Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
southern έγραψε: 08 Δεκ 2023, 15:02
Στη Σιγκαπούρη είχα μια 25ρα νοσοκόμα που ήθελε μόνο house. Ήμουν 39 τότε
Η σύντροφός σου είναι πιστή; αν ναι σου πάει καρδιά να το κάνεις αυτό; έχεις ξανά απατήσει;
1 χρόνο την έχω. Θέλω να πιστεύω ότι είναι πιστή.
Μου φωνάζει όμως γιατί έχει μανιάτικο ταμπεραμέντο
Είσαι ωραίος εσύ.
Θες να πιστεύεις ότι είναι πιστή, αλλά με την πρώτη ευκαιρία που πιστεύεις ότι σου την έπεσε κάποιο πιπινάκι, σκέφτεσαι πώς να απατήσεις χωρίς να σε πάρουν πρέφα.
Ζορίζομαι πάρα πολύ για να μην σε χαρακτηρίσω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Η σύντροφός σου είναι πιστή; αν ναι σου πάει καρδιά να το κάνεις αυτό; έχεις ξανά απατήσει;
Είσαι ωραίος εσύ.
Θες να πιστεύεις ότι είναι πιστή, αλλά με την πρώτη ευκαιρία που πιστεύεις ότι σου την έπεσε κάποιο πιπινάκι, σκέφτεσαι πώς να απατήσεις χωρίς να σε πάρουν πρέφα.
Δεν είμαι παντρεμένος με παιδί. Δεν σκοπεύω να τη διώξω
southern έγραψε: 08 Δεκ 2023, 15:11
Είσαι ωραίος εσύ.
Δεν είμαι παντρεμένος με παιδί. Δεν σκοπεύω να τη διώξω
Α, επειδή μόνο οι παντρεμένοι με παιδιά είναι κακό να απατάνε
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Είσαι ωραίος εσύ.