Του χρόνου που θα αλλάξει η σύνθεση του του ΣΓ&Κ ας το ξαναβάλουν, δεν είναι ότι ψηφίστηκε νομοθεσία να απαγορευτούν όλα τα βιβλία με LGBT περιεχόμενο στις βιβλιοθήκες όπως έγινε στο Τεξας.
Οι δικοι σου βανδαλιζουν αγαλματα, πινακες σε μουσεια ενω καινε βιβλιοπωλεια εκδοτικων οικων που δεν τους αρεσουν και εμποδιζουν εκδηλωσεις πολιτικων κομματων που επισης δεν τους αρεσουν.
Παρε δειγμα δημοκρατων που υποστηριζεις και πες μας τι διαφορα εχουνν απο τους ναζιστικους οχλους που εκαιγαν βιβλια.
.
Αφού έτσι κι αλλιώς δεν απαντάς σε αυτά που γράφω γιατί με κάνεις quote; Νομίζεις έχω καμιά όρεξη να κάνω φουλ τάιμ απασχόληση το να σε ξεμπροστιάζω;
Λύσε μου πρώτα την απορία πως έφτασες εσύ και το ζαβό από το fb που λίνκαρες να αισθάνεστε την μπότα του wokeness στον σβέρκο την στιγμή που οι μόνοι που περνάνε λογοκριτικές νομοθεσίες είναι τα πουλέν των antiwoke, κατηγορία που περιλαμβάνει και τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου με ιδιόκτητο σόσιαλ μήδιο, και βλέπουμε.
μα η σχολή της Φρανκφούρτης, οι τρανς θέλουν να απαγορεύσουμε τον Όμηρο
Να στη λυσω την απορια.
α) Ο Χορμοβιτης εφαγε μηνυση απο τις φεμινιστριες και για αλλο θεμα απο το Δημητρα.
Μετά τον Ζουγανέλη ο Δημητράς μήνυσε και τον Τηλέμαχο Χορμοβίτη
β) Εγω και μια απο τις ιστοσελιδες που φιλοξενουσε τις δημοσιευσεις μου φαγαμε σκαλωμα απο το facebook επειδη θεωρηθηκε fakenews ενω στην πορεια απεδειξα πως fakenews ηταν η συλλογιστικη του hoaxes που ελεγε πως οι οργανωσεις που εκαναν τα εμβολια του Bill Gates στην Ινδια αθωωθηκαν ενω στην πραξη απεδειξα πως δεν αθωωθηκαν γατι η αποφαση δεν εχει τελεσιδικησει. Να μη τα πολυλογουμε λογοκριθηκαν και αλλοι λογαριασμοι που ανεβασαν το αρθρο μου καθως και ιστοσελιδες που ειχαν επαγγελματικο περιεχομενο και ζουν απο διαφηισεις. Να λοιπον που ενα σωρο κοσμος απεκτησε προβληματα στα σοσιαλς επειδη το hoaxes θεωρησε fakenews κατι που τους απεδειξα οτι το ειχαν δημοσιευσει αρχικα οι Ιndia Times και στη συνεχεια και αλλα εγκριτα μιντια.
Ο οποίος Δημητράς διώκεται από το μητσοτακικό κράτος. Αυτό για να καταλάβεις ότι όταν αυτοί που εμφανίζεις σαν φόβητρα έλθουν σε πραγματική αντίθεση με την πολιτική κάποιας κυβέρνησης δεν μετράνε μία.
Σοβαρά τώρα μιλάμε για τρανς που δέρνουν φεμινίστριες;Δεν ξέρω εάν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω ή να πω στις συμπαθείς κυρίες πηγαίνατε γυρεύοντας.Πάρτε κανένα άντρα (κανονικό) για προστασία της συγκέντρωσης να δείτε που θα πάνε οι τρανς.
Απο ποτε ενα δικαστηριο στην Κω ταυτιζεται με το μητσοτακικο κρατος;
Μην εχεις ψευδαισθησεις, αν η ΝΔ ηθελε να βαλει στοπ στους Δημητραδες θα καταργουσε τον αντιρατσιστικο αλλα τωρα στην πραξη θελει να τον εφαρμοσει και σε ποια κομματα θα κατεβαινουν.
Για τις φεμινιστριες φυσικα και συμφωνουμε, πλεον ακομη κι αυτες ειναι παροχημενες στην ορθοπολιτικη υστερια, οι Τρανς προηγουνται.
Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 15:04
Απο ποτε ενα δικαστηριο στην Κω ταυτιζεται με το μητσοτακικο κρατος;
Μην εχεις ψευδαισθησεις, αν η ΝΔ ηθελε να βαλει στοπ στους Δημητραδες θα καταργουσε τον αντιρατσιστικο αλλα τωρα στην πραξη θελει να τον εφαρμοσει και σε ποια κομματα θα κατεβαινουν.
Για τις φεμινιστριες φυσικα και συμφωνουμε, πλεον ακομη κι αυτες ειναι παροχημενες στην ορθοπολιτικη υστερια, οι Τρανς προηγουνται.
.
Δεν έχεις καταλάβει τις διακρίσεις σε κάθε περίπτωση,ίσως επειδή θέλεις να τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι.
Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος της αμηχανίας σε επεισόδια τύπου μικρής Μαρίας.
Ο Μητσοτάκης και ορθοπολιτικός είναι και αντινατιβιστής και όλα αυτά που φωνάζεις.Συνεπώς δεν έχει εν γένει πρόβλημα με τους "Δημητράδες".Όταν όμως αυτοί θέλουν να καθορίζουν ποιός ελέγχει τα σύνορα έχει διότι τα σύνορα θέλει να τα ελέγχει το κράτος και αυτό να αποφασίζει ποιοί μπαίνουν και ποιοί μένουν.
Εδόθη λοιπόν το σήμα εσύ ασχολήσου με τις μηνύσεις σου κατά του ....Χορμοβίτη και μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν.Τώρα εάν ελήφθη θα το δούμε προσεχώς.
Οι δικοι σου βανδαλιζουν αγαλματα, πινακες σε μουσεια ενω καινε βιβλιοπωλεια εκδοτικων οικων που δεν τους αρεσουν και εμποδιζουν εκδηλωσεις πολιτικων κομματων που επισης δεν τους αρεσουν.
Παρε δειγμα δημοκρατων που υποστηριζεις και πες μας τι διαφορα εχουνν απο τους ναζιστικους οχλους που εκαιγαν βιβλια.
.
Αφού έτσι κι αλλιώς δεν απαντάς σε αυτά που γράφω γιατί με κάνεις quote; Νομίζεις έχω καμιά όρεξη να κάνω φουλ τάιμ απασχόληση το να σε ξεμπροστιάζω;
Λύσε μου πρώτα την απορία πως έφτασες εσύ και το ζαβό από το fb που λίνκαρες να αισθάνεστε την μπότα του wokeness στον σβέρκο την στιγμή που οι μόνοι που περνάνε λογοκριτικές νομοθεσίες είναι τα πουλέν των antiwoke, κατηγορία που περιλαμβάνει και τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου με ιδιόκτητο σόσιαλ μήδιο, και βλέπουμε.
μα η σχολή της Φρανκφούρτης, οι τρανς θέλουν να απαγορεύσουμε τον Όμηρο
Να στη λυσω την απορια.
α) Ο Χορμοβιτης εφαγε μηνυση απο τις φεμινιστριες και για αλλο θεμα απο το Δημητρα.
Μετά τον Ζουγανέλη ο Δημητράς μήνυσε και τον Τηλέμαχο Χορμοβίτη
β) Εγω και μια απο τις ιστοσελιδες που φιλοξενουσε τις δημοσιευσεις μου φαγαμε σκαλωμα απο το facebook επειδη θεωρηθηκε fakenews ενω στην πορεια απεδειξα πως fakenews ηταν η συλλογιστικη του hoaxes που ελεγε πως οι οργανωσεις που εκαναν τα εμβολια του Bill Gates στην Ινδια αθωωθηκαν ενω στην πραξη απεδειξα πως δεν αθωωθηκαν γατι η αποφαση δεν εχει τελεσιδικησει. Να μη τα πολυλογουμε λογοκριθηκαν και αλλοι λογαριασμοι που ανεβασαν το αρθρο μου καθως και ιστοσελιδες που ειχαν επαγγελματικο περιεχομενο και ζουν απο διαφηισεις. Να λοιπον που ενα σωρο κοσμος απεκτησε προβληματα στα σοσιαλς επειδη το hoaxes θεωρησε fakenews κατι που τους απεδειξα οτι το ειχαν δημοσιευσει αρχικα οι Ιndia Times και στη συνεχεια και αλλα εγκριτα μιντια.
.
Α) Επειδή εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό αυτό το αμετροεπές παραλήρημα δεν σημαίνει ότι δεν είναι μηνύσιμο, τέτοια ανοιχτή δαιμονοποίηση μειονοτήτων όποιος έχει αίσθηση της ιστορίας δεν μπορεί να μην το δει σαν προέορτιο σε πογκρόμ αν μαιηνστρημιάσει αναπάντητο.
Β) Λίγοι στο πχόρουμ είναι τόσο για μπάτσες όσο εσύ, εμ κατά μεγάλη πιθανότητα έχεις πάρει κόσμο στο λαιμό σου με τον αντιεμβολιασμό εν μέσω πανδημίας εμ ζητάς και τα ρέστα που δεν σου στρώνουν κόκκινο χαλί σε κάθε δημόσιο βήμα να λες τις μαλακίες σου, και έχεις και το θράσος αυτό να το βαφτίζεις καταπίεση.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality. Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Stalker έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:07
Α) Επειδή εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό αυτό το αμετροεπές παραλήρημα δεν σημαίνει ότι δεν είναι μηνύσιμο, τέτοια ανοιχτή δαιμονοποίηση μειονοτήτων όποιος έχει αίσθηση της ιστορίας δεν μπορεί να μην το δει σαν προέορτιο σε πογκρόμ αν μαιηνστρημιάσει αναπάντητο.
Β) Λίγοι στο πχόρουμ είναι τόσο για μπάτσες όσο εσύ, εμ κατά μεγάλη πιθανότητα έχεις πάρει κόσμο στο λαιμό σου με τον αντιεμβολιασμό εν μέσω πανδημίας εμ ζητάς και τα ρέστα που δεν σου στρώνουν κόκκινο χαλί σε κάθε δημόσιο βήμα να λες τις μαλακίες σου, και έχεις και το θράσος αυτό να το βαφτίζεις καταπίεση.
α) Για βρες μου που ειναι το παραληρημα σε οσα ειπαν Ζουγανελης και Χορμοβιτης και γιατι δικαιολογεις τις μηνυσεις του Δημητρα εναντιον τους. Αν βρεις χρονο σχολιασε μας και την αποφαση του δικαστηριου της Κω.
β) Θυμιζω οτι και για το lockdown οτι ελεγα βγηκαν αληθινα, βρεθηκε κυριολεκτικα μηδαμινη σε μελετες η προσφορα του στην αναχαιτιση της πανδημιας ενω δημιουργησε πλειστα οσα προβληατα στον οικονομικο τομεα, στη ψυχολογια των νεων και των παιδιων, στην παιδεια και στα χαμενα μαθηματα ακομη και τεραστια υγειονομικη ζημια εκανε με την καθυστερηση πολλων χιλιαδων εγχειρησεων. Να μην πω για τα 3 απο τα 4 δυτικα εμβολια που καταργηθηκαν οολοκληρωτικα η ηλικιακα σε πλειστες οσες δυτικες χωρες, αναμεσα τους και το Astra για το οποιο οταν ανοιξα νημα οτι εφερνε θανατους μεσω θρομβωσεων δεχτηκα μπουλινγκ για δυο μηνες οτι ειμαι επικινδυνος για τη δημοσια υγεια και τελικα μετα τις μεγαλες χωρες στην Ευρωπη ακομη και η Ελλαδα υποχρεωθηκε να συστησει να μην το κανουν οι νεοι. Επικινδυνη λοιπον για τη δημοσια υγεια δεν ειναι η κριτικη που βασιζεται σε αποψεις επιστημονων (πιχι του καθηγητη που ισχυριστηκε πως ευθυνεται το Astra για ενα θανατο στην Ελλαδα και που παραιτηθηκε απο την επιτροπη που ελεγχε τις παρενεργειες των εμβολιων επειδη η αποψη του λογοκριθηκε απο τον υπουργο) αλλα ακριβως η λογοκρισια του αντιλογου οταν βεβαια ο αντιλογος στηριζεται σε δεδομενα, στατιστικες και επιστημονικες αποψεις, εστω και αν δεν συμφωνουν με την κυριαρχη αφηγηση. Και για να τελειωνουμε ακομη και η υποχρεωτικοτητα των εμβολιων δεν περασε σε μεγαλα δικαστηρια οπως αυτα των ΗΠΑ, ενω το ΣτΕ αποφασισε να επιστρεψουν οι υγειονομικοι. Τελικα τα ανωτατα δικαστηρια σεβονται περισσοτερο τα ανθρωπινα δικαιωματα και τα συνταγματα απο κατι δικαιωματιστες σαν κι εσενα που φοβεριζουν οσους εχουν αντιθετες αποψεις απο τις δικες τους.