!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το αίνιγμα "Αριστος"

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Το αίνιγμα "Αριστος"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Beria έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:54
Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:53
Αρίστος έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:50

Αμα βγω στη συνταξη ισως βρω το χρονο να γραφω περισσοτερο και πανω σε θεματα που δεν ειναι πολιτικα.

.
Αν είχα πολιτικό κόμμα θα σε χρησιμοποιούσα σε συγκεκριμένο ρόλο. Θα ήσουν αυτός που θα αναλάμβανε να πάει σε πάνελ όταν θα ήμασταν στριμωγμένοι για να τα γαμησει όλα και να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης σε 5 λεπτά.
Άδωνις δηλαδή;
Καμία σχέση. Μπορεί να έχεις εμμονή με τον Άδωνι αλλά δεν είναι αυτό το στυλ του. Ποιος θα ξεχάσει πως πέρασε πριονικορδελα όλους τους συνδικαλιστές αριστερούς που είχε στο πάνελ του ο Χατζηνικολάου. Ο καθένας του πέταγε την μαλάκια του και ο Άδωνις τότε έβαλε στην σειρά τους έδωσε ένα λουτρό πραγματικότητας με στοιχεία. Μετά το είχαν βουλώσει όλοι.

Ο Αρίστος θα εκανε άλλο πράγμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρχέλαος έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:54
Από εκεί και πέρα, ο Αρίστος είναι συμπαθέστατος, κατά κανόνα με ευπρεπέστατη συμπεριφορά και σίγουρα πολύ καλός για παρέα και συζήτηση. Έχει πολύ καλή και ευέλικτη γραφή.
Οι απόψεις-θεωρίες του μερικές φορές είτε ενίοτε γρονθοκοπούν την κοινή λογική είτε η μία μπορεί να τσακώνεται με την άλλη, ωστόσο έχουν μπρίο και ένα υπόβαθρο με ενδιαφέρουσα πλοκή.

:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:57
Αρίστος έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:50

Αμα βγω στη συνταξη ισως βρω το χρονο να γραφω περισσοτερο και πανω σε θεματα που δεν ειναι πολιτικα.

.
Αν είχα πολιτικό κόμμα θα σε χρησιμοποιούσα σε συγκεκριμένο ρόλο. Θα ήσουν αυτός που θα αναλάμβανε να πάει σε πάνελ όταν θα ήμασταν στριμωγμένοι για να τα γαμησει όλα και να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης σε 5 λεπτά.
Εδώ που τα λέμε, σ' αυτό το πλαίσιο είναι όλες οι συζητήσεις στην τιβί.

Καλημέρα Γιάννη, κουκιά σπέρνω. :lol:

Και ακριβώς γι' αυτό την έχω κόψει. Θα την ανοίξω πάλι το βράδυ και την επόμενη των εκλογών. Μετά βλέπουμε.
Ρε συ για τον Αρίστο μιλάμε. Θα είχαμε κάνει την μεγαλύτερη μαλακία και αυτός θα πήγαινε να τους εξηγήσει γιατί πρέπει να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη :smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2023, 12:00
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:57
Εδώ που τα λέμε, σ' αυτό το πλαίσιο είναι όλες οι συζητήσεις στην τιβί.

Καλημέρα Γιάννη, κουκιά σπέρνω. :lol:

Και ακριβώς γι' αυτό την έχω κόψει. Θα την ανοίξω πάλι το βράδυ και την επόμενη των εκλογών. Μετά βλέπουμε.
Ρε συ για τον Αρίστο μιλάμε. Θα είχαμε κάνει την μεγαλύτερη μαλακία και αυτός θα πήγαινε να τους εξηγήσει γιατί πρέπει να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη :smt005:
Μα κάθε φορά που έβλεπα ζαίο σε πάνελ, αυτό ακριβώς έκανε. Γι' αυτό δεν αντέχω άλλο.

Για την επικοινωνιακή δεινότητα της νδ, τα' χουμε πεί κι΄αλλες φορές. Δεν... δεν... δεν...

Κερδίζουν από τα αυτογκόλ των άλλων. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Αρχέλαος έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:54
AlienWay έγραψε: 17 Ιουν 2023, 10:51 Στο διήγημα του Πόε "Το έγκλημα της οδού Μοργκ", ο πρωταγωνιστής λύνει μυστήρια δολοφονιών, απλά και μόνο διαβάζοντας άρθρα στις εφημερίδες και "ενώνοντας τις τελείες".

Ο Αρίστος κάνει ακριβώς αυτό: Ενώνει τις τελείες γεγονότων όπως ανακοινώνονται στα ΜΜΕ, καλύπτει τα κενά με φαντασία, μετασχηματίζει την πραγματικότητα κάνοντάς την πιο συναρπαστική απ' ότι είναι στ' αλήθεια.

Τα πάντα ανάγονται στην αέναη μάχη καλού vs κακού. Δεν υπάρχουν απλώς "αντικρουόμενα συμφέροντα", αλλά πάντα υπάρχει κάποιος "ήρωας" και πολεμά κάποιον τζεημσμποντικό "κακό", όπου "κακός" μπορεί να είναι και μια απόκρυφη σέχτα ισχυρών, με φολίδες ή χωρίς και με γεωπολιτικές αξιώσεις.

Σαν ένα φορουμικό chatGPT, ο Αρίστος προβαίνει σε "σύνθεση" πληροφοριών ώστε να προκύψει ένα συναρπαστικό σενάριο, που θα ζήλευε ακόμη και ο Ίαν Φλεμινγκ.
:goodpost: :bravo:

Από εκεί και πέρα, ο Αρίστος είναι συμπαθέστατος, κατά κανόνα με ευπρεπέστατη συμπεριφορά και σίγουρα πολύ καλός για παρέα και συζήτηση. Έχει πολύ καλή και ευέλικτη γραφή.
Οι απόψεις-θεωρίες του μερικές φορές είτε ενίοτε γρονθοκοπούν την κοινή λογική είτε η μία μπορεί να τσακώνεται με την άλλη, ωστόσο έχουν μπρίο και ένα υπόβαθρο με ενδιαφέρουσα πλοκή.
Έτσι. Και γενικά είναι ευέλικτος, όχι μόνο στη γραφή. :003:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Πλέριος έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:18
AlienWay έγραψε: 17 Ιουν 2023, 10:51 Στο διήγημα του Πόε "Το έγκλημα της οδού Μοργκ", ο πρωταγωνιστής λύνει μυστήρια δολοφονιών, απλά και μόνο διαβάζοντας άρθρα στις εφημερίδες και "ενώνοντας τις τελείες".

Ο Αρίστος κάνει ακριβώς αυτό: Ενώνει τις τελείες γεγονότων όπως ανακοινώνονται στα ΜΜΕ, καλύπτει τα κενά με φαντασία, μετασχηματίζει την πραγματικότητα κάνοντάς την πιο συναρπαστική απ' ότι είναι στ' αλήθεια.

Τα πάντα ανάγονται στην αέναη μάχη καλού vs κακού. Δεν υπάρχουν απλώς "αντικρουόμενα συμφέροντα", αλλά πάντα υπάρχει κάποιος "ήρωας" και πολεμά κάποιον τζεημσμποντικό "κακό", όπου "κακός" μπορεί να είναι και μια απόκρυφη σέχτα ισχυρών, με φολίδες ή χωρίς και με γεωπολιτικές αξιώσεις.

Σαν ένα φορουμικό chatGPT, ο Αρίστος προβαίνει σε "σύνθεση" πληροφοριών ώστε να προκύψει ένα συναρπαστικό σενάριο, που θα ζήλευε ακόμη και ο Ίαν Φλεμινγκ.
να θυμηθουμε και το.... εκκρεμες του Φουκω?
σουργελο
Τι πετάγεστε, κύριε; :D
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

AlienWay έγραψε: 17 Ιουν 2023, 12:11

Γι' αυτό δεν θέλω να κόψω το πχόρουμ, βρε παλιόπαιδα. :)

Για αυτές τις στιγμές που δακρύζω. Ανεκτίμητες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2023, 12:22
AlienWay έγραψε: 17 Ιουν 2023, 12:11

Γι' αυτό δεν θέλω να κόψω το πχόρουμ, βρε παλιόπαιδα. :)

Για αυτές τις στιγμές που δακρύζω. Ανεκτίμητες.
Όντως, κορυφαία περιγραφή. Ο ήρωας βέβαια συνήθως είναι κάπως έτσι...
Εικόνα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Beria έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:47 Ο Αρίστος μπορεί να είναι ώρες, ώρες σπασαρχίδης, αλλά είναι πάντα κόσμιος και ευγενής (ιδιαίτατα εάν ληφθεί υπόψη τι του έχουμε σύρει - εμού συμπεριλαμβανόμενου)
Πολύ τίμιος ο Μπερια. Θα ήθελα να προσθέσω ότι κάπως λιγότερος φανατισμός στα πολιτικά θα έκανε καλό στο φόρουμ, 100 άτομα είναι ο μ.ο. των αναγνωστών, δεν θα κριθούν οι εκλογές εδώ μέσα. :wink
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:27
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:21 καλό είναι να εκλειπουν άντ χομινεμ νήματα, πόσο μάλλον όταν τα κάνουν πρώην διαχειριστές, οι οποία θα έπρεπε να ξέρουν καλύτερα.
Γατάκια, προτείνω άμεσα μαθήματα πλεξίματος πουλόβερ.

viewtopic.php?f=10&t=48372

Σαφώς και δεν έχω κάνει καταγγελία. :e045:
δεν μπήκα καν σε αυτό, νόμιζα πως ζήτημα γλωσσολογίας. νταξει πάντως, εσύ έχεις πολύ επιθετικό στυλ, σου αρέσει η φασαρία. ο αριστος απλά λέει τις θεωρίες του. ας κατέβουν πάντως και τα δυο, δεν προσφέρουν τίποτα.
Είναι ζήτημα γλωσσολογίας και ετυμολογίας. Και υπάρχει παραποίηση της έννοιας της λέξης σε συνδυασμό με το άβαταρ. Είναι ενα διευκρινιστικο νημα περι τουότι το «Η γάτα μπορεί να είναι γαλή, αλλά “η γαλή δεν είναι γάτα”». Είναι νυφίτσα. Αυτό λέει η γλωσσολόγια και η ιστορία ανέκαθεν! Τι να αναφερθεί; Η πραγματικότητα; Να banάρουμε την αλήθεια; :102:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Ο Αρίστος είναι φορουμικός γνωστός μου επί εικοσαετία σχεδόν, δεκαπενταετία σίγουρα. Μ΄έχει εκνευρίσει άπειρες φορές, κι έχει κάνει και μαλακίες ή έχει πει, που πλακώθηκα μαζί τους χοντρά (όχι στα χέρια, εννοείται). Σε πολλά άλλα τα έχουμε πει πολύ ευχάριστα. Κανείς δεν είναι ασπρόμαυρος, όλοι σας έχετε πτυχές που με νευριάζουν, και άλλες που μου αρέσουν. Εξαιρούνται αυτοί που θεωρούν πως ένας είναι μόνο μαλάκας και τίποτε θετικό, και σου γίνονται ουρά για να στην πουν σε όλα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Ο Αρίστος είναι ο μπαμπάς σας!

Χωρίς τον Αρίστος θά'σασταν ορφανά.

Μόνος του, είναι το 50% της ενδιαφεροντότητας του φόρουμ!

Και κάποιοι άλλοι (4-5) είναι το υπόλοιπο 49%.

Όλοι υπόλοιποι αντιπροσωπεύουν το 1%.

Εννοείται πως ο καθείς θα φανταστεί πως ανήκει στους 4-5, αλλά δεν βγαίνουν τα κουκιά για όλους! :003:

Πάντως ο νηματοθέτης ανήκει σίγουρα στο 0,000001% της ενδιαφεροντότητας του φόρουμ! Και από ζήλεια άνοιξε αυτό το νήμα για να αισθανθεί καμπόσος!

Νά'τανε η ζήλεια ψώρουμ, θα κολλούσ' όλο το Πχώρουμ!.

Ο taxalataxalasa μίλησε, ουγκ!...

ΥΓ. Αρίστος, ακόνισε το φραγγέλιο και συνέχισε το μαστίγωμα ολούθε!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Exodus έγραψε: 17 Ιουν 2023, 13:51 Ο Αρίστος είναι φορουμικός γνωστός μου επί εικοσαετία σχεδόν, δεκαπενταετία σίγουρα. Μ΄έχει εκνευρίσει άπειρες φορές, κι έχει κάνει και μαλακίες ή έχει πει, που πλακώθηκα μαζί τους χοντρά (όχι στα χέρια, εννοείται). Σε πολλά άλλα τα έχουμε πει πολύ ευχάριστα. Κανείς δεν είναι ασπρόμαυρος, όλοι σας έχετε πτυχές που με νευριάζουν, και άλλες που μου αρέσουν. Εξαιρούνται αυτοί που θεωρούν πως ένας είναι μόνο μαλάκας και τίποτε θετικό, και σου γίνονται ουρά για να στην πουν σε όλα.
20ετια; το 2003 άνοιξε το φόρουμ; εγώ μπήκα το 06, με το πριν δεν ασχολήθηκε ποτέ. Φανταζόμουν τίποτα καμένους να γράφουν γκρικλις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιουν 2023, 14:46
Exodus έγραψε: 17 Ιουν 2023, 13:51 Ο Αρίστος είναι φορουμικός γνωστός μου επί εικοσαετία σχεδόν, δεκαπενταετία σίγουρα. Μ΄έχει εκνευρίσει άπειρες φορές, κι έχει κάνει και μαλακίες ή έχει πει, που πλακώθηκα μαζί τους χοντρά (όχι στα χέρια, εννοείται). Σε πολλά άλλα τα έχουμε πει πολύ ευχάριστα. Κανείς δεν είναι ασπρόμαυρος, όλοι σας έχετε πτυχές που με νευριάζουν, και άλλες που μου αρέσουν. Εξαιρούνται αυτοί που θεωρούν πως ένας είναι μόνο μαλάκας και τίποτε θετικό, και σου γίνονται ουρά για να στην πουν σε όλα.
20ετια; το 2003 άνοιξε το φόρουμ; εγώ μπήκα το 06, με το πριν δεν ασχολήθηκε ποτέ. Φανταζόμουν τίποτα καμένους να γράφουν γκρικλις.
To 04 μπήκα, και όντως πιο πριν ξεκίνησε με greeklish, κάπου όταν μπήκα έπεφτε χοντρός καβγάς μεταξύ δεξιών κι αριστερών. Με τον εν λόγω πρέπει να γνωριστήκαμε το 05.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Exodus έγραψε: 17 Ιουν 2023, 14:57
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιουν 2023, 14:46
To 04 μπήκα, και όντως πιο πριν ξεκίνησε με greeklish, κάπου όταν μπήκα έπεφτε χοντρός καβγάς μεταξύ δεξιών κι αριστερών. Με τον εν λόγω πρέπει να γνωριστήκαμε το 05.
Καλά κι εγώ το πρώτο μου ποστ κατά του αριστου, γιατι έπλεκε κάτι εγκωμια υπέρ της χούντας και με εξαναγκασε να συμμετέχω για να τον κράξω. Έτσι ξεκίνησε και για εμένα το υπέροχο φορουμικο μου ταξίδι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”