!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
Re: Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
αα,μαλακίες με μεγάλη γραμματοσειρά
- Οργισμένος
ελπιζω να μην αστειευεσαι. Ο μονος που ειπε την αληθεια, και γιαυτο ολα τα ζωα τον μισουνε ακομα και τωρα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Frappezitis
Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Οι 29 «δηλητηριώδεις» ατάκες για την Ελλάδα που άφησαν εποχή
https://www.enikos.gr/international/vol ... i/2082933/
https://www.enikos.gr/international/vol ... i/2082933/
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- hellegennes
Εδώ κρίνουμε την προσωπικότητά του και αν ήταν ανθέλληνας, όχι αν δούλεψε για το γερμανικό κράτος.Δημοκράτης έγραψε: 27 Δεκ 2023, 12:42αυτό είναι άσχετο με την αντίδραση των ΕΛ. Ο Σόιμπλε έκανε την δουλειά του, δούλεψε για το κράτος του και κέρδισε. Το πρόβλημα των ΕΛ είναι ότι οι ίδιοι δεν δούλεψαν για το κράτος τους και όχι ότι ο Σόιμπλε τους βρήκε μπόσικους , πτωχευμένους και βλάκεςhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2023, 12:37Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Σόιμπλε ήταν καλός άνθρωπος. Ένας σκατόψυχος μαλάκας ήταν, μπλεγμένος σε οικονομικό σκάνδαλο για το οποίο δεν πλήρωσε ποτέ.panos291 έγραψε: 27 Δεκ 2023, 10:42 Ριχνοντας μια ματια στα σχολια σε αλλα σαιτς και διαβαζοντας τα σχολια, ο περισσοτερος κοσμος πιστευει οτι οι Γερμανοι και ο Σοιμπλε μας εβαλαν στα μνημονια επειδη ηταν κακοι και εχθροι της Ελλαδας και προφανως εμεις δεν φταιγαμε σε τιποτα.
Σαφώς ήταν αθέλληνας χωρίς να πείθει ιδιαίτερα όταν έλεγε ότι ήταν απλώς ρεαλιστής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Από σπόντα, το μόνο καλό που πήγε να κάνει. Αλλά του έβαλαν χέρι οι Αμερικάνοι γιατί μπορεί να βγαίναμε από το ΝΑΤΟ, και χέστηκε. Ούτε αυτό δεν καταφέρει να κάνει. Λαμόγιο, απάνθρωπος και άχρηστος.Ναύτης έγραψε: 27 Δεκ 2023, 13:03Δεν έχεις δίκιο σ' αυτά.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2023, 12:18 (...) Ρε σεις εάν δεν ήταν ο Σόιμπλε τώρα θα κάναμε διαγωνισμό με τους Τούρκους ποιος έχει μεγαλύτερο πληθωρισμό
Ο Σόιμπλε πάλεψε με μανία να μας βγάλει από την ΟΝΕ (ίσως και από την ΕΕ) και να γυρίσουμε στη δραχμή (προσωπικά δεν είμαι ακόμα βέβαιος αν σήμερα θα ήμασταν καλύτερα στην περίπτωση που είχαμε βγει τότε από την ΟΝΕ). Κυρίως οι Γάλλοι και δευτερευόντως οι Αμερικανοί μας κράτησαν μέσα.
Σε γενικές γραμμές, νομίζω ότι ο Σόιμπλε υπήρξε ο χειρότερος ανθέλληνας μετά τον Μέτερνιχ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Frappezitis
Το πχορουμ πενθεί. Βόλφανγκ, οι πλάτες των πχορουμιτων νοσταλγούν το μαστίγιό σου.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το 99% του ελληνικού λαού πανηγυρίζει, κατά τα λοιπά είναι υπέρ της δημοκρατίας...στην Ουκρανία, την αργεντινη, όπου τους γουστάρει.
Δεν αστειεύομαι καθόλουΟργισμένος έγραψε: 27 Δεκ 2023, 13:26ελπιζω να μην αστειευεσαι. Ο μονος που ειπε την αληθεια, και γιαυτο ολα τα ζωα τον μισουνε ακομα και τωρα.
Η Ελλάδα ήταν σε τροχιά σύγκρουσης και χρεωκοπίας
Η υλοποίηση του μνημονίου στην κατεύθυνση του να σωθούν οι υπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας δεν ήταν επιλογή του Σόιμπλε. Ήταν επιλογή της ΛΜΑΤ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Οργισμένος
Ολων των ειδων τα παρασιτα αλλα και οι εντελως βλακες μισουν τον Σοιμπλε..Beria έγραψε: 27 Δεκ 2023, 13:35Δεν αστειεύομαι καθόλουΟργισμένος έγραψε: 27 Δεκ 2023, 13:26ελπιζω να μην αστειευεσαι. Ο μονος που ειπε την αληθεια, και γιαυτο ολα τα ζωα τον μισουνε ακομα και τωρα.
Η υλοποίηση του μνημονίου στην κατεύθυνση του να σωθούν οι υπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας δεν ήταν επιλογή του Σόιμπλε. Ήταν επιλογή της ΛΜΑΤ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Από ότι άκουσα ζήτησε ως τελευταία επιθυμία να τον θάψουν μαζί με το συγκλονιστικό πόνημα του οργισμένου.
- Eθνικοκοινωνιστης
συμβαινουν αυτα
χθες τον επιασε η bild στο στομα της παντως,οι πουστηδοι ειναι να μην σου κανουν ποδαρικο την πρωτοχρονια
χθες τον επιασε η bild στο στομα της παντως,οι πουστηδοι ειναι να μην σου κανουν ποδαρικο την πρωτοχρονια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ακομη περισσοτερο θα θρηνει την μητερουλα και μεγαλη ηγετιδα οπως λεγατε καποτε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Ευτυχώς την έσωσε ο Σόιμπλε και τώρα ο μέσος Έλληνας ζει με την οικονομική άνεση που ζούσε ο ίδιος ο Σόιμπλε. Ομολογουμένως έκανε τρομερές θυσίες ο άνθρωπος.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2023, 13:35 Δεν αστειεύομαι καθόλου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ήταν οσιομάρτυς· την πολιτική της χώρας του και της τάξης του υπηρέτησεhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2023, 13:48Ευτυχώς την έσωσε ο Σόιμπλε και τώρα ο μέσος Έλληνας ζει με την οικονομική άνεση που ζούσε ο ίδιος ο Σόιμπλε. Ομολογουμένως έκανε τρομερές θυσίες ο άνθρωπος.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2023, 13:35 Δεν αστειεύομαι καθόλου
Αλλά η διάγνωση του για την πορεία της νεοελληνικής πασοκοψωλαρίας ήταν ολόσωστη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ήταν και επιλογή του Σοιμπλε. Μη λέμε ότι να ναι.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2023, 13:35Δεν αστειεύομαι καθόλουΟργισμένος έγραψε: 27 Δεκ 2023, 13:26ελπιζω να μην αστειευεσαι. Ο μονος που ειπε την αληθεια, και γιαυτο ολα τα ζωα τον μισουνε ακομα και τωρα.
Λες και δεν ήξερε που πάνε τα λεφτά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 1909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
-