!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παπιά
Re: Παπιά
ναι, εγώ λέω για τον καρχαρία όχι το νίνζα, είχε αλλάξει εποχή τότε, πολύ διαφορετικά μηχανήματα.
έλεος, κοίταξα να δώ πώς λεγόταν ο καρχαρίας στα αγγλικά, και είδα οτι και αυτό νιντζα ήταν, δεν υπήρχε καρχαρίας, απλά για το σχήμα το λέγαμε.
οπότε ίδιο ήταν απλα πιο νέο. Ήθελε να το πατήσεις για να πλαγιάσει ή αρκούσε να πιέσεις το τιμόνι;
έλεος, κοίταξα να δώ πώς λεγόταν ο καρχαρίας στα αγγλικά, και είδα οτι και αυτό νιντζα ήταν, δεν υπήρχε καρχαρίας, απλά για το σχήμα το λέγαμε.
οπότε ίδιο ήταν απλα πιο νέο. Ήθελε να το πατήσεις για να πλαγιάσει ή αρκούσε να πιέσεις το τιμόνι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 31 Οκτ 2018, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας γυρίσουμε το θέμα στα παπιά, αρκετά. Θα ανοίξουμε άλλο νήμα για αυτά.
Το παπί είναι εργαλείο και όχι μηχανάκι. Βέβαια αυτά που φτιάχνουν τώρα είναι της πλάκας, στραβώνουν και σε λακούβα να πέσεις. Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκαν από την Ευρώπη καθώς και το γεγονός ότι το έχουν για φτύσιμο γιατί "λεφτά υπάρχουν" ή υπήρχαν τέλος πάντων.
Παραμένει όμως ο πιο οικονομικός τρόπος μετακίνησης, έχω βάλει αγγελία το αυτοκίνητο να το πουλήσω γιατί δεν κινείται και μάλλον πάω για παπάκι.
Το παπί είναι εργαλείο και όχι μηχανάκι. Βέβαια αυτά που φτιάχνουν τώρα είναι της πλάκας, στραβώνουν και σε λακούβα να πέσεις. Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκαν από την Ευρώπη καθώς και το γεγονός ότι το έχουν για φτύσιμο γιατί "λεφτά υπάρχουν" ή υπήρχαν τέλος πάντων.
Παραμένει όμως ο πιο οικονομικός τρόπος μετακίνησης, έχω βάλει αγγελία το αυτοκίνητο να το πουλήσω γιατί δεν κινείται και μάλλον πάω για παπάκι.
the end
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αστρα, τελευταίο Japan παπί, αθάνατο, στο ινοβα έριξε ποιότητα, βαράνε μπιέλες και τέτοια. Κάπου είχα ακούσει οτι βάζουν μπιελα άστρα σε ινοβα και δεν ξαναβαραει!Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 19:46
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Θα τσακιστώ με τέτοιο... κάποτε προσπάθησα να κάνω ρόλερ πατίνια και ακόμα πονάει ο κώλος μου.
the end
Ντάξει δεν θα τρώει ζόρια, το θέλω για να μη πηγαίνω στο περίπτερο για τσιγάρα και στο Σ/Μ που είναι στο χιλιόμετρο. Κρίμα είναι να κουράζω το μεγάλο έτσι.enterprise-psi έγραψε: 31 Οκτ 2018, 19:53Αστρα, τελευταίο Japan παπί, αθάνατο, στο ινοβα έριξε ποιότητα, βαράνε μπιέλες και τέτοια. Κάπου είχα ακούσει οτι βάζουν μπιελα άστρα σε ινοβα και δεν ξαναβαραει!Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 19:46
the end