Βρες κανονική δουλειά. Με ένσημα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:00Εγω μοιράζω φυλλάδια στους ελληνικούς δρόμους, είμαι πατριώτης κυριε. Να τα πεις σε όλους τους προδότες που την κοπάνησαν έξω, και αδειασαν την πατρίδα μας από ελληνόπουλα. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνομαι για να κάθομαι, μόνο για την ελληνικότητα μου.southern έγραψε: 28 Δεκ 2022, 18:56Σιγά μην μπουν οι Αλβανοί. Όσο είμαι εγώ μαυροκεφαλος άλλο τόσο εσύ είσαι σκατοκεφαλοςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Δεκ 2022, 18:53
Το τι κανουν στη χώρα τους ειναι δικό τους θέμα. Εμάς μας απασχολεί να μην θρεφουν τον τουρκικό εθνικισμό, όπως έκανε η γερμανική δεξιά, και τώρα κλαιει ο ερντογαν για το που είναι η μερκελ.
Επίσης ουσιαστικά εντός της εε δεν υπάρχουν σύνορα και όλο επεκτείνεται.σε λίγο θα μπούνε και οι Αλβανοί. Αν θες ελληνικό εθνικό κράτος, φύγε από την εε, κλεισε τα σύνορα, και κάνε δουλειά με τα μπρικς. Αλλιώς μην μας ζαλίζεις με ανούσια κλαψα. Όταν εσύ πηγαίνεις ως Έλληνας Ευρωπαίος πολίτης απου γουστάρεις, μην μας λες για εθνική ομοιογενεια. Οκ, μαυροκεφαλε;τραβά να βιοποριστεις με κανένα φυλλάδιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φρανκφούρτη. Η πρώτη γερμανική πόλη, που ο Γερμανός είναι μειονότητα.
Re: Φρανκφούρτη. Η πρώτη γερμανική πόλη, που ο Γερμανός είναι μειονότητα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Ε, μ' αυτήν την έννοια το πιο πολιτισμένο κράτος είναι οι ΗΠΑ.Beria έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:21Με τον ίδιο τρόπο που ένας ισχυρός πολιτισμός (Ινδοευρωπαϊκός) αφομοίωσε το Πελασγικό υπόστρωμα και έφτιαξε τους ΈλληνεςΣέλευκας έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:17ε δε είναι έθνος - κράτος που κόβουν κάποιοι ένα έδαφος το λένε Βραζιλία και όποιοι είναι μέσα ανοίκουν στο βραζιλιανικό έθνος. Εδώ όλοι αυτοί αποτελούσαν ομοιογενές έθνος στη βάση κάποιων ομοιοτήτων. Οπως έχει εξηγηθεί απο τότε τους ένωνε ένα «πελασγικό» έθνος που σημαίνει προσλαβικός πληθυσμός αρχαίων δηλαδή κατοίκων απο την προιστορία (ισχύει), το δεύτερο μια κοινή θρησκεία και κοινή παιδεία δηλαδή κοινός πολιτισμός. Και βασικά και ο κοινός εχθρός οι Τούρκοι (και μετά τον Αγιο Στέφανο και οι Σλάβοι).Beria έγραψε: 28 Δεκ 2022, 15:05
Είναι εθνικό κράτος το οποίο/επειδή ενσωμάτωσε Ελληνες, Αρβανίτες, Βλάχους, Σλάβους
Προφανώς ήταν ισχυρό το θρησκευτικό/γλωσσικό/πολιτιστικό υπόβαθρο που λειτουργησε ως βάση
Αντί λοιπόν να δείτε τι συνέβη και για ποιο λόγο λειτούργησε, καθόσαστε και κλαψουρίζετε για ιδεολογήματα Φράγκων
Και με τον ίδιο τρόπο που ένας πολύ ισχυρός πολιτισμός (Ελληνοχριστιανικός) αφομοίωσε τους Αρβανίτες, Σλάβους, Βλάχους και έφτιαξε τον νέο Ελληνισμό
Έτσι θα πρέπει να αφομοιώσει ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός τους νέους κατοίκους. Εάν δεν τα καταφέρει και αφομοιωθεί από αυτούς τότε δεν είναι ισχυρός.
Αυτή είναι η μοίρα της Ιστορίας και δεν αλλάζει με κλάματα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν έχει τέτοιες εδω. Αν μπεις στην λουπα να ψάξεις για καλό μισθό να κάνεις οικογένεια, θα φύγεις για έξω όπως ο κολλητός μου, και από σεκιουριτας στην Ελλάδα έγινε υπεύθυνος των h&m στη Σουηδία και ανεβάζει φωτογραφίες με όλες τις φυλές του Ισραήλ. Μου έλεγε με σοκ πως η γυναίκα του δουλεύει σε νηπιαγωγεια, οπου τα αγοράκια πάνε στο σχολείο με φορεματάκια, και δεν τρέχει τίποτα. Ντροπής πράγματα.southern έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:01Βρες κανονική δουλειά. Με ένσημα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:00Εγω μοιράζω φυλλάδια στους ελληνικούς δρόμους, είμαι πατριώτης κυριε. Να τα πεις σε όλους τους προδότες που την κοπάνησαν έξω, και αδειασαν την πατρίδα μας από ελληνόπουλα. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνομαι για να κάθομαι, μόνο για την ελληνικότητα μου.southern έγραψε: 28 Δεκ 2022, 18:56
Σιγά μην μπουν οι Αλβανοί. Όσο είμαι εγώ μαυροκεφαλος άλλο τόσο εσύ είσαι σκατοκεφαλοςτραβά να βιοποριστεις με κανένα φυλλάδιο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αποθήκη σε εφοδιαστική αλυσίδα; θα χτυπάς κάποια χρήματα συν βαρέα ένσημα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:05Δεν έχει τέτοιες εδω. Αν μπεις στην λουπα να ψάξεις για καλό μισθό να κάνεις οικογένεια, θα φύγεις για έξω όπως ο κολλητός μου, και από σεκιουριτας στην Ελλάδα έγινε υπεύθυνος των h&m στη Σουηδία και ανεβάζει φωτογραφίες με όλες τις φυλές του Ισραήλ. Μου έλεγε με σοκ πως η γυναίκα του δουλεύει σε νηπιαγωγεια, οπου τα αγοράκια πάνε στο σχολείο με φορεματάκια, και δεν τρέχει τίποτα. Ντροπής πράγματα.southern έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:01Βρες κανονική δουλειά. Με ένσημα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:00
Εγω μοιράζω φυλλάδια στους ελληνικούς δρόμους, είμαι πατριώτης κυριε. Να τα πεις σε όλους τους προδότες που την κοπάνησαν έξω, και αδειασαν την πατρίδα μας από ελληνόπουλα. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνομαι για να κάθομαι, μόνο για την ελληνικότητα μου.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Δεν είναι ντροπής πράγματα, είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Γιατί σε ένα περιβάλλον που δεν υπάρχουν προσδιορισμοί για αγοράκια και κοριτσάκια, σαφώς και το να φοράνε φορεματάκια τα παιδάκια, δεν σημαίνει κάτι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:05Δεν έχει τέτοιες εδω. Αν μπεις στην λουπα να ψάξεις για καλό μισθό να κάνεις οικογένεια, θα φύγεις για έξω όπως ο κολλητός μου, και από σεκιουριτας στην Ελλάδα έγινε υπεύθυνος των h&m στη Σουηδία και ανεβάζει φωτογραφίες με όλες τις φυλές του Ισραήλ. Μου έλεγε με σοκ πως η γυναίκα του δουλεύει σε νηπιαγωγεια, οπου τα αγοράκια πάνε στο σχολείο με φορεματάκια, και δεν τρέχει τίποτα. Ντροπής πράγματα.southern έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:01Βρες κανονική δουλειά. Με ένσημα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:00
Εγω μοιράζω φυλλάδια στους ελληνικούς δρόμους, είμαι πατριώτης κυριε. Να τα πεις σε όλους τους προδότες που την κοπάνησαν έξω, και αδειασαν την πατρίδα μας από ελληνόπουλα. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνομαι για να κάθομαι, μόνο για την ελληνικότητα μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε επίπεδο εθνογένεσης, ναι. Με διαφοράΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:04Ε, μ' αυτήν την έννοια το πιο πολιτισμένο κράτος είναι οι ΗΠΑ.Beria έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:21Με τον ίδιο τρόπο που ένας ισχυρός πολιτισμός (Ινδοευρωπαϊκός) αφομοίωσε το Πελασγικό υπόστρωμα και έφτιαξε τους ΈλληνεςΣέλευκας έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:17
ε δε είναι έθνος - κράτος που κόβουν κάποιοι ένα έδαφος το λένε Βραζιλία και όποιοι είναι μέσα ανοίκουν στο βραζιλιανικό έθνος. Εδώ όλοι αυτοί αποτελούσαν ομοιογενές έθνος στη βάση κάποιων ομοιοτήτων. Οπως έχει εξηγηθεί απο τότε τους ένωνε ένα «πελασγικό» έθνος που σημαίνει προσλαβικός πληθυσμός αρχαίων δηλαδή κατοίκων απο την προιστορία (ισχύει), το δεύτερο μια κοινή θρησκεία και κοινή παιδεία δηλαδή κοινός πολιτισμός. Και βασικά και ο κοινός εχθρός οι Τούρκοι (και μετά τον Αγιο Στέφανο και οι Σλάβοι).
Και με τον ίδιο τρόπο που ένας πολύ ισχυρός πολιτισμός (Ελληνοχριστιανικός) αφομοίωσε τους Αρβανίτες, Σλάβους, Βλάχους και έφτιαξε τον νέο Ελληνισμό
Έτσι θα πρέπει να αφομοιώσει ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός τους νέους κατοίκους. Εάν δεν τα καταφέρει και αφομοιωθεί από αυτούς τότε δεν είναι ισχυρός.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και σε επίπεδο πολιτισμού το ίδιο. Με διαφορά.Beria έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:15Σε επίπεδο εθνογένεσης, ναι. Με διαφοράΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:04Ε, μ' αυτήν την έννοια το πιο πολιτισμένο κράτος είναι οι ΗΠΑ.Beria έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:21
Με τον ίδιο τρόπο που ένας ισχυρός πολιτισμός (Ινδοευρωπαϊκός) αφομοίωσε το Πελασγικό υπόστρωμα και έφτιαξε τους Έλληνες
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι ξεκάθαρο ότι ο αμερικανικός πολιτισμός είναι ο επιδραστικοτερος και ο ισχυρότερος του 20ου ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σαφώς και είναι. Στους αντιαμερικάνους το' πες;Beria έγραψε: 28 Δεκ 2022, 19:38Δεν είναι ξεκάθαρο ότι ο αμερικανικός πολιτισμός είναι ο επιδραστικοτερος και ο ισχυρότερος του 20ου ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί; Τι είμαι εγώ; Τελάλης;
Αφου εισαι εβραιος, εδω και 5.000 χρονια το χωριο σου ειναι ισραηλιτικη αποικια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Δεκ 2022, 13:50 Εάν ήμουν γερμανος κάτοικος στην Φρανκφουρτη , δεν θα με ένοιαζε εάν ή πόλη μου είχε στην πλειοψηφία τους αλλοδαπούς κατοίκους εφόσον αυτό δεν έβλαπτε τα δικά μου προσωπικά συμφέροντα
Δεν με νοιάζει εάν ο τόπος που μένω γίνει .. Ισλαμαμπαντ, φτάνει εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι πλούσιος και ισχυρός μέσα σε αυτή την κοινωνία

Τι συμβαίνει Rebel;The Rebel έγραψε: 28 Δεκ 2022, 20:01Αφου εισαι εβραιος, εδω και 5.000 χρονια το χωριο σου ειναι ισραηλιτικη αποικια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Δεκ 2022, 13:50 Εάν ήμουν γερμανος κάτοικος στην Φρανκφουρτη , δεν θα με ένοιαζε εάν ή πόλη μου είχε στην πλειοψηφία τους αλλοδαπούς κατοίκους εφόσον αυτό δεν έβλαπτε τα δικά μου προσωπικά συμφέροντα
Δεν με νοιάζει εάν ο τόπος που μένω γίνει .. Ισλαμαμπαντ, φτάνει εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι πλούσιος και ισχυρός μέσα σε αυτή την κοινωνία![]()
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με τον ΑΙΝΕΙΑΝ;
Κανενα απλως του λεω την αληθεια, γιατι ξερω τον τοπο καταγωγης.Beria έγραψε: 28 Δεκ 2022, 20:04Τι συμβαίνει Rebel;The Rebel έγραψε: 28 Δεκ 2022, 20:01Αφου εισαι εβραιος, εδω και 5.000 χρονια το χωριο σου ειναι ισραηλιτικη αποικια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Δεκ 2022, 13:50 Εάν ήμουν γερμανος κάτοικος στην Φρανκφουρτη , δεν θα με ένοιαζε εάν ή πόλη μου είχε στην πλειοψηφία τους αλλοδαπούς κατοίκους εφόσον αυτό δεν έβλαπτε τα δικά μου προσωπικά συμφέροντα
Δεν με νοιάζει εάν ο τόπος που μένω γίνει .. Ισλαμαμπαντ, φτάνει εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι πλούσιος και ισχυρός μέσα σε αυτή την κοινωνία![]()
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με τον ΑΙΝΕΙΑΝ;
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ποσοι Ελληνες υπαρχουν στην Φρανκφουρτη?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Καλά μπορούμε και να τους διώξουμε δε χάθηκαν όλαBeria έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:21Με τον ίδιο τρόπο που ένας ισχυρός πολιτισμός (Ινδοευρωπαϊκός) αφομοίωσε το Πελασγικό υπόστρωμα και έφτιαξε τους ΈλληνεςΣέλευκας έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:17ε δε είναι έθνος - κράτος που κόβουν κάποιοι ένα έδαφος το λένε Βραζιλία και όποιοι είναι μέσα ανοίκουν στο βραζιλιανικό έθνος. Εδώ όλοι αυτοί αποτελούσαν ομοιογενές έθνος στη βάση κάποιων ομοιοτήτων. Οπως έχει εξηγηθεί απο τότε τους ένωνε ένα «πελασγικό» έθνος που σημαίνει προσλαβικός πληθυσμός αρχαίων δηλαδή κατοίκων απο την προιστορία (ισχύει), το δεύτερο μια κοινή θρησκεία και κοινή παιδεία δηλαδή κοινός πολιτισμός. Και βασικά και ο κοινός εχθρός οι Τούρκοι (και μετά τον Αγιο Στέφανο και οι Σλάβοι).Beria έγραψε: 28 Δεκ 2022, 15:05
Είναι εθνικό κράτος το οποίο/επειδή ενσωμάτωσε Ελληνες, Αρβανίτες, Βλάχους, Σλάβους
Προφανώς ήταν ισχυρό το θρησκευτικό/γλωσσικό/πολιτιστικό υπόβαθρο που λειτουργησε ως βάση
Αντί λοιπόν να δείτε τι συνέβη και για ποιο λόγο λειτούργησε, καθόσαστε και κλαψουρίζετε για ιδεολογήματα Φράγκων
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.