Ναι. Και η δικιά μου οικογένεια δεν πήρε ποτέ. Ούτε εγώ. Πάω μόνο τράπεζα να κανω συναλλαγές. Ο φίλος σου είναι το πρώτο νούμερο που ξεχνάει δάνειο που έχει παρειGeorge_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 15:58Ουτως η αλλως απο οτι μου ειπε αλλα δανεια δεν εχει και δεν σκοπευει να παρει.Aitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2024, 15:55George_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 15:52 H τελευταια εξελιξη ειναι παντως οτι πηγε στην τραπεζα οπου τον ενημερωσαν οτι το δάνειο του εχει πουληθει σε εισπρακτικη (για την οποια ουτε η τραπεζα ειχε την καλυτερη αποψη οπως μου ειπε) και οτι θα πρεπει να μιλησει μαζι τους. Επισης οταν τους ρωτησε για τα δικαστικα και για την ερευνα στο υποθηκοφυλακειο που τον απειλουσαν του ειπαν απο την τράπεζα επι λεξει "μαλακιες σου λενε. Τι ερευνα σε υποθηκοφυλαειο και αλλα χαζα? Αφου δεν υπαρχει προσημειωση η υποθηκη. Ενα απλο δάνειο ειναι. Μαλλον για να σε τρομάξουν στα ειπαν".
Μιλησε μαζι τους και του ειπαν οτι θα πληρώσει 2500 αντι για 3000 σε μια μονη πληρωμη
Οποτε θα παει την επομενη βδομαδα στο τοπικο κατάστημα να υπογραψει οτι θα πληρωσει 2500 χωρις καμια αλλη απαιτηση απο την πλευρα της εισπρακτικης θα παρει αποδειξη πληρωμης και θα του σταλει ηλεκτρονικα η εξοφλητικη αποδειξη.
Παντως αυτες οι εισπρακτικες προκειμενου να σε κανουν να πληρώσεις ειναι ικανες να σου πουν οτι μαλακια τους κατεβει.
Ενταξει. Πες στον φίλο σου να μην συνεχίσει να ξεχνάει δάνεια. Να βγάλει άκρη με την τράπεζα που το πήρε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τους δίνεις λεφτά και δεν τα παιρνουν
Re: Τους δίνεις λεφτά και δεν τα παιρνουν
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Πες του να πληρώσει και τόκους. Και μην φοβάσαι, το κκ δεν θα κάνει παρελαση
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για την οικογένεια του δεν ξερω. Απο εκει και μετα ποσως με ενδιαφέρει τι θα κανει. Εγω μετέφερα οτι μου ειπε γιατι μου εκαναν εντυπωση.Aitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:03Ναι. Και η δικιά μου οικογένεια δεν πήρε ποτέ. Ούτε εγώ. Πάω μόνο τράπεζα να κανω συναλλαγές. Ο φίλος σου είναι το πρώτο νούμερο που ξεχνάει δάνειο που έχει παρει
Εγω προσωπικα δοση εχω ξεχάσει να πληρωσω. Δανειο δεν εχω ξεχάσει ποτε. Και οτι ειχε παρει ο μακαριτης ο πατέρας μου τα ανελαβα εγω και το τελευταιο δάνειο του το ξεπληρωσα πριν καποιο διαστημα ολοκληρωτικα.
Και τωρα που ξαλαφρωσα με αυτά θα παρω ενα μικρο δάνειο για να κανω ανακαινιση στο σπιτι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:09Για την οικογένεια του δεν ξερω. Απο εκει και μετα ποσως με ενδιαφέρει τι θα κανει. Εγω μετέφερα οτι μου ειπε γιατι μου εκαναν εντυπωση.Aitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:03Ναι. Και η δικιά μου οικογένεια δεν πήρε ποτέ. Ούτε εγώ. Πάω μόνο τράπεζα να κανω συναλλαγές. Ο φίλος σου είναι το πρώτο νούμερο που ξεχνάει δάνειο που έχει παρειGeorge_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 15:58
Ουτως η αλλως απο οτι μου ειπε αλλα δανεια δεν εχει και δεν σκοπευει να παρει.
Εγω προσωπικα δοση εχω ξεχάσει να πληρωσω. Δανειο δεν εχω ξεχάσει ποτε. Και οτι ειχε παρει ο μακαριτης ο πατέρας μου τα ανελαβα εγω και το τελευταιο δάνειο του το ξεπληρωσα πριν καποιο διαστημα ολοκληρωτικα.
Και τωρα που ξαλαφρωσα με αυτά θα παρω ενα μικρο δάνειο για να κανω ανακαινιση στο σπιτι.
Να το αποπληρώσεις ομως και μην το ξεχάσεις αν χρειαστεί να πας στο εξωτερικό
- George_V
Αν παω στο εξωτερικο υπαρχουν αλλα ατομα εδω (π.χ. αδελφη, γαμπρος κτλ.) που μπορουν να το αναλαβουν. Γιατι θα επρεπε να το ξεχάσω?Aitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:11George_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:09Για την οικογένεια του δεν ξερω. Απο εκει και μετα ποσως με ενδιαφέρει τι θα κανει. Εγω μετέφερα οτι μου ειπε γιατι μου εκαναν εντυπωση.Aitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:03
Ναι. Και η δικιά μου οικογένεια δεν πήρε ποτέ. Ούτε εγώ. Πάω μόνο τράπεζα να κανω συναλλαγές. Ο φίλος σου είναι το πρώτο νούμερο που ξεχνάει δάνειο που έχει παρει
Επειδη το εκανε ενας πρεπει να το κανουν ολοι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:13Αν παω στο εξωτερικο υπαρχουν αλλα ατομα εδω (π.χ. αδελφη, γαμπρος κτλ.) που μπορουν να το αναλαβουν. Γιατι θα επρεπε να το ξεχάσω?Aitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:11George_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:09
Για την οικογένεια του δεν ξερω. Απο εκει και μετα ποσως με ενδιαφέρει τι θα κανει. Εγω μετέφερα οτι μου ειπε γιατι μου εκαναν εντυπωση.
Ε εσύ είχες μαλακά φίλο που ξέχασε τιίχε δανειστει. Να μας πεις που είναι το σπιτι μόνο να φέρνουμε τα αδέσποτα μας απεξω
-
talaipwros
Δεν γνωρίζω αν αντελήφθεις οτι πλεον τουλαχιστον 1 χρονος φυλακη για χρεη προς το δημοσιο ( π.χ ΦΠΑ ; )Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Μαρ 2024, 23:27Ποιος είπε να χάσει;Spoiler
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2024, 22:53.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Μαρ 2024, 21:58
τι μισθού;
αν είναι ελεύθερος επαγγελματίας;
ΥΓ:Τι αναλογία μετά το θάνατο και πίπες ρε φίλε;
Δηλαδή θα σου χει φάει ο άλλος 5 χιλιάρικα, θα μένει στη σπιτάρα του και θα περιμένεις μπας και πεθάνει πρώτος να κληρονομήσεις το 1% του σπιτιού.
Και γιά ενα παπάκι να χάσει ενα σπιτάκι ;;;
Είναι δίκαιο μακέτο αφτό ;;;
Βάλτε λίγο νερό στο Σατώ Ρότσιλντ σας κύριοι.....
.
Θα το πουλήσει 300.000 , θα σου δώσει τα 5 που σου έκλεψε και με τα 295 θα πάρει καινούριο.
το ίδιο χωρίς αλαβάστρινη χέστρα.
Το λεγω μηπως σκέφτεσαι να γραφτεις στη ΝΔ και εισαι αναποφασιστος
viewtopic.php?f=29&t=52806&p=3395834#p3395834
- George_V
E oλοι ξερουμε απο ενα μαλακα τουλαχιστον. Αυτο ειναι νομος.Aitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:19George_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:13Αν παω στο εξωτερικο υπαρχουν αλλα ατομα εδω (π.χ. αδελφη, γαμπρος κτλ.) που μπορουν να το αναλαβουν. Γιατι θα επρεπε να το ξεχάσω?Aitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:11
Ε εσύ είχες μαλακά φίλο που ξέχασε τιίχε δανειστει. Να μας πεις που είναι το σπιτι μόνο να φέρνουμε τα αδέσποτα μας απεξω
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
talaipwros έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:19Δεν γνωρίζω αν αντελήφθεις οτι πλεον τουλαχιστον 1 χρονος φυλακη για χρεη προς το δημοσιο ( π.χ ΦΠΑ ; )Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Μαρ 2024, 23:27Ποιος είπε να χάσει;Spoiler
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2024, 22:53
.
Και γιά ενα παπάκι να χάσει ενα σπιτάκι ;;;
Είναι δίκαιο μακέτο αφτό ;;;
Βάλτε λίγο νερό στο Σατώ Ρότσιλντ σας κύριοι.....
.
Θα το πουλήσει 300.000 , θα σου δώσει τα 5 που σου έκλεψε και με τα 295 θα πάρει καινούριο.
Να γραφτώ και να κινδυνεύω να μπω μέσα ένα χρόνο;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
talaipwros
Καλα, αν και δε βλεπω λογο ανησυχιας, μη γραφτεις μελος, μπορεις απλως να τη ψηφισειςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:31talaipwros έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:19Δεν γνωρίζω αν αντελήφθεις οτι πλεον τουλαχιστον 1 χρονος φυλακη για χρεη προς το δημοσιο ( π.χ ΦΠΑ ; )Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Μαρ 2024, 23:27Ποιος είπε να χάσει;Spoiler
Να γραφτώ και να κινδυνεύω να μπω μέσα ένα χρόνο;
![]()
George_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:20E oλοι ξερουμε απο ενα μαλακα τουλαχιστον. Αυτο ειναι νομος.Aitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:19George_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:13
Αν παω στο εξωτερικο υπαρχουν αλλα ατομα εδω (π.χ. αδελφη, γαμπρος κτλ.) που μπορουν να το αναλαβουν. Γιατι θα επρεπε να το ξεχάσω?
Έτσι. Τελικά τι έγινε με τον μαλακά που απλά ξέχασε το δάνειο;
- George_V
Δεν διαβασες?
Θα πληρωσει 2500 απο 3000 και ξοφλαει.
- Οργισμένος
Αντε να τελειώνουμε με τους μπαταχτσηδεςGeorge_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 15:52 H τελευταια εξελιξη ειναι παντως οτι πηγε στην τραπεζα οπου τον ενημερωσαν οτι το δάνειο του εχει πουληθει σε εισπρακτικη (για την οποια ουτε η τραπεζα ειχε την καλυτερη αποψη οπως μου ειπε) και οτι θα πρεπει να μιλησει μαζι τους. Επισης οταν τους ρωτησε για τα δικαστικα και για την ερευνα στο υποθηκοφυλακειο που τον απειλουσαν του ειπαν απο την τράπεζα επι λεξει "μαλακιες σου λενε. Τι ερευνα σε υποθηκοφυλαειο και αλλα χαζα? Αφου δεν υπαρχει προσημειωση η υποθηκη. Ενα απλο δάνειο ειναι. Μαλλον για να σε τρομάξουν στα ειπαν".
Μιλησε μαζι τους και του ειπαν οτι θα πληρώσει 2500 αντι για 3000 σε μια μονη πληρωμη
Οποτε θα παει την επομενη βδομαδα στο τοπικο κατάστημα να υπογραψει οτι θα πληρωσει 2500 χωρις καμια αλλη απαιτηση απο την πλευρα της εισπρακτικης θα παρει αποδειξη πληρωμης και θα του σταλει ηλεκτρονικα η εξοφλητικη αποδειξη.
Παντως αυτες οι εισπρακτικες προκειμενου να σε κανουν να πληρώσεις ειναι ικανες να σου πουν οτι μαλακια τους κατεβει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Στο άλλο νημα για τα χρωστούμενα των κωματων έλεγες αλλά. Εκείνοι οι μπαταχτσηδες είναι καλοί ελληνιαρη ;Οργισμένος έγραψε: 07 Μαρ 2024, 18:39Αντε να τελειώνουμε με τους μπαταχτσηδεςGeorge_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 15:52 H τελευταια εξελιξη ειναι παντως οτι πηγε στην τραπεζα οπου τον ενημερωσαν οτι το δάνειο του εχει πουληθει σε εισπρακτικη (για την οποια ουτε η τραπεζα ειχε την καλυτερη αποψη οπως μου ειπε) και οτι θα πρεπει να μιλησει μαζι τους. Επισης οταν τους ρωτησε για τα δικαστικα και για την ερευνα στο υποθηκοφυλακειο που τον απειλουσαν του ειπαν απο την τράπεζα επι λεξει "μαλακιες σου λενε. Τι ερευνα σε υποθηκοφυλαειο και αλλα χαζα? Αφου δεν υπαρχει προσημειωση η υποθηκη. Ενα απλο δάνειο ειναι. Μαλλον για να σε τρομάξουν στα ειπαν".
nyxtovios έγραψε: 07 Μαρ 2024, 18:41Στο άλλο νημα για τα χρωστούμενα των κωματων έλεγες αλλά. Εκείνοι οι μπαταχτσηδες είναι καλοί ελληνιαρη ;Οργισμένος έγραψε: 07 Μαρ 2024, 18:39Αντε να τελειώνουμε με τους μπαταχτσηδεςGeorge_V έγραψε: 07 Μαρ 2024, 15:52 H τελευταια εξελιξη ειναι παντως οτι πηγε στην τραπεζα οπου τον ενημερωσαν οτι το δάνειο του εχει πουληθει σε εισπρακτικη (για την οποια ουτε η τραπεζα ειχε την καλυτερη αποψη οπως μου ειπε) και οτι θα πρεπει να μιλησει μαζι τους. Επισης οταν τους ρωτησε για τα δικαστικα και για την ερευνα στο υποθηκοφυλακειο που τον απειλουσαν του ειπαν απο την τράπεζα επι λεξει "μαλακιες σου λενε. Τι ερευνα σε υποθηκοφυλαειο και αλλα χαζα? Αφου δεν υπαρχει προσημειωση η υποθηκη. Ενα απλο δάνειο ειναι. Μαλλον για να σε τρομάξουν στα ειπαν".
Καλά εδώ παράτησε το δημόσιο, γιατί είχε συνειδηση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 34 Απαντήσεις