!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:48 Ε όχι και μισή μερίδα ο Θέμης! Είναι πάνω από 1.86 κάθε τρεις και λίγο κλαίγεται που δεν βρίσκει αντρακλα να τον πηδήξει, γιατί είναι όλοι Μινιόν! Γενικά από τα λίγα που έχω δει όλοι κλαίγονται γιατι η πλειοψηφία θέλει να τον τρώει αποκλειστικά.
Ναι είναι όντως κάπου τόσο, τον έχω δει και από κοντά κάπου εκεί τριγύρω στο Σύνταγμα με ένα φίλο του παρόμοιο με αυτον, αλλά ίσα με 4 κεφάλια κοντύτερο. Σχετικά γνωστός δηλωμένος γκεη κι αυτός, youtuber, κάτι τέτοιο.

Αλλά από πάχος μισή μερίδα και πιο κάτω είναι ο καψερος. Τουλάχιστον ήταν όταν τον είδα εγώ. Σαν ένα ψηλό μακρύ καλάμι.
Τώρα με το λίπος που στουμπωσε στα κωλομερια δεν ξέρω πως θα είναι. Παίζει να είναι τρομερά σωματικά δυσανάλογος.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ερμής έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:39
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:16
Ερμής έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:46

Μιλάει η εμπειρία.
15M και περνάς τον Θέμη ένα μερεμέτι, μια φορά.
Δεν. Καλά τα μύρια και τα λατρεύω, αλλά όχι και να περάσω μανίκι αυτό το πράμα.
Κόψτε κάτι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Lugozzi έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:49
Gherschaagk έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:42
hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:39

Αλλά;
Αν σου δώσουν 15Μ τον περνάς ένα μερεμέτι μια φορά;
Άνετα
άξιος

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:53

Κόψτε κάτι.
έμπαινες και με τα μισά εσύ;

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:53
Cecily Anne έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:48 Ε όχι και μισή μερίδα ο Θέμης! Είναι πάνω από 1.86 κάθε τρεις και λίγο κλαίγεται που δεν βρίσκει αντρακλα να τον πηδήξει, γιατί είναι όλοι Μινιόν! Γενικά από τα λίγα που έχω δει όλοι κλαίγονται γιατι η πλειοψηφία θέλει να τον τρώει αποκλειστικά.
Ναι είναι όντως κάπου τόσο, τον έχω δει και από κοντά κάπου εκεί τριγύρω στο Σύνταγμα με ένα φίλο του παρόμοιο με αυτον, αλλά ίσα με 4 κεφάλια κοντύτερο. Σχετικά γνωστός δηλωμένος γκεη κι αυτός, youtuber, κάτι τέτοιο.

Αλλά από πάχος μισή μερίδα και πιο κάτω είναι ο καψερος. Τουλάχιστον ήταν όταν τον είδα εγώ. Σαν ένα ψηλό μακρύ καλάμι.
Τώρα με το λίπος που στουμπωσε στα κωλομερια δεν ξέρω πως θα είναι. Παίζει να είναι τρομερά σωματικά δυσανάλογος.
Δεν μπορώ να καταλάβω τα κιλά του γιατί είναι ο φακός. Εμενα κανονικός μου φαίνεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:55
Κόψτε κάτι.
Με 7.5 εκατομμύρια ευρώ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Και με μισο μυριο εμπαινα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:57

Κόψτε κάτι.
Με 7.5 εκατομμύρια ευρώ;
ναι

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:58

Με 7.5 εκατομμύρια ευρώ;
ναι
Αν και ιδεολογικά ειμαι κατά του αγοραίου έρωτος , για 7.5 εκατομμύρια έμπαινα και σε κομοδίνο.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 16:01
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:58

Με 7.5 εκατομμύρια ευρώ;
ναι
Αν και ιδεολογικά ειμαι κατά του αγοραίου έρωτος , για 7.5 εκατομμύρια έμπαινα και σε κομοδίνο.
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Bazoomba έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:58 Και με μισο μυριο εμπαινα.
αδερφέ τα λεφτά προσφέρονται ως κέρδος όχι ως άλλοθι

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:48
hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:35

Αν είχε 15 εκατομμύρια ο Θέμης πιστεύεις ότι θα τον ενδιέφερε να σ'τα δώσει για να τον πηδήξεις;
Δεν είπα αυτό. Αν κάποιος άλλος στα έδινε για μα τον πηδήξεις, θα το έκανες ή όχι;
Σε ερωτήσεις που δεν βγάζουν νόημα, οι απαντήσεις δεν μπορούν να βγάζουν νόημα. Για ποιον λόγο να μου δώσει κάποιος 15 εκατομμύρια για να πηδήξω τον Θέμη; Ξέρω ότι δεν υπάρχει απάντηση σ' αυτήν την ερώτηση οπότε δεν έχει απάντηση ούτε η αρχική ερώτηση.

Μπορείς να μεταβάλεις λίγο το ερώτημα για να βγάλει νόημα. Αν πηδώντας κάποιον ή κάποια γινόμουν πλούσιος, θα το έκανα; Η απάντηση είναι όχι, γιατί είναι ενάντια στις ηθικές μου αρχές. Ας ήταν και η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου, αν την πηδούσα μόνο μια φορά με σκοπό να πλουτίσω, θα ένιωθα ότι είναι ποταπή πράξη και δεν θα το ευχαριστιόμουν. Προφανώς δηλαδή την ώρα του σεξ θα το ευχαριστιόμουν, μετά όμως θα το μετάνιωνα και θα ένιωθα ένα τίποτα.

Οπότε λοιπόν αντιστρέφω το ερώτημα και σου λέω: αν έπρεπε να πηδήξεις την Μπιγιονσέ μια φορά για να γίνεις εκατομμυριούχος, θα το έκανες;

Ή να το κάνω λίγο πιο ρεαλιστικό. Είσαι σε μια εταιρεία και είναι κάποιος από σένα και τους συναδέλφους σου να πάρει προαγωγή. Θα πήγαινες με την όμορφη αφεντικίνα σου για να πάρεις εσύ την προαγωγή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Abandon thread.

Run to the hills!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 16:07
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:48
hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:35

Αν είχε 15 εκατομμύρια ο Θέμης πιστεύεις ότι θα τον ενδιέφερε να σ'τα δώσει για να τον πηδήξεις;
Δεν είπα αυτό. Αν κάποιος άλλος στα έδινε για μα τον πηδήξεις, θα το έκανες ή όχι;
Σε ερωτήσεις που δεν βγάζουν νόημα οι απαντήσεις δεν μπορούν να βγάζουν νόημα. Για ποιον λόγο να μου δώσει κάποιος 15 εκατομμύρια για να πηδήξω τον Θέμη; Ξέρω ότι δεν υπάρχει απάντηση σ' αυτήν την ερώτηση οπότε δεν έχει απάντηση ούτε η αρχική ερώτηση.

Μπορείς να μεταβάλεις λίγο το ερώτημα για να βγάλει νόημα. Αν πηδώντας κάποιον ή κάποια γινόμουν πλούσιος, θα το έκανα; Η απάντηση είναι όχι, γιατί είναι ενάντια στις ηθικές μου αρχές. Ας ήταν και η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου, αν την πηδούσα μόνο μια φορά με σκοπό να πλουτίσω, θα ένιωθα ότι είναι ποταπή πράξη και δεν θα το ευχαριστιόμουν. Προφανώς δηλαδή την ώρα του σεξ θα το ευχαριστιόμουν, μετά όμως θα το μετάνιωνα και θα ένιωθα ένα τίποτα.

Οπότε λοιπόν αντιστρέφω το ερώτημα και σου λέω: αν έπρεπε να πηδήξεις την Μπιγιονσέ μια φορά για να γίνεις εκατομμυριούχος, θα το έκανες;

Ή να το κάνω λίγο πιο ρεαλιστικό. Είσαι σε μια εταιρεία και είναι κάποιος από σένα και τους συναδέλφους σου να πάρει προαγωγή. Θα πήγαινες με την όμορφη αφεντικίνα σου για να πάρεις εσύ την προαγωγή;

Πριν 3-4 μήνες κάποιος κέρδισε το ιταλικό λόττο. Πήρε -καθαρά- 290Μ (διακόσια ενενήντα). Θα μπορούσε να σκεφτεί τι 290 τι 250, ας χαλάσω και 40 σε μαλακίες. Ε, σου προσφέρει 10 για να μαρκαλέψεις τον Θέμη. Το έκανες;

Για το άλλο που λες, αν θα δεχόμουν να πάω με μια πανέμορφη γυναίκα και ταυτόχρονα αυτό να μου αποφέρει και εκατομμύρια (δηλαδή κάτι που χαλαρά θα το έκανα δωρεάν, τώρα θα μου φέρει και ένα σκασμό λεφτά) φυσικά και θα δεχόμουν. Παίζει να είσαι ο μοναδικός στον πλανήτη που θα έλεγε "όχι" σε αυτό. Αν ελεγες δηλαδη.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Gherschaagk έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 16:14 Abandon thread.

Run to the hills!!
όχι μες το νήμα είναι η κουβέντα, έχει φτάσει gay level 9000

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”