Πολύ ωραίο. Το ενστερνίζομαι.Όσο περισσότερα γνωρίζεις τόσο καλύτερα μπορείς να αγαπήσεις.
Όσο πιο λογικός είσαι τόσο περισσότερα μπορείς να φανταστείς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μάνα και γιος
Re: Μάνα και γιος
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Έχω ήδη αρχίσει να αισθάνομαι άβολα. Κάτι δεν πάει καλά σήμερα.Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 21:48Πολύ ωραίο. Το ενστερνίζομαι.Όσο περισσότερα γνωρίζεις τόσο καλύτερα μπορείς να αγαπήσεις.
Όσο πιο λογικός είσαι τόσο περισσότερα μπορείς να φανταστείς.![]()
Στο πλαίσιο του αγαπησιάρικου κλίματος λοιπόν (αυτή η πόρνη η κλιματική αλλαγή φταίει που έφερε τα πάνω κάτω) αφιερώνω σε σένα αυτό που ήθελα να αφιερώσω στον αγαπησιάρη student και καληνυχτώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα δεν έθεσα εγώ τη γνώση και την καλλιέργεια σαν προυπόθεση του ελέγχου του εγωισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 21:42
Έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση. Αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι η γνώση μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολούρας στην "ανιδιοτελή" αγάπη. Γιατί όντως υπάρχουν ανιδιοτελείς αγάπες αλλά υπάρχουν και αγάπες που μέσω προσχήματος του άλλου, λειτουργούν ως μια λατρεία εαυτού.
Από εκεί και πέρα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα πτυχία, τα μεταδιδακτορικά κλπ στη φάση.
Μπορεί να παρανόησα τη γνώση και την καλλιέργεια στην οποία αναφερόταν ο χαοτικός μιας και κατάλαβα ότι αναφερόταν στην "επιστημονική/κατεστημένη" γνώση. Αν εννοούσε κάτι άλλο απολογούμαι.όσο πιο ακαλλιέργητος τόσο πιο πολύ η θολούρα και άρα η ηθικές πιέσεις και οι πεποιθήσεις έχουν πιο έντονη δραστηριότητα ...Δεν λέει τίποτα από μόνο του, "πρέπει να παραμεριστεί το ΕΓΩ". Δεν ξέρουμε πως να το κάνουμε. Μόνο γνώση και καλλιέργεια φέρνει λίγο μια λύση.
Εσύ όμως, σε ποιά "γνώση¨ αναφέρεσαι η οποία "μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολούρας στην "ανιδιοτελή" αγάπη"?
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Αύγ 2023, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
student έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:03Μα δεν έθεσα εγώ τη γνώση και την καλλιέργεια σαν προυπόθεση του ελέγχου του εγωισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 21:42
Έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση. Αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι η γνώση μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολούρας στην "ανιδιοτελή" αγάπη. Γιατί όντως υπάρχουν ανιδιοτελείς αγάπες αλλά υπάρχουν και αγάπες που μέσω προσχήματος του άλλου, λειτουργούν ως μια λατρεία εαυτού.
Από εκεί και πέρα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα πτυχία, τα μεταδιδακτορικά κλπ στη φάση.
Μπορεί να παρανόησα τη γνώση και την καλλιέργεια στην οποία αναφερόταν ο χαοτικός μιας και κατάλαβα ότι αναφερόταν στην "επιστημονική/κατεστημένη" γνώση. Αν εννοούσε κάτι άλλο απολογούμαι.όσο πιο ακαλλιέργητος τόσο πιο πολύ η θολούρα και άρα η ηθικές πιέσεις και οι πεποιθήσεις έχουν πιο έντονη δραστηριότητα ...Δεν λέει τίποτα από μόνο του, "πρέπει να παραμεριστεί το ΕΓΩ". Δεν ξέρουμε πως να το κάνουμε. Μόνο γνώση και καλλιέργεια φέρνει λίγο μια λύση.
Εσύ όμως, σε ποιά "γνώση¨ αναφέρεσαι η οποία "μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολούρας στην "ανιδιοτελή" αγάπη"?
Εγώ απλώς αναρωτιέμαι τι έπαιξε και αφαιρέθηκε μια αφιέρωση.
Ρητορική η απορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Για όλα έχει ο Θεός κι ίσως το δικό μου άστρο να'ναι κάπου εκεί στο φως
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Απλά προσπαθείς να μιμηθείς την γάτα σου, αλλά το κάνεις λεκτικά, μιας και σωματικά είναι αδύνατον.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 00:00 Σήμερα είχα ακόμη μια συζήτηση με το γιο μου, που μ' έκανε να αντιληφθώ ακόμη μια φορά ότι οι σχέσεις των μανάδων με τους γιους έχουν άμεση σχέση με τη σχέση των μανάδων με το δικό τους πατέρα.
Και ειλικρινά νοιώθω ευλογημένη για τον πατέρα που είχα.
Ναι, ισχύει το "Ο Άντρας γεννά και η Γυναίκα που γέννησε ο Άντρας, τίκτει".
Αν δεν, δεν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, μπορείς να τη διευκρινήσεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Αύγ 2023, 17:01Απλά προσπαθείς να μιμηθείς την γάτα σου, αλλά το κάνεις λεκτικά, μιας και σωματικά είναι αδύνατον.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 00:00 Σήμερα είχα ακόμη μια συζήτηση με το γιο μου, που μ' έκανε να αντιληφθώ ακόμη μια φορά ότι οι σχέσεις των μανάδων με τους γιους έχουν άμεση σχέση με τη σχέση των μανάδων με το δικό τους πατέρα.
Και ειλικρινά νοιώθω ευλογημένη για τον πατέρα που είχα.
Ναι, ισχύει το "Ο Άντρας γεννά και η Γυναίκα που γέννησε ο Άντρας, τίκτει".
Αν δεν, δεν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα επιμείνω στην απάντηση σου, Ζενίθεδρε.
Αν δεν υπάρξει, θα προβώ κι εγώ σε κάποιες εκτιμήσεις, που πίστεψε με δεν θα γουστάρεις καθόλου.
Αν δεν υπάρξει, θα προβώ κι εγώ σε κάποιες εκτιμήσεις, που πίστεψε με δεν θα γουστάρεις καθόλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Προς το παρόν, προτείνω αλλαγή νικ για τον Ζενίθεδρο.
Ναδίρεδρο.
Έτσι για αρχή, για όποιον και όποια γουστάρει messαρίσματα με τη γάτα.
Ναδίρεδρο.
Έτσι για αρχή, για όποιον και όποια γουστάρει messαρίσματα με τη γάτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρητορική? Γιατί? Μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2023, 16:47student έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:03Μα δεν έθεσα εγώ τη γνώση και την καλλιέργεια σαν προυπόθεση του ελέγχου του εγωισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 21:42
Εσύ όμως, σε ποιά "γνώση¨ αναφέρεσαι η οποία "μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολούρας στην "ανιδιοτελή" αγάπη"?![]()
![]()
![]()
Ρητορική η απορία.
Απλά εκ των υστέρων μου φάνηκε ότι είχε παρασοροπιάσει η συζήτηση με δυο κολλητά μαρινέλλα/χατζής περί αγάπης...έτσι τα μετέφερα στον φυσικό τους χώρο ...μαζί μ άλλο ένα για να κάνουν παρέα...
Η αφιέρωση αφαιρέθηκε αλλά δεν αναιρέθηκε
Άπαξ και αφαιρέθηκε, αναιρέθηκε.student έγραψε: 24 Αύγ 2023, 18:23Ρητορική? Γιατί? Μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2023, 16:47student έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:03
Μα δεν έθεσα εγώ τη γνώση και την καλλιέργεια σαν προυπόθεση του ελέγχου του εγωισμού.
Μπορεί να παρανόησα τη γνώση και την καλλιέργεια στην οποία αναφερόταν ο χαοτικός μιας και κατάλαβα ότι αναφερόταν στην "επιστημονική/κατεστημένη" γνώση. Αν εννοούσε κάτι άλλο απολογούμαι.
Εσύ όμως, σε ποιά "γνώση¨ αναφέρεσαι η οποία "μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολούρας στην "ανιδιοτελή" αγάπη"?![]()
![]()
![]()
Ρητορική η απορία.
Απλά εκ των υστέρων μου φάνηκε ότι είχε παρασοροπιάσει η συζήτηση με δυο κολλητά μαρινέλλα/χατζής περί αγάπης...έτσι τα μετέφερα στον φυσικό τους χώρο ...μαζί μ άλλο ένα για να κάνουν παρέα...
Η αφιέρωση αφαιρέθηκε αλλά δεν αναιρέθηκε
Και ξέρεις ότι καταλαβαίνω γιατί.
Δεν το πολυγουστάρεις, το ξέρω αλλά δατ'ς λάιφ. Οπότε, προσπάθησε τουλάχιστον να στηρίξεις την επιλογή σου.
ΥΓ. Αυτό ακριβώς έχω πει σε αντίστοιχες φάσεις στο γιο μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Exodus
-