!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
Re: Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
Του ζήτησε συγγνώμη που είπε γαμώ το χέρι μου που σε ψήφιζε;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όπως μουγκα και για τα μεγάλα Καλυβια και την Αγία Κυριακή...
Λες και δεν είναι χωριά το πολυ 10 χιλιομέτρων!!!!! Από την έξυπνη πολη και ανήκουν στον έξυπνο δήμο...
Ο δε μεγαλοδημοσιογράφος, ποθ βγαίνει συνέχεια στα κανάλια πανελλαδικης εμβέλειας..., πριν και κατά την διαρκεια της καταστροφής, όλο μιλουσε... Μετά σιγή..
Αφου κι εγώ, ως καλοπροαίρετος και ευκολοπιστος είπα θα έχει δουλειά (την βασική του)
Αλλά ολοι οι γνωστοί με διόρθωσαν... Έπεσε γραμμή για σιωπή...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
stergiosbik
Δεν μιλησα για τον Δημαρχο Τρικαλων.Γαληνός έγραψε: 30 Σεπ 2023, 12:41Για τον Μιχαλακη, που τον ψηφίζει και η ΚΚΕ μάνα μου (...),
Είναι μέρος του κατεστημένου; είναι!
Όποιος ψηφίσει τους μλκες, οκ ας διαλέξει Μιχαλάκη.
Οι λοιποι, για να εκδικηθούν τους απατεώνες, ας ψηφίσουν κάτι άλλο.
Για την έξυπνη πολη... Γελαει όλος ο γαλαξίας...
Μου είχε πει ένας Λαρισαίος... Εκεί κάτι έξυπνα λεωφορεία έχετε κλπ
Και του λέω μην πιστευεις τίποτα.
Και γελουσε!
Ημουν νομιζω πολυ συγκεκριμενος.
Για τον αντιπεριφερειαρχη μιλησα.
Και ναι,ειτε σου αρεσει ειτε οχι,ο ανθρωπος εχει παραξει μεγαλο εργο για τον νομο.
Η Άλλη Μεριά ( ξανα) ψηφίζει Μπεο δαγκωτό
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Golden Age
Ο Μπέος είναι ο μόνος που κάνει έργα και ο μόνος που μπορεί να κάνει αντιπλημμυρικά έργα. Οι υπόλοιποι θα υποχωρούν στις πιέσεις της αναρχοαριστεράς που δεν θέλει να γίνει τίποτα στο Βόλο.
Φυσικά έπεσε γραμμή για Σιωπή. Μεγάλα Καλύβια και Αγία Κυριακή πολύ μεγάλες καταστροφές. Αλλά αυτό που συνέβη στη Φαρκαδονα είναι αδιανόητο. Εγώ εκεί έχασα το γραφείο μου και το 80% της κωμόπολης έχασε τα σπίτια του. Κανένας δεν ήρθε από τους πολιτικούς πλην του Κασσελακη. Η κατάσταση θυμίζει χώρα της Υποσαχαριας Αφρικής.Γαληνός έγραψε: 30 Σεπ 2023, 12:46Όπως μουγκα και για τα μεγάλα Καλυβια και την Αγία Κυριακή...
Λες και δεν είναι χωριά το πολυ 10 χιλιομέτρων!!!!! Από την έξυπνη πολη και ανήκουν στον έξυπνο δήμο...
Ο δε μεγαλοδημοσιογράφος, ποθ βγαίνει συνέχεια στα κανάλια πανελλαδικης εμβέλειας..., πριν και κατά την διαρκεια της καταστροφής, όλο μιλουσε... Μετά σιγή..
Αφου κι εγώ, ως καλοπροαίρετος και ευκολοπιστος είπα θα έχει δουλειά (την βασική του)
Παράλληλα ζητά από τους πολίτες την επόμενη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές να δώσουν «μια πρώτη ανάσα στη χώρα». Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook:
«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου. ‘Αραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που “πνίγουν” τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών; Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».
https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... imarchias/
«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου. ‘Αραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που “πνίγουν” τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών; Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».
https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... imarchias/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Ναι ναι, Ξερω. Και ο Παπαδοπουλος ειχε φτιαξει δρομους και γηπεδαGolden Age έγραψε: 30 Σεπ 2023, 12:49Ο Μπέος είναι ο μόνος που κάνει έργα και ο μόνος που μπορεί να κάνει αντιπλημμυρικά έργα. Οι υπόλοιποι θα υποχωρούν στις πιέσεις της αναρχοαριστεράς που δεν θέλει να γίνει τίποτα στο Βόλο.
Και ο Escobar.
Κοίτα να δεις τι δικαιολογίες βρίσκουν τα ΝΔουλικα για να δικαιολογήσουν τον τραμπούκο

Σε λίγο θα μας πουν πως ο πολίτης έβρισε τη μάνα του Μπεου και οι ζαιοι που ανέβασαν το βιντεακι το έκοψαν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
stergiosbik
Μεταξυ αλλων,οντως και στην Φαρκαδωνα η κατασταση ειναι απελπιστικη παιδια.Arisvilla έγραψε: 30 Σεπ 2023, 12:51Φυσικά έπεσε γραμμή για Σιωπή. Μεγάλα Καλύβια και Αγία Κυριακή πολύ μεγάλες καταστροφές. Αλλά αυτό που συνέβη στη Φαρκαδονα είναι αδιανόητο. Εγώ εκεί έχασα το γραφείο μου και το 80% της κωμόπολης έχασε τα σπίτια του. Κανένας δεν ήρθε από τους πολιτικούς πλην του Κασσελακη. Η κατάσταση θυμίζει χώρα της Υποσαχαριας Αφρικής.Γαληνός έγραψε: 30 Σεπ 2023, 12:46Όπως μουγκα και για τα μεγάλα Καλυβια και την Αγία Κυριακή...
Επειδη πηγα και ειδα το λεω.Αλλο να το βλεπεις με τα ματια σου και αλλο απο μια οθονη.
Και αυτη η πουτανα η μποχα δεν παλευεται!
Εφυγα και ειχα την μυρωδια στα ρουθουνια μου για ωρες!
Εβαλα να φαω και το φαγητο ενω δεν ειχε τιποτα,η μυρωδια του και η γευση του μου φαινονταν ακριβως η ιδια με την περιοχη που ημουν!!!
Η Θεσσαλια παιδες εχει πεθανει.
Δεν ξερω τι λενε στα ΜΜΕ και ουτε με νοιαζει.
Μονο αν βλεπατε με τα ματια σας τι εχει συμβει θα καταλαβαινατε οτι αυτος ο τοπος δεν θα μπορεσει να επανελθει.
Τουλάχιστον θα σας κάνει μεγάλη γιορτή τα Χριστούγεννα ελληνιάρηδες.
Μην τα θέλετε όλα δικά σας. Το χρήμα πάει εκεί που πρέπει.
Μην τα θέλετε όλα δικά σας. Το χρήμα πάει εκεί που πρέπει.
Εκεί Φαρκαδόνα (εγώ δεν μπήκα μέσα- από τον κεντρικό δρόμο) τα συσσωρευμένα νερά στα χωραφια (που εδώ και 3 εβδομάδες παραμενουν- και πριν την νέα βροχή) ΔΕΝ γίνεται να αντληθούν σε υδροφορες του δήμου και να πεταχτουν τα νερά στο ποταμι (τώρα που η στάθμη των ποταμων έχει πεσει;;)
Ξέρει κανεις;;
Τόσο τεχνικά δυσκολο ειναι ή δεν έχει νόημα... (η πηγη κουνουπιών... με δυτικό Νείλο)
Ξέρει κανεις;;
Τόσο τεχνικά δυσκολο ειναι ή δεν έχει νόημα... (η πηγη κουνουπιών... με δυτικό Νείλο)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Εγώ έχω φάει την μπόχα από τα νεκρά ζώα για μέρες, την μυρωδιά του πετρελαίου και τη σκόνη συν τα πεταμένα πράγματα στους δρόμους που μόλις πριν 5 μέρες άρχισαν να τα μαζεύουν. Και προχθές μπήκε πάλι νερό στο υπόγειο από τις νεροποντες. Η Θεσσαλία έχει πεθάνει πλην ίσως της Λάρισας.stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2023, 13:08Μεταξυ αλλων,οντως και στην Φαρκαδωνα η κατασταση ειναι απελπιστικη παιδια.Arisvilla έγραψε: 30 Σεπ 2023, 12:51Φυσικά έπεσε γραμμή για Σιωπή. Μεγάλα Καλύβια και Αγία Κυριακή πολύ μεγάλες καταστροφές. Αλλά αυτό που συνέβη στη Φαρκαδονα είναι αδιανόητο. Εγώ εκεί έχασα το γραφείο μου και το 80% της κωμόπολης έχασε τα σπίτια του. Κανένας δεν ήρθε από τους πολιτικούς πλην του Κασσελακη. Η κατάσταση θυμίζει χώρα της Υποσαχαριας Αφρικής.Γαληνός έγραψε: 30 Σεπ 2023, 12:46
Όπως μουγκα και για τα μεγάλα Καλυβια και την Αγία Κυριακή...
Επειδη πηγα και ειδα το λεω.Αλλο να το βλεπεις με τα ματια σου και αλλο απο μια οθονη.
Και αυτη η πουτανα η μποχα δεν παλευεται!
Εφυγα και ειχα την μυρωδια στα ρουθουνια μου για ωρες!
Εβαλα να φαω και το φαγητο ενω δεν ειχε τιποτα,η μυρωδια του και η γευση του μου φαινονταν ακριβως η ιδια με την περιοχη που ημουν!!!
Η Θεσσαλια παιδες εχει πεθανει.
Δεν ξερω τι λενε στα ΜΜΕ και ουτε με νοιαζει.
Μονο αν βλεπατε με τα ματια σας τι εχει συμβει θα καταλαβαινατε οτι αυτος ο τοπος δεν θα μπορεσει να επανελθει.
Ρε συ εδώ δεν έχουν πάρει τα πεταμένα πράγματα από τους δρόμους θα ασχοληθεί κανείς με αυτά? Εγώ τις προάλλες έβλεπα ανθρώπινα περιττώματα στους δρόμους. Μιλάμε για υγειονομική βόμβα.Γαληνός έγραψε: 30 Σεπ 2023, 13:13 Εκεί Φαρκαδόνα (εγώ δεν μπήκα μέσα- από τον κεντρικό δρόμο) τα συσσωρευμένα νερά στα χωραφια (που εδώ και 3 εβδομάδες παραμενουν- και πριν την νέα βροχή) ΔΕΝ γίνεται να αντληθούν σε υδροφορες του δήμου και να πεταχτουν τα νερά στο ποταμι (τώρα που η στάθμη των ποταμων έχει πεσει;;)
Ξέρει κανεις;;
Κατάλαβα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 3546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 31 Απαντήσεις