Χαχαχ αναξιόπιστη είμαι από τα γεννοφάσκια μου, αν γίνω άλλη μια φορά δεν θα χαθεί ο πλανήτης .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mελη που ανακοινωσαν αποχωρηση αλλα δεν......
Re: Mελη που ανακοινωσαν αποχωρηση αλλα δεν......
Εσύ ξέρεις...poeta έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:43Χαχαχ αναξιόπιστη είμαι από τα γεννοφάσκια μου, αν γίνω άλλη μια φορά δεν θα χαθεί ο πλανήτης .
the end
Και εγώ τον συμπαθώ αλλά μερικές φορές τα νήματα που σκαρφίζεται είναι απαράδεκτα.... κοίτα τι γίνεται... ο άλλος πιο πάνω τον περιμένει να απαντήσει στην δυσφήμηση που έκανε.
[/quote]
Α, ναι... ο Χελώνος μου...
Σιγά τη δυσφήμιση. Χελώνεεεε πάρτο αλλιώς και χαλαρά
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν υπηρξε δυσφημιση του χελωνου θα γινει δηλωση αποκαταστασης
Παντως μεχρι τωρα δεν υπηρξει αρνηση απο χελωνο
Ζητησε απλα να του υπενθυμισω την ημερομηνια
Αν υπαρξει αρνηση το ξανασυζηταμε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Θα ανοίξω νήμα ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΠΧΟΡΟΥΜ . Κι αν ποτέ αποχωρήσω θα'μαι αναξιόπιστη !
http://www.real.gr/politiki/arthro/kamm ... si-487528/
Μπράβο Γιάννη, είσαι ωραίος !!!!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:46 Αν υπηρξε δυσφημιση του χελωνου θα γινει δηλωση αποκαταστασης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ακομα δεν έχουν αναψει τα αίματα εδω μέσα? Οκ λοιπόν, ξεκινάω εγω.
Γιαννόπουλα τομπαίρνεις και είσαι stalker! Δηλαδή όλοι δω μεσα ειστε stalkers. Εκτός απο τον stalker που ειναι και ως νικ stalker.
Γιαννόπουλα τομπαίρνεις και είσαι stalker! Δηλαδή όλοι δω μεσα ειστε stalkers. Εκτός απο τον stalker που ειναι και ως νικ stalker.
Ο καθένας έχει διαφορετικά στάνταρ, άλλους τους λένε κλέφτες ή ό,τι άλλο φανταστείς και δεν τους νοιάζει. Γιαυτό ρώτησα για το νόημα του νήματος.
Αν εσένα δεν σε νοιάζει αν σε πουν αναξιόπιστη εμένα μου περισσεύει και κακώς μπλέχτηκα σε αυτό το νήμα.
the end
Φόσι !!!!! Πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω !!!!!!!
Χαλαρά βρε Πάνα μου. Δηλαδή η αξία σου σαν ωραίος χαρακτήρας θα χαθεί αν σε πει ο Γιαννόπουλος αναξιόπιστο;Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:50Ο καθένας έχει διαφορετικά στάνταρ, άλλους τους λένε κλέφτες ή ό,τι άλλο φανταστείς και δεν τους νοιάζει. Γιαυτό ρώτησα για το νόημα του νήματος.
Αν εσένα δεν σε νοιάζει αν σε πουν αναξιόπιστη εμένα μου περισσεύει και κακώς μπλέχτηκα σε αυτό το νήμα.
Διασκέδασε, μπορείς;
Άρνηση είναι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:46 Αν υπηρξε δυσφημιση του χελωνου θα γινει δηλωση αποκαταστασης
Δεν υπήρξε τέτοια δήλωση, γι' αυτό και ζήτησα την ημερομηνία (και εννοείται να μου δείξεις και το πόστ).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν επιτρέπεται, δεν είναι η δήλωση του Γιαννόπουλου, είναι πως είναι εκνευριστικό που πάντα προσπαθεί να πεί τη μαλακία του.poeta έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:55Χαλαρά βρε Πάνα μου. Δηλαδή η αξία σου σαν ωραίος χαρακτήρας θα χαθεί αν σε πει ο Γιαννόπουλος αναξιόπιστο;Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:50Ο καθένας έχει διαφορετικά στάνταρ, άλλους τους λένε κλέφτες ή ό,τι άλλο φανταστείς και δεν τους νοιάζει. Γιαυτό ρώτησα για το νόημα του νήματος.
Διασκέδασε, μπορείς;![]()
Σιγά τη δυσφήμιση. Χελώνεεεε πάρτο αλλιώς και χαλαρά![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Παιδί είναι κι αυτός και παίζει... Εσύ γιατί τα παίρνεις σοβαρά; ΠαίξεKauldron έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:56Αν επιτρέπεται, δεν είναι η δήλωση του Γιαννόπουλου, είναι πως είναι εκνευριστικό που πάντα προσπαθεί να πεί τη μαλακία του.poeta έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:55Χαλαρά βρε Πάνα μου. Δηλαδή η αξία σου σαν ωραίος χαρακτήρας θα χαθεί αν σε πει ο Γιαννόπουλος αναξιόπιστο;Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:50
Ο καθένας έχει διαφορετικά στάνταρ, άλλους τους λένε κλέφτες ή ό,τι άλλο φανταστείς και δεν τους νοιάζει. Γιαυτό ρώτησα για το νόημα του νήματος.
Δεν σε λέει απλά, σε περιφέρει με την ύπαρξη του νήματος. Πίσσα και πούπουλα. Τες πα μαζευτείτε στο κλαμπ να διασκεδάσετε και αφήστε τους άλλους να σχηματίζουν γνώμη. Για πλάκα θα το κάνουν και αυτοί..poeta έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:55 Χαλαρά βρε Πάνα μου. Δηλαδή η αξία σου σαν ωραίος χαρακτήρας θα χαθεί αν σε πει ο Γιαννόπουλος αναξιόπιστο;
the end
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ηταν αρνησηKauldron έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:55 Άρνηση είναι.
Δεν υπήρξε τέτοια δήλωση, γι' αυτό και ζήτησα την ημερομηνία (και εννοείται να μου δείξεις και το πόστ).
Τωρα εγινε
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 52 Απαντήσεις