Που φαίνεται ευαισθησία και ποιοι να συγκινηθείτε; Τι να πω για τους κλώνους μου; Που θες να καταλήξεις με αυτό; Και πως δεν αφήνω ήσυχο τον Σπύρο, ενοχλείται με την αναφορά μου σε αυτόν; Και που το κατάλαβες ότι είμαι ανώμαλος; Και ποια είναι πούστικη συμπεριφορά; Η δική σου πως χαρακτηρίζεται ας πούμε;xioni έγραψε: 01 Σεπ 2023, 00:03 Επέστρεψες ευαίσθητος και θες να συγκινηθούμε μάλλον. Γιατί δεν απαντάς για τους κλώνους σου; Και άσε τον Σπύρο ήσυχο, ανώμαλε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ναβάχο
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ναβάχο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
εγινεεεε
για ελααατεεεεε - γυρος ποπκορν ΚΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑΣΣΗΗΗΗΗ - τζαμπαρια για ολους

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι ακριβώς απολαμβάνεις ρε. Που με βρίζει;Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2023, 02:47 εγινεεεε
![]()
Πως δεν μασάω! Πρόδωσε ότι έχω κλώνους. Κανείς δεν το ξέρε.Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2023, 02:54Που νομιζει -αφελεστατα - πως μασας απο μαλακιες - ειναι διασκεδαστικος ομως
-
user0972003
xioni έχεις αρχίσει να λιώνεις? Καλά είμαι..πλησιάζουν τα γενέθλια μου και νιώθω λίγο μελαγχολικά. Και νυστάζω. Έχω ξυπνήσει απ' τις 4 και τέταρτο. Με ξύπνησε.xioni έγραψε: 31 Αύγ 2023, 01:42Δικαιούσαι να τα λες αυτά αν είσαι ο Ιανός, αλλιώς πως έχεις τέτοιες πληροφορίες; Όπως και να έχει, περσινά ξινά σταφύλια, κανείς δεν νοιάζεται. Όσο για τον ρόλο του Χαοτικό σηκώνει πολύ κουβέντα, για αυτόν, για τους κλώνους του και γενικότερα για την χαοτική και πούστικη συμπεριφορά του. Για αρχή ας μας πει που ήταν ένα χρόνο και με ποια ακάουντ έγραφε.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2023, 09:47Έλα ρε, σοβαρά δεν θυμάσαι τον ναβάχο;![]()
Φίνος παλίκαρος, ένας από την παρέα των τεσσάρων εκπαιδευτικών που κάποια στιγμή κάνανε "εισοδισμό" στο παλιό.![]()
Μια εξ' αυτών ήταν και συντονίστρια.
Ο άλλος έγραψε πιο πάνω.
Ο τέταρτος μπορεί να είναι κι ο νηματοθέτης.
user μωρό μου, είσαι καλά;