Και να του την εξηγήσουν θα την καταλάβει ο στόκος? ή θα μπει ανάμεσα να γεμίσει τα κενά?ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2024, 10:56Ε, αν ρωτάς βλακείες, τί ακριβώς θέλεις να σου εξηγήσουν; Τη διαφορά της πυλωτής από τις αλάνες;Alex Amsterdam έγραψε: 05 Μαρ 2024, 10:49 Εχω ρωτησει ολες τις γατομανες το εξης
Γιατι τις ταιζετε και τις κοιμΙζετε στις πυλωτες ενω παραπερα εχουμε μια τεραστια αλανα με δεντρα κτλ;
Απαντηση δεν εχω παρει απο καμια.
Με κοιτανε και βριζουν απο μεσα τους.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποσες γατες επιτρεπεται να εχουμε στο σπιτι;
Re: Ποσες γατες επιτρεπεται να εχουμε στο σπιτι;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Συνεχιστε να κραζετε τον γιανναρο και θα συνεχισει και αυτος να προσποιειται οτι προσβαλλεται.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Από μεριάς μου δεν έχω καμία ψευδαίσθηση ότι όσο προσβάλλεται ο άδωνις, προσβάλλεται κι ο στόκος. Όπως ο πρύτανης έτσι και οι σπουδαστές της σχολής, άλλωστε.Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2024, 12:16 Συνεχιστε να κραζετε τον γιανναρο και θα συνεχισει και αυτος να προσποιειται οτι προσβαλλεται.
Εδώ υπάρχουν ειδικά μαθήματα σε απλούς τηλεφωνητές των τηλεφωνικών κέντρων για να μην προσβάλλονται όταν τους βρίζουν. Θα ίδρωνε ποτέ το αυτάκι του star postgrad stokou της ανωτάτης νεοδημοκρατικής σχολής? που έχει πρύτανη ολόκληρο άδωνι και διευθ. σπουδών ολόκληρο πορδο? Άτοπο by definition.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
το χειρότερο ειναι το ανθρώπινο είδος
αν το βλεπεις ώς κωμικό δεν είναι καθόλου
εσύ που θα το διαβάσεις ξέρεις ότι εισαι μέγιστος μ^%&%κας και δεν εχεις καθόλου ενσυναίσθηση, λυπάμαι τους γύρω σου πραγματικά
ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ
αν το βλεπεις ώς κωμικό δεν είναι καθόλου
εσύ που θα το διαβάσεις ξέρεις ότι εισαι μέγιστος μ^%&%κας και δεν εχεις καθόλου ενσυναίσθηση, λυπάμαι τους γύρω σου πραγματικά
ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
το πέσιμο που έχει φάει ο έρμος ο γιαννόπουλος από τους γατόφιλους δεν το έχει φάει από κανένα γκρουπ.μέχρι και η ανδρομάχη βαράει 
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
δεν ειναι για τον νηματοθέτη
ξερει αυτός μην ανησυχείς
ξερει αυτός μην ανησυχείς
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
-
Alex Amsterdam
Την γλιτωσα δεν ειναι για μεναnowhere έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:11 το πέσιμο που έχει φάει ο έρμος ο γιαννόπουλος από τους γατόφιλους δεν το έχει φάει από κανένα γκρουπ.μέχρι και η ανδρομάχη βαράει![]()
Ειναι γεροι ταλιμπαν παντως οι γατοφιλοι.
Μια σκαλα κατω απο τζιχαντιστες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 05 Μαρ 2024, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βλέπω πάντως οτι σκάσανε μύτη, ο Λακεδαιμόνιος μαλάκας και ο έτερος παπάρας Λαρισσαίος Στεργιος. Συνεχιστε μανίτσες, ετσι, για να τρώτε αναφορές, δίχως αύριο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
κλαίω γοερά!!!!!!!!!!!!!1nowhere έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:11 το πέσιμο που έχει φάει ο έρμος ο γιαννόπουλος από τους γατόφιλους δεν το έχει φάει από κανένα γκρουπ.μέχρι και η ανδρομάχη βαράει![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ε ναι. Άλλο οι νεοδημοκράτες πρυτάνεις και άλλο οι πρυτάνεις της ζαίικης ακαδημίας.student έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:55
Από μεριάς μου δεν έχω καμία ψευδαίσθηση ότι όσο προσβάλλεται ο άδωνις, προσβάλλεται κι ο στόκος. Όπως ο πρύτανης έτσι και οι σπουδαστές της σχολής, άλλωστε.
Οπότε, στο μπολντ συμφωνώ απολύτως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κανονίστε μερικοί ''άντρηδοι'', σκληροι εδώ μέσα τι γράφετε για τα ζωντανά, δίχως αιδώ, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ήδη ψάχνονται να σας συνουσιάσουν ασάλιωτα, βάσει νόμου.
Αρχιδάκια.
Αρχιδάκια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 1039 Προβολές
-