Φιλολογική συζήτηση με νεοκομμούνι που ονειρεύεται την 2α Παρουσία της Σοβιετίας και θεωρεί ότι μόνο η κόκκινη βία είναι θεμιτή;Armageddon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 13:34Κάνω μια προσπάθεια για φιλολογική συζήτηση και εσύ μου μπάζεις απ' τ' αριστερά την αστέρα της βιομηχανείας πορνό;Unique έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 06:05Αμέ. Σαν να συζητάμε για την παρθένα Μία Καλίφα.Armageddon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 05:44 Υγιές μίσος; Υπάρχει υγειές μίσος; Μάλλον ναι. Μοιάζει και με οργή όμως. Χρειάζεται εγκράτεια όμως γιατί αυτό μπορεί να ήταν που οδήγησε σε έναν Στάλιν σε έναν Μάο. Κάποιοι κακοπροαίρετοι χρεώνουν στο δίδυμο ακόμα και 118 εκατομμύρια ψυχές. Δεν είναι λίγο αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ - Το μόνο υγιές μίσος
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ - Το μόνο υγιές μίσος
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Armageddon
Δεν έχω παρακολουθήσει όλη τη δημοσιευτική πορεία του unique αλλά έτσι κι' αλλιώς πλέον πολύ σπάνια λογομαχώ ή εκφράζομαι με επιθετικό τρόπο για συνομιλητή μου.Nandros έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 13:48Φιλολογική συζήτηση με νεοκομμούνι που ονειρεύεται την 2α Παρουσία της Σοβιετίας και θεωρεί ότι μόνο η κόκκινη βία είναι θεμιτή;Armageddon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 13:34Κάνω μια προσπάθεια για φιλολογική συζήτηση και εσύ μου μπάζεις απ' τ' αριστερά την αστέρα της βιομηχανείας πορνό;![]()
But through the eternal night, the twinkling of star light, so very far away maybe it's only yesterday...
- Nandros
Αναφέρθηκα στιο παρακάτω ποστ σου (στο οποίο σχολίασε ο unique):Armageddon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 14:00Δεν έχω παρακολουθήσει όλη τη δημοσιευτική πορεία του unique αλλά έτσι κι' αλλιώς πλέον πολύ σπάνια λογομαχώ ή εκφράζομαι με επιθετικό τρόπο για συνομιλητή μου.Nandros έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 13:48Φιλολογική συζήτηση με νεοκομμούνι που ονειρεύεται την 2α Παρουσία της Σοβιετίας και θεωρεί ότι μόνο η κόκκινη βία είναι θεμιτή;Armageddon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 13:34
Κάνω μια προσπάθεια για φιλολογική συζήτηση και εσύ μου μπάζεις απ' τ' αριστερά την αστέρα της βιομηχανείας πορνό;![]()
Υπέθεσα ότι απαντάς στο νεοκομμούνι ΟΡ Sol ή Βινόσαυρο ή Φλούφλη ή Λέοντα στο παλιό.Armageddon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 05:44 Υγιές μίσος; Υπάρχει υγειές μίσος; Μάλλον ναι. Μοιάζει και με οργή όμως. Χρειάζεται εγκράτεια όμως γιατί αυτό μπορεί να ήταν που οδήγησε σε έναν Στάλιν σε έναν Μάο. Κάποιοι κακοπροαίρετοι χρεώνουν στο δίδυμο ακόμα και 118 εκατομμύρια ψυχές. Δεν είναι λίγο αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 01 Ιούλ 2023, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Armageddon
Κοίτα φίλε δε μ' αρέσει να προβαίνω σε χαρακτηρισμούς και επίθετα όταν συζητώ. Το βρίσκω αντιπαραγωγικό.
But through the eternal night, the twinkling of star light, so very far away maybe it's only yesterday...
- Nandros
Αυτά που γράφω είναι η πραγματικότητα.Armageddon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 14:08 Κοίτα φίλε δε μ' αρέσει να προβαίνω σε χαρακτηρισμούς και επίθετα όταν συζητώ. Το βρίσκω αντιπαραγωγικό.
-
Armageddon
Η πραγματικότητα είναι σκληρή ορισμένες φορές. Δε χρειάζεται να την κοιτάμε πάντα κατάματα.
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
δεν υπάρχει αναρχία μέσα στον καπιταλισμό, διότι ο καπιταλισμός έχει ενσωματώσει και τα άκρα, όπως λέει και ο Καρλάιλ State = anarchy plus police
το ερώτημα πώς μπορεί να υπάρξει αναρχία εκτός καπιταλισμού αποτελεί σχεδόν λήψη του ζητουμένου, αφού η ερώτηση γίνεται εντός καπιταλισμού
οπότε αντιφάδες μου άκυρο το ταξικό μίσος σας και λοιπά ευφάνταστα παραμύθια
το ερώτημα πώς μπορεί να υπάρξει αναρχία εκτός καπιταλισμού αποτελεί σχεδόν λήψη του ζητουμένου, αφού η ερώτηση γίνεται εντός καπιταλισμού
οπότε αντιφάδες μου άκυρο το ταξικό μίσος σας και λοιπά ευφάνταστα παραμύθια
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Golden Age
- Ληστοσυμμορίτης

Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Mια που πιάσαμε τα λατινοαμερικάνικα.
Ε, άλλο στη Γαλλία και αλλαχού από αντιφά και άλλο στην Ιρλανδία από "παρανοϊκούς ακροδεξιούς".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 78 Απαντήσεις
- 1982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-