!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
runner

Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Parrot έγραψε: 02 Απρ 2024, 12:06 Απ' την άλλη και οι έλληνες έχουν ξεφύγει τελευταία..
Ανέκαθεν φευγατος λαος ήταν.
Το έχουν πει αυτό από πολύ παλια και Πρωθυπουργοί και εθνικοί ήρωες και άλλοι.........
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να δράσουν απο το να τη στείλουν σπίτι μόνη της. Η γυναίκα τους είπε ότι είναι σε άμεσο κίνδυνο. Δεν έχω επίσημα στοιχεία, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε ολόκληρη την αττική εκείνη την ώρα υπήρχε πάνω απο ένας αστυνομικός σε περιπολία. Είναι παράλογο να ισχυρίζεται κανείς ότι δεν μπορούσαν να καλέσουν 1 αστυνομικό που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε υπηρεσία και να του ζητήσουν να τη συνοδέψει. Απλά το να το κάνουν χρειαζόταν τηλέφωνα, επικοινωνία, διλλήματα....με λίγα λόγια, χρειαζόταν δουλειά, πέρα απο το τυπικό κόλλημα σφραγίδας, και αρνήθηκαν να την κάνουν
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Σενέκας

Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:16
Σενέκας έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:12
Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:10

Αυτό που λες, δείχνει παράνοια.
Εάν κλείδωναν το ΑΤ, επέστρεφαν πχ μετά από μισή ώρα και είχε γίνει άλλο κακό στην πόρτα του κλειδωμένου ΑΤ, πάλι θα τους έβριζες ότι εγκατέλειψαν τη θέση τους και ποιος ξέρει πού πήγαν.
αυτό που λες, είναι ένα φανταστικό σενάριο. Στην πραγματικότητα είχαν 1 κακό μπροστά τους, όχι 2, και σ'αυτό το 1 απέτυχαν να αντιδράσουν και την άφησαν να πεθάνει στα σκαλιά του τμήματος
Ξέρεις πόσες καταγγελίες γίνονται κάθε τόσο;
Στην τελική, ας καθόταν η κοπέλα εκεί μέχρι να καλέσει όχημα. Το έχω κάνει σε ΑΤ μετά από κατάθεσή μου κι επειδή ανησυχούσα (μάλλον υπερβολικά) μην τυχόν με περιμένει κανείς έξω. Κάλεσα ταξί, ήρθε, έφυγα.
Δεν μπορεί να απαιτούμε να έχουμε περιπολικό ταξί.
Δεν καταλαβαίνω, υποθέτεις ότι ο λόγος που δεν έκατσε στο τμήμα να περιμένει περιπολικό είναι επειδή δεν ήθελε;
Σενέκας

hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:16
Mel έγραψε: 02 Απρ 2024, 12:15 https://twitter.com/agamemnon_st/status ... 4157061301
Αυτό εννοούσα με το προηγούμενο μήνυμά μου. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι που δεν προβλέπεται γιατί περνάνε ΕΔΕ και μαλακίες. Καθαρά η ηγεσία φταίει.
σ'αυτή την περίπτωση ελπίζω ότι θα έχουν συνέπειες μεγαλύτερες απο 1 πρόστιμο 100ε. Αν ήμουν συγγενείς της κοπέλας, θα τους έκανα μήνυση γιατί πρακτικά έγιναν συνεργοί στον φόνο λόγω αμέλειας. Αν είσαι αστυνομικός, έχεις μπροστά σου ένα άτομο που σου λέει ότι είναι σε άμεσο κίνδυνο και δεν κάνεις τίποτα γιατί φοβάσαι το πρόστιμο επειδή δεν ακολούθησες κατα γράμμα τη γραφειοκρατική διαδικασία, σου αξίζει να πληρώνεις αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος μέχρι τα βαθιά γεράματα
Σενέκας

εφόσον δεν πρόκειται να έρθει ποτέ απο τη μεριά του κράτους, η μόνη λύση για να αποκτήσουν οι κάθε είδους δημόσιοι λειτουργοί αίσθημα καθήκοντος, είναι οι αγωγές. Μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος μέχρι να σβήσει ο ήλιος, ειδικά σε αστυνομικούς
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Σενέκας έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:30 εφόσον δεν πρόκειται να έρθει ποτέ απο τη μεριά του κράτους, η μόνη λύση για να αποκτήσουν οι κάθε είδους δημόσιοι λειτουργοί αίσθημα καθήκοντος, είναι οι αγωγές. Μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος μέχρι να σβήσει ο ήλιος, ειδικά σε αστυνομικούς
Σε όλους. Σε όλους όμως.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ποσο πολυ φαινεται οτι δεν εχετε καμια πραγματικη αντιληψη ως προς το τι συμβαινει με τν αστυνομια
δεν υπαρχει καμια ευθυνη στην αστυνομια με τους σημερινους κανονισμους

αλλα στους καιρους που ζουμε και με την πιεση των μμε και των αριστερων
μπορει να πουν οτι φταιει η σκοπος που δεν προεβλεψε το τι θα συμβει
γιατι ξεχασε να εχει μαζι της την γυαλινη σφαιρα
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Σενέκας έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:27
Mel έγραψε: 02 Απρ 2024, 12:15 https://twitter.com/agamemnon_st/status ... 4157061301
Αυτό εννοούσα με το προηγούμενο μήνυμά μου. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι που δεν προβλέπεται γιατί περνάνε ΕΔΕ και μαλακίες. Καθαρά η ηγεσία φταίει.
σ'αυτή την περίπτωση ελπίζω ότι θα έχουν συνέπειες μεγαλύτερες απο 1 πρόστιμο 100ε. Αν ήμουν συγγενείς της κοπέλας, θα τους έκανα μήνυση γιατί πρακτικά έγιναν συνεργοί στον φόνο λόγω αμέλειας. Αν είσαι αστυνομικός, έχεις μπροστά σου ένα άτομο που σου λέει ότι είναι σε άμεσο κίνδυνο και δεν κάνεις τίποτα γιατί φοβάσαι το πρόστιμο επειδή δεν ακολούθησες κατα γράμμα τη γραφειοκρατική διαδικασία, σου αξίζει να πληρώνεις αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος μέχρι τα βαθιά γεράματα
Πρόστιμο είναι την πρώτη φορά. Εάν αυτό επαναλαμβάνεται, έχει αργία, διαθεσιμότητα κτλ.
Και αν οι συγγενείς τους τρέξουν στα δικαστήρια, οι αστυνομικοί και θα αθωωθούν, επειδή η διανομή κατοίκον απαγορεύεται θεσμικώς και αν θέλουν, τους βάζουν να πληρώσουν και τα έξοδα της δίκης. Γιατί αυτό συμβαίνει όταν τρέχεις τον άλλον στα δικαστήρια με κατηγορίες ότι δεν έκανε κάτι παράνομο.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Λάθος κάνεις, αυτό είναι θεσμικό καθήκον απέναντι σε ηθικό καθήκον. Δεν μπορείς να κάνεις μήνυση σε κάποιον για παράβαση ηθικού καθήκοντος. Το θεσμικό τους καθήκον σίγουρα δεν το παρέβησαν.

Δεν ξέρω γιατί απομακρύνθηκε από το τμήμα η κοπέλα. Αν την έδιωξαν από το τμήμα, σαφώς έχουν ποινικές ευθύνες. Δεν διάβασα όμως πουθενά κάτι τέτοιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Σενέκας έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:30 εφόσον δεν πρόκειται να έρθει ποτέ απο τη μεριά του κράτους, η μόνη λύση για να αποκτήσουν οι κάθε είδους δημόσιοι λειτουργοί αίσθημα καθήκοντος, είναι οι αγωγές. Μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος μέχρι να σβήσει ο ήλιος, ειδικά σε αστυνομικούς
Δεν θα σβήσει, τι δεν καταλαβαίνεις;
Έκαναν αυτό που τους διατάζει ο κανονισμός και υπάρχει ιστορικό ότι κάποιοι που έκαναν το παραπάνω, είχαν κυρώσεις. Θα αθωωθούν πανηγυρικά και θα μπορούν να κυνηγήσουν τους ενάγοντες στα αστικά δικαστήρια!
Το μόνο που στέκει, είναι να στραφούν κατά της Πολιτείας που δεν έχει τα απαραίτητα μέσα και απασχολεί προσωπικό της αστυνομίας για αλλότρια και αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους. Αλλά εκεί θα έχουν εναντίον τους και το κράτος και τους αντιφά.
Ας πάνε και αυτοί στην ΕΕ.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:41 Το μόνο που στέκει, είναι να στραφούν κατά της Πολιτείας που δεν έχει τα απαραίτητα μέσα και απασχολεί προσωπικό της αστυνομίας για αλλότρια και αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους. Αλλά εκεί θα έχουν εναντίον τους και το κράτος και τους αντιφά.
Ας πάνε και αυτοί στην ΕΕ.
Ακριβώς. Είναι 100% θέμα της κυβέρνησης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Πάντως, αν την πληρώσουν μόνο εκείνοι οι δύο αστυνομικοί του τμήματος των Αγίων Αναργύρων θα είναι το αποκορύφωμα της γελοιοτητας.
Δυστυχώς, πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα γίνει στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μαδουραίος έγραψε: 02 Απρ 2024, 11:02 Ειναι καλος Χριστιανος οπως ο Μιχος παντως

Εικόνα
Άπλυτος antifa είναι.

https://twitter.com/o_peripteras1/statu ... 4158029873

https://twitter.com/alex_mcon/status/17 ... 8193098946
Σενέκας

hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:39

Λάθος κάνεις, αυτό είναι θεσμικό καθήκον απέναντι σε ηθικό καθήκον. Δεν μπορείς να κάνεις μήνυση σε κάποιον για παράβαση ηθικού καθήκοντος. Το θεσμικό τους καθήκον σίγουρα δεν το παρέβησαν.

Δεν ξέρω γιατί απομακρύνθηκε από το τμήμα η κοπέλα. Αν την έδιωξαν από το τμήμα, σαφώς έχουν ποινικές ευθύνες. Δεν διάβασα όμως πουθενά κάτι τέτοιο.
όταν είσαι αστυνομικός, το θεσμικό σου καθήκον είναι αλληλένδετο με το ηθικό καθήκον του να προστατεύεις ζωές. Το έχουμε ξαναπεί, ένα μεγάλο μέρος του δημοσίου τομέα πρέπει να αντιληφθεί, ή μάλλον κάποιος οφείλει να τρυπήσει το κεφάλι τους με τρυπάνι και τους βάλει μέσα την αντίληψη ότι αυτό που επέλεξαν να κάνουν, δεν είναι μια δουλειά 8ωρου όπως όλες οι άλλες. Όπως έχουν άλλες εξουσίες, έχουν και άλλα καθήκοντα, εκτελούν λειτούργημα. Το πρώτο και απλό βήμα είναι βέβαια πλήρης αποσύνδεση επαγγελμάτων όπως είναι του αστυνομικού, του στρατιωτικού κλπ, απο τις πανελλήνιες. Να καταλάβουν όλοι ότι αυτά τα επαγγέλματα δεν πρέπει να είναι για τον καθένα, δεν είναι απλά μια εύκολη δίοδος προς την πρόσληψη στο δημόσιο αλλά απαιτούν μια ολόκληρη σειρά απο ειδικές ικανότητες, καθήκοντα κοκ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”