Αφού το αναφέρατε, μέχρι πριν λίγα χρόνια, η μόνη από την οικοδομή που έβγαζε σημαία στο μπαλκόνι, στις 28 Οκτωβρίου, ήταν μια Ιταλίδα -ας αναπαυτεί εν ειρήνη.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2018, 09:33Έτσι ακριβώς. Εγώ έχω τρεις μεγάλες πάνινες.ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2018, 02:45Χρόνια Πολλά. Δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει ποτέ σημαιάκι από τότε που ενηλικιώθηκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σημαία στο σπίτι. Αλλά σημαία δεν αγοράζεις κάθε τόσο. Την έχεις για χρόνια. Επίσης ξέρω αρκετούς που δεν βάζουν σημαία αλλά αγαπάνε την πατρίδα και θα πήγαιναν να πολεμήσουν αν χρειαζόταν. Δεν πιστεύω ότι το να αγοράσει κάποιος σημαιάκι είναι κριτήριο αλλά μπορεί στους μεγάλους αριθμούς να δείχνει κάτι.hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.
Τέλος μου φαίνεται ότι η χρήση της σημαίας σε πολιτικές και αθλητικές συγκεντρώσεις δημιούργησε μια κακή εικόνα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο Έλληνες είμαστε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Πόσο Έλληνες είμαστε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
50 λεπτά τα φθηνιάρικα, 1 ευρώ τα καλύτερα. Υφασμάτινα αμφότερα. Έχει αρκετούς ξένους στην γειτονιά μου αλλά όχι και ότι σπάνια βρίσκεις Έλληνα. Απλά θυμούνται ότι είναι Έλληνες όταν θέλουν να γκρινιάξουν. Δηλαδή ό,τι κάνουν όλοι οι Έλληνες που νοιάζονται για την ιστορία, την γλώσσα και τις αξίες των προπατόρων τους όσο νοιάζομαι εγώ για την Φόρμουλα 1.Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Οκτ 2018, 18:53Στην περιοχή που ειναι το μαγαζι σου σπάνια βρίσκεις Έλληνα.hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.
Τι τιμή εχεις το σημαιάκι;πλαστικό ή υφασμά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
ritzeri
Λογικό είναι.
Ο Σκλαβενίτης πάλι φέτος της έδινε δωρεάν στον κόσμο.
Οι γύφτοι και οι Αλβανοί προφανώς δεν είναι πελάτες του Σκλαβενίτη και λόγω άγνοιας πληρώνουν αυτό που δίδεται δωρεαν
Ο Σκλαβενίτης πάλι φέτος της έδινε δωρεάν στον κόσμο.
Οι γύφτοι και οι Αλβανοί προφανώς δεν είναι πελάτες του Σκλαβενίτη και λόγω άγνοιας πληρώνουν αυτό που δίδεται δωρεαν
- Βινόσαυρος
δικαιώνεται η γαλή τελικά
δεν αξίζει τίποτα συγκεκριμένο λοιπόν η σημαία
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
ritzeri
Αν το μετράς σε κέρματα, εννοείται δεν κοστίζει τίποτα.Βινόσαυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 06:04δικαιώνεται η γαλή τελικά
Όπως το νεφρό που δίνει η μητέρα στο γιο της.
Κι αυτό δωρεάν διδεται
Προφανώς εσύ τα μετράς όλα σε κέρματα
-
Γιωργης
Για αλλους η σημαια συμβολιΕι τα παντα και για αλλους τιποτα. Το κλειδι ειναι να συνειπαρξουμε με διαλογο και οχι να ζηταμε κρεμαλες για οποιον καιει τη σημαία. Πρεπει να αναλυουμε τα αιτια της διαφωνιας και να αλληλολοκατανοουμε ο ενας τον αλλο. Αυτο ειναι και το πραγματικο νοημα της Δημοκρατίας.
- Βινόσαυρος
εγώ το μετράω;ritzeri έγραψε: 29 Οκτ 2018, 09:54Αν το μετράς σε κέρματα, εννοείται δεν κοστίζει τίποτα.Βινόσαυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 06:04δικαιώνεται η γαλή τελικά
Κι αυτό δωρεάν διδεται
εσείς ψάχνετε την πιο φθηνή σημαία.
-
ritzeri
Όχι φθηνή, δωρεάν.Βινόσαυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 10:21εγώ το μετράω;ritzeri έγραψε: 29 Οκτ 2018, 09:54Αν το μετράς σε κέρματα, εννοείται δεν κοστίζει τίποτα.Βινόσαυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 06:04
δικαιώνεται η γαλή τελικά
Κι αυτό δωρεάν διδεται
Και τη γυναίκα μας δωρεάν ψάχνουμε να τη βρούμε.
Εμείς, όχι εσεις
-
ritzeri
Καμιά αλληλοκατανόηση και οτιδήποτε άλλο γενικολογο που μπορεί να ερμηνευτεί κατά πως σας βολευει.Γιωργης έγραψε: 29 Οκτ 2018, 10:10 Για αλλους η σημαια συμβολιΕι τα παντα και για αλλους τιποτα. Το κλειδι ειναι να συνειπαρξουμε με διαλογο και οχι να ζηταμε κρεμαλες για οποιον καιει τη σημαία. Πρεπει να αναλυουμε τα αιτια της διαφωνιας και να αλληλολοκατανοουμε ο ενας τον αλλο. Αυτο ειναι και το πραγματικο νοημα της Δημοκρατίας.
Με άτομα που νοιώθουν δικαιωμενα κοιτώντας τη φωτό του νεκρού, γιατί δήθεν ήταν μετανάστης , φασίστας και προκαλούσε, δεν είμαι σε θέση να συνδιαλλαγω.
Απλα, ο,,τι θελουν οι πολλοί.
Ήθελαν συριζα; Έκατσα και τον έφαγαν στη μαπα να ξεπουλαει τη Μακεδονία , να δίνει κωλο στην Αλβανία, να δίνει δωρεάν στέγη σε ξένους και όχι σε Έλληνες , να ενδιαφέρεται για τους γκέυ , τα πρεζόνια κλπ.
Ούτε επαναστατησα, ούτε τίποτα. Ακριβώς γιατί είμαι δημοκράτης και σέβομαι τη γνώμη της πλειοψηφίας.
Το ίδιο θα απαιτήσω και από εσάς στο μέλλον, να βγάλετε το σκασμό, ΑΝ ο Έλληνας ποτέ επανέλθει στα λογικα του και εκλέξει πατριωτική κυβέρνηση.
Θα υπομείνετε...
- Βινόσαυρος
καλό το νεφρό και η γυναίκα αλλά δεν έχουν σχέση με την σημαίαritzeri έγραψε: 29 Οκτ 2018, 10:48Όχι φθηνή, δωρεάν.Βινόσαυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 10:21εγώ το μετράω;ritzeri έγραψε: 29 Οκτ 2018, 09:54
Αν το μετράς σε κέρματα, εννοείται δεν κοστίζει τίποτα.
Κι αυτό δωρεάν διδεται
Εμείς, όχι εσεις
-
ritzeri
Πως δεν έχουν;Βινόσαυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 11:02καλό το νεφρό και η γυναίκα αλλά δεν έχουν σχέση με την σημαίαritzeri έγραψε: 29 Οκτ 2018, 10:48Όχι φθηνή, δωρεάν.
Εμείς, όχι εσεις
Και τη σημαία δωρεάν την υπηρετούμε 1-2 χρόνια από τη ζωή μας.
Επαναλαμβάνω, εμείς όλα αυτά. Όχι εσεις
- blackpaint
τον στρατο υπηρετεις, ουτε τη σημαια ουτε την πατριδα, τον στρατο που θελει δωρεαν εργατικα χεριαritzeri έγραψε: 29 Οκτ 2018, 11:11Πως δεν έχουν;Βινόσαυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 11:02καλό το νεφρό και η γυναίκα αλλά δεν έχουν σχέση με την σημαίαritzeri έγραψε: 29 Οκτ 2018, 10:48
Όχι φθηνή, δωρεάν.
Εμείς, όχι εσεις
-
ritzeri
Όπως και να το ονομάσεις, θα έχεις ήδη διαπιστώσει πως υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα , για εμάς - όχι για εσάς, που δεν κοστολογούνται.blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 11:13τον στρατο υπηρετεις, ουτε τη σημαια ουτε την πατριδα, τον στρατο που θελει δωρεαν εργατικα χεριαritzeri έγραψε: 29 Οκτ 2018, 11:11Πως δεν έχουν;Βινόσαυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 11:02
καλό το νεφρό και η γυναίκα αλλά δεν έχουν σχέση με την σημαία
Ξύδιblackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 11:13τον στρατο υπηρετεις, ουτε τη σημαια ουτε την πατριδα, τον στρατο που θελει δωρεαν εργατικα χεριαritzeri έγραψε: 29 Οκτ 2018, 11:11Πως δεν έχουν;Βινόσαυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 11:02
καλό το νεφρό και η γυναίκα αλλά δεν έχουν σχέση με την σημαία
27/10/2018

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-