Υδράργυρος έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:47
Στην Ελλάδα πρέπει να σκοτωθεί ένα παιδί (τουλάχιστον) για να κοπούν τα κλαδιά που κρύβουν το στοπ. Ο Πορτοσάλτε συμπυκνώνει αυτή τη νοοτροπία. Είναι που μας καλούσε να αλλάξουμε
Αυτο ειπε και ο Πορτοσαλτε. Μονο με νεκρους αλλαζουμε.
Αυτο ειπε και ο Πορτοσαλτε. Μονο με νεκρους αλλαζουμε.
Και πως θα αλλάξει η δημοσιογραφία;
Γιατί δεν βάζεις το 45άρι της 17Ν;αυτό λειτούργησε καλά την εποχή της προοδευτικής αλλαγής.Οι βασικοί δεξιοί εκδότες δολοφονήθηκαν (Αθανασιάδης,Μομφερράτος) και η "Ελευθεροτυπία" δημοσίευε τις προκηρύξεις τους.Ο τύπος έγινε σχεδόν όλος προοδευτικός μέχρι το μνημόνιο.Αλλά τότε έπρεπε να υποστηρίξουν τον προοδευτικό ΓΑΠ και τους πήραν στο κυνήγι οι αντιμνημονιακοί συριζαίοι που μετά έγιναν μνημονιακοί και τότε έλεγαν τον ΓΑΠ Πινοσέτ αλλά τώρα τον θέλουν στην προοδευτική διακυβέρνηση.
Μεγαλόψυχος ο ΓΑΠ τους συγχώρεσε αλλά οι δημοσιογράφοι δεν τους συγχώρεσαν.Τι να κάνουμε τώρα;
Εξ ιδίων τα αλλότρια λέγεται η περίπτωσή σου, επειδή είσαι ένα npc της ΝΔ, νομίζεις ότι και όλοι οι υπόλοιποι λειτουργούν με τον τρόπο σου και μου βάζεις τον Παππά, λες και είμαι συριζαίος. Πήγαινε τώρα στο θέμα με τα Τέμπη να πεις για τον σταθμάρχη.
Εκτος απο αντχομινιες και το γνωστο κλισε "εγω δεν ειμαι συριζαιος αλλα.." εχεις να πεις τιποτα η να περιμενουμε το πορισμα του FBI που θα αποκαλυπτει ποια κομματα επαιρναν (και παιρνουν) ρουβλια στην Ελλαδα για να προμοταρουν το σταλινοφασιστικο βενζιναδικο?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Bipsco έγραψε: 03 Μαρ 2023, 20:34
Το νήμα αποτελεί απόδειξη ότι οι αντιγουοκ είναι χειρότεροι από τους γουόκ. Τουλάχιστον οι δεύτεροι έχουν μια δικαιολογία, δεν λογοκρίνουν οποίον λέει μια μαλακιά.
Φυσικά δεν κατάλαβες γρι. Που να καταλάβεις καψερέ δικαιωματιστή...
ik_90 έγραψε: 03 Μαρ 2023, 21:01
Εξ ιδίων τα αλλότρια λέγεται η περίπτωσή σου, επειδή είσαι ένα npc της ΝΔ, νομίζεις ότι και όλοι οι υπόλοιποι λειτουργούν με τον τρόπο σου και μου βάζεις τον Παππά, λες και είμαι συριζαίος. Πήγαινε τώρα στο θέμα με τα Τέμπη να πεις για τον σταθμάρχη.
Εκτος απο αντχομινιες και το γνωστο κλισε "εγω δεν ειμαι συριζαιος αλλα.." εχεις να πεις τιποτα η να περιμενουμε το πορισμα του FBI που θα αποκαλυπτει ποια κομματα επαιρναν (και παιρνουν) ρουβλια στην Ελλαδα για να προμοταρουν το σταλινοφασιστικο βενζιναδικο?
Αλλού τα σάπια, ούτε ΝΔ είσαι ούτε Εθνική Δημιουργία.
Το νήμα αποτελεί απόδειξη ότι οι αντιγουοκ είναι χειρότεροι από τους γουόκ. Τουλάχιστον οι δεύτεροι έχουν μια δικαιολογία, δεν λογοκρίνουν οποίον λέει μια μαλακιά.
Κανείς δεν θέλει να σου απαγορέψει την ελευθερία του λόγου!!! Μπορείς να γράψεις εδώ ότι γουστάρεις! Αντιθέτως, εσυ θέλεις να λογοκρίνεις τον Πορτοσάλτε.
Είναι το πρότζεκτ
Ωχ αμάν, αμάν
Ωχ αμάν, αμάν
Ωχ αμάν, αμάν
Και ως πότε τούτη η άμυνα και ως που θα μας βγάλει
Ακούω μόνο γουώκμαν
Καλή ακρόαση, στους γουοκματίστας, τί άλλο;
Ειδικώς όταν σε κάποιες φάσεις συγκλίνουν τα άκρα των γουόκ και αντιγουόκ, παίζει το απόλυτο γουόκινγκ ντεντ και ναι, σίγουρα δεν υπάρχει σωτηρία.