Καλά ναι δε το συζητώ.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιουν 2023, 20:52Εννοείται.Ερμής έγραψε: 10 Ιουν 2023, 20:42Αυτο που κατάλαβα πλέον είναι πως μόλις βλέπεις κάτι σε χαμηλή τιμή και έχεις δυνατότητα το αγοράζειςOtto Weininger έγραψε: 10 Ιουν 2023, 20:35
Τώρα πήγανε πάλι κατοστάρικο.
Δεν ήταν τόσο η κρίση όσο του ότι δεν ήξεραν που θα κάτσει η μπίλια με τα ουμπερ κλπ
Αλλά και πάλι συνμφερει να το πάρεις αν μπορείς. Είτε δουλεύεις και κονόμας καλά λεφτά, είτε μετά το νοικιάζεις τουλάχιστον 1000ρικο (ή το δίνεις σε μάντρα να τα αναλάβει όλα και παίρνεις κάνα 750 το μήνα). Δηλαδή σαν να έχεις ένα πολύ καλό διαμέρισμα και να το νοικιάζεις.
Με τα σημερινά 100.000 είχες πάρει 4 ταξί. Το λιγότερο που θα σου έδιναν το λιγότερο 3.000ευρω το μήνα παθητικό εισόδημα (αν δεν τα δουλευες και αν δεν ήθελες να τα νοικιάζεις από μόνος σου για να μην τρέχεις με συντήρηση, έξοδα κλπ )
Ποιο διαμέρισμα/μαγαζί των 100.000 θα σου έδινε τέτοιο ενοίκιο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσοι χρωστάτε εφορία, ασφαλιστικές εισφορές, ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ?
Re: Πόσοι χρωστάτε εφορία, ασφαλιστικές εισφορές, ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- taxalata xalasa
Κάτσε φρόνιμα παραμυθά!Otto Weininger έγραψε: 10 Ιουν 2023, 20:37Όπως τα λέω είναι. Βουλωστο αν δεν έχεις να συνεισφέρεις στην κουβέντα.taxalata xalasa έγραψε: 10 Ιουν 2023, 20:06Παραμύθια.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιουν 2023, 19:59
Αν είσαι Αθήνα και σου περισσέψουν λεφτά από την πώληση ακινήτου, αγόρασε ένα ταξί. Μπες και σε Ραδιοταξί, μάθε πιατσες κλπ.
Με δικό σου ταξί, θα βγάζεις από 2 έως 3.000 το μήνα καθαρά ανάλογα με το ποσό θες να δουλέψεις. Όταν το βαρεθείς, νοίκιασε το και ξανάκανε την δική σου δουλειά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- hellegennes
Μπορείς να δώσεις πολλές δόσεις μαζί όμως ή τουλάχιστον παλιότερα μπορούσες. Τραπεζικά.Σπύρος έγραψε: 10 Ιουν 2023, 17:27 Κι εγώ μηχανικός είμαι αλλά είμαι εκτός Ελλάδος. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Θέλω να πληρώσω αλλά δεν με αφήνουν. Πουθενά στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΚΕΑΟ δεν υπάρχει επιλογή για αποπληρωμή ολόκληρου του ποσού. Έτσι αναγκάζομαι και πληρώνω μήνα με τον μήνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Καλή ανάκαμψη, είναι πολύ λυπηρό. Σκέψου προτάσεις για εξωτερικό προσωρινά. Με την ρύθμιση των 12 δόσεων δεν σώζεται;Ίακχος έγραψε: 10 Ιουν 2023, 14:27 Ήρθε το μπουγιουρντι της εφορίας και δεν έχω να πληρώσω. Οι δουλειές δεν πάνε καλά, οι αμοιβές των μηχανικών είναι εξευτελιστικές, και αυτοί που με βοηθάνε οικονομικά δεν έχουν τη δυνατότητα να τσονταρουν και σε αυτό.
Θα πουλήσω κάποιο ακίνητο πριν μου το πάρει το κράτος αλλά αυτό είναι προσωρινή λύση.
Εσείς πώς την παλεύετε?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Γιατί να πληρώσω ανύπαρκτους τόκους;hellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2023, 23:41Μπορείς να δώσεις πολλές δόσεις μαζί όμως ή τουλάχιστον παλιότερα μπορούσες. Τραπεζικά.Σπύρος έγραψε: 10 Ιουν 2023, 17:27 Κι εγώ μηχανικός είμαι αλλά είμαι εκτός Ελλάδος. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Θέλω να πληρώσω αλλά δεν με αφήνουν. Πουθενά στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΚΕΑΟ δεν υπάρχει επιλογή για αποπληρωμή ολόκληρου του ποσού. Έτσι αναγκάζομαι και πληρώνω μήνα με τον μήνα.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- taxalata xalasa
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ρε μην βγαζετε κακια με τον πονο του αλλου!τι ναι αυτα;
καλες ευκολιες Ιακχε
καλες ευκολιες Ιακχε
- hellegennes
Δεν έχει τόκους. Αλλά αν σε προβληματίζει, μπορείς να αφήσεις την ρύθμιση να λήξει και μετά να το πληρώσεις όλο.Σπύρος έγραψε: 10 Ιουν 2023, 23:49Γιατί να πληρώσω ανύπαρκτους τόκους;hellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2023, 23:41Μπορείς να δώσεις πολλές δόσεις μαζί όμως ή τουλάχιστον παλιότερα μπορούσες. Τραπεζικά.Σπύρος έγραψε: 10 Ιουν 2023, 17:27 Κι εγώ μηχανικός είμαι αλλά είμαι εκτός Ελλάδος. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Θέλω να πληρώσω αλλά δεν με αφήνουν. Πουθενά στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΚΕΑΟ δεν υπάρχει επιλογή για αποπληρωμή ολόκληρου του ποσού. Έτσι αναγκάζομαι και πληρώνω μήνα με τον μήνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ήμουν και εγώ ΚΕΑΟ. Πλήρωνα γρηγορότερα τις δόσεις και τελικά τα χρέη εξοφλήθηκαν πληρώνοντας λιγότερο. Δηλαδή έδωσα λιγότερα από ότι αρχικά είχε υπολογιστεί.Σπύρος έγραψε: 10 Ιουν 2023, 23:49Γιατί να πληρώσω ανύπαρκτους τόκους;hellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2023, 23:41Μπορείς να δώσεις πολλές δόσεις μαζί όμως ή τουλάχιστον παλιότερα μπορούσες. Τραπεζικά.Σπύρος έγραψε: 10 Ιουν 2023, 17:27 Κι εγώ μηχανικός είμαι αλλά είμαι εκτός Ελλάδος. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Θέλω να πληρώσω αλλά δεν με αφήνουν. Πουθενά στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΚΕΑΟ δεν υπάρχει επιλογή για αποπληρωμή ολόκληρου του ποσού. Έτσι αναγκάζομαι και πληρώνω μήνα με τον μήνα.
Κόκκορας έγραψε: 11 Ιουν 2023, 00:25 ρε μην βγαζετε κακια με τον πονο του αλλου!τι ναι αυτα;
καλες ευκολιες Ιακχε

Ιακχε, αγνοησε τους επαγγελματιες σωγαμπρους και κοιταξε τι ειναι το καλυτερο για σενα. Καταννοω το δισταγμο της οικογενειας σου για το εξωτερικο, ομως ειναι καιρος να κανεις κατι για να βγεις εσυ απο τη δυσκολη θεση, στην οποια βρισκεσαι και οι αλλοι οφειλουν να σεβαστουν την οποια αποφαση σου.
Στην τελικη το δικο σου ονομα ειναι γραμμενο στα καταστιχα της ΔΟΥ και παει λεγοντας. Αν οι δικοι σου για τον οποιοδηποτε λογο δεν μπορουν να σε βοηθησουν, το ελαχιστο που εχουν να κανουν ειναι να μη σταθουν εμποδιο στις οποιες προοπτικες η εναλλακτικες που εχεις. Ως εκπατρισμενη πανω απο δεκαετια πλεον, στο λεω με απολυτη σιγουρια πως τα 2-3 χρονια εξω ειναι σαν παρατεταμενες διακοπες, δε θα καταλαβεις για ποτε θα περασουν.
- EKPLIKTIKOS
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Λόγω της ρύθμισης έχουν μειωθεί οι προσαυξήσεις του χρέους. Αν δεν είσαι σωστός στις πληρωμές, χάνεις την ρύθμιση και επανέρχονται κάποιες προσαυξήσεις. Επίσης, στην ρύθμιση υπάρχουν τόκοι. Αν αποπληρώσεις για παράδειγμα όλο το ποσό σε 5 αντί για 10 χρόνια, θα πρέπει οι σχετικοί τόκοι των 5 επιπλέον ετών να αφαιρεθούν.hellegennes έγραψε: 11 Ιουν 2023, 00:38 Δεν έχει τόκους. Αλλά αν σε προβληματίζει, μπορείς να αφήσεις την ρύθμιση να λήξει και μετά να το πληρώσεις όλο.
[/α]
Ευχομαι ολοψυχα να ειναι συντομη η ωρα που η γυναικα σου θα σε διαολοστειλει και θα βαλει αλλον αντρα πολυ καλυτερο μεσα στο σπιτι της. Δεν εισαι αξιος της.Frappezitis έγραψε: 10 Ιουν 2023, 17:55
Ας ειχες αρχιδια σαν τα δικα μου να εβρισκες αναλογη γυναικα.
- Frappezitis
Μικροτσουτσουνος και συ σαν τον Αγι.Portia έγραψε: 11 Ιουν 2023, 02:40Ευχομαι ολοψυχα να ειναι συντομη η ωρα που η γυναικα σου θα σε διαολοστειλει και θα βαλει αλλον αντρα πολυ καλυτερο μεσα στο σπιτι της. Δεν εισαι αξιος της.Frappezitis έγραψε: 10 Ιουν 2023, 17:55
Ας ειχες αρχιδια σαν τα δικα μου να εβρισκες αναλογη γυναικα.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Eθνικοκοινωνιστης
γιατι καθεσαι ακομη γιολαντα?Ίακχος έγραψε: 10 Ιουν 2023, 14:27 Ήρθε το μπουγιουρντι της εφορίας και δεν έχω να πληρώσω. Οι δουλειές δεν πάνε καλά, οι αμοιβές των μηχανικών είναι εξευτελιστικές, και αυτοί που με βοηθάνε οικονομικά δεν έχουν τη δυνατότητα να τσονταρουν και σε αυτό.
Θα πουλήσω κάποιο ακίνητο πριν μου το πάρει το κράτος αλλά αυτό είναι προσωρινή λύση.
Εσείς πώς την παλεύετε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση