!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤοξιΚούλης Μικροψυχάκης...
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: ΤοξιΚούλης Μικροψυχάκης...
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- taxalata xalasa
Δεν εχω επαναστατικες ανησυχιες. Εγω θεωρω λαθος την ψηφο σε ενα στημενο τσιρκο wannabes καισαρισκων.Αρχέλαος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:28Δεν είναι θέμα συναλλαγής η ψήφος, εξάλλου αντικειμενικά δεν θα μπορούσε να καλύψει όλες τις περιπτώσεις.taxalata xalasa έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:22Τι σας ενοχλει ρε συ που δεν ψηφιζω; Πληρωνω φορους και φπα και ταμεια και ολα τα αλλα σαν κι αυτους που ψηφιζουν; Πληρωνω. Ποια η διαφορα μας ;Αρχέλαος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:17
Η αποχή, αλλά επίσης λευκό/άκυρο ήψήφος σε κόμμα που δεν φαίνεται να μπαίνει στη βουλή, είναι σαν να μην ψηφίζεις.
Το πιο ορθολογικό είναι να ψηφίσεις ένα κόμμα που είναι κοντά στο να εκλέξει βουλευτές ή και σίγουρο, όποιο θεωρείς ότι είναι εγγύτερα, είτε ιδεολογικά είτε πρακτικά, με όσα πιστεύεις.
Είναι πιο παραγωγικό από την αποχή, που έχει νόημα αν τα εκλογικά δικαιώματα είναι σε μεγάλη απόσταση από τον τόπο διαμονής.
Εγω δεν γλυφω τον κωλο κανενος και πληρωνω και οι αλλοι που ψηφιζουν και γλυφουν κωλους και παλι πληρωνουν!
Αναγκη για διορισμο δεν εχω. Λαδωμα δινω για κανω τις δουλειες μου και χωρις να εχω ψηφισει. Λες να μην τα παιρνουν αν δεν εχεις κουνησει σημαιακια και δεν εχεις γλυψει κωλους;
Ποια η διαφορα μου με εναν που ψηφισε; Το οπαδιλικι;Το γλυφοκωλι; Δεν εχω τετοια βιτσια!
Ωστόσο, επειδή αρκετοί πληρώνουμε φόρο, θεωρούμε αρκετοί πιο εποικοδομητικό να ψηφίζει κάποιος κόμμα που είναι να μπει στη βουλή, μικρό ή μεγάλο.
Δικαίωμα σου που δεν το κάνεις, απλώς εκτιμώ ότι είναι λάθος και διόλου επαναστατικό.
Οταν δω δημοκρατικο κινημα και οχι αρχηγικα κομματα υποψηφιων σωτηρων, τοτε ισως ψηφισω, ισως οχι. Θα δειξει η αναγκη που κινει τα παντα.
Προς το παρον και για πολλες δεκαετιες πριν, βλεπω μονο υποψηφιους σωτηρες και wannabe καισαρισκους ολουθε! Δικαιωμα σας να ψηφιζετε και δικαιωμα μου να μην ψηφιζω. Στο τελος θα πληρωσουμε τα ιδια που μας αναλογουν. Ειτε ψηφισεις, ειτε δεν ψηφισεις. Αφου πληρωνω, θελω show! Και ο Τσιπρας μου προσφερε show (αν και οχι τοσο γελαστερο) και ο ΚαραγκιοΚουλης ακομα καλύτερο (που ξεκαρδιζομαι στα γελια).
Οι groupies τι ρολο βαρανε και τι ζορι τραβανε ; Ενοχλουνται που λεμε ηλιθιο το πουλεν τους; Αφου ειναι ! Τι να κανουμε; Εμεις του ειπαμε να ειναι ηλιθιος; Αυτος το αποφασισε ή ακομα καλυτερα μπορει να νομιζει ο,τι ειναι εξυπνος και δεν ειναι ηλιθιος και αυτο κανει την κωμωδια ακομα καλυτερη.
Δεν εχεις δει την παλια ταινια «ενας βλακας και μισος» https://el.wikipedia.org/wiki/Ένας_βλάκ ... ς_(ταινία). Αν δεν την ειδες, να την δεις!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Κανονικά θα έπρεπε και να σου δείχνουμε το ακαταλόγιστο με βάση αυτά που έχεις πει για εσένα αλλά απο τη στιγμή που γράφεις και ονειρεύεσαι αυτά που ονειρεύεσαι θα τα ακούς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Крaсная армия
Συμπεριλαμβάνω και τους ψηφοφόρους του συγκεκριμένου κόμματος στο άνωθεν βίντεο.
Ας περνούσες αυτά που πέρασα εγώ με απώλεια εργασίας από τα γαλάζια στελέχη και τα ρουσφέτια τους και δεν θα μιλούσες εκ του ασφαλούς.
Ας περνούσες αυτά που πέρασα εγώ με απώλεια εργασίας από τα γαλάζια στελέχη και τα ρουσφέτια τους και δεν θα μιλούσες εκ του ασφαλούς.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
που μπορεί να δούλευε άραγε αυτό,σε μυτοσκαλιστική?
Απορώ και μάλλον όλοι απορούν γιατί τα πέρασες αυτά. Φαίνεσαι τόσο μεγάλο ναυάγιο καλό παιδί.Крaсная армия έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:45 Συμπεριλαμβάνω και τους ψηφοφόρους του συγκεκριμένου κόμματος στο άνωθεν βίντεο.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Υδράργυρος
Εχετε ξεχάσει αυτά που λέγατε εσείς την περίοδο 2015-19; Το βρισίδι, το ζαίοι (που έγινε και εργαλείο διακρίσεων σε διάφορους χώρους), ζώα, γίδια, αγράμματοι, οι κώλοι των πρεσπών κλπ; Χειρότερος βόθρος από τους ακροκεντρώους δεν υπάρχει.dtri2020 έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:21Έτσι λες ε;Υδράργυρος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 08:18 Η μεγαλύτερη τοξικότητα και διχαστικότητα τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ο κουλισμός
Ότι πιο χυδαίο, ότι πιο τοξικό, ότι πιο διαχατικό υπάρχει το έχει ο Αλέξης.
Είχες ονειρευτεί καβάτζα σε δημόσια θεσάρα και στην έφαγε μεγαλύτερο βύσμα; Κρίμα αλλά σταρχίδια μου όταν προσπαθεί ο καθένας να καβατζωθεί βυσματικά.Крaсная армия έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:45 Συμπεριλαμβάνω και τους ψηφοφόρους του συγκεκριμένου κόμματος στο άνωθεν βίντεο.
Τις πλατείες και το τι συνθήματα λεγόταν εκεί, τα θυμάται άραγε κανείς; Τα συνθήματα που φώναζε το "οργισμένο" πλήθος κάτω από την Marfin όταν μέσα καιγόταν άνθρωποι τα θυμάται κανείς; Μπορώ να γράψω σεντόνια με το πως ξεκίνησε αυτό από το 2008 ακόμη.Υδράργυρος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 14:36Εχετε ξεχάσει αυτά που λέγατε εσείς την περίοδο 2015-19; Το βρισίδι, το ζαίοι (που έγινε και εργαλείο διακρίσεων σε διάφορους χώρους), ζώα, γίδια, αγράμματοι, οι κώλοι των πρεσπών κλπ; Χειρότερος βόθρος από τους ακροκεντρώους δεν υπάρχει.dtri2020 έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:21Έτσι λες ε;Υδράργυρος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 08:18 Η μεγαλύτερη τοξικότητα και διχαστικότητα τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ο κουλισμός
Ότι πιο χυδαίο, ότι πιο τοξικό, ότι πιο διαχατικό υπάρχει το έχει ο Αλέξης.
Και όχι δεν υπήρξε ποτέ τέτοια χυδαιότητα στην κοινωνία και τον δημόσιο λόγο, τόση τοξικότητα και τόσος διχασμός, πριν εμφανιστεί στον χώρο ο Αλέξης Τσίπρας.
Δεν ήσασταν ποτέ ευπρεπείς, ούτε στον λόγο ούτε στους τρόπους σας. Με την καθοδήγηση του Αλέξη επενδύσατε στις βρισιές, στην χυδαιολογία και στον διχασμό. Και πληρώσατε το τίμημα, σας σιχάθηκε ο κόσμος.
Κσι σε λίγο δεν θα θέλει κανείς να σας ξέρει.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Крaсная армия
Σε ιδιωτική εταιρεία (πολυεθνική) που έκανε πολλές "εθελουσίες" για αναδιοργάνωση και μετά ξαναπήρε στις θέσεις γαλάζια παιδιά. Το 2020 - 2021. Γιατί και ο ιδιωτικός τομέας ελέγχεται από το σκατόσογο.
Άντε 157 βολευτές η νδουλα από σήμερα.
και εμένα το 2000-2004 μου έπαιρναν πασόκοι όλες τις δουλειές απο απευθείας αναθέσεις αλλά δε ζήτησα εκτέλεση τους.Крaсная армия έγραψε: 30 Ιουν 2023, 14:48 Σε ιδιωτική εταιρεία (πολυεθνική) που έκανε πολλές "εθελουσίες" για αναδιοργάνωση και μετά ξαναπήρε στις θέσεις γαλάζια παιδιά. Το 2020 - 2021. Γιατί και ο ιδιωτικός τομέας ελέγχεται από το σκατόσογο.
Το πρόβλημα ειναι αλλου, να το ψάξεις.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Νεοκομμούνι να "δουλεύει" μέσα στον μισητό καπιταλισμό (πολυεθνική)!Крaсная армия έγραψε: 30 Ιουν 2023, 14:48 Σε ιδιωτική εταιρεία (πολυεθνική) που έκανε πολλές "εθελουσίες" για αναδιοργάνωση και μετά ξαναπήρε στις θέσεις γαλάζια παιδιά. Το 2020 - 2021. Γιατί και ο ιδιωτικός τομέας ελέγχεται από το σκατόσογο.
Τρώει κλωτσά στην πλάτη λόγω τεμπελιάς και του φταίει ο κούλης.
Έρε γέλια ο κατά φαντασίαν εκτελεστής των Ρομανώφ.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μαλακία σου που δεν το έκανες ήδη μαν, κυρίως για της ΤΑ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:00Επιλογή σου αλλά δεν είναι εναλλακτική. Εκτός αν είσαι των αγώνων στους δρόμους κτλ που έστω πες είναι μια εναλλακτική πολιτική. Το δεν πάω μα ψηφίσω τι εφεκτ έχει, δηλαδή θα το δει το πρώτο κόμμα κ θα πει ότι τι, δεν πήγαν αυτοί καν να ψηφίσουν οποτε τα βάφω μαύρα;
Υγ. Ουτε εγώ ψηφισα αλλά δεν πιστεύω ότι έκανα κάποια επανάσταση, απλά δεν ήμουν σε φάση να τραβηχτω στην επαρχία (κάποια στιγμή πρέπει να τα μεταφέρω Αθήνα)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αρχέλαε είσαι φάουλ εδώ...
Μια χαρά κόσμιος είναι ο Τσίπρας προς τον Κακλαμάνη,απλά λίγο άκομψος και απότομος,ούτε τον βρίζει,ούτε τον ειρωνεύεται.
Εξαγριώμενος του μιλά,ναι...
Προφανώς συγκρατείται στο βίντο για να μην πει χειρότερα...
Αλλά τοξικό αυτό δεν το λες...
Επίσης δεν νοείται αντι-τραμπικός Αριστερός να καταδέχεται να ξεστομίζει το εν λόγω υβριστικό για το Μητσοτάκη
Το αντίστοιχο τραμπικό:"F@ck you Biden",έλκει την καταγωγή του από το εν λόγω συμβάν σε αγώνες Nascar,στην Αμερική:
Τό πλήθος έβριζε τον Biden,και η δημοσιογράφα,είτε γιατί είναι Dem,είτε για να το σώσει,ή all of the above,πάνω στη συνέντευξη που παίρνει από τον νικητή του αγώνα,Brandon Brown,ισχυρίζεται οτι ο τραμπικός κατιμάς,chantάρει "Let's go Brandon",αντί για το γνωστό πλέον και memefied καργιολίκι προς τον Biden
Ε το μεταγλωττίσαν έδω ανάλογοι κατιμάδες,και επειδή στρεφέται κατά του Υπέρκομψου Γκόμενου,το υιοθετήσαν άκριτα αριστεροί υποτίθεται...
Πάλι καλά που δεν το κάναμε κι εμείς:"Πάμε γερά Κούλη",να peakάρει το cringάρισμα,ταβάνι...
Μια χαρά κόσμιος είναι ο Τσίπρας προς τον Κακλαμάνη,απλά λίγο άκομψος και απότομος,ούτε τον βρίζει,ούτε τον ειρωνεύεται.
Εξαγριώμενος του μιλά,ναι...
Προφανώς συγκρατείται στο βίντο για να μην πει χειρότερα...
Αλλά τοξικό αυτό δεν το λες...
Επίσης δεν νοείται αντι-τραμπικός Αριστερός να καταδέχεται να ξεστομίζει το εν λόγω υβριστικό για το Μητσοτάκη
Το αντίστοιχο τραμπικό:"F@ck you Biden",έλκει την καταγωγή του από το εν λόγω συμβάν σε αγώνες Nascar,στην Αμερική:
Τό πλήθος έβριζε τον Biden,και η δημοσιογράφα,είτε γιατί είναι Dem,είτε για να το σώσει,ή all of the above,πάνω στη συνέντευξη που παίρνει από τον νικητή του αγώνα,Brandon Brown,ισχυρίζεται οτι ο τραμπικός κατιμάς,chantάρει "Let's go Brandon",αντί για το γνωστό πλέον και memefied καργιολίκι προς τον Biden
Ε το μεταγλωττίσαν έδω ανάλογοι κατιμάδες,και επειδή στρεφέται κατά του Υπέρκομψου Γκόμενου,το υιοθετήσαν άκριτα αριστεροί υποτίθεται...
Πάλι καλά που δεν το κάναμε κι εμείς:"Πάμε γερά Κούλη",να peakάρει το cringάρισμα,ταβάνι...