!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περιπτώσεις ακραίου συμπεριληπτισμού

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Περιπτώσεις ακραίου συμπεριληπτισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024
Γυναίκα έδιωξε τον σύζυγό της από το σπίτι επειδή ο φίλος του την έβρισε και την είπε «χοντρή κότα» – «Ο γάμος μας έχει τελειώσει».

Εικόνα
Έδιωξα τον άνδρα μου απ’ το σπίτι επειδή ο φίλος του με είπε «αηδιαστική χοντρόκοτα» και εκείνος δεν με υπερασπίστηκε- έχουμε έναν γιο αλλά η απόφασή μου είναι οριστική.

Τα ζευγάρια τα ενώνει μία σιωπηρή συμφωνία ότι θα υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον. Όταν ο ένας σύντροφος αφήνει τον άλλο εκτεθειμένο, προκαλεί, εκτός από τον θυμό και πολλές αμφιβολίες σχετικά με την σχέση.

Ένας γάμος τώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, ακριβώς επειδή ένας άνδρας δεν υπερασπίστηκε τη γυναίκα του όταν έπρεπε. Μάλιστα, η γυναίκα μπορεί να μην τον συγχωρήσει ποτέ για τη στάση που κράτησε όταν ένας φίλος του την πρόσβαλε, λέγοντάς την «σιχαμερή» και «χοντρή κότα».

Η χρήστης του Reddit με τον ανώνυμο λογαριασμό «No-experience7433», μοιράστηκε την ιστορία της με μία ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όπως εξηγεί, εκείνη και ο άνδρας της είχαν πάει για φαγητό στο σπίτι ενός φίλου του. Διευκρίνισε ότι τον συγκεκριμένο φίλο, τον είχε δει μόνο λίγες φορές.

«Με προσέβαλε μπροστά στον άνδρα μου».

Ο άνδρας της, κρατώντας στην αγκαλιά του τον 10 μηνών γιο τους, έδειχνε φωτογραφίες του γάμου τους στον φίλο του. Η γυναίκα ήταν έγκυος όταν παντρεύτηκαν. «Ήμουν 37 εβδομάδων και είχε πάρει 45 κιλά», αναφέρει η γυναίκα.

«Κοιτώντας τις φωτογραφίες, ο φίλος είπε: “Αηδία, καλέ, πώς είσαι έτσι; Το πρόσωπό σου είναι πολύ χοντρό. Σαν χοντρή κότα είσαι”».

Η γυναίκα μάταια προσπάθησε να του εξηγήσει τι συμβαίνει στο σώμα μιας εγκύου. «Δεν τον ένοιαζε να με ακούσει και απλά, συνέχισε να γελάει και να λέει παρόμοιες προσβολές», εξηγεί η γυναίκα.

«Κοίταξα τον άνδρα μου και εκείνος γελούσε μαζί του», σημειώνει η γυναίκα, που αισθάνθηκε ματαίωση. Στη συνέχεια έβαλε τον γιο της για ύπνο και μετά αποκοιμήθηκε και εκείνη κλαίγοντας.

«Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι δεν με υπερασπίστηκε».
Όπως εξηγεί χαρακτηριστικά η γυναίκα, αυτό που την πλήγωσε περισσότερο, ήταν ότι ο άνδρας της δεν την υπερασπίστηκε μετά τις προσβολές του φίλου του. «Μόνο ο άνδρας μου θα μπορούσε να κάνει κάτι εκείνη τη στιγμή», λέει η γυναίκα.

Η γυναίκα επέμεινε ότι δεν περίμενε «ούτε να τον βρίσει, ούτε να φωνάξει, ούτε να τον δείρει, αλλά απλώς να την υπερασπιστεί. Θα ήθελα να πει απλώς: «Εγώ νομίζω ότι ήσουν όμορφη στον γάμο μας, μωρό μου», εγώ θα ένιωθα αμέσως καλύτερα και θα συνεχίζαμε το φαγητό μας. Ήθελα να νιώσω ότι είμαστε ομάδα, ότι είναι με το μέρος μου, πως με προστατεύει. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για εμένα, η γνώμη του άνδρα μου με νοιάζει».

Αφού λοιπόν, δεν είχε τη συναισθηματική υποστήριξη που χρειάστηκε από τον άνδρα της, η γυναίκα αποφάσισε ότι, ήταν καιρός για δραστικά μέτρα και έτσι, τον πέταξε έξω από το σπίτι.

«Το νιώθω ότι ο γάμος μας έχει τελειώσει».
«Ο άνδρας μου πλέον δεν μένει στο σπίτι μαζί μας και νιώθω ότι ο γάμος μας έχει τελειώσει», αναφέρει η γυναίκα. Σε μία ενημέρωση της ανάρτησης, η γυναίκα εξήγησε ότι ο άνδρας της πλέον φιλοξενείται στο σπίτι ενός φίλου.

«Ο φίλος όμως έχει οικογένεια, οπότε δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνει εκεί. Δεν ξέρω τι σκοπό έχει. Τώρα επικοινωνούμε μέσω των γονιών μου», εξηγεί η γυναίκα.

Συμπληρώνει ότι, οι γονείς της, την συμβούλευσαν να ηρεμήσει για λίγες μέρες και να σκεφτεί προσεκτικά. «Θα το κάνω, για χάρη του παιδιού μου, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να είμαι σε αυτόν τον γάμο», ομολογεί η γυναίκα.

Πολλοί χρήστες του Reddit στα σχόλια, πήραν το μέρος της και της είπαν «μπράβο» που υπερασπίστηκε τον εαυτό της. «Ο γάμος σας, για εμένα έχει τελειώσει», έγραψε μία γυναίκα. Μία άλλη γυναίκα, συμφώνησε: «Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω».

«Είμαι βέβαιη ότι ο άνδρας μου θα πλάκωνε στον ξύλο όποιον έλεγε τέτοιο πράγμα. Ούτε αυτό πρέπει να γίνεται βέβαια αλλά τουλάχιστον, παίρνει το μέρος μου. Στη θέση σου, θα ήμουν έξαλλη», ανέφερε μία τρίτη γυναίκα.
https://www.enikos.gr/timeout/gynaika-e ... i/2206331/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

5 Σεπτεμβρίου 2024
Όλα για τους followers: Μοντέλο του OnlyFans (λέει ότι) ερωτοτροπεί στον τάφο του πατέρα της.
Να μεγαλώσει το κοινό της στο OnlyFans δοκίμασε το μοντέλο Άβα Λουίς, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε.

Εικόνα

Ο κόσμος του διαδικτύου είναι αδίστακτος. Πρέπει να είσαι πολύ ενεργός για να κερδίσεις followers και να το πας στα άκρα για να βγάλεις χρήματα – ειδικά σε πλατφόρμες τύπου OnlyFans. Αλλά ακόμα κι εκεί, κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους.

Όχι πάντως για την Άβα Λουίς, ένα μοντέλο του OnlyFans, που έχει βάλει ως στόχο να κάνει τα πάντα για να γίνει viral και να αυξήσει followers και εισόδημα. Είναι η γυναίκα εκείνη που πριν από μερικούς μήνες έδειξε το στήθος της στην ψηφιακή πύλη που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε Νέα Υόρκη και Δουβλίνο, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να την κλείσουν.

https://www.instagram.com/p/C6_u88DCmfV/

Τότε είχε δηλώσει πως «το έκανα για να δείξω ότι τα στήθη είναι άκακα» και «ήθελα τα στήθη μου να γίνουν παγκόσμια», αν και παραδέχτηκε πως δέχθηκε μέχρι και απειλές στα social.

Ενώ, κατά την περίοδο του κορονοϊού, είχε γλύψει το καπάκι μιας τουαλέτας λέγοντας «είχε ενοχληθεί που ο ιός είχε γίνει πιο διάσημος από εμένα» και «προτιμώ να πεθάνω όμορφη, παρά να ζήσω και να γίνω άσχημη».

Ωστόσο, αυτή τη φορά ξενέρωσε μέχρι και τους followers της, καθώς πόσταρε μια προκλητική φωτογραφία της στο Instagram, γράφοντας «δεν φαντάζεστε τι βίντεο έκανα πάνω στον τάφο του πατέρα μου». Παρά τα χιλιάδες like που πήρε η ανάρτηση, την ίδια ώρα δέχθηκε και μεγάλη επίθεση από τους ακόλουθούς της.

«Αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού», «γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;», «οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι αλλά αυτό είναι σκέτη αηδία», «είσαι καυτή αλλά η κόλαση καίει πιο πολύ και είσαι έτοιμη για εκεί» ήταν μερικά από τα comments που έλαβε.

Η ίδια προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της λέγοντας «κάνω αυτή τη δουλειά γιατί δεν είχα πατέρα και μου φάνηκε αρκετά ειρωνικό αυτό το βίντεο». Μάλλον δεν έπεισε κανέναν, καθώς πλέον η φωτογραφία της στο Instagram έχει κατέβει.
https://www.patrisnews.com/ola-gia-toys ... atera-tis/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
Άγρια δολοφονία λόγω… πείναςΠελάτης σκότωσε 18χρονο υπάλληλο καταστήματος επειδή αργούσε να του ετοιμάσει την παραγγελία.

Εικόνα

Αδιανόητη δολοφονία από… πεινασμένο πελάτη καταστήματος. Συγκεκριμένα, ένας δυσαρεστημένος πελάτης στο Waffle House στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ σκότωσε έναν 18χρονο που εργαζόταν στο μαγαζί επειδή αργούσε πολύ να του ετοιμάσει το φαγητό.

Ο μανιακός δράστης μπήκε σε ένα Waffle House στο Laurinburg περίπου στις 12:42 π.μ. την Παρασκευή και έκανε την παραγγελία του. Καθώς περίμενε το γεύμα του, παρουσίαζε ολοένα και μεγαλύτερη νευρικότητα και επιτέθηκε λεκτικά στους υπαλλήλους, ενώ αυτοί ετοίμαζαν το γεύμα του, ανέφερε το Τμήμα Αστυνομίας του Laurinburg σε ανακοίνωσή του.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Burlie Dawson Locklear, 18 ετών, δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο εστιατόριο της αλυσίδας αφού ο δράστης παρέλαβε το γεύμα του.

«Αφού παρέλαβε το φαγητό, ο ύποπτος κατευθύνθηκε προς το Chevrolet, στράφηκε και πυροβόλησε δύο φορές προς την κατεύθυνση της επιχείρησης, χτυπώντας τον Locklear» είπε η αστυνομία.

Εικόνα
Ο άτυχος 18χρονος που έχασε τη ζωή του.

Ο θάνατος του Locklear, από το Red Springs, διαπιστώθηκε μετά τη μεταφορά του στο Scotland Memorial Hospital.

Ο ένοπλος – που καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας – δεν έχει συλληφθεί και δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Τελευταία φορά εθεάθη φορώντας ένα σκούρο μπλε φούτερ με κουκούλα, τζιν και λευκά παπούτσια, είπαν οι αστυνομικοί.

«Θρηνούμε τον τραγικό θάνατο ενός από τους συνεργάτες μας στο Waffle House, ο οποίος έπεσε θύμα μιας εξωφρενικής πράξης βίας νωρίς σήμερα το πρωί στο εστιατόριο μας στο Laurinburg, NC», δήλωσαν οι υπεύθυνοι του Waffle House στο WBTW.

«Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές επιβολής του νόμου καθώς διερευνούν αυτή την υπόθεση», σημείωσαν. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τις αρχές να βρουν και να συλλάβουν τον δράστη».

Εικόνα
Ο πελάτης που πυροβόλησε δύο φορές αφού έλαβε το φαγητό του.
https://www.enikos.gr/international/agr ... a/2226130/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

20·09·2024
Σεξομανείς ηλικιωμένοι προκαλούν επιδημία σύφιλης, γονόρροιας και χλαμυδίων στην Αμερική.
Σε έναν χρόνο καταγράφηκαν περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια κρούσματα.

Εικόνα

Μπορεί να κυριαρχεί η πεποίθηση ότι η νέα γενιά διακατέχεται από σεξομανία, ωστόσο υγειονομικοί στην Αμερική παρατήρησαν ότι ηλικιωμένοι, εθισμένοι στο σεξ, ευθύνονται για επιδημία σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στη χώρα, όπως σύφιλης και γονόρροιας.

Τα στοιχεία έχουν καταγραφεί από το CDC και, πέρα από τον υψηλό αριθμό συντρόφων που είχαν άτομα ηλικίας άνω των 55 ετών (άνδρες και γυναίκες), παρατηρήθηκε ότι μόνοι τους υπερδιπλασίασαν τα κρούσματα ΣΜΝ μέσα σε μια δεκαετία.

Ενδεικτικά, τα πιο πρόσφατα δεδομένα από το 2022 έδειξαν περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια κρούσματα σύφιλης, γονόρροιας και χλαμυδίων, με τους επιστήμονες να τονίζουν ότι οι μετρήσεις για το 2023 θα είναι πολύ χειρότερες.

Εικόνα

Η μεγαλύτερη έξαρση εντοπίζεται στη Νότια Ντακότα που έχει το υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων σύφιλης με 6,1 ανά 100.000 άτομα. Επίσης, η Ουάσινγκτον κατέχει την πρώτη θέση στις διαγνώσεις βλεννόρροιας, με περίπου 29 κρούσματα ανά 100.000 άτομα, ενώ η Αλάσκα κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό χλαμυδίων στους ηλικιωμένους με σχεδόν 18 κρούσματα ανά 100.000 άτομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, οι ειδικοί ανέφεραν ότι το 40% των ατόμων ηλικίας 65 έως 80 ετών είναι σεξουαλικά ενεργά και σχεδόν τα 2/3 ενδιαφέρονται για σεξ. Εντούτοις, μόνο το 8% των σεξουαλικά ενεργών ηλικιωμένων χρησιμοποιούν προφυλακτικά και αρκετοί δεν έχουν γνώσεις σχετικά με τη μετάδοση και την πρόληψη των ΣΜΝ (https://nypost.com/2024/09/19/lifestyle ... in-the-us/).

«Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τη γιαγιά του να κάνει σεξ και μάλιστα όλη την ώρα. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι αυτό, αλλά ότι δεν χρησιμοποιούν προφυλάξεις και δεν προσέχουν», δήλωσε ο Matthew Lee Smith, αναπληρωτής καθηγητής στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Texas A&M.
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... in-ameriki
Άβαταρ μέλους
The Rebel

01·10·2024
Τον έδιωξαν από εστιατόριο γιατί το πρόσωπό του τρόμαζε τους πελάτες «Δεν πρόλαβα να καθίσω».

Εικόνα

Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσε ένας άνδρας που έχει παραμόρφωση στο πρόσωπό του, καθώς επισκέφθηκε εστιατόριο και τον έδιωξαν, με τη δικαιολογία ότι τρόμαζε τους πελάτες.

Το συμβάν έγινε σε μαγαζί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, όταν ο 42χρονος Oliver Bromley πήγε να γευματίσει, μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο King’s College για θεραπεία στην οποία υποβάλλεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο άνδρας πάσχει από νευροϊνωμάτωση τύπου 1, μια γενετική πάθηση που προκαλεί καλοήθεις, μη καρκινικούς όγκους, οι οποίοι αναπτύσσονται στα νεύρα (https://nypost.com/2024/09/27/lifestyle ... customers/).

Εικόνα

«Περπατούσα στο δρόμο και είδα το εστιατόριο. Μου άρεσε πως φαινόταν και αποφάσισα να κάτσω να φάω, γιατί είχα κουραστική μέρα», είπε ο άνδρας. Μόλις πήγε προς το ταμείο για να κάνει παραγγελία, τον προσέγγισε ο υπεύθυνος και ζήτησε φύγει για να μη φοβάται ο κόσμος, γιατί ορισμένοι τού έκαναν σχετικά παράπονα.

«“Συγγνώμη, άκουσα καλά;”. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση μου, ξαφνιάστηκα», είπε χαρακτηριστικά. «Αυτός ο κύριος είπε με πολύ σοβαρό ύψος ότι κάνω τους πελάτες να φοβούνται, λόγω της παραμόρφωσης μου. Ζήτησε να φύγω αμέσως, γιατί τού έκαναν παράπονα για έμενα. Δεν πρόλαβα ούτε να καθίσω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

https://www.facebook.com/oliver.bromley ... embed_post

Απογοητευμένος πήγε σε ένα πάρκο και βυθίστηκε στις σκέψεις του, αναλογιζόμενος αν έπρεπε να δώσει συνέχεια ή να αφήσει το ζήτημα. Τελικά, αποφάσισε να κάνει καταγγελία, ώστε να σιγουρευτεί ότι κάτι ανάλογο δεν θα ζήσει κανείς άλλος. Αμέσως, κατευθύνθηκε στο πιο κοντινό αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση, με το περιστατικό να καταγράφεται ως ρατσιστική επίθεση.

Ο ίδιος σχολιάζοντας την αντιμετώπιση που έλαβε, είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Φυσικά, με έχουν κοιτάξει περίεργα, ειδικά τα μικρά παιδιά και έχω δεχτεί επικριτικά σχόλια, αλλά ποτέ κάτι τέτοιο. Κρατούσα το πορτοφόλι στο χέρι και πήγαινα να παραγγείλω. Ζήτημα να ήμουν ένα λεπτό μέσα στο μαγαζί, για να προλάβει να τρομάξει κάποιος, αλλά και να κάνει παράπονο».
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... na-kathiso
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
Όσο ήταν άρρωστη άφηνε τον άνδρα της να κοιμάται με άλλες«Μετά, έφερε την ερωμένη του στο σπίτι και εγώ κοιμόμουν στο δωμάτιο της πεθεράς μου».

Εικόνα

Μία γυναίκα εξηγεί πως, επέτρεψε στον άνδρα της να κοιμάται με άλλες γυναίκες. Σοκαρίστηκε όταν εκείνος ερωτεύτηκε – και έφερε στο σπίτι τους, την ερωμένη του.

Η 49χρονη Laura Gale, μετά από ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την εμπόδιζε να κάνει σεξ με τον άνδρα της του έδωσε το «ελεύθερο» να κοιμάται με άλλες γυναίκες.

Όπως περιγράφει, στην αρχή εκείνος δεν ήθελε. Όσο όμως περνούσε ο καιρός και η σχέση τους επιβαρυνόταν, άρχισε να δέχεται την ιδέα. Τον Δεκέμβριο το 2023, σύστησε στη Laura κάποια που είχε γνωρίσει σ’ ένα pet shop και λίγο αργότερα, έκανε σεξ μαζί της.

Μόλις τρεις μήνες μετά, η Laura, έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια της, όταν ο άνδρας της, της πρότεινε να κάνουν μια πολυγαμική σχέση – αφού είχε ερωτευτεί τη γυναίκα που γνώρισε.

«Ήθελα να είναι ευτυχισμένος».
Πρότεινε να παραμείνουν ένα αγαπημένο ζευγάρι, ενώ παράλληλα θα έχει σεξουαλική και ερωτική σχέση με την καινούργια γυναίκα που μπήκε στη ζωή του. Αφού δέχτηκε την πρόταση του άνδρα της, πήγε να μείνει σε ένα δωματιάκι στον πίσω κήπο του σπιτιού, όμως γρήγορα κατάλαβε ότι την έβαζαν στο περιθώριο. Τώρα το ζευγάρι, αν και εξακολουθεί να ζει στο ίδιο σπίτι, χωρίζει.

«Ο γάμος μας πιέστηκε πολύ και τα προβλήματα της υγείας μου, τον επιβάρυναν ακόμη περισσότερο», εξηγεί η Laura από τη Τζόρτζια.

«Ήθελα να του δώσω την ελευθερία του, δεν ήθελα να τον κάνω να νιώθει υποχρεωμένος να μείνει μαζί μου λόγω της υγείας μου – το μόνο που ήθελα, ήταν να είναι ευτυχισμένος».

«Μου είπε ότι θα έμενε μαζί μας σαν φίλη, κάτι που ποτέ δεν έγινε». «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα την ερωτευόταν». Αρχικά, το 2014, η Laura διαγνώστηκε με τη νόσο του Κρον, μία χρόνια φλεγμονή του εντέρου.

Μετά, διαγνώστηκε με ενδομητρίωση, και αρχές του 2015, υποβλήθηκε σε υστερεκτομή.

Παρά το γεγονός ότι ο, επί δέκα χρόνια άνδρας της ήταν «απίστευτα» υποστηρικτικός, η Laura εξηγεί ότι, η ερωτική επαφή ήταν δύσκολη, και έτσι του έδωσε την άδεια να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες.

«Ήμασταν νιόπαντροι όταν η υγεία μου άρχισε να χειροτερεύει, όμως μου στάθηκε», είπε η Laura.

«Ένιωσα πολύ σεβασμό και αγάπη από εκείνον. Έτσι, δεν ήθελα να στερηθεί την εγγύτητα που εγώ δεν μπορούσα να του δώσω».

«Δεν ξαναμιλήσαμε για το θέμα. Όσο όμως περνούσαν τα χρόνια, εγώ παρουσίαζα περισσότερα προβλήματα υγείας, τα οποία επιβάρυναν τον γάμο μας».

«Δεν ήθελα να τον χάσω γι’ αυτό του έδωσα το ελεύθερο ξανά, το 2022, και δέχτηκε».

«Συμφώνησε να με φροντίζει για πάντα, και είπε ότι θα ήμουν και εγώ μέρος της σχέσης σε όλα, εκτός από τη σεξουαλική επαφή».

Όπως εξηγεί η Laura, ο άνδρας της ήθελε να διαλέξουν μαζί τη γυναίκα που θα είχε αυτόν τον ρόλο, και έτσι, της σύστησε μια που είχε γνωρίσει σ’ ένα pet shop, τον Δεκέμβριο του 2023.

«Φοβόμουν ότι θα με εγκαταλείψει επειδή ήμουν άρρωστη. Αφού όμως το συζητήσαμε, με επιβεβαίωσε, και εγώ τον εμπιστεύτηκα», είπε η γυναίκα.

«Αφού την γνώρισα, την προσκάλεσα στο σπίτι μας. Ήταν ευγενική, του άρεσε και ήταν πρόθυμη να συνεργαστεί».

«Στην αρχή ήταν μια σεξουαλική σχέση. Συμφωνήσαμε να κάνουμε μια ομάδα στο WhatsApp, καθώς δεν ήθελα να στέλνουν μηνύματα πίσω από την πλάτη μου».

«Έπρεπε να ξέρω τι συνέβη και να με ρωτήσει ώστε αν συμφωνώ».

Το ζευγάρι την δέχτηκε στον γάμο του, τον Ιανουάριο του 2024. Η Laura όμως, είχε υποψίες ότι υπήρχε κάτι περισσότερο από το σεξ, αφού παρατηρούσε ότι κανείς δεν ήταν ενεργός στην ομαδική συνομιλία.

«Όταν άρχισαν να κάνουν σεξ στο σπίτι μας, εγώ κλεινόμουν στα πίσω δωμάτια», εξηγεί η γυναίκα.

«Δεν ήθελα να τους ακούω, δεν ήταν εύκολο να το χωνέψω».

«Ο άνδρας μου ήταν ευτυχισμένος και η σχέση μας εξακολουθούσε να είναι καλή».

«Τον Φεβρουάριο, τον έπιασαν να της στέλνει μήνυμα στα κρυφά, όπου της έλεγε ότι την αγαπάει. Έγινα έξαλλη».

«Παραβίασε τη συμφωνία μας. Νιώθω προδομένη».
«Δεν με αντιμετώπιζε φιλικά και ήταν ξεκάθαρο ότι η σχέση τους δεν ήταν μόνο σαρκική, κάτι το οποίο όμως, είχαμε συμφωνήσει».

«Γι’ αυτό εκείνος είπε ότι ήθελε να μας έχει και τις δύο».

«Λίγο μετά τη συναίνεσή της, η Laura αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να μείνει σε έναν μικρό χώρο, στον κήπο τους, ώστε να μείνει στο σπίτι η ερωμένη του».

«Μου είπε ότι περνούσε δύσκολα εκείνη την περίοδο, και εγώ τη λυπήθηκα», αναφέρει η γυναίκα.

«Δεν ένιωθα άνετα να είμαστε και οι δύο στο ίδιο σπίτι».

«Ο άνδρας μου δεν ήθελε να φύγω, αλλά το καταλάβαινε, και μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τίποτα».

«Μετακόμισα στο μικρό δωματιάκι της πεθεράς μου, το οποίο δεν έχει καν τρεχούμενο νερό».

Τα πράγματα δυσκόλεψαν.
Από τη στιγμή όμως, που έφυγε από το σπίτι της, η Laura αναφέρει ότι τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν.

«Με αγνοούσαν, ουσιαστικά ήταν σαν να μην υπάρχω», εξηγεί η Laura. «Σπάνια τους έβλεπα, τους άκουγα όμως να μιλάνε και να γελούν».

«Πίστευα ότι ο άνδρας μου με αγαπάει και θέλει το καλύτερο για μένα. Η νέα του ζωή, όπως φαίνεται, είναι πιο σημαντική».

Το ζευγάρι έχει υποβάλει αίτηση για διαζύγιο, με την γυναίκα να αισθάνεται «προδομένη».

«Πονάω επειδή εγώ του έδωσα το ελεύθερο και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε εναντίον μου», εξηγεί η γυναίκα.

«Ένιωθα διαρκώς ότι ήθελαν να φύγω από την μέση – μου ράγισαν την καρδιά».

«Τώρα νιώθω περισσότερο θυμό παρά θλίψη. Νιώθω ανόητη – έπρεπε να το περιμένω».

«Ήρθαν τα πάνω κάτω. Θέλω να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση». «Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο πιο πολύ κλεινόμουν στον εαυτό μου», διαπίστωσε ο άνδρας της όταν του ζήτησε εξηγήσεις.

«Άρχισα να την ερωτεύομαι μετά από λίγο καιρό, φταίω», της είπε.

«Κάναμε αίτηση διαζυγίου και τώρα προσπαθούμε να προχωρήσουμε».
https://www.enikos.gr/timeout/oso-imoun ... s/2239787/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

10·10·2024
Αιχμαλώτιζε έφηβες νταντάδες, τις βίαζε και τραβούσε βίντεο – Ονειρευόταν χαρέμι με ανήλικες σκλάβες του σεξ.
Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του.

Εικόνα

Ένας άνδρας θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς ψάρευε έφηβες νταντάδες, τις αιχμαλώτιζε και τις βίαζε, ενώ βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του διατηρώντας αρχείο. Μάλιστα, είχε στόχο να φτιάξει χαρέμι με ανήλικες σκλάβες του σεξ.

Δράστης είναι ο 32χρονος Arisknight Winfree από το East Lansing του Μίσιγκαν, που κρίθηκε ένοχος πρόσφατα για σειρά εγκλημάτων που διέπραξε το 2022, έγραψε η ιστοσελίδα toofab.com (https://toofab.com/2024/10/09/man-lured ... e-assault/).

Χρησιμοποιώντας σελίδα στο διαδίκτυο για εύρεση εργασίας, έψαχνε ανήλικες ή οριακά ενήλικες γυναίκες με πρόσχημα ότι αναζητούσε νταντά που θα έκανε και οικιακές εργασίες. Παραθέτοντας ψεύτικα στοιχεία, υποστήριζε πως μεγάλωνε την ανιψιά του και ότι έλειπε συνεχώς για επαγγελματικούς λόγους, ενώ έδινε δελεαστικό μισθό.

Η δράση του αποκαλύφθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, όταν προσέλαβε την 18χρονη A.S. -δεν αποκαλύπτεται το όνομα για την ασφάλεια της- για να προσέξει την 7χρονη ανιψιά του. Η κοπέλα μόλις έφτασε σπίτι, είδε τα παράθυρα καλυμμένα με χαρτόνια, παντού όπλα, μαχαίρια και σεξουαλικά σύνεργα, ενώ πουθενά δεν υπήρχαν παιδικά παιχνίδια.

Αμέσως, κάλεσε τους γονείς της, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί έφτασαν μετά από λίγο και είδαν σαστισμένη την κοπέλα να τρίβει την πλάτη του 32χρονου μετά από αίτημα του. Αμέσως, τού πέρασαν χειροπέδες και τη συνόδευσαν σπίτι της, ενώ ξεκίνησαν να ψάχνουν τα πράγματά του και τότε αποκαλύφθηκε η πραγματική ιστορία.

«Έπρεπε να την σκοτώσω, έκανα μ…»
Λίγες μέρες πριν την επίσκεψη της A.S., μια νεαρή Ιταλίδα είχε πάει να εργαστεί σπίτι του Winfree, ώστε να πάρει βίζα για να μείνει στις ΗΠΑ. Ο άνδρας τότε της πέρασε φίμωτρο, την έδεσε με αλυσίδα χειροπόδαρα και τη βίαζε για τουλάχιστον δύο μέρες.

«Πες ότι σου αρέσει, θέλω να ακούσω να το λες», είπε στο δεμένο θύμα του και ταυτόχρονα τραβούσε βίντεο, έχοντας σκηνοθετήσει κατάλληλα τον χώρο. Όταν, ο 32χρονος τελείωσε μαζί της, την άφησε ελεύθερη και τη συνόδευσε μέχρι το αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Ιταλία, ενώ την προειδοποίησε να μη μιλήσει.

Εικόνα

Η κοπέλα επιστρέφοντας στην πατρίδα της, επισκέφθηκε γιατρό που κατέγραψε τον βιασμό, ωστόσο αδυνατούσε να προχωρήσει άμεσα τις νομικές διαδικασίες σε βάρος του απαγωγέα της.

Οι αστυνομικοί ερευνώντας το κινητό του Winfree, βρήκαν συνομιλία με φίλο του, όπου έγραφε πως «έπρεπε να τη σκοτώσω, έκανα μ… Θα έβρισκα πως να ξεφορτωθώ το πτώμα, τώρα φοβάμαι μην μιλήσει και με πιάσουν».

«Δεν θα είναι χοντρές ρε».
Επίσης, η αστυνομία βρήκε ακόμα δύο θύματα του 32χρονου, δύο ανήλικες ηλικίας 15 και 16 ετών.

Ο δράστης ζητούσε να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες και είχε βιάσει τις δύο κοπέλες με βάναυσο τρόπο, ενώ είχε βιντεοσκοπήσει και το γεγονός.

Εικόνα

Σε συνομιλία που είχε με ένα φίλο του, έγραφε πως ήθελε να στρατολογήσει ανήλικα κορίτσια για να φτιάξει χαρέμι με ανήλικες σκλάβες του σεξ. Μάλιστα, σκόπευε να χρησιμοποιήσει για αυτό τον σκοπό τα δύο ανήλικα θύματά του. «Ξέρω τι σου λέω, δεν θα είναι χοντρές ρε, θα βρω τις κατάλληλες», έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του.

Ο εισαγγελέας Mark Totten που χειρίστηκε την υπόθεση, τόνισε μετά την καταδίκη του Winfree, ότι «ο άνδρας αποτελούσε κίνδυνο για όλο τον κόσμο. Το γραφείο μου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αναζητήσει και να διώξει δράστες όπως αυτός, οι οποίοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να εκμεταλλευτούν άλλους. Σε όλους όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, ζητώ να είστε σε επαγρύπνηση: Ποτέ δεν ξέρετε με βεβαιότητα ποιος βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης».
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... es-tou-sex
Άβαταρ μέλους
The Rebel

10·10·2024
Αιχμαλώτιζε έφηβες νταντάδες, τις βίαζε και τραβούσε βίντεο – Ονειρευόταν χαρέμι με ανήλικες σκλάβες του σεξ.

Εικόνα

Ένας άνδρας θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς ψάρευε έφηβες νταντάδες, τις αιχμαλώτιζε και τις βίαζε, ενώ βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του διατηρώντας αρχείο. Μάλιστα, είχε στόχο να φτιάξει χαρέμι με ανήλικες σκλάβες του σεξ.

Δράστης είναι ο 32χρονος Arisknight Winfree από το East Lansing του Μίσιγκαν, που κρίθηκε ένοχος πρόσφατα για σειρά εγκλημάτων που διέπραξε το 2022, έγραψε η ιστοσελίδα toofab.com (https://toofab.com/2024/10/09/man-lured ... e-assault/).

Χρησιμοποιώντας σελίδα στο διαδίκτυο για εύρεση εργασίας, έψαχνε ανήλικες ή οριακά ενήλικες γυναίκες με πρόσχημα ότι αναζητούσε νταντά που θα έκανε και οικιακές εργασίες. Παραθέτοντας ψεύτικα στοιχεία, υποστήριζε πως μεγάλωνε την ανιψιά του και ότι έλειπε συνεχώς για επαγγελματικούς λόγους, ενώ έδινε δελεαστικό μισθό.

Η δράση του αποκαλύφθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, όταν προσέλαβε την 18χρονη A.S. -δεν αποκαλύπτεται το όνομα για την ασφάλεια της- για να προσέξει την 7χρονη ανιψιά του. Η κοπέλα μόλις έφτασε σπίτι, είδε τα παράθυρα καλυμμένα με χαρτόνια, παντού όπλα, μαχαίρια και σεξουαλικά σύνεργα, ενώ πουθενά δεν υπήρχαν παιδικά παιχνίδια.

Αμέσως, κάλεσε τους γονείς της, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν μετά από λίγο και είδαν σαστισμένη την κοπέλα να τρίβει την πλάτη του 32χρονου μετά από αίτημα του. Αμέσως, τού πέρασαν χειροπέδες και τη συνόδευσαν σπίτι της, ενώ ξεκίνησαν να ψάχνουν τα πράγματά του και τότε αποκαλύφθηκε η πραγματική ιστορία.

«Έπρεπε να την σκοτώσω, έκανα μ…»
Λίγες μέρες πριν την επίσκεψη της A.S., μια νεαρή Ιταλίδα είχε πάει να εργαστεί σπίτι του Winfree, ώστε να πάρει βίζα για να μείνει στις ΗΠΑ. Ο άνδρας τότε της πέρασε φίμωτρο, την έδεσε με αλυσίδα χειροπόδαρα και τη βίαζε για τουλάχιστον δύο μέρες.

«Πες ότι σου αρέσει, θέλω να ακούσω να το λες», είπε στο δεμένο θύμα του και ταυτόχρονα τραβούσε βίντεο, έχοντας σκηνοθετήσει κατάλληλα τον χώρο. Όταν, ο 32χρονος τελείωσε μαζί της, την άφησε ελεύθερη και τη συνόδευσε μέχρι το αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Ιταλία, ενώ την προειδοποίησε να μη μιλήσει.

Εικόνα

Η κοπέλα επιστρέφοντας στην πατρίδα της, επισκέφθηκε γιατρό που κατέγραψε τον βιασμό, ωστόσο αδυνατούσε να προχωρήσει άμεσα τις νομικές διαδικασίες σε βάρος του απαγωγέα της.

Οι αστυνομικοί ερευνώντας το κινητό του Winfree, βρήκαν συνομιλία με φίλο του, όπου έγραφε πως «έπρεπε να τη σκοτώσω, έκανα μ… Θα έβρισκα πως να ξεφορτωθώ το πτώμα, τώρα φοβάμαι μην μιλήσει και με πιάσουν».

«Δεν θα είναι χοντρές ρε».
Επίσης, η αστυνομία βρήκε ακόμα δύο θύματα του 32χρονου, δύο ανήλικες ηλικίας 15 και 16 ετών.

Ο δράστης ζητούσε να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες και είχε βιάσει τις δύο κοπέλες με βάναυσο τρόπο, ενώ είχε βιντεοσκοπήσει και το γεγονός.

Εικόνα

Σε συνομιλία που είχε με ένα φίλο του, έγραφε πως ήθελε να στρατολογήσει ανήλικα κορίτσια για να φτιάξει χαρέμι με ανήλικες σκλάβες του σεξ. Μάλιστα, σκόπευε να χρησιμοποιήσει για αυτό τον σκοπό τα δύο ανήλικα θύματά του. «Ξέρω τι σου λέω, δεν θα είναι χοντρές ρε, θα βρω τις κατάλληλες», έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του.

Ο εισαγγελέας Mark Totten που χειρίστηκε την υπόθεση, τόνισε μετά την καταδίκη του Winfree, ότι «ο άνδρας αποτελούσε κίνδυνο για όλο τον κόσμο. Το γραφείο μου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αναζητήσει και να διώξει δράστες όπως αυτός, οι οποίοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να εκμεταλλευτούν άλλους. Σε όλους όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, ζητώ να είστε σε επαγρύπνηση: Ποτέ δεν ξέρετε με βεβαιότητα ποιος βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης».
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... es-tou-sex
Άβαταρ μέλους
The Rebel

16·10·2024
Γυναίκα γνώρισε άντρα στο διαδίκτυο και τον έκανε σκλάβο της Έχασε 27 κιλά σε δύο μήνες λόγω βασανιστηρίων.
«Είσαι μαζί μου τώρα, δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλον».

Εικόνα

Η χειρότερη περίπτωση «ελεγκτικής και καταναγκαστικής συμπεριφοράς» χαρακτηρίστηκε η υπόθεση ενός άνδρα που υπήρξε θύμα κακοποίησης, καθώς για εννέα μήνες ήταν σκλάβος γυναίκας που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Η 41χρονη Sarah Rigby από τη Βρετανία καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση και μέχρι την τελευταία στιγμή της δίκης παρενοχλούσε τον συνομήλικο της Gareth Jones, έγραψε δημοσίευμα του Toofab (https://toofab.com/2024/10/14/man-escap ... sentenced/).

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2021 όταν οι δυό τους γνωρίστηκαν διαδικτυακά και κανόνισαν να βγουν ραντεβού. «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε ο Jones, προσθέτοντας ότι τέσσερις μήνες μετά πήγε να μείνει μαζί της, καθώς εκείνη τον παρακάλεσε.

Ωστόσο, τότε άρχισε ο εφιάλτης του, που τελείωσε μετά από εννέα μήνες. Το σπίτι ανήκε στη γυναίκα, αλλά εκείνη ανάγκαζε τον φίλο της να δίνει ενοίκιο 837 ευρώ περίπου το μήνα, ενώ έπρεπε να πληρώσει και για όσες φορές την επισκέφθηκε πριν μετακομίσει εκεί.

Επίσης, του απαγόρευσε να βρίσκεται στο χώρο όταν εκείνη απουσίαζε, παρότι εκείνη την περίοδο εργαζόταν μέσω τηλεργασίας λόγω της καραντίνας που επιβλήθηκε για τον κορονοϊό.

«Με πετούσε στο δρόμο και δεν είχα κλειδί ούτε για το σπίτι. Χωρίς εκείνη δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», είπε ο άνδρας, αναφέροντας ότι απαγορευόταν να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, την κουζίνα, την τηλεόραση και άλλα πράγματα ή ανέσεις. Εντούτοις, εκείνος έπρεπε να φροντίζει το νοικοκυριό και να καθαρίζει τακτικά.

Εικόνα

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Ο Gareth Jones κατέληξε να ανέχεται τα πάντα μη μπορώντας να αντιδράσει, ενώ η Sarah Rigby τον απομάκρυνε από φίλους και οικογένεια, τονίζοντας: «Είσαι μαζί μου τώρα, δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλον». Παράλληλα, έλεγχε τα μηνύματα του, αλλά και τη διατροφή του, με αποτέλεσμα να χάσει 27 κιλά περίπου σε διάστημα δύο μηνών, καθώς δεν έτρωγε.

Επιπλέον, τον έβριζε και χτυπούσε συχνά, είτε γιατί ήθελε κάπου να ξεσπάσει, είτε να τον αναγκάσει να της κάνει κάτι, από εξυπηρέτηση, μέχρι αγορά ενός προϊόντος. Έτσι, έφτασε η μέρα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε ένα κατάστημα και ακολούθησε λογομαχία, επειδή η Sarah ήθελε να της αγοράσει ο Gareth κάτι ακριβό, αλλά εκείνος αρνιόταν. Τότε, έβαλε το χέρι της μέσα από την μπλούζα του και γρατσούνισε το χέρι του τόσο βαθιά, ώστε να αρχίσει να τρέχει αίμα, που πότισε το ρούχο του.

«Πες κάτι, ζήτα βοήθεια και θα πω ότι μού επιτέθηκες. Ποιον θα πιστέψουν; Εσένα ή εμένα που είμαι γυναίκα;», είπε η 41χρονη.

Τότε, ο άνδρας της αγόρασε αυτό που ήθελε, αλλά συνειδητοποίησε πως η ζωή του ήταν σε κίνδυνο. Έτσι, το βράδυ ζήτησε κρυφά από τη μητέρα του να συναντηθούν, γιατί ήθελε να μιλήσουν. «Κατέρρευσα μπροστά της… Λιποθύμησα όταν καθίσαμε, η καημένη νόμιζε ότι ζαλίστηκα, αλλά δεν φανταζόταν αυτά που ανέφερα», είπε ο 41χρονος.

Τελικά, ήρθε σε επαφή με οργάνωση που βοηθάει θύματα κακοποίησης και μια μέρα μάζεψε όσα ρούχα χωρούσε μια τσάντα και έφυγε από το σπίτι της. Εκείνη τον αναζήτησε και απείλησε να τον καταγγείλει αν δεν επέστρεφε, αλλά εκείνος είχε απευθυνθεί στην αστυνομία, με τις αρχές να τη συλλαμβάνουν.
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... anistirion
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ο Εθνι, ότι τον μπερδεύει το λέει τροτσκισμό
Ο Rebel, ότι μαλακια δει το λέει συμπεριληπτισμο
:003:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
The Rebel

18·10·2024
Ξύπνησε στο χειρουργείο πριν αφαιρέσουν την καρδιά του – Ο γιατρός ζήτησε να τον σκοτώσουν.
Ευτυχώς, επέζησε και έχει αναρρώσει από την περιπέτεια που βίωσε.

Εικόνα

Ένα βήμα πριν τον θάνατο έφτασε ένας άνδρας που οδηγήθηκε στο χειρουργείο, καθώς ξύπνησε λίγο πριν αφαιρέσουν την καρδιά του και τη δωρίσουν αλλού. Μάλιστα, ο επικεφαλής γιατρός απαίτησε να τον σκοτώσουν, αλλά τον σταμάτησαν οι συνάδελφοί του.

Το εφιαλτικό περιστατικό έγινε στο Κεντάκι των ΗΠΑ, όταν ο 36χρονος Thomas T.J. Hoover μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Baptist Health Richmond τον Οκτώβριο του 2021 μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post (https://nypost.com/2024/10/18/us-news/h ... witnesses/), οι πρώτοι γιατροί που τον εξέτασαν, τον κήρυξαν εγκεφαλικά νεκρό και ζήτησαν να αφαιρέσουν τα όργανά του, καθώς ήταν δωρητής. Έτσι, τον έβαλαν στο χειρουργείο και τη στιγμή που ετοιμάζονταν για τη διαδικασία, εκείνος ξύπνησε.

«Κουνιόταν σαν να είχε σπασμούς, χτυπιόταν πάνω στο κρεβάτι», δήλωσε ανώνυμα μια νοσοκόμα που ήταν μπροστά. Τότε, ο γιατρός που ήταν επικεφαλής χαρακτήρισε «αηδίες» όσα διαδραματίζονταν και ζήτησε να τον σκοτώσουν. Μάλιστα, επειδή κανείς στην αίθουσα δεν ήθελε να προχωρήσει η διαδικασία, εκείνος βγήκε στο διάδρομο φωνάζοντας σε ειδικευόμενους να μπουν στο χειρουργείο.

Ευτυχώς, οι πιο ψύχραιμοι τον σταμάτησαν και οδήγησαν έξω από την αίθουσα, ενώ ο άνδρας συνήλθε κανονικά και έλαβε εξιτήριο για να πάει σπίτι του.

Πλέον, είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη τη μέρα, ενώ αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα ομιλίας και στην κίνηση, λόγω της υπερβολικής δόσης που είχε λάβει. Επίσης, έγινε έρευνα σε βάρος του γιατρού που ζήτησε να θανατωθεί ο ασθενής, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί το αποτέλεσμά της, ούτε και το όνομά του.

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... -skotosoun
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/d ... gia-dorea/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

16|11|2024
Οικογένειες με… βάθος! «Η μητέρα μου με βοήθησε να κάνω σεξ με 158 άνδρες σε δύο εβδομάδες».

Εικόνα

H σταρ του OnlyFans Μπόνι Μπλου. Η 25χρονη αγγλίδα, η οποία ζει τα τελευταία χρόνια μεταξύ Βρετανίας, ΗΠΑ και Αυστραλίας, κατάφερε και έφτιαξε όνομα στην πλατφόρμα ανεβάζοντας βίντεο ενώ κάνει σεξ με -κατά κύριο λόγο- πρωτοετείς φοιτητές.

Αυτό από τη μια της χάρισε πολλές χιλιάδες δολάρια, από την άλλη την έβαλε στο στόχαστρο, καθώς αρκετοί αμφισβητούν το κατά πόσο οι παρτενέρ της είναι ενήλικοι ενώ οι περισσότεροι τη θεωρούν αρπακτικό. Η ίδια επιμένει ότι όλοι τους ήταν άνω των 18 ετών και μάλιστα έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για τη μαγνητοσκόπηση της πράξης.

Κάτι που επανέλαβε μιλώντας και στην Femail. Η Μπόνι Μπλου προκάλεσε όσους την «δικάζουν», λέγοντας ότι «εξαιτία σας κατάφερα να βγάλω 750.000 δολάρια τον τελευταίο μήνα. Τόσο γνωστή με κάνατε. Αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα είχα τίποτα από όλα αυτά που έχω αποκτήσει».

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν η απάντησή της στο πώς αντιδρούν οι γονείς της στη νέα της δουλειά. Ούτε λίγο ούτε πολύ η Μπόνι Μπλου είπε ότι τόσο η μητέρα της όσο και ο πατέρας της, όχι απλά τη στήριξαν, αλλά τη βοήθησαν στο να βρει τους άντρες για τα βίντεό της.

«Η μητέρα μου πήγε στις σχολές και μοίραζε φυλλάδια μαζί με προφυλακτικά στους πρωτοετείς, λέγοντάς τους να κάνουν σεξ μαζί μου» είπε η 25χρονη και συμπλήρωσε: «Ο πατέρας μου έπαιρνε τις επαγγελματικές κάρτες μαζί του και τις μοίραζε στις παμπ που πήγαινε με τους φίλους του».

Όσο για τους παρτενέρ της; Είναι από διάφορες σχολές σε Αγγλία, ΗΠΑ και Αυστραλία, καθώς η Μπόνι Μπλου πηγαίνει σε διάφορα πάρτυ και εκδηλώσεις πρωτοετών για να βρει υποψήφιους συμπρωταγωνιστές.

https://x.com/thatviralfeed/status/1848364638305488955

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %bc%ce%b5/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

11·11·2024
Πελάτης πορνείου δεν ήξερε ότι εκεί εργαζόταν η σύζυγός του και άλλες παράξενες ιστορίες από οίκο ανοχής.
Η πολική αρκούδα και ο υδραυλικός.

Εικόνα

Μια μάνατζερ οίκου ανοχής αποκάλυψε τις πιο τρελές ιστορίες που έχει ζήσει, από απατημένες γυναίκες που ούρλιαζαν, μέχρι έναν φανατικό πελάτη που δεν ήξερε ότι στο δίπλα δωμάτιο έκανε σεξ επί πληρωμή η σύζυγός του.

Η Kate Denoire είναι διευθύντρια οίκου ανοχής στην Αυστραλία και σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post» έδωσε συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τα πιο ακραία περιστατικά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες που θα πρόδιδαν την ταυτότητα των πρωταγωνιστών (https://nypost.com/2024/11/10/lifestyle ... -requests/).

Η πρώτη ιστορία που ξεχώρισε ήταν ενός άνδρα που πήγαινε τακτικά στην επιχείρησή της, πληρώνοντας αδρά για να κάνει σεξ. Βέβαια, δεν ήξερε ότι εκεί εργαζόταν η σύζυγός του, με τη γυναίκα να αγνοεί επίσης τα παραστρατήματά του. «Όσο τρελό και αν ακούγεται, δεν συναντήθηκαν ποτέ στον ίδιο χώρο. Μέχρι και σήμερα δεν ξέρω αν ανακάλυψαν ο ένας τον άλλον» είπε η Denoire.

https://www.tiktok.com/@kate.denoire/vi ... 5884171542

Έπειτα, ανέφερε την περίπτωση ενός άνδρα που πλήρωσε 4.500 δολάρια για ένα τσιγάρο σε νεκροταφείο. «Πήρε ένα από τα κορίτσια μας, την πήγε με το αμάξι σε ένα νεκροταφείο, έκαναν ένα τσιγάρο και επέστρεψαν χωρίς να πουν τίποτα. Ήθελε μόνο να καπνίσει, ούτε σεξ, ούτε κουβέντα, ούτε κάτι άλλο» είπε η διευθύντρια.

Οι τρελές ιστορίες δεν σταματούν εδώ όμως, αφού μια μέρα ένας άνδρας πήγε ντυμένος πολική αρκούδα για να κάνει σεξ και χωρίς να βγει στιγμή από τον ρόλο του, επικοινωνούσε μόνο με γρυλίσματα.

Εικόνα

Ακόμα, ένας άνδρας ντύθηκε υδραυλικός και πλήρωσε για να κάνει σεξ, ωστόσο, στο δωμάτιο αρνήθηκε να αγγίξει την ιερόδουλη. Αντιθέτως, ζήτησε να φτιάξει κάποια χαλασμένη βρύση και όταν έμαθε πως δεν υπήρχε ανάγκη, βρήκε την παλαιότερη και την αναβάθμισε.

«Αυτή η δουλειά δεν σταματάει ποτέ να σε εκπλήσσει» δήλωσε η Kate Denoire, προσθέτοντας ότι πολλές φορές ήρθε αντιμέτωπη με γυναίκες που έψαχναν τους άπιστους συζύγους για να ζητήσουν τα ρέστα.
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... ko-anochis
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024
Ανακάλυψε ότι η κόρη της όμορφης γειτόνισσας είναι παιδί του συζύγου της «Θέλω να σκάψω έναν λάκκο και να μπω μέσα».

Εικόνα

Μία γυναίκα, δυστυχώς ανακάλυψε ότι ο άνδρας της διέπραξε τη χειρότερη προδοσία. Την απάτησε με τη νέα και όμορφη γειτόνισσα, η οποία είναι 16 χρόνια νεότερή του.

Πάντα πίστευε ότι η γειτόνισσα είχε από κοντά τον άνδρα της και παρίστανε «την κακομοίρα».

Ζούσε μαζί με τη γιαγιά της. Με το ζόρι τα έβγαζαν πέρα και δεν τους έφταναν να χρήματα για τους λογαριασμούς στο πολυτελές διαμέρισμα.

Η γιαγιά της στο παρελθόν φρόντιζε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία της κληροδότησε το διαμέρισμα. Έτσι, οι δύο γυναίκες κατέληξαν να μένουν στο ίδιο κτίριο με το ζευγάρι.

«Ανησυχούσα που τον πλησίαζε η γειτόνισσα, αλλά εκείνος έλεγε ότι δεν δίνει σημασία».
Η γυναίκα ανησυχούσε για τη γειτόνισσα που πλησίαζε συνεχώς τον άνδρα της. Του μίλησε για τους φόβους της, όμως εκείνος την καθησύχασε και είπε ότι δεν δίνει καμία σημασία στη γειτόνισσα.

Ο άνδρας της αποφάσισε να βάλει όρια, σε περίπτωση που η γειτόνισσα προσπαθήσει να τα ξεπεράσει και η γυναίκα έμεινε ήσυχη. Το ζευγάρι έχει αρκετά χρήματα και στον άνδρα αρέσει να αγοράζει παλιά κτίρια και να τα ανακαινίζει.

Η γειτόνισσα τους είπε ότι της αρέσουν τα κτίρια που έχουν κάποια ιστορία και ακολουθούσε τον σύζυγό της για να δει τα κτίρια που είχε αγοράσει.

«Έλεγε ότι ότι ο πατέρας του παιδιού εξαφανίστηκε».
Δεν πίστευε ότι συνέβαινε κάτι περίεργο και πραγματικά φαινόταν ότι και οι δύο ένιωθαν θλίψη για τη γειτόνισσα, η οποία τους αφηγούνταν πάντα ένα σωρό λυπητερές ιστορίες. Έλεγε ότι ήταν μόνη της, ότι δεν είχε πατρικό πρότυπο στη ζωή της και όταν έμεινε έγκυος, ο πατέρας του παιδιού, εξαφανίστηκε.

Το ζευγάρι αποφάσισε να βοηθήσει οικονομικά τη γυναίκα, η οποία έδειχνε αθώα και γλυκιά. Τρία χρόνια αργότερα, η γειτόνισσα μαζί με τη γιαγιά μετακόμισαν και πούλησαν το διαμέρισμα.

«Με πήρε τηλέφωνο η γιαγιά της και αποκάλυψε το μυστικό του συζύγου μου».
«Πριν από μία εβδομάδα, η γιαγιά της τηλεφώνησε κλαίγοντας και ομολόγησε ότι, το μικρό κορίτσι, το οποίο σήμερα είναι τεσσάρων ετών είναι το παιδί που γεννήθηκε από τον παράνομο δεσμό τους!»

«Μετακόμισαν επειδή ο άνδρας μου, όταν σπάνια τους επισκέπτεται, συμπεριφέρεται κανονικά ως πατέρας του κοριτσιού και όταν η μικρή άρχισε να μιλάει, φοβόντουσαν μήπως τον πει πατέρα», εξηγεί η γυναίκα.

«Η ηλικιωμένη γυναίκα μου είπε πως, η εγγονή της νιώθει τύψεις γιατί την βοήθησα πολύ και δεν μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο, επειδή με φοβόταν. Πήγα από το εστιατόριο που δουλεύει και, με το που με είδε, έτρεξε στην κουζίνα να κρυφτεί».

«Την βοηθούσαμε οικονομικά και οι δύο».
Η γυναίκα έδινε από τα δικά της χρήματα στη γειτόνισσα για έναν ολόκληρο χρόνο και κατάλαβε πως, και ο άνδρας της, της έδινε περίπου 1.200 ευρώ κάθε μήνα, πίσω από την πλάτη της για να την βοηθήσει με το παιδί.

Πρόσφατα, η γυναίκα είπε στον άνδρα της πως ξέρει ότι είναι ο πατέρας του μικρού αυτού κοριτσιού και εκείνος δεν προσπάθησε να το αρνηθεί.

«Μου επιβεβαίωσε ότι είναι η κόρη του και ζήτησε συγγνώμη».
Ο άνδρας επιβεβαίωσε ότι είναι ο πατέρας του κοριτσιού. Έκανε τεστ πατρότητας και ζήτησε συγγνώμη για την απιστία.

Εκείνη του είπε ότι δεν φταίει αυτός, ότι προσπαθούσε να βοηθήσει τη γειτόνισσα, και εκείνη τον εξαπάτησε. Όμως αυτό δεν δικαιολογεί την απιστία.

«Νιώθω χαμένη, πληγωμένη, προδομένη. Πάντα σύγκρινα τον εαυτό μου με αυτή τη νεαρή γυναίκα. Ήταν και είναι πάρα πολύ όμορφη», είπε η γυναίκα.

«Ο άνδρας μου είναι ψηλός και αδύνατος, ενώ εγώ έχω πάρει κιλά. Θέλω να σκάψω μια τρύπα στο χώμα και να μπω μέσα. Νιώθω γελοία».
https://www.enikos.gr/timeout/anakalyps ... s/2280433/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

18·12·2024
Κοπέλα 20 ετών ξερίζωσε τα μάτια με τα δάχτυλά της Τα κράτησε στα χέρια και πήγε στην εκκλησία.
Η τραγική ιστορία της.

Εικόνα

Μια 26χρονη γυναίκα δήλωσε «τυχερή» που σε ηλικία 20 ετών ξερίζωσε τα μάτια με τα δάχτυλά της, επειδή κατάφερε να σώσει τη ζωή της και πλέον προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή.

Η Kaylee Muthart από τη Νότια Καρολίνα ήταν μια αριστούχος μαθήτρια που σκόπευε να αφοσιωθεί στις σπουδές της, μέχρι που έμπλεξε με τα ναρκωτικά, εξαιτίας συμφοιτητών από τη σχολή της, έγραψε η «New York Post» (https://nypost.com/2024/12/17/us-news/e ... v2-n2MPgg4).

Σε ηλικία 19 ετών πήρε για πρώτη φορά παράνομη ουσία και γρήγορα εθίστηκε, καταλήγοντας να κάνει συνεχώς χρήση μεθαμφεταμίνης. Οι γονείς της, λοιπόν, αποφάσισαν να τη στείλουν σε κέντρο αποτοξίνωσης και να διακόψουν τις σπουδές της, ώστε να ξεκόψει από τις παρέες που την έβαλαν στον κόσμο των ναρκωτικών.

Μία μέρα προτού αναχωρήσει για το κέντρο αποτοξίνωσης, αποφάσισε να πάρει για τελευταία φορά μεθαμφεταμίνη, την οποία έλαβε σε ενέσιμη μορφή. Η δόση της, όμως, ήταν μολυσμένη και αρκετά μεγαλύτερη από εκείνη που υπολόγιζε.

Εικόνα
Η Kaylee Muthart.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί ψυχωτικό επεισόδιο και να ξεριζώσει τα μάτια της χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της, πιστεύοντας ότι αν θυσίαζε ένα μέρος του σώματός της, θα άκουγε τον Θεό.

Στη συνέχεια, κρατώντας τα μάτια στα χέρια της, πήγε στην εκκλησία να προσευχηθεί, ενώ επιτέθηκε σε όποιον πήγε να τη βοηθήσει. «Αφήστε με, θέλω να δω το φως. Δεν βλέπετε ότι μιλώ με τον Θεό;» φώναζε στον κόσμο.

Τελικά, νοσηλεύτηκε και έπειτα από καιρό ξεπέρασε τον εθισμό της, ενώ έλαβε και ψεύτικα μάτια. Πλέον, είναι τυφλή και προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή, ενώ προειδοποιεί τον κόσμο και κυρίως τα νέα παιδιά να μείνουν μακριά από τον κόσμο των ναρκωτικών.

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... n-ekklisia
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”