!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Scorpios Music Bar
Re: Scorpios Music Bar
πάντως, ωραία ιδέα για φορουμοσύναξη στο Σκορπιός, ταιριάζει γενικότερα με το κλίμα, θα έλεγα 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Το Insomnia μας συμπαραστάθηκε όταν ορφανέψαμε και γενικώς είναι openminded, δεν σχολιάζουν. Κομπιουτεράκηδες άνθρωποι.Saturn έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:30Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:29 Κοιτά να δεις που θα γίνει πχορουμοσύναξη εκεί πέρα και θα μας σνομπάρουν από Insomnia που είναι αξιοσέβαστο φόρουμ και σε γενικές γραμμές πρόσκεινται θετικά απέναντί μας.![]()
![]()
![]()
![]()
αλήθεια, έχουμε καλή φήμη εκτός έδρας; δεν ξέρω καθόλου τί παίζει στα φόρα γενικότερα
Κάποια άλλα είναι πολύ κατιναριό.
Ωραία, βγήκαμε εκτός θέματος. Τώρα κάπως πρέπει να το συνδυάσουμε για να πούμε για τον Γράμμο και το Βίτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 02 Απρ 2024, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
εμεις εδώ εχουμε φήμη???
μπα... δε θα εχουν διαβάσει τα περισσοτερα νήματα.... θα μπηκαν σε ενα δύο μόνο
μπα... δε θα εχουν διαβάσει τα περισσοτερα νήματα.... θα μπηκαν σε ενα δύο μόνο
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Αφού θα πάτε γυναικοπαρέα, καλά θα περάσετε αλλά για λίγο.Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:29 Κοιτά να δεις που θα γίνει πχορουμοσύναξη εκεί πέρα και θα μας σνομπάρουν τα άλλα φόρουμς.
Για το Insomnia θα με πειράξει που είναι αξιοσέβαστο φόρουμ και σε γενικές γραμμές πρόσκεινται θετικά απέναντί μας.
Δε νομίζω να κάτσετε πολύ σε τέτοιο μαγαζί...
Yippie Kay Yay
Airman68 έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:33Αφού θα πάτε γυναικοπαρέα, καλά θα περάσετε αλλά για λίγο.Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:29 Κοιτά να δεις που θα γίνει πχορουμοσύναξη εκεί πέρα και θα μας σνομπάρουν τα άλλα φόρουμς.
Για το Insomnia θα με πειράξει που είναι αξιοσέβαστο φόρουμ και σε γενικές γραμμές πρόσκεινται θετικά απέναντί μας.
Saturn έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:30 πάντως, ωραία ιδέα για φορουμοσύναξη στο Σκορπιός, ταιριάζει γενικότερα με το κλίμα, θα έλεγα![]()
Εγώ δεν πάω. Φοβάμαι.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δυστυχώς, περάσανε οι μερακλήδικες οι εποχέςJuno έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:31Το Insomnia μας συμπαραστάθηκε όταν ορφανέψαμε και γενικώς είναι openminded, δεν σχολιάζουν. Κομπιουτεράκηδες άνθρωποι.Saturn έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:30Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:29 Κοιτά να δεις που θα γίνει πχορουμοσύναξη εκεί πέρα και θα μας σνομπάρουν από Insomnia που είναι αξιοσέβαστο φόρουμ και σε γενικές γραμμές πρόσκεινται θετικά απέναντί μας.![]()
![]()
![]()
![]()
αλήθεια, έχουμε καλή φήμη εκτός έδρας; δεν ξέρω καθόλου τί παίζει στα φόρα γενικότερα
Κάποια άλλα είναι πολύ κατιναριό.
Ωραία, βγήκαμε εκτός θέματος. Τώρα κάπως πρέπει να το συνδυάσουμε για να πούμε για τον Γράμμο και το Βίτσι.
Τώρα, παίζει μονότερμα φάση γάμου ομοφυλόφυλων vs γάμου παραδοσιακού τύπου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σκιάζονται, ωρε, οι πχορουμίτισσες!!!!
Ε, λιγάκι!
- Andromachi
να τετοια λες και λεει η Juno ότι φοβάται.....Airman68 έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:33Αφού θα πάτε γυναικοπαρέα, καλά θα περάσετε αλλά για λίγο.Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:29 Κοιτά να δεις που θα γίνει πχορουμοσύναξη εκεί πέρα και θα μας σνομπάρουν τα άλλα φόρουμς.
- Andromachi
Μη φοβάσαι
Θα είναι μαζί και τα τρακτερωτά της Πασιφάγως
- Andromachi
ααα βρήκα και που ειναι
φοβερή περιοχή ... πανω απο τν ηλεκτρικό της καλλιθέας
μήπως να παρουμε και κανεναν αντρα μαζί??? ετσι για το ξεκαρφωμα??
φοβερή περιοχή ... πανω απο τν ηλεκτρικό της καλλιθέας
μήπως να παρουμε και κανεναν αντρα μαζί??? ετσι για το ξεκαρφωμα??
στείλε πρόσκληση του airman, άμα έρθει πες του να μου φέρει και μια Knowing από τα ντιουτι φρι
- Andromachi
τι ειναι αυτο???Saturn έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:46![]()
στείλε πρόσκληση του airman, άμα έρθει πες του να μου φέρει και μια Knowing από τα ντιουτι φρι
Άμα με θέλετε μόνο για ξεκάρφωμα ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω...Saturn έγραψε: 02 Απρ 2024, 00:46![]()
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 891 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ