Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:02 Εγώ δεν εγκρίνω 15χρονες που αφήνουν 10 μέτρα νύχι, μόνο και μόνο για να μιμηθούν μια κακομαθημένη που έδερνε τη μάνα της.
(Τη Danielle Bregoli).
Και επειδή 10 μέτρα νύχι δεν συνεπάγεται ότι θα είναι το ίδιο γερο με αυτό που είναι 3 εκατοστά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ....
Re: ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ....
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Διανοητική αναπηρία;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:08Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:02 Εγώ δεν εγκρίνω 15χρονες που αφήνουν 10 μέτρα νύχι, μόνο και μόνο για να μιμηθούν μια κακομαθημένη που έδερνε τη μάνα της.
(Τη Danielle Bregoli).
Και επειδή 10 μέτρα νύχι δεν συνεπάγεται ότι θα είναι το ίδιο γερο με αυτό που είναι 3 εκατοστά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:08Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:02 Εγώ δεν εγκρίνω 15χρονες που αφήνουν 10 μέτρα νύχι, μόνο και μόνο για να μιμηθούν μια κακομαθημένη που έδερνε τη μάνα της.
(Τη Danielle Bregoli).
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Επίσης κολλητέ.filitsa έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:09ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:08Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:02 Εγώ δεν εγκρίνω 15χρονες που αφήνουν 10 μέτρα νύχι, μόνο και μόνο για να μιμηθούν μια κακομαθημένη που έδερνε τη μάνα της.
(Τη Danielle Bregoli).
Και επειδή 10 μέτρα νύχι δεν συνεπάγεται ότι θα είναι το ίδιο γερο με αυτό που είναι 3 εκατοστά.καλές γιορτές φιλενάδα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτε σε εμένα ήρθαν φέτος.
Μήπως ο υπουργός ανάπτυξης και απογειώσεις να κάνει κανένα carol pass.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Α γεια σουΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:08 Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.
Με φύλαξε ο Γιαραμπής και δεν είχα ποτέ σχέση με "νυχού". Βέβαια, πρόσεχα κι εγώ. Μόλις έβλεπα νύχι προτεταμένο και βαμμένο έντονα, έτρεχα προτροπάδην
Ήταν το αντίστοιχο του "κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα": κόψε νύχι και βγάλε συμπέρασμα!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
E, εδώ που τα λέμε, είναι όντως σήμα προειδοποίησης σε κάποιες φάσεις.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 20:09Α γεια σουΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:08 Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.![]()
Με φύλαξε ο Γιαραμπής και δεν είχα ποτέ σχέση με "νυχού". Βέβαια, πρόσεχα κι εγώ. Μόλις έβλεπα νύχι προτεταμένο και βαμμένο έντονα, έτρεχα προτροπάδην
Ήταν το αντίστοιχο του "κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα": κόψε νύχι και βγάλε συμπέρασμα!
Τύπου "εγώ δεν είμαι για ό,τι κι ό,τι δουλειές, έχω επίπεδο".
Στην πληκτρολόγηση πάντως με κινητό πάει σφαίρα το νύχι, η αλήθεια να λέγεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy
zteo έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:21 Ούτε σε εμένα ήρθαν φέτος.
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
Σε φασιστάκια δεν δίνω ποτέ λογαριασμό. Τα φιλιά μου!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ποιες "κάποιες φάσεις"; Σε ΟΛΕΣ τις φάσειςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 20:42 E, εδώ που τα λέμε, είναι όντως σήμα προειδοποίησης σε κάποιες φάσεις.
Silver alert για νοήμονες αρσενικούς, λέμε!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 20:42
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
εμένα μ αρέσει όταν γράφω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή και ακούγονται τα νύχια στα πλήκτρα. Νιώθω λες και γράφω σε γραφομηχανή.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 20:42E, εδώ που τα λέμε, είναι όντως σήμα προειδοποίησης σε κάποιες φάσεις.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 20:09Α γεια σουΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:08 Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.![]()
Τύπου "εγώ δεν είμαι για ό,τι κι ό,τι δουλειές, έχω επίπεδο".![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αυτό το Φιλίτσα πάλι ποιο είναι; 
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 51 Απαντήσεις