Ναι, και επίσης οι μαλάκες λένε 'δεν είμαι μαλάκας'. Ακόμα, υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν δεξιό οποιονδήποτε δεν γουστάρει εγκληματικότητα. Διάνοιες.Antipnevma έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:35 Όλοι οι ρατσιστές αυτό λένε 'δεν είναι ρατσιστικό το θέμα΄. Και αυτό το 'δεν είμαι δεξιός' το λένε όλοι οι δεξιοί. Μόνο οι ακροδεξιοί, οι χουντικοί και οι φιλοβασιλικοί παραδέχονται με καμάρι ότι είναι δεξιοί. Οι υπόλοιποι είναι σαν εσένα και το παίζουν έξυπνοι 'μορφωμένοι' πολίτες που είναι υπεράνω προκαταλήψεων.
Δεν έχεις και πολύ καλή σχέση με τη στατιστική έ; Επειδή υπάρχουν εγκληματίες παντού, πρέπει να θεωρήσουμε ως ασήμαντο το γεγονός ότι το 80% των κλοπών γίνεται από γύφτους.Antipnevma έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:35Οι ακροδεξιοί λένε πάντως αυτό που λες και εσύ: ότι οι γύφτοι παρανομούν επειδή η φάρα τους και η οικογένειά τους είναι κακή. Το θέμα με αυτή τη λογική είναι ότι δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει όταν ένας Έλληνας που λέγεται Μπάμπης πνίγει την γυναίκα του. Δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει όταν μια Ρούλα και μια Ειρήνη δολοφονεί παιδάκια. Δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει όταν ένας Έλληνας νεοδημοκράτης στον Κολωνό ασελγεί σε ένα παιδάκι και το εκδίδει. Δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει όταν ένα ελληνικό ψυχάκι βασανίζει και σκοτώνει ζώα για πλάκα κάτι που στην Ελλάδα πάει να γίνει εθνικό σπόρ. Δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει που η βουλή είναι γεμάτη από άεργους άχρηστους που κλέβουν το σύμπαν. Δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει όταν Έλληνες ανήλικοι κάνουν του κόσμου τα έκτροπα εντός και εκτός σχολείου.
Σωστά. Και όταν ο Αμερικάνος πουλάει όπλα θανάτου στο Σουδάν, γιατί να νοιαστώ που μου έκλεψαν τους χαλκοσωλήνες; Και όταν πεθαίνουν παιδάκια από έλλειψη εμβολίων στο Μαλάουι, γιατί να νοιαστώ που τα παιδάκια των γύφτων δεν πάνε σχολείο; Και όταν ο Κωστάκης κλέβει στη Μονόπολη, τί με νοιάζει εμένα που ο γύφτος ξάφρισε το σπίτι του παππού προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ;Antipnevma έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:35Και δεν μου λες; Άμα ο Έλληνας βενζινάς κάνει νοθεία καυσίμων γιατί να νοιαστώ που ένας γύφτος πήγε και πήρε βενζίνη χωρίς να πληρώσει; Όταν ο Έλληνας 'ευπατρίδης' πήρε την ΔΕΗ και ταράζει στα χαράτσια τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις για να βγάλει υπερκέρδη γιατί να νοιαστώ που ο γύφτος κάνει ρευματοκλοπή; Όταν ο Έλληνας σουπερμαρκετάς και ο 'καλύτερος εργοδότης' χαρατσώνει άγρια τον προμηθευτή και τον καταναλωτή για να βγάλει υπερκέρδη γιατί να νοιαστώ που το γυφτάκι πάει και σουφρώνει στα ράφια; Όταν οι Έλληνες ξεπούλησαν τζάμπα τα τρένα σε μια φτωχοποιημένη και απαξιωμένη ιταλική εταιρεία επειδή έτσι υπέδειξαν οι δανειστές γιατί να νοιαστώ που ο γύφτος κλέβει στις ράγες; Όταν μια άεργη ελληνίδα κυράτσα ταράζει τον κοσμάκη στα νοίκια γιατί να νοιαστώ που κάνουν διάρρηξη οι γύφτοι και της χαλάνε τις πόρτες και τα παράθυρα;
Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ που ανοίγω κουβέντα με πεντάχρονα.