Κανένας δεν θα πτώχευε. Οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι με την σειρά τους ασφαλισμένες σε ασφαλιστικές ασφαλιστικών και έτσι το ρίσκο διαχέεται παγκοσμίως. Οταν έγινε το συμβάν τής 09/11, τα ασφαλιστήρια αυξήθηκαν παγκοσμίως.Beria έγραψε: 16 Σεπ 2023, 08:32 Εάν όλα τα ακίνητα της Θεσσαλίας ήταν ασφαλισμένα, τότε θα πτώχευσαν οι ασφαλιστικές εταιρείες που θα είχαν αναλάβει την αποζημίωση
Θα μετακυλιοταν το κόστος πάλι σε μας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φάτε γίδια υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης
Re: Φάτε γίδια υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δηλαδή, πάλι σε εμας το κόστος μετακυλίεται
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ειδικότερα το ΣτΕ με την υπ΄ αριθμ. 3783/2014 απόφασή του, έκρινε ότι τα «θύματα» της ασφαλιστικής εταιρείας θα λάβουν, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ασφαλιστικής εκκαθάρισης, μέσω του μηχανισμού εγγυήσεων (εγγυητικό κεφάλαιο), το 70% των ποσών που διεκδικούν ως αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο.
Και μιλάμε για τον τότε κολοσσό Ασπίς Πρόνοια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nrg την 16 Σεπ 2023, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:00Η ασφαλεια αυτοκινητου δεν εχει καμια σχεση με την ασφαλεια σπιτιου. Αν ερθω εγω και σου σπασω το σπιτι, δε θα τα βρουν οι ασφαλιστικες μεταξυ τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 10:40Η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι ακριβώς το ίδιο με την ασφάλεια σπιτιού. Γιατί το ζητούμενο είναι να πληρωθείς όταν ο γείτουνας σε τρακάρει είτε το αμάξι σου είναι σε φανάρι και στουκάρει πάνω σου, είτε είναι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι σου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 10:31
Το αν η ασφαλεια ζωης ή σπιτιου ειναι απαραιτητη θα το κρινει ο καθενας ατομικα. Δικο μου ειναι το σπιτι, αν θελω βαζω φωτια και το καιω.
Η ασφαλιση αυτοκινητου δεν εχει καμια σχεση με την ασφαλιση του σπιτιου. Δε θα τρακαρω το σπιτι του γειτουνα.
Εννοώ ότι πάντα παίζει και το στοιχείο της συνυπευθυνότητας σε κάθε περίπτωση.
Και πάντα υπάρχουν κλίμακες στα συμβόλαια της κάθε ασφάλειας, ανάλογα με το τι θέλει να ασφαλίσει ο καθένας. Πάντα.
Ας μη σχολιασουμε οτι το συγκρινεις και με την ασφαλεια ζωης...
Φυσικα και υπαρχουν κλιμακες αλλα τι σχεση εχει αυτο με την υποχρεωτικοτητα? Και εγω ασφαλιζω το σπιτι (αναγκαστικα για λιγα ακομα χρονια αλλα θα συνεχισω και μετα) αλλλα δε μπορει να με αναγκασει ο καθε αχρηστος ΠΘ να πληρωνω ασφαλεια επειδη ειναι ανικανος.
Αν κατάλαβα καλά, κάνεις αναγκαστικά
Συνεχίστε, γίνεται όλο και καλύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οντως, αν πρόκειται γιά νέα ασφάλιση, δεν ασφαλίζουν γιά σεισμό κτήρια παλιότερα από 40 χρόνια. Ωστόσο, ανανέωση σου κάνουν, ακόμη και αν περάσουν τα 40 χρόνια.mao mao έγραψε: 16 Σεπ 2023, 11:48Θεωρητικά το μέτρο είναι σωστό. Στην πράξη δε νομίζω ασφαλιστική εταιρία να ασφαλίσει για νορμάλ ποσό διαμέρισμα πολύκατοικίας του 50 ή του 60. Πχ θα σου πουν για τα 60 τετραγωνικά θέλουμε 2.000 το χρόνο για ασφάλιση έναντι σεισμού. Αν το ασφαλίζουν με 50 ή 100 ευρώ απλά όταν γίνουν τα 6.5 ρίχτερ τα στελέχη της ασφαλιστικής θα πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και θα φύγουν εξωτερικό.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πολύ εξασθενημένα. Εσύ, ποιός ήθελες να το πληρώνει;
1.
Προφανώς και γίνεται όλο και καλύτερο όταν δεν μιλάμε ως φερέφωνα
Σήμερα επιλέγω να έχω ασφάλιση ακινήτου, αύριο το επιλέγω επίσης, μεθαύριο δεν το επιλέγω γιατί προτιμώ να τα φάω στα μπουζούκια, γιατί συνέβη έκτακτο γεγονός στην υγεία μου και προτιμώ να τα δώσω εκεί, γιατί το παιδί μου χρειάζεται βοήθεια και θα στηρίξω εκείνο, και γενικώς δηλαδή, ορίζω εγώ τις προτεραιότητές μου
Σήμερα επιλέγω να έχω ασφάλιση ακινήτου, αύριο το επιλέγω επίσης, μεθαύριο δεν το επιλέγω γιατί προτιμώ να τα φάω στα μπουζούκια, γιατί συνέβη έκτακτο γεγονός στην υγεία μου και προτιμώ να τα δώσω εκεί, γιατί το παιδί μου χρειάζεται βοήθεια και θα στηρίξω εκείνο, και γενικώς δηλαδή, ορίζω εγώ τις προτεραιότητές μου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αυτός στον οποίο δίνω ήδη τις εισφορές μου, με πολλαπλούς τρόπους
Πολύ θετικό το μέτρο.
Αν ψηφίσει και υποχρεωτική ασφάλιση έναντι συριζαιων και κουκουεδων, θα βγει με 90%
Αν ψηφίσει και υποχρεωτική ασφάλιση έναντι συριζαιων και κουκουεδων, θα βγει με 90%
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αν δεν απαιτείς από το κράτος να στηρίξει τις επιλογές/προτεραιότητες σου, αν γίνει η στραβή, κανένα πρόβλημα.Saturn έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:24 Προφανώς και γίνεται όλο και καλύτερο όταν δεν μιλάμε ως φερέφωνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από αυτούς, ποιός θα μας ασφαλίσει;
Ξέρω, κανένας
Ξέρω, κανένας
Ποιους;
Μπορείς να το διευκρινήσεις;
Τις κυβερνήσεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λάβε υπόψιν όμως πως έχω ήδη πληρώσει στο κράτος κάτι φόρους απο δω κι απο εκείΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:28Αν δεν απαιτείς από το κράτος να στηρίξει τις επιλογές/προτεραιότητες σου, αν γίνει η στραβή, κανένα πρόβλημα.Saturn έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:24 Προφανώς και γίνεται όλο και καλύτερο όταν δεν μιλάμε ως φερέφωνα
Αναρωτιέμαι όμως, ποιά είναι η θέση σου και για κάποιον ο οποίος έχει βρεθεί άνεργος, σε ένα τόσο ισχυρό και ικανότατο Κρατος, αρρωσταίνει και του λένε, σόρυ κύριε, δεν μπορούμε να σας περιθάλψουμε...
Αλλά ξέρω, κάπου θα την πετάξεις τη μπαλίτσα, οπότε θεώρησέ το τινι τρόπο ρητορικό ερώτημα
Εδώ βλέπω οτι ένα νορμάλ διαμέρισμα στη θεσσαλονίκη 100 τετραγωνικών , δεκαετίας 80 ασφαλίζεται το λίγοτερο για 158 ευρώ το μήνα.
Αν το δουλεύεις ώς airbnb ξεκινάμε από τα 232 ευρώ
https://www.insurancemarket.gr
Έτσι για να έχουμε μια αίσθηση για το πόσο κοστίζει η ασφάλιση για κατοικίες που ΔΕΝ κινδυνεύουν ούτε από πλημμυρα ούτε από δασική πυρκαγιά.
Αν το δουλεύεις ώς airbnb ξεκινάμε από τα 232 ευρώ
https://www.insurancemarket.gr
Έτσι για να έχουμε μια αίσθηση για το πόσο κοστίζει η ασφάλιση για κατοικίες που ΔΕΝ κινδυνεύουν ούτε από πλημμυρα ούτε από δασική πυρκαγιά.
Εσυ δηλαδη τωρα πιστευεις οτι καταλαβες καλα?ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:19...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:00Η ασφαλεια αυτοκινητου δεν εχει καμια σχεση με την ασφαλεια σπιτιου. Αν ερθω εγω και σου σπασω το σπιτι, δε θα τα βρουν οι ασφαλιστικες μεταξυ τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 10:40
Η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι ακριβώς το ίδιο με την ασφάλεια σπιτιού. Γιατί το ζητούμενο είναι να πληρωθείς όταν ο γείτουνας σε τρακάρει είτε το αμάξι σου είναι σε φανάρι και στουκάρει πάνω σου, είτε είναι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι σου.
Εννοώ ότι πάντα παίζει και το στοιχείο της συνυπευθυνότητας σε κάθε περίπτωση.
Και πάντα υπάρχουν κλίμακες στα συμβόλαια της κάθε ασφάλειας, ανάλογα με το τι θέλει να ασφαλίσει ο καθένας. Πάντα.
Ας μη σχολιασουμε οτι το συγκρινεις και με την ασφαλεια ζωης...
Φυσικα και υπαρχουν κλιμακες αλλα τι σχεση εχει αυτο με την υποχρεωτικοτητα? Και εγω ασφαλιζω το σπιτι (αναγκαστικα για λιγα ακομα χρονια αλλα θα συνεχισω και μετα) αλλλα δε μπορει να με αναγκασει ο καθε αχρηστος ΠΘ να πληρωνω ασφαλεια επειδη ειναι ανικανος.
Αν κατάλαβα καλά, κάνεις αναγκαστικάαλλά θα συνεχίσεις και μετά τον εξαναγκασμό να κάνεις αυτό που προτείνει ο ανίκανος.
![]()
Συνεχίστε, γίνεται όλο και καλύτερο.
Και περιμενεις και απαντηση?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-