Α, ΟΚ. Σόρυ. Έτσι όπως το έγραψες, κατάλαβα ότι δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα για την... παιδοφαγία του Κρόνου, από τέτοιους μύθους.relativer777 έγραψε: 05 Απρ 2019, 15:28 Δέν είπα ότι είναι παράλογο.
Απλά ανέφερα για τους Ολύμπιους στην Antares
Ότι οι Ολύμπιοι δεν ειχαν καμία σχέση με τους Annunaki.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Annunaki.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Annunaki.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Η παιδοφαγία του Κρόνου είναι αλληγορία, όχι ακριβολογία. Απλά αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο.
Και Όχι Antares δεν ασχολούμαι με λιακόπουλο.
Έχω πολύ σοβαρή βιβλιοθήκη με επιστημονικά συγγράμματα απο εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του ο καθείς.
Έχω πολύ σοβαρή βιβλιοθήκη με επιστημονικά συγγράμματα απο εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του ο καθείς.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Αυτό όμως εγώ δεν το πιστεύω. Οι Ολύμπιοι είναι Ελοχίμ, Θεοί, δεν έχουν σχέση με θνητούς. Ορίστε κάτι τέτοια γράφει με μπόλικη σάλτσα και δεν μπορώ να παρακολουθήσω.Natasha έγραψε: 05 Απρ 2019, 14:55 Antares διαβάζεις Λιακόπουλο;
Αν ναι, τότε θα θυμάσαι ότι λέει ότι οι άγγελοι ονόματι Ελοχίμ εξέπεσαν της Χάριτος του Θεού και ενώθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και γεννήθηκαν οι Νεφελίμ που ήταν 17 γένη. Ένα απο αυτά τα γένη εξελίχτηκε σε καλό και δίκαιο και ήταν οι Ολύμπιοι θεοί, οι Ελ.
Άλλο όμως θέλω να σου πω, δεν σε ικανοποίησε ο Δημοσθένης; Τί άλλο ψάχνεις να βρεις;
Έχεις και κάποιες αντίστοιχες σπουδές; Ιστορία, Αρχαιολογία, Θεολογία, Φιλολογία;relativer777 έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:56 Η παιδοφαγία του Κρόνου είναι αλληγορία, όχι ακριβολογία. Απλά αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο.
Έχω πολύ σοβαρή βιβλιοθήκη με επιστημονικά συγγράμματα απο εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του ο καθείς.![]()
Δεν ξέρω τί τελικά μπορείς να αντιληφθείς, πάντως αν έχεις συμπεράνει ότι στην ιστορία της ανθρωποτητας έχουν επέμβει ανώτερα όντα και πολύ διαφορετικά απο εμάς τους ανθρώπους τότε είσαι σε καλό δρόμο και μείνε εκεί!Antares έγραψε: 05 Απρ 2019, 21:27Αυτό όμως εγώ δεν το πιστεύω. Οι Ολύμπιοι είναι Ελοχίμ, Θεοί, δεν έχουν σχέση με θνητούς. Ορίστε κάτι τέτοια γράφει με μπόλικη σάλτσα και δεν μπορώ να παρακολουθήσω.Natasha έγραψε: 05 Απρ 2019, 14:55 Antares διαβάζεις Λιακόπουλο;
Αν ναι, τότε θα θυμάσαι ότι λέει ότι οι άγγελοι ονόματι Ελοχίμ εξέπεσαν της Χάριτος του Θεού και ενώθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και γεννήθηκαν οι Νεφελίμ που ήταν 17 γένη. Ένα απο αυτά τα γένη εξελίχτηκε σε καλό και δίκαιο και ήταν οι Ολύμπιοι θεοί, οι Ελ.
Άλλο όμως θέλω να σου πω, δεν σε ικανοποίησε ο Δημοσθένης; Τί άλλο ψάχνεις να βρεις;
"Άχρι καιρού..."
Αυτό δεν το έχω συμπεράνει, δεν χρειαζόταν να μου το πει κανείς, πάντα είχα αυτή την πεποίθηση αν και φυσικός. Επίσης ότι υπάρχουν και άλλοι πολιτισμοί στο σύμπαν ή επίπεδα συμπάντων ή πολλαπλά σύμπαντα. Ή διαφορετική ύλη. Εξάλλου η αντιύλη, σκοτεινή ύλη, ύλη που μας διαπερνά, είναι πραγματικότητα στη φυσική (με όλους τους περιορισμούς που τίθενται από μια επιστήμη).Natasha έγραψε: 05 Απρ 2019, 21:41 Δεν ξέρω τί τελικά μπορείς να αντιληφθείς, πάντως αν έχεις συμπεράνει ότι στην ιστορία της ανθρωποτητας έχουν επέμβει ανώτερα όντα και πολύ διαφορετικά απο εμάς τους ανθρώπους τότε είσαι σε καλό δρόμο και μείνε εκεί!![]()
Στο θρησκευτικό πεδίο δεν έχω πολλές γνώσεις.
Επιτρεψέ μου, ευγε για την πεποιθησή σου!Antares έγραψε: 05 Απρ 2019, 21:55Αυτό δεν το έχω συμπεράνει, δεν χρειαζόταν να μου το πει κανείς, πάντα είχα αυτή την πεποίθηση αν και φυσικός. Επίσης ότι υπάρχουν και άλλοι πολιτισμοί στο σύμπαν ή επίπεδα συμπάντων ή πολλαπλά σύμπαντα. Ή διαφορετική ύλη. Εξάλλου η αντιύλη, σκοτεινή ύλη, ύλη που μας διαπερνά, είναι πραγματικότητα στη φυσική (με όλους τους περιορισμούς που τίθενται από μια επιστήμη).Natasha έγραψε: 05 Απρ 2019, 21:41 Δεν ξέρω τί τελικά μπορείς να αντιληφθείς, πάντως αν έχεις συμπεράνει ότι στην ιστορία της ανθρωποτητας έχουν επέμβει ανώτερα όντα και πολύ διαφορετικά απο εμάς τους ανθρώπους τότε είσαι σε καλό δρόμο και μείνε εκεί!![]()
Στο θρησκευτικό πεδίο δεν έχω πολλές γνώσεις.
Για το θρησκευτικό πεδίο, σημασία έχει πόσο ελευθερο είναι το πνεύμα σου ώστε να "διαβάσει" πιο ανοιχτά κάποια γραφόμενα.
Χάρηκα πάντως. Είσαι απο τα ελάχιστα άτομα απο εδώ που μπορώ να μιλήσω άνετα και ελευθερα γι αυτά τα θέματα.
"Άχρι καιρού..."
Περισσότερο ενδιαφέρομαι για την φυσική, πλην όμως, να ασχολούμαι επαγγελματικά. Να βγάζω τον μισθό μου από εκεί, ώστε να έχω χρόνο και για άλλα.Natasha έγραψε: 05 Απρ 2019, 22:02
Επιτρεψέ μου, ευγε για την πεποιθησή σου!
Για το θρησκευτικό πεδίο, σημασία έχει πόσο ελευθερο είναι το πνεύμα σου ώστε να "διαβάσει" πιο ανοιχτά κάποια γραφόμενα.
Χάρηκα πάντως. Είσαι απο τα ελάχιστα άτομα απο εδώ που μπορώ να μιλήσω άνετα και ελευθερα γι αυτά τα θέματα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να μιλάει άνετα και ελεύθερα εφόσον δεν βλάπτει κανέναν, ούτε έχει τέτοια πρόθεση.
Γιατί υπάρχουν άλλοι που ασχολούνται με θρησκείες ή "θρησκείες" με σκοπό να κερδίσουν οι ίδιοι και να βλαφτούν οι άλλοι. Οπότε μην έχεις κανέναν ενδοιασμό να τα λες.
Έχω φάει μπουλινγκ όμως εδω μέσα τον πρώτο καιρό που μπήκα και τα είπα αυτά.Antares έγραψε: 05 Απρ 2019, 22:20Περισσότερο ενδιαφέρομαι για την φυσική, πλην όμως, να ασχολούμαι επαγγελματικά. Να βγάζω τον μισθό μου από εκεί, ώστε να έχω χρόνο και για άλλα.Natasha έγραψε: 05 Απρ 2019, 22:02
Επιτρεψέ μου, ευγε για την πεποιθησή σου!
Ο καθένας έχει δικαίωμα να μιλάει άνετα και ελεύθερα εφόσον δεν βλάπτει κανέναν, ούτε έχει τέτοια πρόθεση.
Γιατί υπάρχουν άλλοι που ασχολούνται με θρησκείες ή "θρησκείες" με σκοπό να κερδίσουν οι ίδιοι και να βλαφτούν οι άλλοι. Οπότε μην έχεις κανέναν ενδοιασμό να τα λες.
"Άχρι καιρού..."
Μην ανησυχείς, αυτοί που κάνουν μπούλινγκ είτε είναι άθεοι (αν είναι πραγματικά, τίποτα το επιλήψιμο δεν υπάρχει), είτε δεν μπορούν να σε φτάσουν ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι, γιατί η υπέροχη ζωή τους βασίζεται στην δυστυχία και τον θάνατο των άλλων.Natasha έγραψε: 05 Απρ 2019, 22:25 Έχω φάει μπουλινγκ όμως εδω μέσα τον πρώτο καιρό που μπήκα και τα είπα αυτά.
Σ ευχαριστώ, με κάνεις να νοιώθω ωραία.Antares έγραψε: 05 Απρ 2019, 22:36Μην ανησυχείς, αυτοί που κάνουν μπούλινγκ είτε είναι άθεοι (αν είναι πραγματικά, τίποτα το επιλήψιμο δεν υπάρχει), είτε δεν μπορούν να σε φτάσουν ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι, γιατί η υπέροχη ζωή τους βασίζεται στην δυστυχία και τον θάνατο των άλλων.Natasha έγραψε: 05 Απρ 2019, 22:25 Έχω φάει μπουλινγκ όμως εδω μέσα τον πρώτο καιρό που μπήκα και τα είπα αυτά.
"Άχρι καιρού..."
- relativer777
Φίλη Antares Καλή σου μέρα.
Είμουν πολύ απασχολημένος και δεν απάντισα στην
Ερώτησή σου.
Όχι δεν έχω σπουδάσει σε αυτούς τους τομείς, αλα είμαι πολύ ψαγμένος απο έφηβος, είμουν πάντα ανήσυχο πνεύμα και δεν με ικανοποιούσαν αυθαίρετες
Ερμηνείες και εκδοχές. Η σπουδές μου ειναι σε τελίως διαφορετικό αντικείμενο, είναι : Advanced Signal Processing and Communications Engineering.
Ο λιακόπουλος λέει πολές αρλούμπες.
Η φίλη Natasha διαβάζοντας λιακόπουλο, έμεινε αδιάβαστη. Διοτι, όπως σου έγραψα,μα προφανώς δεν μπήκες στον κόπο να ρίξεις μιά ματιά στην Βίβλο, στης παραπομπές που σου υπέδειξα. : Οπότε σου ξαναγράφω τις παραπομπές για να τις ελέγξετε : Γένεσις κεφάλαιο 6 στίχοι 1,2,3,4.
Στον στίχο 4 αναφέρει απλά ότι εκείνο τον καιρό όταν γιοι του θεου ειχαν πάρει για γυναίκες τους εκείνες που διάλεξαν, εκεινο τον καιρό βρίσκονταν κοντά και οι Νεφελίμ. Δεν είταν αυτοί που τεκνοποίησαν με της κόρες των ανθρώπων, αλλά οι γιοί του θεού. Δέν Μπορεί, στις βιβλιοθήκες, σας θα έχετε και κάποια Βίβλο. Ανοίξετέ την.
Και μία μικρή λεπτομέρεια. Αυτοί που κάνουν μπούλινκ ειναι οι Ένθεοι.
Είμουν πολύ απασχολημένος και δεν απάντισα στην
Ερώτησή σου.
Όχι δεν έχω σπουδάσει σε αυτούς τους τομείς, αλα είμαι πολύ ψαγμένος απο έφηβος, είμουν πάντα ανήσυχο πνεύμα και δεν με ικανοποιούσαν αυθαίρετες
Ερμηνείες και εκδοχές. Η σπουδές μου ειναι σε τελίως διαφορετικό αντικείμενο, είναι : Advanced Signal Processing and Communications Engineering.
Ο λιακόπουλος λέει πολές αρλούμπες.
Η φίλη Natasha διαβάζοντας λιακόπουλο, έμεινε αδιάβαστη. Διοτι, όπως σου έγραψα,μα προφανώς δεν μπήκες στον κόπο να ρίξεις μιά ματιά στην Βίβλο, στης παραπομπές που σου υπέδειξα. : Οπότε σου ξαναγράφω τις παραπομπές για να τις ελέγξετε : Γένεσις κεφάλαιο 6 στίχοι 1,2,3,4.
Στον στίχο 4 αναφέρει απλά ότι εκείνο τον καιρό όταν γιοι του θεου ειχαν πάρει για γυναίκες τους εκείνες που διάλεξαν, εκεινο τον καιρό βρίσκονταν κοντά και οι Νεφελίμ. Δεν είταν αυτοί που τεκνοποίησαν με της κόρες των ανθρώπων, αλλά οι γιοί του θεού. Δέν Μπορεί, στις βιβλιοθήκες, σας θα έχετε και κάποια Βίβλο. Ανοίξετέ την.
Και μία μικρή λεπτομέρεια. Αυτοί που κάνουν μπούλινκ ειναι οι Ένθεοι.
Στη σελίδα 79 υπάρχει και το δελφικό έψιλον, που σύμφωνα με τους ιθαγενείς το ζωγραφίζουν όταν έρθει η εποχή της Σίγκι και αναπαριστά την μάσκα Κάναγκα, η οποία με την σειρά της αναπαριστά τον θεό Άμμα. Μου έκανε εντύπωση η ομοιότητα, εξάλλου οι αρχαίοι Έλληνες δεν αναφέρονταν στον Σείριο συνεχώς στην καθημερινότητα; Μα τον Κύνα (αστερισμός) δεν ήταν συνήθης έκφραση;relativer777 έγραψε: 31 Μαρ 2019, 23:12 Στους annunaki αναφέρεται αυτό το βιβλίο :
Ο άγνωστος Σείριος
Συγγραφέας : Ρόμπερτ Τεμπλ
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%BF%CE%BDΗ μοναδική πληροφορία για το Δελφικό Έψιλον προέρχεται από τον Πλούταρχο, ο οποίος ήταν Ιερεύς δια βίου του Απόλλωνος. Στο "Περί του Ει εν Δελφοίς", ο Πλούταρχος παραθέτει στους διαλόγους διάφορες εξηγήσεις, με την η καλύτερη να δίνει ο Αμμώνιος (δάσκαλός του), ως προσφώνηση έκπληξης και σεβασμού στον Θεό, δηλαδή Εί (σαι), που μεταφράζεται ως μόνο εσύ υπάρχεις, το μόνο σίγουρο που υπάρχει αιώνια, σε αντίθεση με το "γνώθι σεαυτό" που αποτελεί υπόμνηση στο θνητό ον, με την μεταβλητή φύση του, που υπόκειται σε γέννηση και φθορά.
- relativer777
Φυσικά και υπάρχει το σύμβολο των Ε, εφόσον οι Ε ειναι αυτοί. Είναι το αρχικό γραμμα του ονόματος του
Ενλληλ. Όταν διαβάσεις ολόκληρο το βιβλίο, θα διαπιστώσεις ότι με μεγάλη πιθανότητα, οι Έλληνες
Προερχόμαστε απο τους Ε Δηλαδή τους Σείριους.
Άλλωστε οι Έλληνες ειναι τα παιδιά του φωτός.
Ο Σείριος είναι το λαμπρότερο αστέρι στον ουρανό.
Τα συμπεράσματα δικδικά σου.
Το Ε δέν είναι μόνο στους Δελφούς αλλά ειναι και στο παλάτι του Μίνωα.
Ο Μίνωας δέν είχε καμία σχέση με τον Απόλλωνα.
Ενλληλ. Όταν διαβάσεις ολόκληρο το βιβλίο, θα διαπιστώσεις ότι με μεγάλη πιθανότητα, οι Έλληνες
Προερχόμαστε απο τους Ε Δηλαδή τους Σείριους.
Άλλωστε οι Έλληνες ειναι τα παιδιά του φωτός.
Ο Σείριος είναι το λαμπρότερο αστέρι στον ουρανό.
Τα συμπεράσματα δικδικά σου.
Το Ε δέν είναι μόνο στους Δελφούς αλλά ειναι και στο παλάτι του Μίνωα.
Ο Μίνωας δέν είχε καμία σχέση με τον Απόλλωνα.
- relativer777
Αυτό ειναι το διπλό Ε της Κνωσού το οποίο ειταν στο κάτω τμήμα του θρόνου, Το έχουν αποσπάσει απο τον θρόνο και το έχουν στο Μουσείο.
Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτός που θα επισκεφτεί το παλατι, δεν το βλέπει όπως και πολλά άλλα , μιάς και αυτα βρίσκονται στο Μουσείο. Ρίξε και μιά ματιά εδώ.
https://hellas-now.com/iero-nisi-tis-di ... o-se-afto/#
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 09 Απρ 2019, 00:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.