σωστα σου εβγαλε.
γκουγκλισε τωρα και συναγριδινη, για ω3.
σωστα σου εβγαλε.
Αργήσατε λίγο, υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια Beef Protein Powder.sharp έγραψε: 22 Φεβ 2025, 12:40Νόμιζα ότι υπάρχει σε συσκευασία. Εδώ τόσα και τόσα βγάζουνε... μη σου πω ότι μόλις πιάσαμε βαρβάτη ιδέα
Τι μλκς εισαι!
Το άμπελο- το πρόσθεσα, τύπε, για να δείξω την αντίθεση λόγων και πράξεων διαφόρων φιλοσόφων, ιδεολόγων και θεωρητικών οι οποίοι αναλώνονται στην θεωρητική ανάλυση ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι απλό και βασικό για την υγεία τους.marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 12:12Feindflug έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:58Τύπε, το σώμα σου είναι το μόνο που έχεις σε αυτήν την ζωή. Συγγενείς, φίλοι, υλικά αγαθά, πάνε κι έρχονται. Μόνο το κορμί σου κουβαλάς και είναι η ταυτότητά σου. Είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να φτιάξεις όπως θέλεις εσύ και είναι η πρώτη εικόνα σου απέναντι στον κόσμο.marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:34
Κάποιος ανέφερε ότι έχει ψωμάκια και κάποιος άλλος κράμπες στον ύπνο. Πως να διακρίνει ο πολιτισμένος δυτικός νεοέλληνας πιο από τα δύο είναι το σημαντικό;Δύσκολα πράγματα.
Ότι δεν θα εξηνταρίσουν και δεν θα εβδομηναρίσουν (σαν τον nik_killthemall) χωρίς να το καταλάβουν και θα ψάχνονται πως έγινε αυτό. Κι ότι εκεί θα δουν πόσο ωφέλιμο ή ανώφελο ήταν που αντί να καλλιεργούν το μυαλό τους καλλιεργούν τη φλούδα του κρεμυδιού.
Ότι αν φύγουν τα ψωμάκια θα έρθουν όλες οι κοπέλες πάνω του με ντελίβερυ και θα γίνει ευτυχισμένος και θα τις κάνει κι αυτές ευτυχισμένες λόγω σφρίγους, ρώμης, ακλόνητης υγείας, και δυναμικής προσωπικότητας έτοιμης να κατακτήσει τη ζωή όπου θα ποστάρει πιο δυναμικά τουίτς, θα αγοράζει πιο γεροδεμένα xiaomi, και θα βλέπει με καλύτερη φυσική κατάσταση ποδόσφαιρο από τον υγιεινό του καναπέ αγορασμένο με πιο σφιγηλές άτοκες δόσεις.
Πόσο μου αρέσουν οι άνθρωποι που δίνουν νόημα στη ζωή τους![]()
Ένα υγιές σώμα, δείχνει έναν άνθρωπο που αγαπά τον εαυτό του. Αυτό το τελευταίο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσεις να αγαπήσεις και οποιονδήποτε άλλον. Μπορεί να το λένε και οι σύγχρονοι life coaches με έναν αέρα γενικότητας, θετικών vibes και αορίστου self love, αλλά δεν έχει σχέση με το να είσαι σαν να τράκαρες με νταλίκα και να νομίζεις ότι είσαι Απόλλωνας ο Φοίβος. Η ουσία του να αγαπάς τον εαυτό σου, είναι να φροντίζεις να λειτουργεί άψογα και να είναι όμορφο και το σώμα σου. Δεν μπορούμε να επιδράσουμε χωρίς χειρουργεία και πρόσθετα καλλυντικά στο πρόσωπό μας, στο ύψος, στα μαλλιά μας και σε άλλα χαρακτηριστικά μας. Όμως μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα και την υγεία του σώματός μας, με πολύ εύκολο τρόπο. Προσέχοντας τι τρώμε και με το να γυμναζόμαστε. Ακόμα και ο πιο άσχημος άνθρωπος του κόσμου, φαίνεται αλλιώς, αν έχει ένα γυμνασμένο, όμορφο σώμα.
Επίσης, το να αποκτήσεις αυτό το όμορφο σώμα, σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος με πειθαρχεία και πρόγραμμα στην ζωή σου. Ότι έχεις στόχους και προσπαθείς να τους επιτύχεις. Ότι δεν κάνεις στην ζωή σου πάντα αυτό που θέλεις, αλλά αυτό που πρέπει. Αν όλα αυτά δεν δείχνουν μια δυναμική προσωπικότητα, που έχει νόημα στην ζωή του, τότε τι το δείχνει; Να αράζεις στον καναπέ βλέποντας σειρές και τρώγοντας γαριδάκια; Να αμπελοφιλοσοφείς για θεωρίες, πολιτικές, κοινωνίες, θρησκείες και πώς θα σώσεις τον κόσμο, ενώ δεν μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου από το να τρώει σαχλαμάρες που δεν τον ωφελούν; Ποια φιλοσοφία και ποια θεωρία μπορεί να υποστηρίξει ένα παρατημένο σακί κρέατος και οστών; Ίσως καμμία που αρνείται το παρόν, το ότι πέρα από το πριν και το μετά, υπάρχει το Αιώνιο Τώρα, στο οποίο ζούμε, μας αρέσει δεν μας αρέσει.![]()
Πολύ μου αρέσει ο λόγος σου.
Αλλά θα διαφωνήσω στο τι είανι αγάπη, πότε μπορείς να αγαπήσεις, πως μπορεις να αγαπήσεις. Τι να πω; Πειθαρχία διαάσκει κι ο Καζαντζάκης στην ασκητική που με με έχει συνεπάρει τελευταία. Αμπελοφιλοσοφία; Εντάξει. Γιατί όχι; Κάλλιστα εγώ θα το ατνιστ´ρεψω και θα πω για αμπελο-υγεία. Δηλαδή η αναπόφευκτη σαπίλα που θα έρθει με κάνει να λέω γα υπέροχο σώμα και όχι ένα όπως είναι; Η φιλοσοφί από την άλλη θα αφήσει κάτι στους επόμενους. Θα σπρώξει τον εαυτό σου στο να τον αγαπάςκαι μάλιστα αληθινά λέω εγώ. Να είναι μάταιη και γι αυτό τη λέμε αμπέλι, ε είναι μάταια όλα. Ποιος μπορεί να το διαψεύσει αυτί; Κι αν το κάνει τι αντιπαραθέτει;
Δεν θα σε πείσω γιατί η ανάγκη μου για διανόηση είναι για να αμύνομαι απέναντί σου που θέλω να σε μειώσω. Γι αυτό και είμαι αυτός ο τύπος διαννοούμενου. Και μπαίνω ανάμεσα στους διαννοούμενους που είναι ταπεινοί, αγάπησαν ή έπαψαν να φοβούνται τα αδιέξοδά τους κι έγινε ο πόνος και η ανασφάλεια δύναμή τους και φίλος τους. Μπαίνοντας ανάμεσά τους τους χαλάω την πιάτσα και το ξέρω - ή στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το ξέρω. Όπως και να χει, τους παίρνει η μπάλα εξαιτάις μου.Feindflug έγραψε: 22 Φεβ 2025, 13:39Το άμπελο- το πρόσθεσα, τύπε, για να δείξω την αντίθεση λόγων και πράξεων διαφόρων φιλοσόφων, ιδεολόγων και θεωρητικών οι οποίοι αναλώνονται στην θεωρητική ανάλυση ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι απλό και βασικό για την υγεία τους.marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 12:12Feindflug έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:58
Τύπε, το σώμα σου είναι το μόνο που έχεις σε αυτήν την ζωή. Συγγενείς, φίλοι, υλικά αγαθά, πάνε κι έρχονται. Μόνο το κορμί σου κουβαλάς και είναι η ταυτότητά σου. Είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να φτιάξεις όπως θέλεις εσύ και είναι η πρώτη εικόνα σου απέναντι στον κόσμο.
Ένα υγιές σώμα, δείχνει έναν άνθρωπο που αγαπά τον εαυτό του. Αυτό το τελευταίο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσεις να αγαπήσεις και οποιονδήποτε άλλον. Μπορεί να το λένε και οι σύγχρονοι life coaches με έναν αέρα γενικότητας, θετικών vibes και αορίστου self love, αλλά δεν έχει σχέση με το να είσαι σαν να τράκαρες με νταλίκα και να νομίζεις ότι είσαι Απόλλωνας ο Φοίβος. Η ουσία του να αγαπάς τον εαυτό σου, είναι να φροντίζεις να λειτουργεί άψογα και να είναι όμορφο και το σώμα σου. Δεν μπορούμε να επιδράσουμε χωρίς χειρουργεία και πρόσθετα καλλυντικά στο πρόσωπό μας, στο ύψος, στα μαλλιά μας και σε άλλα χαρακτηριστικά μας. Όμως μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα και την υγεία του σώματός μας, με πολύ εύκολο τρόπο. Προσέχοντας τι τρώμε και με το να γυμναζόμαστε. Ακόμα και ο πιο άσχημος άνθρωπος του κόσμου, φαίνεται αλλιώς, αν έχει ένα γυμνασμένο, όμορφο σώμα.
Επίσης, το να αποκτήσεις αυτό το όμορφο σώμα, σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος με πειθαρχεία και πρόγραμμα στην ζωή σου. Ότι έχεις στόχους και προσπαθείς να τους επιτύχεις. Ότι δεν κάνεις στην ζωή σου πάντα αυτό που θέλεις, αλλά αυτό που πρέπει. Αν όλα αυτά δεν δείχνουν μια δυναμική προσωπικότητα, που έχει νόημα στην ζωή του, τότε τι το δείχνει; Να αράζεις στον καναπέ βλέποντας σειρές και τρώγοντας γαριδάκια; Να αμπελοφιλοσοφείς για θεωρίες, πολιτικές, κοινωνίες, θρησκείες και πώς θα σώσεις τον κόσμο, ενώ δεν μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου από το να τρώει σαχλαμάρες που δεν τον ωφελούν; Ποια φιλοσοφία και ποια θεωρία μπορεί να υποστηρίξει ένα παρατημένο σακί κρέατος και οστών; Ίσως καμμία που αρνείται το παρόν, το ότι πέρα από το πριν και το μετά, υπάρχει το Αιώνιο Τώρα, στο οποίο ζούμε, μας αρέσει δεν μας αρέσει.![]()
Αλλά θα διαφωνήσω στο τι είανι αγάπη, πότε μπορείς να αγαπήσεις, πως μπορεις να αγαπήσεις. Τι να πω; Πειθαρχία διαάσκει κι ο Καζαντζάκης στην ασκητική που με με έχει συνεπάρει τελευταία. Αμπελοφιλοσοφία; Εντάξει. Γιατί όχι; Κάλλιστα εγώ θα το ατνιστ´ρεψω και θα πω για αμπελο-υγεία. Δηλαδή η αναπόφευκτη σαπίλα που θα έρθει με κάνει να λέω γα υπέροχο σώμα και όχι ένα όπως είναι; Η φιλοσοφί από την άλλη θα αφήσει κάτι στους επόμενους. Θα σπρώξει τον εαυτό σου στο να τον αγαπάςκαι μάλιστα αληθινά λέω εγώ. Να είναι μάταιη και γι αυτό τη λέμε αμπέλι, ε είναι μάταια όλα. Ποιος μπορεί να το διαψεύσει αυτί; Κι αν το κάνει τι αντιπαραθέτει;
Δεν υποβιβάζω την αξία της φιλοσοφίας. Την υποβιβάζουν αυτοί που αναλώνονται σε αυτήν, παραβλέποντας βασικά πράγματα όπως την φροντίδα του εαυτού τους και τον βασικό κανόνα πειθούς του να είσαι ευπαρουσίαστος και άξιος εκπρόσωπος των ιδεών σου. Πώς θα πάρεις την Πόλη, θα γκρεμίσεις τον Καπιταλισμό, θα με πείσεις για την αξία του ωραίου στην τέχνη, για την επιβολή ενός νέου status quo, όταν δεν μπορείς να μην δεν φας μια πίτσα γίγας και μετά να ξαπλώνεις σαν ανακόντα;

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, τύπε, αλλά δεν θα προσπαθήσω παραπάνω.marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:04Spoiler
Δεν θα σε πείσω γιατί η ανάγκη μου για διανόηση είναι για να αμύνπμαι απέναντί σου που θέλω να σε μειώσω. Γι αυτό και είμαι αυτός ο τύπος διαννοούμενου. Και μπαίνω ανάμεσα στους διαννοούμενους που είναι ταπεινοί, αγάπησαν ή έπαψαν να φοβούνται τα αδιέξοδά τους κι έγινε ο πόνος και η ανασφάλεια δύναμή τους και φίλος τους. Μπαίνοντας ανάμεσά τους τους χαλάω την πιάτσα και το ξέρω - ή στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το ξέρω. Όπως και να χει, τους παίρνει η μπάλα εξαιτάις μου.Feindflug έγραψε: 22 Φεβ 2025, 13:39Το άμπελο- το πρόσθεσα, τύπε, για να δείξω την αντίθεση λόγων και πράξεων διαφόρων φιλοσόφων, ιδεολόγων και θεωρητικών οι οποίοι αναλώνονται στην θεωρητική ανάλυση ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι απλό και βασικό για την υγεία τους.marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 12:12
![]()
Δεν υποβιβάζω την αξία της φιλοσοφίας. Την υποβιβάζουν αυτοί που αναλώνονται σε αυτήν, παραβλέποντας βασικά πράγματα όπως την φροντίδα του εαυτού τους και τον βασικό κανόνα πειθούς του να είσαι ευπαρουσίαστος και άξιος εκπρόσωπος των ιδεών σου. Πώς θα πάρεις την Πόλη, θα γκρεμίσεις τον Καπιταλισμό, θα με πείσεις για την αξία του ωραίου στην τέχνη, για την επιβολή ενός νέου status quo, όταν δεν μπορείς να μην δεν φας μια πίτσα γίγας και μετά να ξαπλώνεις σαν ανακόντα;
Αλλά το πόιντ είναι ότι υπάρχω κι εγώ. και είναι αυτό που λέμε... "τι να κάνουμε τώρα;". Υπάρχω και κάτι με οδήγησε σε αυτό το αμπέλι. Δεν μπορούσα σαν κι εσένα να αγαπήσω και να σεβαστώ και γι αυτό σε μίσησα καθώς μου ήταν πιο εύκολο ή έτσι με φώτισε η φάση. Μπορεί και για μένα να υπάρξει η καλή η μοίρα και να τη δω αλλιώς
Όπως και να χει όμως, ό,τι και να 'μαι η φιλοσοφία ή απλά η καλλιέργεια δεν είναι εφήμερη. Εφήμερη θα την καταστήσει ο τρόπος ο δικός μου που είμαι αμπελοφιλόφος. Όπως ούτε εφήμερες είναι οι αξίες που θέτεις στο πλαίσιο που τις βάζεις όπως μου τα λες. Κι έχω ακυρωτικό λόγο δεν είναι για τα αυτά που που μου είπες. Είναι το αμπέλι από την άλλη μεριά. Αυτή του σώματος, τηξς κατανάλωσης, του τυφλού πρέπει. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε σέβομαι τον εαυτό μου, όταν είμαι με τη ζυγαριά και τον καθρέφτη σε ημερησία διάταξη.
Κάπως αλληγορικά τα έθεσα. Περαστικά. Είναι και Σαββατο-κύριακο κι είναι σπαστικό.Feindflug έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:13Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, τύπε, αλλά δεν θα προσπαθήσω παραπάνω.marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:04Spoiler
Δεν θα σε πείσω γιατί η ανάγκη μου για διανόηση είναι για να αμύνπμαι απέναντί σου που θέλω να σε μειώσω. Γι αυτό και είμαι αυτός ο τύπος διαννοούμενου. Και μπαίνω ανάμεσα στους διαννοούμενους που είναι ταπεινοί, αγάπησαν ή έπαψαν να φοβούνται τα αδιέξοδά τους κι έγινε ο πόνος και η ανασφάλεια δύναμή τους και φίλος τους. Μπαίνοντας ανάμεσά τους τους χαλάω την πιάτσα και το ξέρω - ή στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το ξέρω. Όπως και να χει, τους παίρνει η μπάλα εξαιτάις μου.Feindflug έγραψε: 22 Φεβ 2025, 13:39
Το άμπελο- το πρόσθεσα, τύπε, για να δείξω την αντίθεση λόγων και πράξεων διαφόρων φιλοσόφων, ιδεολόγων και θεωρητικών οι οποίοι αναλώνονται στην θεωρητική ανάλυση ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι απλό και βασικό για την υγεία τους.
Αλλά το πόιντ είναι ότι υπάρχω κι εγώ. και είναι αυτό που λέμε... "τι να κάνουμε τώρα;". Υπάρχω και κάτι με οδήγησε σε αυτό το αμπέλι. Δεν μπορούσα σαν κι εσένα να αγαπήσω και να σεβαστώ και γι αυτό σε μίσησα καθώς μου ήταν πιο εύκολο ή έτσι με φώτισε η φάση. Μπορεί και για μένα να υπάρξει η καλή η μοίρα και να τη δω αλλιώς
Όπως και να χει όμως, ό,τι και να 'μαι η φιλοσοφία ή απλά η καλλιέργεια δεν είναι εφήμερη. Εφήμερη θα την καταστήσει ο τρόπος ο δικός μου που είμαι αμπελοφιλόφος. Όπως ούτε εφήμερες είναι οι αξίες που θέτεις στο πλαίσιο που τις βάζεις όπως μου τα λες. Κι έχω ακυρωτικό λόγο δεν είναι για τα αυτά που που μου είπες. Είναι το αμπέλι από την άλλη μεριά. Αυτή του σώματος, τηξς κατανάλωσης, του τυφλού πρέπει. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε σέβομαι τον εαυτό μου, όταν είμαι με τη ζυγαριά και τον καθρέφτη σε ημερησία διάταξη.
Είμαι συναχωμένος και δεν έχω περιθώρια για να στραμπουλάω κι άλλο το μυαλό μου. Μου φτάνει το βαρύ κεφάλι που ήδη έχω.
Το παρόν.marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 12:12Feindflug έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:58Τύπε, το σώμα σου είναι το μόνο που έχεις σε αυτήν την ζωή. Συγγενείς, φίλοι, υλικά αγαθά, πάνε κι έρχονται. Μόνο το κορμί σου κουβαλάς και είναι η ταυτότητά σου. Είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να φτιάξεις όπως θέλεις εσύ και είναι η πρώτη εικόνα σου απέναντι στον κόσμο.marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:34
Κάποιος ανέφερε ότι έχει ψωμάκια και κάποιος άλλος κράμπες στον ύπνο. Πως να διακρίνει ο πολιτισμένος δυτικός νεοέλληνας πιο από τα δύο είναι το σημαντικό;Δύσκολα πράγματα.
Ότι δεν θα εξηνταρίσουν και δεν θα εβδομηναρίσουν (σαν τον nik_killthemall) χωρίς να το καταλάβουν και θα ψάχνονται πως έγινε αυτό. Κι ότι εκεί θα δουν πόσο ωφέλιμο ή ανώφελο ήταν που αντί να καλλιεργούν το μυαλό τους καλλιεργούν τη φλούδα του κρεμυδιού.
Ότι αν φύγουν τα ψωμάκια θα έρθουν όλες οι κοπέλες πάνω του με ντελίβερυ και θα γίνει ευτυχισμένος και θα τις κάνει κι αυτές ευτυχισμένες λόγω σφρίγους, ρώμης, ακλόνητης υγείας, και δυναμικής προσωπικότητας έτοιμης να κατακτήσει τη ζωή όπου θα ποστάρει πιο δυναμικά τουίτς, θα αγοράζει πιο γεροδεμένα xiaomi, και θα βλέπει με καλύτερη φυσική κατάσταση ποδόσφαιρο από τον υγιεινό του καναπέ αγορασμένο με πιο σφιγηλές άτοκες δόσεις.
Πόσο μου αρέσουν οι άνθρωποι που δίνουν νόημα στη ζωή τους![]()
Σωστός ο γουγλης
Ωραίος!Feindflug έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:58
Τύπε, το σώμα σου είναι το μόνο που έχεις σε αυτήν την ζωή. Συγγενείς, φίλοι, υλικά αγαθά, πάνε κι έρχονται. Μόνο το κορμί σου κουβαλάς και είναι η ταυτότητά σου. Είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να φτιάξεις όπως θέλεις εσύ και είναι η πρώτη εικόνα σου απέναντι στον κόσμο.
Επίσης, το να αποκτήσεις αυτό το όμορφο σώμα, σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος με πειθαρχεία και πρόγραμμα στην ζωή σου. Ότι έχεις στόχους και προσπαθείς να τους επιτύχεις. Ότι δεν κάνεις στην ζωή σου πάντα αυτό που θέλεις, αλλά αυτό που πρέπει. Αν όλα αυτά δεν δείχνουν μια δυναμική προσωπικότητα, που έχει νόημα στην ζωή του, τότε τι το δείχνει; Να αράζεις στον καναπέ βλέποντας σειρές και τρώγοντας γαριδάκια; Να αμπελοφιλοσοφείς για θεωρίες, πολιτικές, κοινωνίες, θρησκείες και πώς θα σώσεις τον κόσμο, ενώ δεν μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου από το να τρώει σαχλαμάρες που δεν τον ωφελούν; Ποια φιλοσοφία και ποια θεωρία μπορεί να υποστηρίξει ένα παρατημένο σακί κρέατος και οστών; Ίσως καμμία που αρνείται το παρόν, το ότι πέρα από το πριν και το μετά, υπάρχει το Αιώνιο Τώρα, στο οποίο ζούμε, μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Η κατσικίνη και γιδινη τα σπάνε.