιατί πρακτικά έγιναν συνεργοί στον φόνο λόγω αμέλειας. Αν είσαι αστυνομικός, έχεις μπροστά σου ένα άτομο που σου λέει ότι είναι σε άμεσο κίνδυνο και δεν κάνεις τίποτα γιατί φοβάσαι το πρόστιμο επειδή δεν ακολούθησες κατα γράμμα τη γραφειοκρατική διαδικασία, σου αξίζει να πληρώνεις αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος μέχρι τα βαθιά γεράματαhellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:16
Αυτό εννοούσα με το προηγούμενο μήνυμά μου. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι που δεν προβλέπεται γιατί περνάνε ΕΔΕ και μαλακίες. Καθαρά η ηγεσία φταίει.
Δεν ξέρω γιατί απομακρύνθηκε από το τμήμα η κοπέλα. Αν την έδιωξαν από το τμήμα, σαφώς έχουν ποινικές ευθύνες. Δεν διάβασα όμως πουθενά κάτι τέτοιο.