!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η νέα Ελληνική Κυβερνησις
Re: Η νέα Ελληνική Κυβερνησις
Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρίας Green Project, η οποία έχει κατασκευάσει πάνω από 230 φωτοβολταϊκά πάρκα στην κεντρική Ελλάδα. Ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων. Αυτό, να είναι οι πολιτικοί κι επιχειρηματίες, μου βγαίνει κάπως. Δεν είναι άμεση η σχέση της επιχείρησής του με το υπουργείο που ίσως πάρει, αλλά και πάλι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
και στο υπουργείο οικογένειας έβαλε γυναίκες, γιατι η Ελληνίδα μάνα ξέρει... 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Κύριε πρωθυπουργέ, τι κάνετε εδώ; Ακόμα μ' εμάς ασχολείστε;Beria έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:15Ο Ταμήλος το έχει φτιάξει όλο το τεχνολογικό υπόβαθρο των Τρικάλων
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Βρε φίλος, εμένα μου έχουν πει τα καλλίτερα λόγια για το έργο του. Άσχετα με το κομματικό του μετερίζι, έκανε δουλίτσα στα Τρίκαλα.Arisvilla έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:14Ναι τεράστια δουλειά έκανε. Έχει σκάψει όλη την πόλη και δεν έχει μπαλώσει τις τρύπες και την κάνει τώρα για να γίνει υπουργός.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 19:11Παίζει όντως.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:54
Από την άλλη, ίσως είναι ο μοναδικός απ' όλους εκεί που να έχει κάποιες πιθανότητες να στρώσει κάποια πράματα στην παιδεία.
Στο ψηφιακής πάντως, ο Δήμαρχος μοιάζει να είναι πολύ καλή επιλογή.
Θα δείξει...
Πάντως και ο Παπαστεργίου σαν δήμαρχος Τρικκαίων, έκανε καλή δουλειά σε τεχνολογικό επίπεδο. Ανέδειξε την πόλη στο έπακρον.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- taxalata xalasa
Πότε ξεκινά να δίνει παραστάσεις ο θίασος;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ε, να μπάίνει και κανένας εκτός γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και επαγγελματιών πολιτικών.Exodus έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:16 Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρίας Green Project, η οποία έχει κατασκευάσει πάνω από 230 φωτοβολταϊκά πάρκα στην κεντρική Ελλάδα. Ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων. Αυτό, να είναι οι πολιτικοί κι επιχειρηματίες, μου βγαίνει κάπως. Δεν είναι άμεση η σχέση της επιχείρησής του με το υπουργείο που ίσως πάρει, αλλά και πάλι.
'Οποιος περνάει απ' εξω, υπουργοποιείται.
Ποιο τεχνολογικό υπόβαθρο ρε παιδια? Το δήθεν free wifi που δεν πιάνει πουθενα? Έχει περάσει μια εικόνα περί δήθεν έξυπνης πόλης που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Ταμηλος τον ειχε αντιδημαρχο παντως. Τες πα δεν γράφω παραπάνω γιατί έχουμε οικογενειακές σχεσεις και είναι και πρώην συνάδελφος η μάνα του. Καλή του επιτυχία. Θα τον έχω και προϊστάμενο τώρα.Beria έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:15Ο Ταμήλος το έχει φτιάξει όλο το τεχνολογικό υπόβαθρο των Τρικάλων
Μισητός από όλα τα στελέχη, ενεργά ή εν αποστρατεία.Lugozzi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:43 Μεγαλη αδικία αν δε βάλει υπουργό τον Παναγιωτοπουλο.
Δε μπορεί προεκλογικά να παίζεις τις επιτυχίες στην Εθνική Άμυνα και μετεκλογικά να εξαφανιζεις τον ΥΕΘΑ.
Ξέχασες τους ακαδημαϊκούς, τους δημοσιογράφους, ηθοποιούς, αθλητές.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:20Ε, να μπάίνει και κανένας εκτός γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και επαγγελματιών πολιτικών.Exodus έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:16 Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρίας Green Project, η οποία έχει κατασκευάσει πάνω από 230 φωτοβολταϊκά πάρκα στην κεντρική Ελλάδα. Ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων. Αυτό, να είναι οι πολιτικοί κι επιχειρηματίες, μου βγαίνει κάπως. Δεν είναι άμεση η σχέση της επιχείρησής του με το υπουργείο που ίσως πάρει, αλλά και πάλι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άσε εμάς που ζούμε στην έξυπνη πόλη που μας έχει φάει η σκόνη και τα κουνούπια και κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε καθημερινά από τις έξυπνες τρύπες στο δρόμο να κρίνουμε καλύτερα. Φεύγει και δεν θέλει κανένας να πάει στη θέση του. Στο επικοινωνίακο και στη διαφήμιση πάντως πρώτος.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:18Βρε φίλος, εμένα μου έχουν πει τα καλλίτερα λόγια για το έργο του. Άσχετα με το κομματικό του μετερίζι, έκανε δουλίτσα στα Τρίκαλα.Arisvilla έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:14Ναι τεράστια δουλειά έκανε. Έχει σκάψει όλη την πόλη και δεν έχει μπαλώσει τις τρύπες και την κάνει τώρα για να γίνει υπουργός.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 19:11
Παίζει όντως.
Πάντως και ο Παπαστεργίου σαν δήμαρχος Τρικκαίων, έκανε καλή δουλειά σε τεχνολογικό επίπεδο. Ανέδειξε την πόλη στο έπακρον.![]()
Σωστά. Όπως και την Ακρίτα, που είναι μια κατηγορία μόνη της.Exodus έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:24Ξέχασες τους ακαδημαϊκούς, τους δημοσιογράφους, ηθοποιούς, αθλητές.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:20Ε, να μπάίνει και κανένας εκτός γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και επαγγελματιών πολιτικών.Exodus έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:16 Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρίας Green Project, η οποία έχει κατασκευάσει πάνω από 230 φωτοβολταϊκά πάρκα στην κεντρική Ελλάδα. Ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων. Αυτό, να είναι οι πολιτικοί κι επιχειρηματίες, μου βγαίνει κάπως. Δεν είναι άμεση η σχέση της επιχείρησής του με το υπουργείο που ίσως πάρει, αλλά και πάλι.
Πολιτικός μηχανικός ο Παπαστεργιου. Για τα φωτοβολταϊκά που έφτιαξε no further comment.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:20Ε, να μπάίνει και κανένας εκτός γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και επαγγελματιών πολιτικών.Exodus έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:16 Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρίας Green Project, η οποία έχει κατασκευάσει πάνω από 230 φωτοβολταϊκά πάρκα στην κεντρική Ελλάδα. Ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων. Αυτό, να είναι οι πολιτικοί κι επιχειρηματίες, μου βγαίνει κάπως. Δεν είναι άμεση η σχέση της επιχείρησής του με το υπουργείο που ίσως πάρει, αλλά και πάλι.
Ε, εντάξει προφανώς και μιλούσα (αν δεις σε τι απαντώ) σε μη επιχειρηματίες μηχανικούς.Arisvilla έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:26Πολιτικός μηχανικός ο Παπαστεργιου. Για τα φωτοβολταϊκά που έφτιαξε no further comment.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:20Ε, να μπάίνει και κανένας εκτός γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και επαγγελματιών πολιτικών.Exodus έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:16 Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρίας Green Project, η οποία έχει κατασκευάσει πάνω από 230 φωτοβολταϊκά πάρκα στην κεντρική Ελλάδα. Ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων. Αυτό, να είναι οι πολιτικοί κι επιχειρηματίες, μου βγαίνει κάπως. Δεν είναι άμεση η σχέση της επιχείρησής του με το υπουργείο που ίσως πάρει, αλλά και πάλι.
Ο Ταμήλος το 2005 (όταν όλοι οι δήμοι της χώρας ζητούσαν λεφτά από την ΕΕ για πλατείες) έβαλε δακτύλιο οπτικών ινών σε όλα τα ΤρίκαλαArisvilla έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:22Ποιο τεχνολογικό υπόβαθρο ρε παιδια? Το δήθεν free wifi που δεν πιάνει πουθενα? Έχει περάσει μια εικόνα περί δήθεν έξυπνης πόλης που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Ταμηλος τον ειχε αντιδημαρχο παντως. Τες πα δεν γράφω παραπάνω γιατί έχουμε οικογενειακές σχεσεις και είναι και πρώην συνάδελφος η μάνα του. Καλή του επιτυχία. Θα τον έχω και προϊστάμενο τώρα.
Ο οποίος Ταμήλος όταν ρωτήθηκε από τον yours truly πώς από το ΚΚΕ(μ-λ) έφτασε στην ΝΔ είπε το αμιμητο 'ξερεις πού ήταν η επετηρίδα στο ΠΑΣΟΚ ρε φίλε;'
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 6 Απαντήσεις