!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 24 Δεκ 2023, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Fata_Morgana
Το είχα ακούσει ίσα με 100 φορές μέσα σε 3-4 μέρες.
Δώσε μου φωτιά να κάψω πια απ' την καρδιά
Του χωρισμού το βάσανο
Βάλε μου να πιώ απ' το πιοτό το δυνατό
Της λησμονιάς το βάλσαμο
Είν αλλιώς όταν ένα κομμάτι το έχει βιώσει κανείς...
- Fata_Morgana
Άσε λέμε. Σε κάνουν και γίνεσαι χειρότερα
That's the whole pointFata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:14Άσε λέμε. Σε κάνουν και γίνεσαι χειρότερα
student έγραψε: 19 Δεκ 2023, 19:13 νήμα για καψουροτράγουδα του πόνου...μοιρολόγια πονεμένων καρδιών...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Επειδη στα νηματα ΠΑΚΥ δεν πολυμπαινω κι εχω χασει επισοδεια εσυ ξαποστειλες τον λεγαμενο η αυτος εσενα;
- Fata_Morgana
plouf έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:24Επειδη στα νηματα ΠΑΚΥ δεν πολυμπαινω κι εχω χασει επισοδεια εσυ ξαποστειλες τον λεγαμενο η αυτος εσενα;![]()
Μαζί είμαστε. Απλα υπήρξε πρόσφατα ενα διάστημα που είχαμε σφαχτει άσχημα και ας πούμε είχαμε χωρίσει. Από εκεί η έμπνευση.
- Fata_Morgana
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Α ενταξει τοτε.Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:34plouf έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:24Επειδη στα νηματα ΠΑΚΥ δεν πολυμπαινω κι εχω χασει επισοδεια εσυ ξαποστειλες τον λεγαμενο η αυτος εσενα;![]()
Μαζί είμαστε. Απλα υπήρξε πρόσφατα ενα διάστημα που είχαμε σφαχτει άσχημα και ας πούμε είχαμε χωρίσει. Από εκεί η έμπνευση.
Σε κατι τετοιες περιπτωσεις ταιριαζει αρκετα και το ασμα ασματων του Νικου Καρβελα και της Αννας Βιση "Αντιστροφη μετρηση"
Κοιταξτε και οι δυο να κανετε αμοιβαιες υποχωρησεις και εντιμους συμβιβασμους γιατι αλλιως το καραβι θα βουλιαξει.
- Fata_Morgana
Υπέροχο τραγούδι.plouf έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:41Α ενταξει τοτε.Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:34plouf έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:24
Επειδη στα νηματα ΠΑΚΥ δεν πολυμπαινω κι εχω χασει επισοδεια εσυ ξαποστειλες τον λεγαμενο η αυτος εσενα;![]()
Σε κατι τετοιες περιπτωσεις ταιριαζει αρκετα και το ασμα ασματων του Νικου Καρβελα και της Αννας Βιση "Αντιστροφη μετρηση"
Κοιταξτε και οι δυο να κανετε αμοιβαιες υποχωρησεις και εντιμους συμβιβασμους γιατι αλλιως το καραβι θα βουλιαξει.![]()
Για το αν χρειάζονται υποχωρήσεις είναι σχετικό. Σίγουρα απαιτείται όμως να αναγνωρίζει τα λαθη του. Αλλιώς δεν πάμε πουθενά.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν αυτα τα λαθη νιωθεις οτι σου μειωνουν την προσωπικοτητα τοτε ειναι κακο για σενα την ιδια να μενεις σε μια σχεση σαν κι αυτη.Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:44Υπέροχο τραγούδι.plouf έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:41Α ενταξει τοτε.Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:34
Κοιταξτε και οι δυο να κανετε αμοιβαιες υποχωρησεις και εντιμους συμβιβασμους γιατι αλλιως το καραβι θα βουλιαξει.![]()
Για το αν χρειάζονται υποχωρήσεις είναι σχετικό. Σίγουρα απαιτείται όμως να αναγνωρίζει τα λαθη του. Αλλιώς δεν πάμε πουθενά.
Αν παλι τα λαθη του δεν ειναι τετοιας φυσεως τοτε μπορεις να ζυγισεις τα υπερ και τα κατα και τοτε θα πορευτεις οπως νομιζεις.
- Fata_Morgana
Για να μειώσει την προσωπικότητα μου θα πρέπει να αποδεχθώ το να μην αναγνωρίζει το λάθος και να προσπεράσω. Ή να συμβιβαστώ,κάνω υποχωρήσεις κτλ σε σημεία που όντως χάνω έδαφοςplouf έγραψε: 24 Δεκ 2023, 01:01Αν αυτα τα λαθη νιωθεις οτι σου μειωνουν την προσωπικοτητα τοτε ειναι κακο για σενα την ιδια να μενεις σε μια σχεση σαν κι αυτη.Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:44Υπέροχο τραγούδι.plouf έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:41
Α ενταξει τοτε.
Αν παλι τα λαθη του δεν ειναι τετοιας φυσεως τοτε μπορεις να ζυγισεις τα υπερ και τα κατα και τοτε θα πορευτεις οπως νομιζεις.
Κάτι που δεν είναι στον χαρακτήρα μου γενικά. Δεν κάνω πίσω εύκολα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Mia χαρα σε βρισκω δεν μπορω να πω ακριβως αυτο ειναι η αξιοπρεπια αλλωστε.Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 01:12Για να μειώσει την προσωπικότητα μου θα πρέπει να αποδεχθώ το να μην αναγνωρίζει το λάθος και να προσπεράσω. Ή να συμβιβαστώ,κάνω υποχωρήσεις κτλ σε σημεία που όντως χάνω έδαφοςplouf έγραψε: 24 Δεκ 2023, 01:01Αν αυτα τα λαθη νιωθεις οτι σου μειωνουν την προσωπικοτητα τοτε ειναι κακο για σενα την ιδια να μενεις σε μια σχεση σαν κι αυτη.Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 00:44
Υπέροχο τραγούδι.
Κάτι που δεν είναι στον χαρακτήρα μου γενικά. Δεν κάνω πίσω εύκολα![]()
Μπορεις παντως να εφρμοσεις και το βιβλικο οφθαλμον αντι οφθαλμου και οδοντα αντι οδοντος για να ερθει
και κεινος στην δικια σου θεση.
- Fata_Morgana
Το 'χωplouf έγραψε: 24 Δεκ 2023, 01:19Mia χαρα σε βρισκω δεν μπορω να πω ακριβως αυτο ειναι η αξιοπρεπια αλλωστε.Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 01:12Για να μειώσει την προσωπικότητα μου θα πρέπει να αποδεχθώ το να μην αναγνωρίζει το λάθος και να προσπεράσω. Ή να συμβιβαστώ,κάνω υποχωρήσεις κτλ σε σημεία που όντως χάνω έδαφοςplouf έγραψε: 24 Δεκ 2023, 01:01
Αν αυτα τα λαθη νιωθεις οτι σου μειωνουν την προσωπικοτητα τοτε ειναι κακο για σενα την ιδια να μενεις σε μια σχεση σαν κι αυτη.
Κάτι που δεν είναι στον χαρακτήρα μου γενικά. Δεν κάνω πίσω εύκολα![]()
Μπορεις παντως να εφρμοσεις και το βιβλικο οφθαλμον αντι οφθαλμου και οδοντα αντι οδοντος για να ερθει
και κεινος στην δικια σου θεση.![]()