!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί κάποιοι αντιπαθούν τους γερμανούς ;
Re: Γιατί κάποιοι αντιπαθούν τους γερμανούς ;
Οι Rammstein για την πατρίδα τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Με την χρεωκοπια του Ελληνικου κρατους καταστραφηκαμε, τα μνημονια μας εσωσαν απο το να γινουμε Αλβανια του Χοτζα.Ίακχος έγραψε: 12 Μαρ 2023, 10:32 Γιατί καταστραφηκαμε οικονομικά με τα μνημόνια και την αδιαλακτη πολιτική της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Ηταν απαράδεκτη η στάση της Γερμανίας έναντι της Ελλάδας, μπορούσαν να ληφθούν πιο ήπια μέτρα.
Ειδικά στον κλάδο μου (Πολιτικός Μηχανικός) έγινε σφαγή.
Το μίσος οδηγεί σε πολέμους, καταπίεση του ενός από τον άλλον, στον πόνο και στον θάνατο.pylothess έγραψε: 14 Μαρ 2023, 00:08Αυτό που λες έχει μια βάση. Τον Χίτλερ ποιος τον ψήφισε; Μόνος του ο Χίτλερ με τους κολλητούς κατέλαβαν δια της βίας την εξουσία; ΌΧΙ .sys3x έγραψε: 13 Μαρ 2023, 22:11Αυτό το "σαν λαό" που λες χρειάζεται λίγο διευκρίνιση νομίζω αλλά ας πούμε ότι "καταλαβαίνω" πως το λες, κανένας νομίζω δεν "μισεί τους Γερμανούς σαν λαό", απλά αυτός, ο ίδιος λαός, είναι που δημιούργησε την ναζιστική Γερμανία, δεν τους απήγαγαν οι ξωγήνjοι και ξαφνικά εξαφανίστηκαν "σαν λαός".
Τέσπά, οι τελευταίοι Γερμανοί που γνώρισα ήτανε κάτι πιτσιρικάδες συνάδελφοι μουσικοί κτλ, γαμώ τα παιδιά και εξαιρετικοί μουσικοί.
Ακόμη και η Πάολα, κατάξανθη - κατάλευκη - ψηλή, ωραίο κλαρινέτο.
Τον Ερντογάν ποιος τον εκλέγει; Οι Τούρκοι δεν τον εκλέγουν; Εκτός και αν κάνει νοθεία.
Αλλά ΤΕΣΠΑ ,το μίσος δεν οδηγεί πουθενά. Δεν τους μισώ τους Γερμανούς. Εσύ γιατί όμως παρεξήγηθηκες που είπα για την στυτική δυσλειτουργία και τις Γερμανίδες; Δεν απευθυνόταν προσωπικά σε κανέναν.
Και ρωτάω ξανά, όχι εσένα, όποιον διαβάζει, αυτοί οι Έλληνες που "μισούν" τους Γερμανούς τους "μισουν" με τι επιπτώσεις;
είδες;
δεν υπάρχει κανονικό μίσος απέναντί στον νο1 μπαταχτσή - διαφθορέα - υπερόπτη λαό του πλανήτη, όχι τουλάχιστον από την πλευρά μας, εμείς ανάλυσή κάνομε και ζητάμε τα λεφτά μας πίσω από τους εγκληματίες - μπαταχτσήδες και προειδοποιούμε να μην έχουμε τα ίδια.
Από την δική τους προς εμάς πλευρά ακόμη και τώρα όπως όλοι βλέπουμε υπάρχει έντονος συναισθηματισμός και προτεσταντικό μίσος, σε ανώτατο πολιτικό επίπεδό τουλάχιστον αλλά σας διαβεβαιώ και όχι μόνον. Έχουν χοντρά θέματα γενικά οι αθρώποι. Είναι ναζί σου τύχει.
* α ναι είπες κάτι και για τις Γερμανίδες, ο λόγος είναι οι τόνοι ελληνικού σπέρματος που έχουνε χυθεί ολούθε εντός και εκτός των.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2023, 00:17Σου φαίνεται ανεξήγητο που το κρατάμε μανιάτικο που κατέστρεψαν την Ελλάδα πριν 80 χρόνια; Οι Άγγλοι και οι Γάλλοι μισιούνται για πολύ πιο παλιές κόντρες.έργο_μακέτο έγραψε: 09 Μαρ 2023, 18:34 Πολλοί έλληνες, αμερικανόφιλοι και ρωσόφιλοι, μοιράζονται το κοινό μίσος που έχουν για το γερμανικό έθνος και πολιτισμό. Ίσως αυτό συμβαίνει λόγω του χιτλερικού παρελθόντος και της τρέχουσας ηγεμονίας στην ΕΕ.
Κατά τα άλλα μου φαίνεται ανεξήγητο.
Θα γεφυρωνόταν κάπως το χάσμα αν είχαμε κάποια πολιτισμική συνάφεια, αλλά δεν έχουμε. Η ποπ μουσική τους είναι ανύπαρκτη, η κλασική τους μουσική είναι μακριά από την ελληνική μουσική κουλτούρα. Μαγειρική κουλτούρα δεν έχουν. Η προσφορά τους στον παγκόσμιο πολιτισμό είναι αρκετά όψιμη. Δεν έχουν αιώνες τέχνης και επιστήμης πίσω τους. Είναι λαός χωρίς ιδιαίτερο χιούμορ, σε αντίθεση με Γάλλους, Άγγλους, Ιταλούς, Αμερικάνους. Είναι λαός γενικά χωρίς ιδιαίτερο γούστο και αισθητική.
Μπορώ να ρωτήσω ποιό είναι το μέτρο σύγκρισης.
Οι αμερικάνοι ;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- hellegennes
Οι Αμερικάνοι σίγουρα έχουν καλύτερο γούστο από τους Γερμανούς, συλλογικά. Εννοείται ότι διαλέγεις τον πιο κιτς λαό για να κάνεις την ερώτηση αλλά και πάλι οι Γερμανοί από κάτω βγαίνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- taxalata xalasa
τι ράτσα είναι;Πασιφάη έγραψε: 10 Μαρ 2023, 14:51Αφού λέμε τον έχω σπίτι μου, είναι δυνατόν να τους αντιπαθώ ρε μαν;sharp έγραψε: 10 Μαρ 2023, 14:48Άρα σού αρέσουνΠασιφάη έγραψε: 10 Μαρ 2023, 14:44
Σιγά το εφάμιλλο κάλλος με την Αρχαία Ελληνική.Ας είμεθα λίγο σοβαροί.![]()
Στα υπόλοιπα σαφώς και συμφωνώ διότι έχω έναν τέτοιον σπίτι μου. Ελληνογερμανό μεν βάσει καταγωγής, αλλά τελείως Ντόϊτσλαντ σε χαρακτηριστικά συμπεριφοράς. Ψυχρός σνομπαρίας. Αλλά τον αγαπώ..![]()
![]()
![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
Δεν κατάλαβα. Αναφέρεσαι στον άντρα μου; Για σπάστο λίγο σε δίφραγκα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- taxalata xalasa
Γραψε λαθος!Πασιφάη έγραψε: 14 Μαρ 2023, 23:44Δεν κατάλαβα. Αναφέρεσαι στον άντρα μου; Για σπάστο λίγο σε δίφραγκα.taxalata xalasa έγραψε: 14 Μαρ 2023, 23:39τι ράτσα είναι;Πασιφάη έγραψε: 10 Μαρ 2023, 14:51
Αφού λέμε τον έχω σπίτι μου, είναι δυνατόν να τους αντιπαθώ ρε μαν;![]()
Νομιζα ο,τι μιλάτε για κύνες!
Mea culpa, που λεν στο χωριόμ!
Ξερω, μας τα εχεις πει.Ίακχος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 12:52Ηταν απαράδεκτη η στάση της Γερμανίας έναντι της Ελλάδας, μπορούσαν να ληφθούν πιο ήπια μέτρα.
Ειδικά στον κλάδο μου (Πολιτικός Μηχανικός) έγινε σφαγή.
Δεν γνωριζω τους λογους για τους οποιους εγινε αυτο, αλλα σιγουρα καποιος λογος θα υπηρχε. Ξερουμε οτι γινονταν πολλες λαμογιες στον χωρο σας και ισως αυτη ηταν η αιτια.
Παντως χωρις μνημονιο θα ημασταν τωρα Αλβανια επι Χοτζα.
Οκ.taxalata xalasa έγραψε: 15 Μαρ 2023, 00:06Γραψε λαθος!Πασιφάη έγραψε: 14 Μαρ 2023, 23:44Δεν κατάλαβα. Αναφέρεσαι στον άντρα μου; Για σπάστο λίγο σε δίφραγκα.
Νομιζα ο,τι μιλάτε για κύνες!
Mea culpa, που λεν στο χωριόμ!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
εγώ τους αντιπαθώ για ιστορικούς λόγους
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
αυτοί ειρωνικά το έγραψαν αυτό κ τους τη βγήκε η ειρωνεία εκεί που δεν το περίμεναν
Ειρωνικά το γράψανε, αλλά πού τους βγήκε η ειρωνεία;neon imposter έγραψε: 15 Μαρ 2023, 12:30αυτοί ειρωνικά το έγραψαν αυτό κ τους τη βγήκε η ειρωνεία εκεί που δεν το περίμεναν
Ζούμε σε ένα σύστημα.