Χώρος-ατμόσφαιρα 5/10
Την προηγούμενη φορά που είχα πάει κάθισα πίσω στην αυλή, η οποία είναι μια όαση στο κέντρο της Αθήνας, Δυστυχώς όταν έκλεισα το τραπέζι μου είπαν οτι ακόμη ήταν κλειστή και την ανοίγουν απο Μάιο και μετά. Ο μέσα χώρος δε λέει τίποτα, ο μη καπνιστών πολύ καλύτερος. Αν πηγαίναμε στην αυλή θα έβαζα 7,5
Πάρκινγκ το περίμενα πολύ δυσκολότερο.
Εξυπηρέτηση 7/10
Δεν είχαμε κανένα παράπονο, λίγο τα κυρίως ήρθαν με καθυστέρηση το ένα με το άλλο και τα πρώτα σε δόσεις, μικρό το κακό βέβαια. Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα του σέρβις αλλά της κουζίνας. Το σέρβις σα σέρβις πολύ καλό ειδικά η κοπέλα που μας πήρε παραγγελία.
Ποιότητα φαγητού 8/10
Κατάλογος μικρός και καλός με επιλεγμένες πρώτες ύλες.
λοιπόν
Αλιάδα με φυστίκι Αιγίνης, έκπληξη για εμένα, πολύ καλή, στην αρχή δοκίμασα διστακτικά αλλά εξεπλάγην
τζατζίκι με ψητά λαχανικά, οκ τπτ το φοβερό
Λουκάνικο, ο μιλορδ!! απο τα καλύτερα που έχω φάει ποτέ, εξαιρετικά ισορροπημένα μπαχαρικά, φοβερό ψήσιμο, γεμάτη γεύση, θα πήγαινα μόνο για αυτό αν γινόταν
Σαγανάκι κεφαλοτύρι Ιου, αρκετά αλμυρο, δε θα το ξανάπερνα
Μοσχαρίσια Γλώσσα, φοβερός κρασομεζές - τσιπουρομεζές, βρήκα σήμερα κι στο μάρκετ και αγόρασα!
Αρμένικη μπουγάτσα με τυρί και συγλινο, ωραιότατη, δε ξέρω τι τυρί είχε μέσα.
Ψητό κοτόπουλο σχάρας εξαιρετικό
Κρασί ότι πρέπει για να πιεις με παρέα και ήπιαμε αρκετό.
Νομίζω δε δοκιμάσαμε τίποτα απο τα πιάτα ημέρας.
Value for money 7/10
Πήραμε σχεδόν όλο τον κατάλογο και 3 λίτρα κρασί(ίσως παραπάνω), πάνω κάτω μας πήγε 22€ το άτομο. Θεωρώ οτι για να φας νορμαλ και να πιεις ενα μισόκιλο, με ένα 15αρι είσαι μπόμπα. Πιο οικονομικό απο τα τελευταία μεζεδοπωλεία που είχαμε πάει.
Αν θα ξαναπάω; Φυσικά. Θα μπορούσα να ξαναπήγαινα μόνο και μόνο για το λουκάνικο.
ΥΓ. Εχει ένα δίκιο ο waldorf σε αυτό που λέει. Έπρεπε να έρθει όμως