Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Αρίστος έγραψε: 04 Φεβ 2023, 10:35
Mετριοτατο κομματι το Come Together για Beatles, για αλλο συγκροτημα μπορει να ηταν και καλο.
.
Δεν έχει καμία σημασία αν είναι καλό κομμάτι
Σημασία έχει ότι οι Beatles και οι Stones είναι rhythm n blues συγκροτήματα που έφεραν την αισθητική και τη ρυθμική των blues για πάντα στην ευρωπαϊκή μουσική
Δεν ξέρω αν αυτό είναι για καλό, αλλά αυτό έκαναν
Όλοι οι άλλοι ακολούθησαν (καλύτερα, χειρότερα, ούτε αυτό έχει σημασία)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Mετριοτατο κομματι το Come Together για Beatles, για αλλο συγκροτημα μπορει να ηταν και καλο.
.
Σημασία έχει ότι οι Beatles και οι Stones είναι rhythm n blues συγκροτήματα που έφεραν την αισθητική και τη ρυθμική των blues για πάντα στην ευρωπαϊκή μουσική
.
ΦΙλτατε επειδη τυγχαινει να εχω παιξει σχεδον ολα τα τραγουδια των Beatles σε κιθαρα, τα δωδεκαμετρα τους ειναι ελαχιστα, στα μακραν περισσοτερα κομματια τους εχουν εντελως δικιες τους μελωδιες με πρωτοτυπες σειρες ακκορντων που δεν εχουν σχεση με ρυθμ εντ μπλουζ, πιχι το Υesterday και πολλα ακομη που βασιζονται στη μουσικη ιδιοφυια του Πολ.
Oτι ηταν το καλυτερο συγκροτημα της ροκ ενω οι ανθρωποι επαιζαν ποπ.
Οτι το Sergeant Pepper's ηταν ο καλυτερος δισκος ολων των εποχων ενω κανονικα ακομη και αν τον θεωρουσαμε ροκ δισκο δεν θα εμπαινε ουτε στους 200 πρωτους. Δεν ειναι καν μεσα στους τρεις πρωτους δισκους των Beatles.
Οτι ο Λενον ηταν σημαντικοτερος η εστω ισοτιμος μουσικος με τον Μακαρτνευ ενω στον πραγματικο κοσμο ο δευτερος του εριχνε δεκα κλασεις.
Οτι ο Ρινγκο Σταρ ειναι αναμεσα στους καλυτερους ντραμερς της ροκ ενω ηταν ενας απλος τεμπιστας που μονο στο τελος της καριερας του εμαθε να παιζει καπως καλυτερα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 04 Φεβ 2023, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
φυσικα και ηταν
Αποαριοποίησαν την Ευρωπαϊκή μουσική.
Το ροκ είναι η νίκη της μαύρης κουλτούρας επί του Αριου ανθρώπου
Δεν το κρίνω αξιολογικα, αλλά αυτό είναι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η μεγαλύτερη μαγκιά των σκαθαριων είναι πως μπόρεσαν να προκαλούν τέτοια φρενίτιδα με την απλότητα στη μουσική
Νομίζω πως παίζουν εκτός συναγωνισμού.
Επίσης αν δεν υπήρχαν οι ζεπς δε θα υπήρχε μεταλ, τουλάχιστον όχι έτσι όπως το γνωρίζουμε.
Αυτό που επίσης έκαναν οι μπιτλς είναι να πάρουν στοιχεία του αμερικανικού ροκ ν ρολ και να το εξελίξουν σε βαθμό που η αγγλική σκηνή από εκεί και μετά ήταν και είναι αξεπέραστη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι Beatles δεν επαιζαν καθολου απλη μουσικη, οι σειρες ακκορντων (καποια απο τζαζ) του Μακαρτνευ θα εφερναν πονοκεφαλο σε ενα τυπικο ποπ συνθετη που αλλαζει τρια ακκορντα.
φυσικα και ηταν
Αποαριοποίησαν την Ευρωπαϊκή μουσική.
Το ροκ είναι η νίκη της μαύρης κουλτούρας επί του Αριου ανθρώπου
Δεν το κρίνω αξιολογικα, αλλά αυτό είναι
φυσικα, μετα οι ιδιοι οι χιππηδες προσπαθησαν να απομαυροποιησουν την μουσικη, αλλα ηρθε το αγιο πανκ ροκ
Είτε θα έχεις μια λίστα με βάση τη δημοφιλια (από μετράει σε όλα αυτά τα είδη ποπ μουσικής) είτε θα βάλεις πιο ψαγμένα συγκροτήματα. Δεν μπορείς να μου βάζεις Beatles, stones κτλ και ταυτόχρονα them αντί να βάλεις κάτι τύπου queen κ pink floyd