Έπαιρνα 1900 το 2010. Είναι αδικίαBazoomba έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:14Παιρνει 1300 ευρω τον μηνα, συνταξη. Δειξε κατανοηση, πρεπει καπου να ξεσπασει.Beria έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:11 Ο Απριλιανός δεν έχει αφήσει δράση ΛΟΑΤΚΙ που να μην έχει διαφημίσει.
Δεν είχα ιδέα για καμία από όλες αυτές τις εκδηλώσεις και δεν θα έπαιρνα είδηση αν δεν υπήρχε ο επίτιμος προμοτερ κάθε γκέι δρασης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Aprilianos
Re: Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος
- Aprilianos
Η ιδιωτικοποίηση της ολυμπιακής ήταν απαράδεκτη. Στέρησε από το κράτος τον εθνικό μας αερομεταφορεα
Ρε συ Aprilianos, πασοκικό βύσμα, συνταξιούχος από τα 45 είσαι, γαμώ την εθνοσωτήριό μου μέσα; 
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πρέπει να είσαι αποδεσμευσμενος από τα βάσανα της βιοτής για να είσαι αληθινός επαναστάτης.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:29 Ρε συ Aprilianos, πασοκικό βύσμα, συνταξιούχος από τα 45 είσαι, γαμώ την εθνοσωτήριό μου μέσα;![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Aprilianos
Η αλήθεια είναι πως το πασοκ του Αντρέα δεν κυνήγησε τους χουντικους και τους ακροδεξιούς.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:29 Ρε συ Aprilianos, πασοκικό βύσμα, συνταξιούχος από τα 45 είσαι, γαμώ την εθνοσωτήριό μου μέσα;![]()
Ρε εσύ είσαι τεράστιο τρόλι, υποκλίνομαι. Και σε είχα παρεξηγήσει.Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:33Η αλήθεια είναι πως το πασοκ του Αντρέα δεν κυνήγησε τους χουντικους και τους ακροδεξιούς.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:29 Ρε συ Aprilianos, πασοκικό βύσμα, συνταξιούχος από τα 45 είσαι, γαμώ την εθνοσωτήριό μου μέσα;![]()
Μουσείο material ο Ντερτιλής.Beria έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:00Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:47Ρε ψευτακο στα 46 βγήκα στη σύνταξη από την ολυμπιακή όπως και η γυναίκα μου και όχι στα 40. Αν δεν γινόταν η ιδιωτικοποίηση θα έβγαινα στα 52 .klg έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:16 Πάθαν κοκομπλόκο οι χίτες πάλι; Δεν γαμιέστε ρε, που καθόμαστε και πληρώνουμε όλα τα μουνόπανα που βγήκαν στη σύνταξη στα 40 και θέλουν να έχουν και άποψη για το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.
Δεν τους είπα να μην είναι ομοφυλόφιλοι, με ενοχλεί ομως η ενέργεια του πολυκαταστηματος.![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Γιατι? Τι περιμενες δηλαδη?Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:29 Ρε συ Aprilianos, πασοκικό βύσμα, συνταξιούχος από τα 45 είσαι, γαμώ την εθνοσωτήριό μου μέσα;![]()
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο αληθινός φιλελευθερισμός είναι να κάνεις πλύση εγκεφάλου σε παιδάκια;BOOMER έγραψε: 05 Ιουν 2023, 21:33Γιατί τυχαίνει να είμαι ετεροφιλόφιλος με απόλυτο σεβασμό στους ομοφυλόφιλους. Απ την άλλη ενώ όλοι μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε ότι ποθείς σαν μητρικό στήθος ,ένα στητό πούτσο να γεμίσει το παχύ σου έντερο ,το ξορκίζεις νοσταλγώντας δικτάκτορες που έχουν φάει εδώ και χρόνια σκουλίκια. Οπότε κάτσε σαν υπάκουη σκυλίτσα στην τρύπα σου ,όσο θα σε προκαλούμε με βαρβάτους γκέυ που λιμπίζεσαι ,να φτιάχνουν ουράνια τόξα. Κουμάντο εδώ κάνουμε οι φιλελεύθεροι φιλοευρωπαίοι. Οσοι έχετε αντιρρήσεις ή κοπιάστε ή κλάψτε στα σόσιαλ κι εδώ να γελάμε μαζί σας. Συνενοηθήκαμε υποτακτικό χουντικό ίζημα;Aprilianos έγραψε: 05 Ιουν 2023, 21:29Έχω μια ιδέα. Γιατί δεν δίνεις κι εσύ λίγο κωλαράκι και να μας πεις αν όλα είναι οκ; για να μας πείσειςBOOMER έγραψε: 05 Ιουν 2023, 19:10 Ε δεν πιστεύω να είστε σαν κάτι ψέκια που τους βάλαμε με το ζόρι μάσκα και ξεροστάλιαζαν έξω απ τα μαγαζιά που γλεντούσαμε. Εκεί είναι το κατάστημα που θα κάνει την ¹ενέργεια ,δείξτε μας ότι δεν θα κάτσετε σαν φρόνιμες σκυλίτσες όσο οι γκέηδες που βάλαμε να φτιάχνουν ουράνια τόξα στο Σύνταγμα για να σας προκαλέσουν ,θα σας γλεντάνε. Αντε να σας δούμε.![]()
* Δεν συμφωνώ με κάποιες ακρότητες που γράφει ο Απριλιανός αλλά η εμετική προπαγάνδα σας είναι πολύ χειρότερη.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Α, σκοτώθηκες στη δουλειά κι εσύ, μια ζωή μόχθος...Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:47στα 46 βγήκα στη σύνταξηklg έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:16 Πάθαν κοκομπλόκο οι χίτες πάλι; Δεν γαμιέστε ρε, που καθόμαστε και πληρώνουμε όλα τα μουνόπανα που βγήκαν στη σύνταξη στα 40 και θέλουν να έχουν και άποψη για το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
με τη διαφορά βέβαια πως ο σατανισμός δεν προωθούταν συστηματικά από τα μεγάλα καπιταλιστικά τραστ και από το εκάστοτε πολιτικό σύστημαέργο_μακέτο έγραψε: 05 Ιουν 2023, 18:46 Το moral panic των νέων γονιών είναι μη γίνουν τα παιδιά τους lgbtq. Όπως στα 90s οι θείτσες φοβόντουσαν μη γίνουν σατανιστές.
Όπως η πάντα η νέα γενιά ρήχνει χλέπα στην παλιά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Καλός είναι, αλλά θέλει λίγο δουλίτσα στην ορολογίαΝαύτης έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:38Ρε εσύ είσαι τεράστιο τρόλι, υποκλίνομαι. Και σε είχα παρεξηγήσει.Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:33Η αλήθεια είναι πως το πασοκ του Αντρέα δεν κυνήγησε τους χουντικους και τους ακροδεξιούς.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:29 Ρε συ Aprilianos, πασοκικό βύσμα, συνταξιούχος από τα 45 είσαι, γαμώ την εθνοσωτήριό μου μέσα;![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Eθνικοκοινωνιστης
τα αποτελεσματα τρου τροτσκισμου που διαπερνα συσσωμο το γενοκτονικο πολιτικο ελ προσπωικο 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
μεταπολιτευση !γιδια βοδια και κλπ ! η χουντα δεν τον εβγαλε σε προωρη συνταξη
αλλα το πασοκ και η νδ πρου
Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:33Η αλήθεια είναι πως το πασοκ του Αντρέα δεν κυνήγησε τους χουντικους και τους ακροδεξιούς.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:29 Ρε συ Aprilianos, πασοκικό βύσμα, συνταξιούχος από τα 45 είσαι, γαμώ την εθνοσωτήριό μου μέσα;![]()
Πασοκοφρουροί εθναμύντορες.
Εγγύηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 763 Απαντήσεις
- 18952 Προβολές
-