Βεβαίως. Να κοιτάνε το πάτωμα καταθλιπτικά αντί το ταβάνι.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 01:08Γιατί είναι στενάχωρο, κυρία μου; Δηλαδή τα πεσμένα πέη δεν έχουν δικαιώματα;Naida έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:53Δεν χρησιμεύει κάπου η πληροφορία του μήκους ενός πεσμένου πέους. Δηλαδή αντε λέει κάποιος 16. Δεν είναι στενάχωρο να μην ξέρεις την κατάσταση του;hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:51
Αυτό τώρα τι είναι; Πεοφοβία; Κάνεις διακρίσεις ανάλογα την κατάσταση του μορίου;
Παρακαλώ να αποφεύγονται τα πεοφοβικά σχόλια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα εκατοστά είναι το πεσμένο πουλί σας;
Re: Πόσα εκατοστά είναι το πεσμένο πουλί σας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
14 εκατοστά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι θα έλεγε και τι θα έκανε το οικογειακο σου περιβάλλον αν διελυες τον δεσμόΚαρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:58Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι σε εννοώ, ειδικά σε ένα νήμα για πεσμένα πουλιά.plouf έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:57Δεκτό πάντως καλό θα ηταν να μην κάνουμε τις επιλογες μας με κριτήριο τι λένε και τι σκέφτονται οι άλλοι αν με εννοεις.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:52
Δεν έγινε κάτι, απλά δεν σημαίνει ότι όποιος μετά από πολλά χρόνια πάει προς τον γάμο, είναι και αρραβωνιασμένος.![]()
![]()
με τον τωρινό σου σύντροφο και έκανες δεσμό με τον σοκολατενιο αγαπουλη σου;
Εγώ παλι νομίζω πως αν ζουσες σε φυσιολογικο οικογενειακό περιβάλλον θα εδινες τα
παπούτσια στο χέρι του μελλοντικού συζύγου και θα τα εφτιαχνες η με τον σοκαλατενιο
σου η με οποιονδήποτε άλλο σε καυλωνει κάτι που θα έκανε κάθε φυσιολογική γυναίκα
που ΔΕΝ την καυλωνει ο τωρινός της.
Α οκ, άρα μιλάς σοβαρά. Σόρυ, αλλά σε ένα νήμα όπου πρακτικά μιλάμε για το πεσμένο πουλί του χέλλη, νόμισα ότι με τρολάρεις και εσύ.plouf έγραψε: 13 Φεβ 2023, 01:14Τι θα έλεγε και τι θα έκανε το οικογειακο σου περιβάλλον αν διελυες τον δεσμό
Εγώ παλι νομίζω πως αν ζουσες σε φυσιολογικο οικογενειακό περιβάλλον θα εδινες τα
παπούτσια στο χέρι του μελλοντικού συζύγου και θα τα εφτιαχνες η με τον σοκαλατενιο
σου η με οποιονδήποτε άλλο σε καυλωνει κάτι που θα έκανε κάθε φυσιολογική γυναίκα
Μπορεί όντως να τον διαλύσω. Αλλά μην πας στοίχημα ότι οι άνθρωποι δεν μένουν κάπου για διάφορους λόγους, άντρες γυναίκες.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν είσαι οικονομικά ανίσχυρη και το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν σου συμπαραστέκεταιΚαρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 01:16Α οκ, άρα μιλάς σοβαρά. Σόρυ, αλλά σε ένα νήμα όπου πρακτικά μιλάμε για το πεσμένο πουλί του χέλλη, νόμισα ότι με τρολάρεις και εσύ.plouf έγραψε: 13 Φεβ 2023, 01:14Τι θα έλεγε και τι θα έκανε το οικογειακο σου περιβάλλον αν διελυες τον δεσμόΚαρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:58
Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι σε εννοώ, ειδικά σε ένα νήμα για πεσμένα πουλιά.
Μπορεί όντως να τον διαλύσω. Αλλά μην πας στοίχημα ότι οι άνθρωποι δεν μένουν κάπου για διάφορους λόγους, άντρες γυναίκες.
τοτε σε δικαιολογω.
Είμαι οικονομικά αυτόνομη και ποτέ δεν λογοδοτούσα σε κανέναν. Αλλά ας μη χαλάμε το νήμα του ανθρώπου, θα του πέσει και άλλο.plouf έγραψε: 13 Φεβ 2023, 01:18Αν είσαι οικονομικά ανίσχυρη και το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν σου συμπαραστέκεταιΚαρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 01:16Α οκ, άρα μιλάς σοβαρά. Σόρυ, αλλά σε ένα νήμα όπου πρακτικά μιλάμε για το πεσμένο πουλί του χέλλη, νόμισα ότι με τρολάρεις και εσύ.plouf έγραψε: 13 Φεβ 2023, 01:14
Τι θα έλεγε και τι θα έκανε το οικογειακο σου περιβάλλον αν διελυες τον δεσμό
τοτε σε δικαιολογω.![]()
χελη ασχετο λιγο, αλλα μια και το νημα ειναι γτπ ευκαιρία να ρωτήσω εδω.
γιατί το πεπερασμένο και το έμπειρο, εχουν ιδια λέξη για την ανάποδη εννοια;
πες οτι λεμε "υπαρχουν άπειροι μαλάκες", πως καταλαβαινουμε αν είναι ατελείωτοι ή δεν είναι έμπειροι;
πες οτι λεμε "υπαρχουν άπειροι μαλάκες", πως καταλαβαινουμε αν είναι ατελείωτοι ή δεν είναι έμπειροι;
- hellegennes
Τελείως συμπτωματικά. Είναι από διαφορετικές ρίζες. Το άπειρο ως μη έχον τέλος είναι από το α+πέρας και το άπειρο ως μη έχον πείρα είναι από το α+πείρα. Βέβαια και η πείρα και το πέρας έχουν απόλυτη αρχική ρίζα μια ίδια ΠΙΕ λέξη από την οποία προκύπτει και η πρόθεση περί.enaon έγραψε: 13 Φεβ 2023, 01:46 χελη ασχετο λιγο, αλλα μια και το νημα ειναι γτπ ευκαιρία να ρωτήσω εδω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Kαμμιά φορά πάω να σηκωθώ απ'τον καναπέ και δε μπορώ γιατί το πατάω
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
ε, και. παλι εχεις. το λενε κλειτοριδα, μετρα το.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:38Έλα τώρα, είπαμε ότι είμαι γυναίκα. Πόσες ακόμα φορές να το πούμε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
επι του θεματος, δεν μπορει να υπαρξει μετρηση. εχει να κανει με εξωγενεις παραγοντες.
οποιος διαφωνει, να ερθει το μαρτη να παμε για λαβρακια στις εκβολες του αχελωου, οταν λιωνουν τα χιονια. μετα απο κανα καλο 6ωρο, η μετρηση θα δειξει αρνητικο αριθμο.
οποιος διαφωνει, να ερθει το μαρτη να παμε για λαβρακια στις εκβολες του αχελωου, οταν λιωνουν τα χιονια. μετα απο κανα καλο 6ωρο, η μετρηση θα δειξει αρνητικο αριθμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Όποιος ελληνικά μουσικώνεται, ελληνικά και του σηκώνεται
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατι δε του βαζεις κανα προστατευτικο?Ασέβαστος έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:16 επι του θεματος, δεν μπορει να υπαρξει μετρηση. εχει να κανει με εξωγενεις παραγοντες.
οποιος διαφωνει, να ερθει το μαρτη να παμε για λαβρακια στις εκβολες του αχελωου, οταν λιωνουν τα χιονια. μετα απο κανα καλο 6ωρο, η μετρηση θα δειξει αρνητικο αριθμο.![]()
Στο Μεσαιωνα οι ιπποτες εβαζαν εξτρα προστασια στο πουλι τους για να μη το χάσουν ειτε στη μάχη ειτε απο καιρικες συνθηκες ειτε απο ατυχηματα κτλ.
Αν και μετα τον 15ο αιωνα τα codpieces εγιναν μονο διακοσμητικα και ridicioulously large για καποιο λογο.
Οπως εδω ας πουμε. Αυτη ηταν η jousting πανοπλια του Βασιλια Ερρικου Η' (οταν ηταν πιο νεος και χωραγε να μπει στην πανοπλια) οπου βλεπουμε ενα εντυπωσιακο codpiece που προστατευει το Βασιλικο Πουλι απο ατυχηματα σε jousts.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
what the fuck, γιατί έπρεπε να ξεκινήσει η μέρα μου με αυτές τις εικόνες;
Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:06 Δεν έχω πουλί για να μετρήσω, αλλά έτσι από περιέργεια, γιατί το έβαλες στα Εθνικά θέματα;
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-